General Information

Institutional Information: Ziraat Fakültesi, Gida Mühendisliği, Gıda Teknolojisi
Research Areas: Food Engineering, Engineering and Technology

Names in Publications: Özcan Tülay, Ozcan-Yilsay Tulay, Yilsay Tulay, Ozcan Tulay

Metrics

Publication

318

Citation (WoS)

1038

H-Index (WoS)

19

Citation (Scopus)

1258

H-Index (Scopus)

21

Citation (Scholar)

45

H-Index (Scholar)

2

Citiation (TrDizin)

26

H-Index (TrDizin)

2

Project

35

Intellectual Property

5

Thesis Advisory

23

Open Access

27
UN Sustainable Development Goals

Biography

Çalışma Alanları:   Süt ve Ürünleri Kimyası ve Biyokimyası,  Süt Ürünleri Reolojisi ve Tekstürü, Probiyotik Süt Ürünleri, Prebiyotikler, Fonksiyonel Gıdalar ve Beslenme, Yağ Oranı ve Şeker Oranı Azaltılmış Süt Ürünlerinin Geliştirilmesi, Yağ ve Şeker İkameleri, Süt Proteinleri, Süt Sanayi Atıklarının Değerlendirilmesi,  Geleneksel Süt Ürünleri Üretim Teknolojisi