Institutional Information:
Ziraat Fakültesi, Gida Mühendisliği, Gıda Teknolojisi
Metrics
Biography
Çalışma Alanları: Süt ve Ürünleri Kimyası ve Biyokimyası, Süt Ürünleri Reolojisi ve Tekstürü, Süt ve Ürünleri Üretim Teknolojisi, Probiyotik Süt Ürünleri, Prebiyotikler, Fonksiyonel Gıdalar ve Beslenme, Yağ Oranı ve Şeker Oranı Azaltılmış Süt Ürünlerinin Geliştirilmesi, Yağ ve Şeker İkameleri, Süt Proteinleri, Süt Sanayi Atıklarının Değerlendirilmesi
Contact
- tulayozcan@uludag.edu.tr
- Web Page
- https://avesis.uludag.edu.tr/tulayozcan
- Office Phone
- +90 +90 224 294 1498
- Fax Phone
- +90 +90 224 294 1402