Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age)
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: Tülay Özcan , Ozcan-Yilsay Tulay, Yilsay Tulay, Ozcan Tulay

Metrikler

Yayın

320

Atıf (WoS)

1135

H-İndeks (WoS)

20

Atıf (Scopus)

1350

H-İndeks (Scopus)

22

Atıf (Scholar)

2913

H-İndeks (Scholar)

28

Atıf (TrDizin)

54

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

36

Fikri Mülkiyet

5

Tez Danışmanlığı

23

Açık Erişim

27
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Biyografi

Çalışma Alanları:   Süt  Ürünleri BiyokimyasıProbiyotik Süt Ürünleri, Prebiyotikler, Probiyotik Bakterilerin Stres Mekanizmaları, Reoloji ve Tekstür, Fonksiyonel Gıdalar ve Beslenme, Yağ Oranı ve Şeker Oranı Azaltılmış Ürün Geliştirme, Yağ ve Şeker İkameleri, Protein Katkıları, Süt Sanayi Atıklarının Değerlendirilmesi, Geleneksel Süt Ürünleri ve Autochthon/Yerli Kültürler