WoS Research Areas:
Agriculture & Environment Sciences (Age)
Avesis Research Areas:
Food Engineering, Engineering and Technology
Names in Publications:
Tülay Özcan , Ozcan-Yilsay Tulay, Yilsay Tulay, Ozcan Tulay
Biography
Çalışma Alanları: Süt Ürünleri Biyokimyası, Probiyotik Süt Ürünleri, Prebiyotikler, Probiyotik Bakterilerin Stres Mekanizmaları, Reoloji ve Tekstür, Fonksiyonel Gıdalar ve Beslenme, Yağ Oranı ve Şeker Oranı Azaltılmış Ürün Geliştirme, Yağ ve Şeker İkameleri, Protein Katkıları, Süt Sanayi Atıklarının Değerlendirilmesi, Geleneksel Süt Ürünleri ve Autochthon/Yerli Kültürler
Contact
- tulayozcan@uludag.edu.tr
- Web Page
- https://avesis.uludag.edu.tr/tulayozcan
- Office Phone
- +90 224 294 1498
- Fax Phone
- +90 +90 224 294 1402