Prof. Dr. TÜLAY ÖZCAN


ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Gıda Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age)


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Mühendislik ve Teknoloji


Yayınlardaki İsimler: Tülay Özcan , Ozcan-Yilsay Tulay, Yilsay Tulay, Ozcan Tulay

Metrikler

Yayın

332

Yayın (WoS)

72

Yayın (Scopus)

72

Atıf (WoS)

1445

H-İndeks (WoS)

21

Atıf (Scopus)

1619

H-İndeks (Scopus)

23

Atıf (Scholar)

3981

H-İndeks (Scholar)

33

Atıf (TrDizin)

90

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

982

H-İndeks (Sobiad)

11

Atıf (Diğer Toplam)

198

Proje

42

Fikri Mülkiyet

7

Tez Danışmanlığı

27

Açık Erişim

27
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Biyografi

Çalışma Alanları:   Süt  Ürünleri BiyokimyasıProbiyotik Süt Ürünleri, Prebiyotikler, Probiyotik Bakterilerin Stres Mekanizmaları, Reoloji ve Tekstür, Fonksiyonel Gıdalar ve Beslenme, Yağ Oranı ve Şeker Oranı Azaltılmış Ürün Geliştirme, Yağ ve Şeker İkameleri, Protein Katkıları, Süt Sanayi Atıklarının Değerlendirilmesi, Geleneksel Süt Ürünleri ve Autochthon/Yerli Kültürler 

Eğitim Bilgileri

1994 - 2000

1994 - 2000

Doktora

Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye

1992 - 1994

1992 - 1994

Yüksek Lisans

Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye

1988 - 1992

1988 - 1992

Lisans

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2000

2000

Doktora

Starter, proteaz ve lipaz kullanımının Mihaliç peynirinin olgunlaşma süresine etkisi

Bursa Uludağ Üniversitesi

1994

1994

Yüksek Lisans

Bursa ili merkezinde açıkta satılan meyveli dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik nitelikleri üzerine araştırmalar

Bursa Uludağ Üniversitesi

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2012 - 2020

2012 - 2020

Doç. Dr.

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2010 - 2010

2010 - 2010

Dr. Öğr. Üyesi

University of Wisconsin-Madison, Agricultural And Life Sciences, Department Of Food Science

2005 - 2006

2005 - 2006

Dr. Öğr. Üyesi

University of Wisconsin-Madison, Agricultural And Life Sciences, Department Of Food Science

1994 - 2003

1994 - 2003

Araştırma Görevlisi

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Yönetimsel Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2020 - 2023

2020 - 2023

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2020 - 2023

2020 - 2023

Fakülte Kurulu Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Akademi Dışı Deneyim

2014 - 2014

2014 - 2014

ErasmusDersVerme Hareketliliği

Technology and Natural Sciences University , Bydgoszcz, Polonya, ErasmusDersVerme Hareketliliği

2012 - 2012

2012 - 2012

Erasmus DersVerme Hareketliliği

Life Sciences, Czech University , Erasmus DersVerme Hareketliliği

2010 - 2012

2010 - 2012

Ziyaretçi Öğretim Üyesi

University of Wisconsin-Madison USA, Ziyaretçi Öğretim Üyesi

2005 - 2012

2005 - 2012

Ziyaretçi Öğretim Üyesi

University of Wisconsin-Madison USA, Ziyaretçi Öğretim Üyesi

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

İleri Süt Teknolojisi

Fermente Süt ürünleri Kimyası ve Biyokimyası

Doktora Uzmanlık Alan Dersi

Doktora Uzmanlık Alan Dersi

İleri Peynir Teknolojisi

Doktora Uzmanlık Alan Dersi

Doktora Uzmanlık alan Dersi

Süt Ürünlerinde Fonksiyonel Katkılar

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Süt Ürünleri Üretim Teknolojisi

Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi

Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi

Toplum Beslenmesi

Süt Teknolojisinde Alternatif Koruma Yöntemleri

Süt Ürünlerinde Reoloji ve Tekstür

GMB5183 Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi

Süt Teknolojisinde Probiyotik Bakteriler ve Prebiyotikler

Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasötikler

Süt ve Ürünleri Fizik ve Kimyası

Gıda Sanitasyonu

Lisans

Lisans

GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ÜRÜN GELİŞTİRME UYGULAMALARI

Süt Teknolojisi

Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi

Beslenme İlkeleri

Organik Gıdaların İşlenmesi

Fonksiyonel Gıdalar Teknolojisi

Proses Uygulamaları I

İşletme Hijyeni ve Sanitasyonu

Süt İşleme Teknolojisi

Yönetilen Tezler

2023

2023

Yüksek Lisans

FONKSİYONEL FERMENTE KREMA ÜRETİMİ

Özcan T. (Danışman)

M.ÖZCAN(Öğrenci) Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

Yüksek Lisans

Fonksiyonel fermente yayık altı suyu üretimi

Özcan T. (Danışman)

M.DEMİRAY(Öğrenci)

2015

2015

Yüksek Lisans

Meyveli probiyotik fermente süt içeceği üretimi

Özcan T. (Danışman)

A.BARAT(Öğrenci) Creative Commons License

2012

2012

Yüksek Lisans

Probiyotik yoğurt üretiminde ß-glukan kullanımı

Özcan T. (Danışman)

O.KURTULDU(Öğrenci) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2010

2010

Yüksek Lisans

Lactobacillus rhamnosus kültürü ile probiyotik yoğurt üretimi

Özcan T. (Danışman)

Z.CANBULAT(Öğrenci) Creative Commons License

Makaleler

Tümü (158)
SCI-E, SSCI, AHCI (72)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (72)
Scopus (72)
TRDizin (43)
Diğer Yayınlar (45)

2012

2012

106. Fonksiyonel süt ürünleri ve sağlıklı yaşam

Özcan T.

Tarım Türk Dergisi , cilt.38, sa.7, ss.156-160, 2012 (Hakemsiz Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2008

2008

1. The utilisation of microbial poly-hydroxy alkanoates (PHA) in food industry

Akpınar Bayizit A., Özcan T., Şahin Cebeci O. I., Yılmaz Ersan L.

IV. Ulusal Biyomühendislik Kongresi, İzmir, Türkiye, 15 - 18 Ekim 2008, ss.141-142, (Özet Bildiri)

2024

2024

2. Natural benzoic acid production by lactic acid bacteria via enzymatic catalysis in cheese

Eren Vapur U., Özcan T.

7th International Congress on Agriculture, Environment and Health, ICAEH 2024, Bursa, 30 Mayıs -1 Haziran, 2024, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, cilt.1, ss.266, (Özet Bildiri)

2023

2023

3. Süt bazlı emülsiyon sistemlerinde karotenoidlerin biyoerişilebilirliği

Keser R. A., ÖZCAN T.

III. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 05 Ekim 2023, cilt.1, (Özet Bildiri)

2023

2023

4. Peynirlerde propiyonik asit fermantasyon kinetiği ve tekstürel interaksiyon

KESER G., CİNİVİZ M., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L.

III. Ulusal Sütçülük Kongresi 5-6 Ekim 2023, Ankara, Türkiye, 05 Ekim 2023, cilt.1, (Özet Bildiri)

2023

2023

5. Süt ve ürünlerinde sürdürülebilirlik için yeni nesil dizileme teknikleri: DNA barkodlama ve metabarkodlama

Ciniviz M., Keser G., Yılmaz Ersan L., Özcan T.

III. Ulusal Sütçülük Kongresi: 3.Sütçülük Kongresi, 5-6 Ekim, Ankara, Türkiye, 05 Ekim 2023, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

6. Investigation of melting behavior of cheese produced with by-products from butter

Avcı H. R., Özcan T.

International Asian Congress on Contemporary Sciences–VII, December 09-11, Olongapo City, Philippines, Olongapo, Filipinler, 09 Aralık 2022, cilt.1, ss.1-6, (Özet Bildiri)

2022

2022

7. Functionality of fermented milk supplemented with legume bioactive compounds

Narlı M. B., Özcan T.

7th IDF Symposium on Science and Technology of Fermented Milk, Seraing, Belçika, 29 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

2022

2022

8. Glutensiz diyetlerde geleneksel gıdalar ve bağırsak mikrobiyotası

Erul L., Özcan T.

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyum, 24-26 Kasım, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022, cilt.1, ss.147, (Özet Bildiri)

2022

2022

9. Geçmişten günümüze peynir mirasımız: Akçakatık peyniri

Aksöz D., Özcan T.

Geleneksel Gıdalar Sempozyum, 24-26 Kasım, Bursa, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2022, ss.159, (Özet Bildiri)

2022

2022

10. Genetic heritage and traditional cheeses

KESER G., ÖZCAN T., CİNİVİZ M., YILMAZ ERSAN L.

1st International Traditional Food and Sustainable Food Systems Symposium, August,10, Mersin, Turkey, Mersin, Türkiye, 10 Ağustos 2022, (Özet Bildiri)

2022

2022

11. Novel nomenclature for butter culture

CİNİVİZ M., YILMAZ ERSAN L., KESER G., ÖZCAN T.

1st International Traditional Food and Sustainable Food Systems Symposium, August,10, Mersin, Turkey, Mersin, Türkiye, 10 Ağustos 2022, (Özet Bildiri)

2022

2022

12. The perspective of geographically indicated dairy products

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., Keser R. A.

1st International Traditional Food and Sustainable Food Systems Symposium, August,10, Mersin, Turkey, Mersin, Türkiye, 10 Ağustos 2022, cilt.1, (Özet Bildiri)

2022

2022

13. Relationship With Vitamin D And Covid-19 Disease

Delikanlı Kıyak B., Özcan T., Çorakçı B. D.

14th. INTERNATIONAL CONFERENCE ON MATHEMATICS, ENGINEERING, NATURAL AND MEDICAL SCIENCES, Paris, Fransa, 6 - 07 Temmuz 2022, ss.230-237, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

14. Relationship between vitamin D and Covid-19 disease

DELİKANLI KIYAK B., ÖZCAN T., DELİKANLI ÇORAKÇI B.

Conference on Mathematic, Engineering and Natural Sciences, July 6-7, Paris, France, Paris, Fransa, 6 - 07 Temmuz 2022, cilt.1, ss.230-237, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

15. The effect of omega-3 fatty acid metabolism on insulin resistance and obesity-associated disorders

ERUL L., ÖZBAY M., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L.

GANUD International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-III May 6-8, Istanbul Gedik University, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, cilt.1, ss.58-59, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

16. Therapeutic effects of antioxidants in the prevention and management of obesity

ÖZBAY M., ERUL L., YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T.

GANUD International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-III May 6-8, Istanbul Gedik University, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, cilt.1, ss.57, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

17. Determination of some properties affecting consumer preference in plant based beverages

Bengü İ., YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T.

GANUD International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-III May 6-8, 2022 Istanbul Gedik University, Istanbul, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, cilt.1, ss.257-270, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

18. Determination of pomological characteristics of some grape cultivars (Vitis vinifera L) in Manisa region

BAŞÇAM Z., ÖZCAN T.

Latin American Conference on Natural and Applied Sciences, April 5-7, Colombia, Bogata, Bogata, Kolombiya, 5 - 07 Nisan 2022, cilt.1, ss.420-428, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

19. Legume cell wall polysaccharides: Interactions between gut microbiota and food structure

Narlı M. B., Özcan T.

2 nd International Symposium of Scientific Research and Innovative Studies (ISSRIS’22), 2-5 March, Balikesir, Turkey, Balıkesir, Türkiye, 02 Mart 2022, ss.1333-1334, (Özet Bildiri)

2021

2021

20. Determination of optimum parameters in starter culture selection in Kashar cheese

EREN VAPUR U., ÖZCAN T.

6th Asia pacific International Modern Sciences Congress, December 15-16, Delhi, India, Delhi, Kanada, 15 Aralık 2021, cilt.1, ss.366, (Özet Bildiri)

2021

2021

21. Evaluation of somatic cell count of raw milk depending on seasonal variation

CİNİVİZ M., KESER G., ARAL BAŞKAYA I., YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., ÇOPUR Ö. U.

Latin American Conference on Natural and Applied Sciences, November 5-6, 2021, Villahermosa, Mexico, 291-297, Villahermosa, Meksika, 05 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

22. Effect of salt concentration on the structure and preference of Mihalic cheese

KESER G., CİNİVİZ M., ARAL BAŞKAYA I., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., ÇOPUR Ö. U., et al.

Latin American Conference on Natural and Applied Sciences, November 5-6, 2021, Villahermosa, Mexico, Villahermosa, Meksika, 05 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

23. Culture Selection in Yoghurt Production in Accordance with the Expectations of the producers and Consumers

Vapur U. E., Özcan T.

4th INTERNATIONAL NEW YORK CONFERENCE ON EVOLVING TRENDS IN INTERDISCIPLINARY RESEARCH & PRACTICES, Manhattan, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 2 - 04 Mayıs 2021, cilt.1, sa.1, ss.116-124, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

24. The Impact of Bean Prebiotic Sources on the In Vitro Growth of Bifidobacterium animalis subsp. lactis

Narlı M. B., Özcan T.

3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences, Tokyo, Japonya, 19 - 21 Şubat 2021, ss.1-8, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

25. The effect of different butter production technologies on chemical composition and amino acid profile of buttermilk.

Avcı H. R., Özcan T., Polat F., Kaygısız M., Arıkan Aşan A.

HEZARFEN Uluslararası Fen Matematik ve Mühendislik Bilimleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2019, ss.23-35, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

26. Süt Endüstrisinde Proses Kontrolünde Yeni Yaklaşımlar Biyosensörler

Yılmaz Ersan L., Özcan T., Suna G., Özçelik Ş., Öztürk Z., Özyürek M. B.

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, cilt.201, (Özet Bildiri)

2019

2019

28. Probiyotiklerin farklı kanser türlerinde sitotoksik etkileri

Özcan Ö., Özcan T., Yılmaz Ersan L., Akpınar Bayizit A.

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.200, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

29. Süt ürünlerinin ambalajlanmasında biyosensör uygulamaları

Özcan T., Yılmaz Ersan L., Özyürek M. B., Suna G., Teksoy Ş., Öztürk Z.

Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu: Süt ve Süt Ürünleri, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, cilt.1, ss.54-63, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

30. Şeker oranı azaltılmış sinbiyotik yoğurt üretiminde doğal tatlandırıcıların kullanımı

EROĞLU E., ÖZCAN T.

VIII. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 18 - 19 Mart 2019, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

31. Association between Intake of Yogurt Consumption and Sensory Aspects

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A., ÖZDEMİR T., KARAMAN S., TOPÇUOĞLU E., et al.

INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.768-771, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

32. Evaluation of Agro-Industrial Wastes as Prebiotic

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.958-960, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

33. The Evaluation of the Textural and Sensorial Properties of Chocolate Dairy Dessert

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., CHEIMA M., TOPCUOGLU E., KARAMAN S., et al.

INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, cilt.764, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

34. Alternative to Antibiotic Use in Livestock: Probiotic Microorganisms

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A., USTA GÖRGÜN B.

INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.821-824, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

35. Lipid production by Rhizopus stolonifer cultivated on dairy wastes

AKPINAR BAYİZİT A., YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., BAYİZİT M.

43rd Croatian Dairy Experts Symposium with International Participation, LOVRAN, Hırvatistan, 7 - 10 Kasım 2018, ss.55-56, (Özet Bildiri)

2018

2018

36. Computer vision and image analysis techniques for evaluation of cheese characteristics

ÖZCAN M. O., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A.

43rd Croatian Dairy Experts Symposium with International Participation, LOVRAN, Hırvatistan, 7 - 10 Kasım 2018, ss.88, (Özet Bildiri)

2018

2018

37. Antioxidant capacity, phenolic and vitamin E contents of goat milk kefir produced with commercial starter culture

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., ŞAHİN S.

43rd Croatian Dairy Experts Symposium with International Participation, LOVRAN, Hırvatistan, 7 - 10 Kasım 2018, ss.56-57, (Özet Bildiri)

2018

2018

38. Assessment of consumer demand for reduced-sugar and lactose-free dairy products

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A.

43rd Croatian Dairy Experts Symposium with International Participation, LOVRAN, Hırvatistan, 7 - 10 Kasım 2018, ss.54, (Özet Bildiri)

2018

2018

39. Technological and Yield Properties of White Cheese Made Using Different Coagulant Enzymes

EREN VAPUR U., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L.

International Agriculture, Environment and Health Congress, 26-28 October, Aydın Turkey, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.1722-1732, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

42. Effect of sugar components on sensorial and textural properties of Turkish delight (lokum)

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., KAYA S.

International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.83-84, (Özet Bildiri)

2018

2018

43. Textural attributes of white cheeses: correlation with instrumental and sensory measurements

ÖZCAN T., BAYSAL S.

International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.158-163, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

44. The effect of different animal milk on rheological characteristics of dairy products

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.153-157, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

45. Effects of Starter Culture Combination on the Characteristic of White Cheese

EREN VAPUR U., YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T.

International Agricultural, Biological and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

46. Investigation of Antioxidant Activity of Two Tagetes Species with Potential Use as Food Additive

ÖZKAN Y., ÖZGÜR M., AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L.

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, ss.121, (Özet Bildiri)

2018

2018

47. The Choice for Brand by Cheese Consumers using Multinomial Logit Model

VURAL H., YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

The 4 th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, cilt.46, (Özet Bildiri)

2018

2018

48. Increasing Trend on Low-Calorie Sweeteners: Natural Sweeteners as Alternatives to Artificial Sweeteners

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A., ÖZKAN Y.

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, ss.245, (Özet Bildiri)

2018

2018

49. Probiyotik süt ürünlerinde bifidojenik faktör olarak inülin

ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., YILMAZ ERSAN L.

7. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2018, ss.156, (Özet Bildiri)

2018

2018

50. Probiyotik mikroorganizmaların taşıyıcısı olarak süt ürünlerinin önemi

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

7. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2018, ss.156, (Özet Bildiri)

2018

2018

51. Süt Sektöründe Mesleki Yeterlilik ve Gereksinimlerin Belirlenmesi

GÜLDAŞ M., GÜRBÜZ O., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AVŞAR Z.

Uludağ Üniversitesi VII. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 3 - 04 Nisan 2018

2017

2017

52. Yağı Azaltılmış Fermente Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Fonksiyonel Yaklaşımlar

Aydınol P., Özcan T.

Uluslararası Gıda Kongresi 4th International Food Congress “Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımlar”, Bursa, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, cilt.37, (Özet Bildiri)

2017

2017

53. Beslenmede Nutrigenetik Yaklaşımlar

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A.

Uluslararası Gıda Kongresi 4th International Food Congress, Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımla, 28 - 29 Eylül 2017, ss.35, (Özet Bildiri)

2017

2017

54. Fonksiyonel Süt Pazarında Manda Sütü ve Ürünlerinin Geliştirilmesi

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

Uluslararası Gıda Kongresi 4th International Food Congress “Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımlar”, Bursa, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, cilt.23, (Özet Bildiri)

2017

2017

55. Manda sütünden üretilen endüstriyel süt ürünlerinin geliştirilmesi

OKUMUŞ M., YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T.

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 Mayıs - 26 Temmuz 2017, ss.68, (Özet Bildiri)

2017

2017

56. Identifying the consumer characteristics and preferences towards traditional cheese

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., DELİKANLI KIYAK B., VURAL H.

186th International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE, Lizbon, 11 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

57. USING OF STEVIA AS NON-CALORIC SUGAR SUBSTITUTES ONVIABILITY OF PROBIOTIC BACTERIA LACTOBACILLUS CASEI

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A., DELİKANLI KIYAK B.

186th International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE), 11 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

58. Süt hayvanlarında mastitisin önlenmesi ve tedavisinde transgenik uygulamalar

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., OMAK G., KANDİL M., TOPÇUOĞLU E.

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.69, (Özet Bildiri)

2017

2017

59. Biyoplastikler ve süt ürünlerinde kullanımı

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., BARLAK N., HOCA G., ZORBAZ D., et al.

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.72, (Özet Bildiri)

2017

2017

60. Production of reduced fat Labneh cheese with Locust Bean Gum

AYDINOL P., ÖZCAN T.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 Mayıs 2017 - 17 Ocak 2018, ss.192, (Özet Bildiri)

2017

2017

61. Effects of high-pressure technology on the functional properties of dairy foods

ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., YILMAZ ERSAN L., AYDINOL P.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1160, (Özet Bildiri)

2017

2017

62. The characterization of the textural and sensory properties of buffalo milk yoghurts

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., DELİKANLI KIYAK B.

186th International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE), Lizbon, Portekiz, 11 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

63. Yağı azaltılmış Labne peyniri üretiminde β-glukan kullanımı

AYDINOL P., ÖZCAN T.

VI. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Mart 2017, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

64. Karacabey Yöresi Geleneksel Peyniri Mihaliç Peyniri

GÜLDAŞ M., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L.

Karacabey Sempozyumu 2015, Karacabey, Türkiye, 1 - 03 Ekim 2015, cilt.1, ss.553-560, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

65. Textural Properties of Herby Cheese

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A., DELİKANLI KIYAK B.

3rd International Conference on Food Sciences and Health (ICFSH), SİDNEY, Avustralya, 26 - 28 Kasım 2016, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

66. Consumer’s behavior towords table olives

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., DELİKANLI KIYAK B., YILDIZ E., VURAL H.

3rd International Conference on Food Sciences and Health (ICFSH), Sidney, Avustralya, 26 - 28 Kasım 2016, cilt.23, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

67. Impact of some Gums on the Growth and Activity of Bifidobacterium animalis subsp lactis

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., OMAK G.

3rd International Conference on Food Sciences and Health (ICFSH 2016), 26 - 28 Kasım 2016

2016

2016

68. Consumer’s Behavior towards Table Olives

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., DELİKANLI KIYAK B., YILDIZ E., VURAL H.

3rd International Conference on Food Sciences and Health (ICFSH), Avustralya, 26 - 28 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

69. Antioksidan Potansiyeli Yüksek Alternatif Nutrasötikler: Yenilebilir Çiçekler

ÖZCAN Ö., AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.305, (Özet Bildiri)

2016

2016

70. Biomass Production and Accumulation of Lipids Screening with Penicillium spp Grown on Whey

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., BAŞOĞLU F.

27th INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 26 - 28 Eylül 2016

2016

2016

71. Beta Glucan A Novel Ingredient for Dairy Products

ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., YILMAZ ERSAN L.

27th INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 26 - 28 Eylül 2016

2016

2016

72. Functional Components of Prebiotic Fermentation Short Chain Fatty Acids SCFAs

USTA B., YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

27th INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 26 - 28 Eylül 2016

2016

2016

73. In vitro Fermentation of Carrageenan Locust Bean and Xanthan Gums by Bifidobacterium longum

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., USTA B.

27th INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 26 - 28 Eylül 2016

2015

2015

74. Evaluation of Fatty Acid Profile of Trabzon Butter

ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., YILMAZ ERSAN L., ÇETİN K., DELİKANLI KIYAK B.

4th International Conference on Chemical and Process Engineering, Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015, cilt.7, ss.190-194, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

76. Füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine farklı dumanlama tekniklerinin etkisi

AYDINOL P., ÖZCAN T.

V. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Mart 2016, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

78. Organik süt işletmelerinin uygunluğunun ve sürdürülebilirliğinin sistemsel ispatı

ERGÜL S., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L.

Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015, ss.41, (Özet Bildiri)

2015

2015

79. consumer preferences and perception an analysis on table olives

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., YILDIZ E., VURAL H.

the 3rd international symposium on traditional foods from adriatic to caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.537

2015

2015

80. Consumer Preferences and Perception: An Analysis on Table Olives

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., Delikanlı B., YILDIZ E.

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

81. The Antioxidative Capacity of Kefir Produced from Goat Milk

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., ŞAHİN S.

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015, Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015

2015

2015

82. A Research on Whey as a Renewable Substrate for Single Cell Oil Production By Saprolegnia diclina

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., BAŞOĞLU F.

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

2015

2015

83. Research on Whey as a Renewable Substrate for Single Cell Oil Production By Saprolegnia diclina

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., BAŞOĞLU F.

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2015

2015

84. Evaluation of Antioxidant Activity of Pomegranate Molasses by 2,2-Diphenyl-lPicrylhydrazyl (DPPH) Method

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., YILDIZ E.

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), İspanya, 15 - 16 Haziran 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

85. Survival of Lactobacillus spp. in Fruit Based Fermented Dairy Beverages

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A., DELİKANLI KIYAK B., BARAT A.

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), Madrid, İspanya, 15 Haziran - 16 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

86. Beslenme genomiği ve nutrigenetik

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A., DELİKANLI KIYAK B.

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

87. Plant prebiotics for the development of fermented dairy products

ÖZCAN Ö., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A.

International Conference on Engineering and Natural Science, Skopje, Makedonya, 15 - 19 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

88. Prebiyotik etkinin değerlendirilmesinde nicel yaklaşımlar

USTA B., YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.321, (Özet Bildiri)

2015

2015

89. Probiyotik bakterilerin antioksidan etki mekanizmaları

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., OMAK G.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

2014

2014

90. Phenolics in Human Health

ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., YILMAZ ERSAN L., DELİKANLI KIYAK B.

International Conference on Chemical and Food Engineering-ICCFE, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 4 - 05 Nisan 2014, cilt.5, ss.393-396, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2014

2014

91. Edible Flowers of Turkey: Innovative Nutraceuticals

ÖZCAN T., YILDIZ E., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A.

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

2014

2014

93. Computer vision technology for food quality evaluation

ÖZCAN M. O., SERT E., ÖZCAN T.

3rd International Food Congress, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, cilt.27, (Özet Bildiri)

2014

2014

94. Bursa İlinde Geleneksel Peynirlerin Tüketim Eğilimlerinin Belirlenmesi

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., DELİKANLI KIYAK B., AKPINAR BAYİZİT A., VURAL H.

”, 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)

2014

2014

96. Bursa İlinde Geleneksel Peynirlerin Tüketim Eğilimlerinin Belirlenmesi

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., DELİKANLI B., AKPINAR BAYİZİT A., VURAL H.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Sözlü-Poster Bildiriler KitabI, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.664, (Özet Bildiri)

2014

2014

97. Bursa ilinde geleneksel peynirlerin tüketim eğilimlerinin belirlenmesi

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., DELİKANLI KIYAK B., AKPINAR BAYİZİT A., VURAL H.

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.664, (Özet Bildiri)

2014

2014

98. Influence of Dietary Fiber Addition on the Properties of Probiotic Yogurt

ÖZCAN T., KURTULDU O.

International Conference on Chemical and Food Engineering-ICCFE, International Journal of Chemical Engineering and Applications, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 4 - 05 Nisan 2014, cilt.5, ss.397-401, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

99. Fonksiyonel bileşenlerin taşınmasında protein kaynaklı mikro- ve nano- partiküllerin kullanımı

DELİKANLI KIYAK B., ÖZCAN T.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

100. Probiyotik yoğurt üretiminde β-Glukan kullanımı

KURTULDU O., ÖZCAN T.

III. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

101. Fermented Cream Production with Probiotic Strains

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.154, (Özet Bildiri)

2013

2013

102. Survival of selected probiotic bacteria in set-type yogurt supplemented with chestnut flour

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A., DELİKANLI KIYAK B.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

2013

2013

104. Determination of yogurt quality by using rheological and textural parameters

ÖZCAN T.

2nd International Conference on Nutrition and Food Sciences -ICNFS, Nutrition and Food Science II, Moskva, Rusya, 27 - 28 Temmuz 2013, cilt.53, ss.118-122, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

105. Effects of various lengths inulin on the properties of yogurt with Lactobacillus rhamnosus

CANBULAT Z., ÖZCAN T.

Joint Annual Meeting of ADSA ASAS, Journal of Dairy Science, Indianapolis, Indiana, Amerika Birleşik Devletleri, 8 - 12 Temmuz 2013, cilt.96, ss.309, (Özet Bildiri)

2012

2012

106. Effect of animal and microbial rennet on proteolysis during ripening of White Brined Cheese

EREN VAPUR U., ÖZCAN T.

3rd International Conference on Agriculture and Animal Science - CAAS, Agriculture and Animal Science, Bangkok, Tayland, 24 - 26 Kasım 2012, cilt.47, ss.30-35, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

107. γ - aminobütirik asit (GABA) ve süt ürünlerinde önemi

ÖZCAN T., AYDINOL P., DELİKANLI KIYAK B.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012

2012

2012

108. Yenilenebilir karbon kaynağı olarak peynir altı suyundan Mortierella isabellina CBS 224.35 ile mikrobiyel yağ üretimi

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.143, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2012

2012

109. Süt ve ürünlerinin doğal antioksidan bileşenleri ve etki mekanizmaları

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, cilt.142, (Özet Bildiri)

2012

2012

110. Laktoz ve türevlerinin prebiyotik özellikleri

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.488, (Özet Bildiri)

2012

2012

111. Farklı dumanlama tekniklerinin füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine etkisi

AYDINOL P., ÖZCAN T.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.178, (Özet Bildiri)

2012

2012

112. Bazı sebzelerin hijyenik kalitesi üzerine kurutma işleminin etkisi

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., ÖZGÜR M.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.487, (Özet Bildiri)

2012

2012

114. Mikrobiyel polihidroksialkanoat (PHA) üretimi

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., ŞAHİN CEBECİ O. I.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.490, (Özet Bildiri)

2012

2012

115. Effects of S. cerevisiae addition to anatolian water buffalo diets on dry matter intake, milk yield, milk composition and somatic cell count

Değirmencioğlu T., Şentürklü S., Özbilgin S., Özcan T.

V. International Symposium of Livestock Production, Macedonian Journal of Animal Science, Skopje, Makedonya, 2 - 07 Eylül 2012, cilt.3, ss.193-198, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

116. Thymus serpyllum’un uçucu yağları ve fonksiyonel özellikleri

DELİKANLI KIYAK B., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T.

III. Geleneksel Gıdalar Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

117. Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi

ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., YILMAZ ERSAN L., ÇETİN K.

III. Geleneksel Gıdalar Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2012, ss.189-191, (Özet Bildiri)

2012

2012

118. Lactose and Its derivatives in infant formulas

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

International Symposium of Probiotics Prebiotics in Pediatrics, İstanbul, Türkiye, 24 Şubat 2012 - 26 Şubat 2016, cilt.90, (Özet Bildiri)

2012

2012

119. The effect of prebiotics on the bioavailability of mineral elements in infant formulas

YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T.

International Symposium of Probiotics Prebiotics in Pediatrics, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Şubat 2012, cilt.89, (Özet Bildiri)

2012

2012

120. Effect of herbs and spices on chemical and organoleptic Properties of black table olives

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L.

IV Conference Table Olives Conference, Cordoba, Arjantin, 16 - 17 Şubat 2012, ss.132, (Özet Bildiri)

2011

2011

121. Tahıl bazlı süt ürünlerinin geliştirilmesi

Kurtuldu O., Özcan T.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.158, (Özet Bildiri)

2011

2011

122. Dumanlanarak üretilen peynirler

Aydınol P., Özcan T.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.114, (Özet Bildiri)

2011

2011

123. Yogurts made from milk where heating was performed at different pH values

ÖZCAN T., LUCEY J. A.

Joint Annual Meeting of ADSA ASAS, Journal of Dairy Science, New Orleans, Louisiana, Amerika Birleşik Devletleri, 10 - 14 Temmuz 2011, cilt.94, (Özet Bildiri)

2011

2011

124. Bioavailability of Food Polyphenol

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., DELİKANLI KIYAK B., YILDIZ E.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

125. Functional Properties and Anti-microbial Activity of Some Macrofungal Extracts

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., YILDIZ E., DELİKANLI KIYAK B.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

126. The Use of Microorganisms for Vanilin Flavour Production

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., YILDIZ E., DELİKANLI KIYAK B.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

127. Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmes

ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., YILMAZ ERSAN L., ÇETİN K.

III. Geleneksel Gıdalar Kongresi, Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012 - 11 Mayıs 2011, ss.189-191, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

128. Enzyme accelerated ripening of Turkish Mihalic hard cheese: proteolysis and lipolysis

ÖZCAN T., KURDAL E.

Joint Annual Meeting of ADSA ASAS, Journal of Dairy Science, Denver, Colorado, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 15 Temmuz 2010, cilt.93, (Özet Bildiri)

2010

2010

129. Production of single cell oil during growth of Aspergillus species on whey

AKPINAR BAYİZİT A., YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T.

Joint Annual Meeting of ADSA ASAS, Denver, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 15 Temmuz 2010, cilt.93, ss.608, (Özet Bildiri)

2009

2009

130. Süt yağından elde edilen krema ürünleri

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AYDINOL P.

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.389-395, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

131. Sütün pastörizasyonunun Örgü peynirinin duyusal özellikleri üzerine etkisi

ACI C., ÖZCAN T.

6. Gıda Mühendisliği Kongres, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.599-607, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

132. Evaluation of fatty acid composition of raw milk produced in Marmara and West Anatolia areas of Turkey

ÇETİN K., ÖZCAN T.

3rd International EuroFIR Congress, Vienna, Avusturya, 8 - 10 Eylül 2009, ss.182-183, (Özet Bildiri)

2009

2009

133. İzmit pişmaniyesi’nin mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerİ

YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., ŞAHİN O. I., AYDINOL P.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.337-340, (Özet Bildiri)

2009

2009

134. Türk kahvesi’nin tarihçesi ve özellikleri

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., ŞAHİN CEBECİ O. I.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.599-603, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

135. Yöresel Bir Kebap: İskender

YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.547-549, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

136. Höşmerim tatlısı üretimi ve özellikleri

ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A., AYDINOL P.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.100-103, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

137. Mustafakemalpasa cheese-based dessert: A traditional Turkish taste

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L.

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.145, (Özet Bildiri)

2008

2008

139. The occurence of PAH (polycyclic aromatic hydrocarbons) in smoked cheeses

ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., ŞAHİN CEBECİ O. I., YILMAZ ERSAN L.

IV. Ulusal Biyomühendislik Kongresi, İzmir, Türkiye, 15 - 18 Ekim 2008, ss.149-150, (Özet Bildiri)

2008

2008

141. Süt ürünlerinin Eikosapentaenoik asit (EPA) ve Dokosahekzaenoik asit (DHA) ile zenginleştirilmesİ

CANBULAT Z., ÖZCAN T.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.713-716, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

142. Dondurma üretiminde kristalizasyon ve rekristalizasyon Mekanizması

ACI C., ÖZCAN T.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.705-708, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

143. The organic acid profile of boza: a fermented beverage

AKPINAR BAYİZİT A., YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., GÜLDAŞ M.

5th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007, (Tam Metin Bildiri)

2006

2006

144. Impact of trisodium citrate on rheology and microstructure of yogurt

ÖZCAN T., LEE W. J., LUCEY J. A.

Joint Annual Meeting of ADSA ASA, Minneapolis, Minnesota, 8 - 12 Temmuz 2006, cilt.89, ss.176-177, (Özet Bildiri)

2004

2004

145. Mozzeralla ve pizza peynirinin erime kabiliyetine etki eden faktörler

EREN VAPUR U., ÖZCAN T.

8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.7, (Özet Bildiri)

2004

2004

146. Doğal nutrasötik bir gıda: tereyağı

ÖZCAN T.

8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.68, (Özet Bildiri)

2004

2004

147. Comparison of the cholesterol content and nutritional value of chicken eggs processed by different methods

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., GÜRBÜZ O., YÜCEL A.

1st International Functional and Nutraceutical Foods Symposium, Antalya, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2004, (Özet Bildiri)

2003

2003

148. Aromalı kefir üretimi

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

Ulusal Kivi Ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Ordu, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2003, ss.485-490, (Tam Metin Bildiri)

2003

2003

149. Developments in membrane seperation techniques used in production of whey protein concentrate

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., KURDAL E.

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.217-221, (Tam Metin Bildiri)

2003

2003

150. Propolis’in kimyasal bileşimi, biyolojik özellikleri ve insan sağlığı üzerine etkisi

YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

2. Marmara Arıcılık Kongresi, Yalova, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2003, (Özet Bildiri)

2002

2002

151. A Study on the use of yoghurt, Whey, Lactic Acid and Starter Culture on Carrot Fermentation

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L.

2nd International Conference on Horticultural Science, Kafr El-Sheikh, Mısır, 10 - 12 Eylül 2002, (Özet Bildiri)

2002

2002

152. The suitability of some vegetables for drying

AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., ÖZGÜR M.

2nd International Conference on Horticultural Science, Kafr El-Sheikh, Mısır, 10 - 12 Eylül 2002, (Özet Bildiri)

2001

2001

153. Vişne meyvesi, aroması ve likörü ile meyveli yoğurt üretimi

ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

I. Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu, Yalova, Türkiye, 25 Eylül - 28 Ağustos 2001, ss.329-342, (Tam Metin Bildiri)

2000

2000

154. Probiyotik süt ürünlerinin beslenme ve sağlık üzerine etkisi

ÖZCAN T., KURDAL E.

VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu “Süt ve Ürünleri Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri”, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.279-287, (Tam Metin Bildiri)

2000

2000

155. Süt ve ürünlerinde bulunan laktik asit bakterilerinin oluşturduğu bakteriosinler

Akpınar Bayizit A., Özcan T.

VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu “Süt ve Ürünleri Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri”, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.315-319, (Tam Metin Bildiri)

1996

1996

156. Sütün insan beslenmesindeki önemi

ÖZCAN T., ERBİL F., KURDAL E.

IV. Süt ve Ürünleri Sempozyumu “İçme Sütü”, İstanbul, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1996, ss.31-41, (Tam Metin Bildiri)

1998

1998

157. İçme sütüne işleme ve depolama sırasında sütün bileşiminde oluşan değişmeler

ÖZCAN T., ERBİL F., KURDAL E.

IV. Süt ve Ürünleri Sempozyumu “İçme Sütü”, İstanbul, Türkiye, 01 Ocak 1998, ss.169-177, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

2. Technological and Health Effects of Butter By-products Rich in Phospholipids in Consumers Sustainable Diets

Özcan T., Yılmaz Ersan L., Dinkçi N.

In Consumer Perceptions and Food, Bogueva Diana, Editör, Springer Nature, Singapore, ss.639-657, 2024

2024

2024

3. Perception and Motivational Trends Towards Kefir Consumption

Yılmaz Ersan L., Özcan T.

Consumer Perceptions and Food, Bogueva Diana, Editör, Springer Nature, Singapore, ss.625-638, 2024

2023

2023

4. Gıda Emülsiyonları ve Mikroyapısal Dizayn

Keser R. A., ÖZCAN T.

TARIM İÇİN GELİŞMİŞ STRATEJİLER -2, BEYCİOĞLU, Tahsin, Editör, www.iksadyayinevi.com, Ankara, ss.15-44, 2023

2022

2022

5. Yoğurt Teknolojisi

Özcan T., Yılmaz Ersan L., Keser G., Ciniviz M., Narlı M. B.

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, P. Şanlıbaba,Y. Güçer, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.387-411, 2022

2022

2022

6. Effects of ultrasound technology on milk fermentation

CİNİVİZ M., KESER G., YILMAZ ERSAN L., ÖZCAN T.

Natural and Technology Sciences, Cogurcu and M. Uzun, Editör, Duvar, İzmir, 2022

2020

2020

7. Probiyotik Kültürlerinin Muhafazası

Özcan T., Akpınar Bayizit A.

Probiyotik Yüzyılı, M. Akçelik,P. Şanlıbaba,N. Akçelik,B. Uymaz Tezel, Editör, Gazi Yayın Dağıtım, Ankara, ss.1-45, 2020 Creative Commons License

2020

2020

8. Probiyotik Kültürlerin Muhafazası

ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

Probiyotik Yüz Yılı, M. Akçelik, P. Şanlıbaba, N. Akçelik, B.U. Tezel, Editör, Gazi Kitap Evi, Ankara, ss.247-293, 2020

2020

2020

9. A research on determination of aflatoxin M1 level in raw milk by rapid methods: Food safety strategies and field application recommendations

Eren Vapur U., Özcan T.

In Current Researches in Health Sciences, N. Duran and H. Demir, Editör, Cetnje, Ankara, ss.140-156, 2020 Creative Commons License

2017

2017

10. The Functional Aspects of Beta Glucan for Dairy Industry

Özcan T., Akpınar Bayizit A., Yılmaz Ersan L.

Science within Food: Up-to-date Advances on Research and Educational Ideas, A. Méndez-Vilas, Editör, Formatex Research Center, Badajoz, ss.264-271, 2017

2012

2012

11. The therapeutic potential of pomegranate and its products for prevention of cance

Akpınar Bayizit A., Özcan T., Yılmaz Ersan L.

Cancer Prevention, A.G. Georgakilas, Editör, InTech Open Access Publisher, Rijeka, Rijeka, ss.331-372, 2012 Sürdürülebilir Kalkınma

Desteklenen Projeler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Diyetetik Fermente Kahvelerin Biyoaktivitesi ve In Vitro Metabolik Etkilerinin Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

ÖZCAN T. (Yürütücü), ERUL L.

2025 - 2026

2025 - 2026

Sürdürülebilir Postbiyotik Üretiminde Deproteinize Peyniraltı Suyu Permeatı Kullanımı

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Özcan T. (Yürütücü), Aksöz D.

2025 - 2026

2025 - 2026

Sinbiyotik Kefir Quark: Laktozsuz Süt İle Yeni Bir Yaklaşım

TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

Özcan T., Yıldızhan G. D.(Yürütücü)

2025 - 2026

2025 - 2026

Lakto-Fermente Mayonez Sosu Üretiminin Geliştirilmesi

TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

Özcan T., Aydın M. D.(Yürütücü)

2024 - 2025

2024 - 2025

Probiyotik bakterilerin soğuk stresi toleranslarının dondurulmuş süt matriksinde araştırılması

TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

Özcan T., Kaya A. R.(Yürütücü), Çetin Y. E., Elçiboğa F.

2019 - 2025

2019 - 2025

Geleneksel Fermente Ürünlerin Araştırılması ve Ürün Geliştirilmesi

TÜBİTAK Projesi , 2244 - TÜBİTAK Sanayi Doktora Programı Projesi

Özcan T., Yılmaz Ersan L., Çopur Ö. U. (Yürütücü)

2023 - 2024

2023 - 2024

Probiyotik Süt Matriksi Reolojisinin Dondurarak Kurutulmuş Ürün Özelliklerine Etkisi

TÜBİTAK Projesi , 2214/A YURT DIŞI DOKTORA SIRASI ARAŞTIRMA BURS PROGRAMI

(Proje Özeti)
Özcan T., Narlı M. B.

2020 - 2024

2020 - 2024

Mikroalg İle Zenginleştirilmiş Fonksiyonel Peynir Üretiminin Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

YILMAZ ERSAN L. (Yürütücü), ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A.

2021 - 2023

2021 - 2023

Türkiye Geleneksel Peynir Envanterinin Oluşturulması

TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi

Özcan T., Eren O.

2020 - 2023

2020 - 2023

Yayıkaltı Suyunun Krem Tipi Eritme Peynirinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması

TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi

Creative Commons License
Özcan T., Avcı H. R.(Yürütücü)

2020 - 2022

2020 - 2022

Mikroalg İle Zenginleştirilmiş Fonksiyonel Peynir Üretiminin Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Creative Commons License
Yılmaz Ersan L. (Yürütücü), Özcan T.

2019 - 2022

2019 - 2022

Stevia Katkılı Şeker Oranı Azaltılmış Fonksiyonel Süt Ürünlerinin Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

ÖZCAN T. (Yürütücü), AKPINAR BAYİZİT A., YILMAZ ERSAN L.

2018 - 2021

2018 - 2021

Fermente Süt Ürünleri Üretiminde Kestane Sütü Kullanim Olanaklarinin Araştirilmasi

TÜBİTAK Projesi , 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı

Yılmaz Ersan L. (Yürütücü), Özcan T., Akpınar Bayizit A.

2019 - 2020

2019 - 2020

Potansiyel Prebiyotik Kaynağı Olarak Bademin Kullanılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Creative Commons License
Akpınar Bayizit A., Yılmaz Ersan L. (Yürütücü), Özcan T.

2017 - 2019

2017 - 2019

Simbiyotik Dondurma ve Simbiyotik Dondurma Üretim Süreci Geliştirme

TÜBİTAK Projesi , 1501 - Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı

Özcan T., Yılmaz Ersan L., Demir S.(Yürütücü)

2015 - 2018

2015 - 2018

Kefirin Antioksidan Özelliği Üzerine Farklı Hayvan Sütlerinin Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Yılmaz Ersan L. (Yürütücü), Özcan T., Akpınar Bayizit A., Şahin S.

2016 - 2017

2016 - 2017

Bursa İlinde Tüketime Sunulan Yeşil ve Siyah Zeytinlerde Sorbik Asit ve Benzoik Asit Miktarlarının İncelenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Akpınar Bayizit A. (Yürütücü), Özcan T., Yılmaz Ersan L.

2010 - 2010

2010 - 2010

Sütte Kolloidal Kalsiyum Fosfat CCP İçeriğinin Arttırılmasının Yoğurt Tekstürü Üzerine Etkisi

Ulusal Araştırma Fonu Tarafından Desteklenmiş Proje , ABD Ulusal Bilim Vakfı (NSF)

Özcan T. (Yürütücü), Lucey J. A.

2009 - 2010

2009 - 2010

Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Özcan T. (Yürütücü), Aydınol Sönmez P.

2006 - 2007

2006 - 2007

Boza Fermentasyonu ve Depolanması Sırasında Organik Asitlerin Belirlenmesi

TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı

Akpınar Bayizit A. (Yürütücü), Yılmaz Ersan L., Özcan T., Güldaş M.

2005 - 2006

2005 - 2006

Yoğurt Reolojisinin Geliştirilmesi Üzerine Alternatif Yöntemler

Diğer Ülkelerden Üniversiteler Tarafından Desteklenmiş Proje

Özcan T., Lucey J. A.(Yürütücü)

2002 - 2006

2002 - 2006

Peynir Altı Suyundan Küflerle Mikrobiyel Yağ Üretimi

TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı

Akpınar Bayizit A. (Yürütücü), Özcan T., Yılmaz Ersan L.

Patent

2025

2025

PREBIOTIC FUNCTIONAL SALAMI WITH PSYLLIUM DIETARY FIBER ADDITIVE

Patent

Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: PCT/TR2025/050777 , Standart Tescil

2024

2024

PSYLLİUM DİYET LİFİ KATKILI PREBİYOTİK FONKSİYONEL SALAM

Patent

Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2024/017719 , Standart Tescil

2022

2022

KABAK ÇEKİRDEĞİ YAĞI İÇEREN FERMENTE SÜT KREMASI

Patent

Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2022/009920 , Standart Tescil

2019

2019

BİTKİSEL PROTEİN KATKILI YAĞ ORANI AZALTILMIŞ BİR FERMENTE SÜT İÇECEĞİ VE BUNUN ÜRETİM YÖNTEMİ

Patent

Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2019/21596 , Standart Tescil

2019

2019

PROTEİN VE DİYET LİFİ KATKISIYLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ YAĞ ORANI AZALTILMIŞ BİR LABNE PEYNİRİ VE BUNUN ÜRETİM YÖNTEMİ

Patent

Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2019/21583 , Standart Tescil

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

MLJEKARSTVO

Editörler Kurulu Üyesi

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi

Yayın Kurul Üyesi

2022 - 2023

2022 - 2023

Fermentation

Özel Sayı Editörü

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Aralık 2024

Aralık 2024

JOURNAL OF FOOD SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2024

Eylül 2024

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2024

Eylül 2024

Processes

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2024

Eylül 2024

DRYING TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2024

Ağustos 2024

FOOD SCIENCE & NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2024

Ağustos 2024

NUTRITION AND FOOD SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2024

Ağustos 2024

Ciência Rural

ESCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

Food Biomacromolecules

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

Processes

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

FOOD SCIENCE & NUTRITION

Diğer Dergiler

Haziran 2024

Haziran 2024

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2024

Mayıs 2024

FOOD BIOENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2024

Mayıs 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2024

Mayıs 2024

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2024

Mayıs 2024

COGENT FOOD & AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

JOURNAL OF TEXTURE STUDIES

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

Food Innovation and Advances

ESCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2024

Mart 2024

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2024

Mart 2024

ANAIS DA ACADEMIA BRASILEIRA DE CIENCIAS

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2024

Şubat 2024

JOURNAL OF FOOD SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2024

Şubat 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2022

Aralık 2022

GELS

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2022

Aralık 2022

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2022

Kasım 2022

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2022

Kasım 2022

COGENT FOOD & AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2022

Eylül 2022

JOURNAL OF TEXTURE STUDIES

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2022

Temmuz 2022

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

Frontiers in Sustainable Food Systems

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

FRONTIERS IN NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

FRONTIERS IN NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

INNOVATIVE FOOD SCIENCE AND EMERGING TECHNOLOGIES

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

CIENCIA RURAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2022

Şubat 2022

HELIYON

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2022

Ocak 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 1369

h-indeksi (WOS): 21