Research Areas:
Food Engineering, Engineering and Technology
Names in Publications:
Ozcan Tulay
Metrics
Biography
Çalışma Alanları: Süt ve Ürünleri Kimyası ve Biyokimyası, Süt Ürünleri Reolojisi ve Tekstürü, Probiyotik Süt Ürünleri, Prebiyotikler, Fonksiyonel Gıdalar ve Beslenme, Yağ Oranı ve Şeker Oranı Azaltılmış Süt Ürünlerinin Geliştirilmesi, Yağ ve Şeker İkameleri, Süt Proteinleri, Süt Sanayi Atıklarının Değerlendirilmesi, Geleneksel Süt Ürünleri Üretim Teknolojisi
Contact
- tulayozcan@uludag.edu.tr
- Web Page
- https://avesis.uludag.edu.tr/tulayozcan
- Office Phone
- +90 +90 224 294 1498
- Fax Phone
- +90 +90 224 294 1402