General Information

Institutional Information: Ziraat Fakültesi, Gida Mühendisliği, Gıda Teknolojisi
WoS Research Areas: Agriculture & Environment Sciences (Age)
Avesis Research Areas: Food Engineering, Engineering and Technology

Names in Publications: Tülay Özcan , Ozcan-Yilsay Tulay, Yilsay Tulay, Ozcan Tulay
Metrics

Publication

324

Citation (WoS)

1135

H-Index (WoS)

20

Citation (Scopus)

1465

H-Index (Scopus)

22

Citation (Scholar)

3981

H-Index (Scholar)

33

Citiation (TrDizin)

54

H-Index (TrDizin)

2

Citiation (Sum Other)

105

Project

38

Intellectual Property

7

Thesis Advisory

24

Open Access

27
UN Sustainable Development Goals
Biography

Çalışma Alanları:   Süt  Ürünleri BiyokimyasıProbiyotik Süt Ürünleri, Prebiyotikler, Probiyotik Bakterilerin Stres Mekanizmaları, Reoloji ve Tekstür, Fonksiyonel Gıdalar ve Beslenme, Yağ Oranı ve Şeker Oranı Azaltılmış Ürün Geliştirme, Yağ ve Şeker İkameleri, Protein Katkıları, Süt Sanayi Atıklarının Değerlendirilmesi, Geleneksel Süt Ürünleri ve Autochthon/Yerli Kültürler