WoS Araştırma Alanları:
Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age)
Avesis Araştırma Alanları:
Gıda Mühendisliği, Mühendislik ve Teknoloji
Yayınlardaki İsimler:
Tülay Özcan , Ozcan-Yilsay Tulay, Yilsay Tulay, Ozcan Tulay
Metrikler
Biyografi
Çalışma Alanları: Süt Ürünleri Biyokimyası, Probiyotik Süt Ürünleri, Prebiyotikler, Probiyotik Bakterilerin Stres Mekanizmaları, Reoloji ve Tekstür, Fonksiyonel Gıdalar ve Beslenme, Yağ Oranı ve Şeker Oranı Azaltılmış Ürün Geliştirme, Yağ ve Şeker İkameleri, Protein Katkıları, Süt Sanayi Atıklarının Değerlendirilmesi, Geleneksel Süt Ürünleri ve Autochthon/Yerli Kültürler
İletişim
- E-posta
- tulayozcan@uludag.edu.tr
- Web Sayfası
- https://avesis.uludag.edu.tr/tulayozcan
- İş Telefonu
- +90 224 294 1498
- Fax Telefonu
- +90 +90 224 294 1402