General Information

Institutional Information: Ziraat Fakültesi, Gida Mühendisliği, Gıda Teknolojisi

Metrics

Publication

283

Citation (WoS)

667

Citation (Scopus)

746

H-Index (WoS)

15

H-Index (Scopus)

16

Project

30

Intellectual Property

5

Thesis Advisory

16

Open Access

26
UN Sustainable Development Goals

Biography

Çalışma Alanları:   Süt ve Ürünleri Kimyası ve Biyokimyası,  Süt Ürünleri Reolojisi ve Tekstürü,   Süt ve Ürünleri Üretim Teknolojisi, Probiyotik Süt Ürünleri, Prebiyotikler, Fonksiyonel Gıdalar ve Beslenme, Yağ Oranı ve Şeker Oranı Azaltılmış Süt Ürünlerinin Geliştirilmesi, Yağ ve Şeker İkameleri, Süt Proteinleri, Süt Sanayi Atıklarının Değerlendirilmesi