Bursa Uludağ Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Mozzeralla ve pizza peynirinin erime kab...
Mozzeralla ve pizza peynirinin erime kabiliyetine etki eden faktörler
EREN VAPUR U.
,
ÖZCAN T.
8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.7, (Özet Bildiri)
Yayın Türü:
Bildiri / Özet Bildiri
Basıldığı Şehir:
Bursa
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Sayfa Sayıları:
ss.7
Bursa Uludağ Üniversitesi Adresli:
Evet