Araştırma Alanları:
Gıda Mühendisliği, Mühendislik ve Teknoloji
Yayınlardaki İsimler:
Özcan Tülay, Ozcan-Yilsay Tulay, Yilsay Tulay, Ozcan Tulay
Metrikler
Biyografi
Çalışma Alanları: Süt ve Ürünleri Kimyası ve Biyokimyası, Süt Ürünleri Reolojisi ve Tekstürü, Probiyotik Süt Ürünleri, Prebiyotikler, Fonksiyonel Gıdalar ve Beslenme, Yağ Oranı ve Şeker Oranı Azaltılmış Süt Ürünlerinin Geliştirilmesi, Yağ ve Şeker İkameleri, Süt Proteinleri, Süt Sanayi Atıklarının Değerlendirilmesi, Geleneksel Süt Ürünleri Üretim Teknolojisi
İletişim
- E-posta
- tulayozcan@uludag.edu.tr
- Web Sayfası
- https://avesis.uludag.edu.tr/tulayozcan
- İş Telefonu
- +90 224 294 1498
- Fax Telefonu
- +90 +90 224 294 1402