Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi
Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: Özcan Tülay, Ozcan-Yilsay Tulay, Yilsay Tulay, Ozcan Tulay

Metrikler

Yayın

318

Atıf (WoS)

1037

H-İndeks (WoS)

19

Atıf (Scopus)

1234

H-İndeks (Scopus)

21

Proje

35

Fikri Mülkiyet

5

Tez Danışmanlığı

23

Açık Erişim

27
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Biyografi

Çalışma Alanları:   Süt ve Ürünleri Kimyası ve Biyokimyası,  Süt Ürünleri Reolojisi ve Tekstürü, Probiyotik Süt Ürünleri, Prebiyotikler, Fonksiyonel Gıdalar ve Beslenme, Yağ Oranı ve Şeker Oranı Azaltılmış Süt Ürünlerinin Geliştirilmesi, Yağ ve Şeker İkameleri, Süt Proteinleri, Süt Sanayi Atıklarının Değerlendirilmesi,  Geleneksel Süt Ürünleri Üretim Teknolojisi