Makaleler
134
Tümü (134)
SCI-E, SSCI, AHCI (57)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (60)
ESCI (2)
Scopus (55)
TRDizin (25)
Diğer Yayınlar (51)
12. Bioaccessibility of total phenolics and antioxidant activity of melon slices dried in a heat pump drying system
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.16, sa.3, ss.2154-2171, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
18. Evaluation of bioaccessibility and functional properties of kombucha beverages fortified with different medicinal plant extracts
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.45, sa.1, ss.13-32, 2021 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
25. THE EFFECT OF PRETREATMENTS AND VACUUM DRYING ON DRYING CHARACTERISTICS, TOTAL PHENOLIC CONTENT AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF ARTICHOKE (CYNARA CARDUNCULUS VAR. SCOLYMUS L.) SLICES
GIDA
, cilt.45, sa.4, ss.699-709, 2020 (Hakemli Dergi)
27. Ohmik Isıtma Destekli İşlemlerin Gıdalarda Kullanımı veKalite Üzerine Etkisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.33, sa.2, ss.341-354, 2019 (Hakemli Dergi)
28. Ultrasound Applications in Fruit and Vegetable Processing
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.33, sa.2, ss.375-393, 2019 (Hakemli Dergi)
31. A PERSPECTIVE ON CONSUMPTION OF ENERGY DRINKS
SPORTS AND ENERGY DRINKS: VOL 10: THE SCIENCE OF BEVERAGES
, cilt.10, ss.539-565, 2019 (SCI-Expanded)
33. TECHNOLOGY AND NUTRITIONAL VALUE OF POWDERED DRINKS
PRODUCTION AND MANAGEMENT OF BEVERAGES: VOL 1: THE SCIENCE OF BEVERAGES
, cilt.1, ss.47-83, 2019 (SCI-Expanded)
35. Sex-specific phenotypes of histone H4 point mutants establish dosage compensation as the critical function of H4K16 acetylation in Drosophila
PROCEEDINGS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES OF THE UNITED STATES OF AMERICA
, cilt.115, sa.52, ss.13336-13341, 2018 (SCI-Expanded)
38. Gıda İşleme Süreçlerinin Pestisit Kalıntıları Üzerine Etkisi ve İşleme Faktörleri
Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi
, cilt.19, sa.15, ss.42-54, 2018 (Hakemli Dergi)
39. Effects of oven, microwave and vacuum drying on drying characteristics, colour, total phenolic content and antioxidant capacity of celery slices
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
, cilt.10, sa.2, ss.193-205, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
41. Application of Nanotechnology in Food Packaging
Eurasian Journal of Food and Technology
, cilt.1, sa.2, ss.59-66, 2017 (Hakemli Dergi)
44. Coğrafi İşaret Tescilli Gıdaların Türkiye ve Dünya’daki Durumu
Academia Journal of Engineering and Applied Sciences
, ss.190-198, 2017 (Hakemli Dergi)
46. Pulsed Electrical Field Applications for Improving Food Quality
The Journal of AgriculturalFaculty of Uludag University
, cilt.30, ss.554-562, 2016 (Hakemli Dergi)
47. Determination of physicochemical properties of mineral enriched Erica arborea herbal tea
The Journal of Agricultural Faculty of Uludag University
, cilt.30, ss.440-444, 2016 (Hakemli Dergi)
49. Traditional dairy product: kurut
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.30, ss.468-471, 2016 (Hakemli Dergi)
53. The Effects of Lecithin and Polyglycerol Polyricinoleate PGPR on Quality of Milk Bitter and White Chocolates
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.55-69, 2014 (Hakemli Dergi)
54. Uludağ Üniversitesi’xxnde Eğitim Gören Öğrencilerin Beslenme Alışkanlıklarının Araştırılması
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.28, sa.2, ss.37-47, 2014 (Hakemli Dergi)
55. Hurdle Technology for Shelf Stable Minimally Processed Potato cv. Agria
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.28, sa.1, ss.29-42, 2014 (Hakemli Dergi)
56. Gıda Alerjisi Reaksiyonları
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.28, sa.1, ss.73-80, 2014 (Hakemli Dergi)
57. Uludağ Üniversitesi’nde Eğitim Gören Öğrencilerin Beslenme Alışkanlıklarının Araştırılması
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.28, sa.2, ss.37-47, 2014 (Hakemli Dergi)
58. Hurdle Technology for Shelf Stable MinimallyProcessed Potato cv. Agriaa
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.28, sa.1, ss.29-42, 2014 (Hakemli Dergi)
60. Gıda Alerjisi Reaksiyonları
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.28, sa.1, ss.73-80, 2014 (Hakemli Dergi)
66. The effects of lecithin and polyglycerol polyricinoleate PGPR on quality of milk bitter and white chocolate
U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.55-69, 2013 (Hakemli Dergi)
68. Ülkemizde Tüketilen Bazı Bitki Çaylarının Üretimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Gıda Teknolojisi
, cilt.17, sa.8, ss.74-75, 2013 (Hakemli Dergi)
69. Türkiye de Üretilen Bazı Kurutulmuş Meyvelerin Ekonomik Önemi
Tarım Türk
, cilt.41, ss.66-71, 2013 (Hakemsiz Dergi)
71. Kurutulmuş Biber ve biber Salçası Üretimi
Tarım Türk
, cilt.38, sa.7, ss.48-50, 2013 (Hakemsiz Dergi)
74. Kurutulmuş Domates ve Domates Salçası Üretimi.
Tarımtürk, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Dergisi
, sa.38, ss.41-46, 2012 (Hakemsiz Dergi)
75. Konserve Yapımı ve Konserve Türleri
Tarımtürk, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Dergisi
, sa.37, ss.16-19, 2012 (Hakemsiz Dergi)
76. Geleneksel İçeceğimiz Salep ve Faydaları
Gıda Teknolojisi
, cilt.12, ss.76-77, 2012 (Hakemsiz Dergi)
77. Dondurulmuş Meyve Sebze İhracatının Analizi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.26, sa.1, ss.73-82, 2012 (Hakemli Dergi)
78. Fonksiyonel İçecek Pazarında Meyve Sebze Sularının Yeri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Gıda Mühendisliği Dergisi
, sa.30, ss.101-107, 2010 (Hakemli Dergi)
80. Gıda Güvenliği ve Önemi
Helal Gıda
, sa.1, ss.20-21, 2010 (Hakemsiz Dergi)
81. Fonksiyonel İçecek Pazarında Meyve-Sebze Sularının Yeri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.13, sa.30, ss.101-107, 2010 (Hakemli Dergi)
83. A Research on the Composition of Pomegranate Molasses
Journal of Agricultural Faculty of Uludag University
, cilt.24, sa.2, ss.37-47, 2010 (Hakemli Dergi)
84. Fonksiyonel İçecek Pazarında Meyve-Sebze Sularının Yeri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.30, ss.101-107, 2010 (Hakemli Dergi)
85. Ülkemiz Gıda Sanayi İçinde Bursa nın Yeri ve Önemi
Gıda Mühendisliği Dergisi
, sa.30, ss.98-100, 2010 (Hakemli Dergi)
86. Use of Vacuum Impregnation for Minimally Processed Fruits and Vegetables
ACTA HORTICULTURAE
, cilt.877, ss.577-582, 2009 (Scopus)
88. Konservelerde Bozulmaya Neden Olan Etmenler
Standart Ekonomik ve Teknik Dergi
, sa.561, ss.64-67, 2009 (Hakemsiz Dergi)
91. Güvenilir Gıda Sistemleri
Türk Tarım
, sa.186, ss.28-33, 2009 (Hakemsiz Dergi)
92. MANTAR BİLEŞENLERİNİN TERÖPATİK ETKİLERİ1
Bahçe
, cilt.38, sa.1, ss.19-24, 2009 (Hakemli Dergi)
93. Trabzon Hurmasının Besleyici Değeri ve Bileşimi
Gıda Mühendisleri Odası Dergisi
, sa.29, ss.63-67, 2009 (Hakemsiz Dergi)
97. Bazı Gıdalarımız ve Tarihçeleri III
Gıda. Dünya Yayınları
, sa.9, ss.86, 2006 (Hakemli Dergi)
99. Bazı Gıdalarımız ve Tarihçeleri I
Gıda. Dünya Yayınları
, sa.7, ss.81-84, 2006 (Hakemli Dergi)
100. Bursa Yöresinde Yetiştirilen Zeytinlerin Bileşimleri
Hasad Gıda
, cilt.21, sa.248, ss.18-23, 2006 (Hakemsiz Dergi)
101. Bazı Gıdalarımız ve Tarihçeleri II
Gıda. Dünya Yayınları
, sa.8, ss.92-93, 2006 (Hakemli Dergi)
102. Bazı Gıdalarımızın Tarihçesi I II III
Dünya Gıda
, 2006 (Hakemli Dergi)
105. Evaluation of Rose Hips Rosa spp Selection
INTERNATIONAL JOURNAL OF FRUIT SCIENCE
, cilt.5, sa.2, ss.113-121, 2005 (SCI-Expanded)
106. Gıda Güvenliği ve Tarımda Planlama
Türktarım, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Dergisi
, sa.160, ss.28-31, 2004 (Hakemsiz Dergi)
107. Ekolojik Tarım ve Ülkemizdeki Durumu
Dünya Gıda
, sa.6, ss.69-72, 2003 (Hakemsiz Dergi)
108. Suitability of Cornus Mas Cornelian Cherry Genotypes and Cultivars For Fruit Juice
BIOTECHNOLOGY & BIOTECHNOLOGICAL EQUIPMENT
, cilt.17, sa.1, ss.176-182, 2003 (SCI-Expanded)
109. Boza ve Yeni Yaklaşımlar
Dünya Gıda Dergisi
, sa.4, ss.61-62, 2003 (Hakemli Dergi)
110. Modern Bir Catering Sistemi Cook Chill
Gıda
, sa.28, ss.159-167, 2003 (Hakemli Dergi)
111. Düşük Kalorili Light Boza Üretiminin Araştırılması
Dünya Gıda Dergisi
, sa.7, ss.119-122, 2002 (Hakemli Dergi)
112. Tarhana Üretiminde Farklı Uygulamaların Ürün Kalitesine Etkisi
GIDA
, sa.26, ss.339-346, 2001 (Hakemli Dergi)
113. Taze Dondurulmuş ve Kurutulmuş Kayısılardan Üretilen Reçellerin Kalitelerinin Belirlenmesi
Gıda. Dünya Yayınları
, sa.50, ss.46-53, 2000 (Hakemli Dergi)
114. Dondurma Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması
Alışveriş - Market Dergisi
, sa.8, ss.31-33, 2000 (Hakemsiz Dergi)
115. Antioksidan Vitaminler
Gıda
, sa.3, ss.58-60, 2000 (Hakemli Dergi)
116. Havuç Suyu Üretiminde Optimizasyon
Gıda. Dünya Yayınları
, sa.60, ss.73-78, 2000 (Hakemli Dergi)
117. Sebze Suyu Üretimi ve Beslenmemizdeki Önemi
Gıda. Dünya Yayınları
, sa.59, ss.86-91, 2000 (Hakemli Dergi)
118. Güney Marmara Bölgesi nde Gıda Eğitim Araştırma ve Sanayinin Durumu ve Alınması Gereken Önlemler
Alışveriş - Market Dergisi
, sa.7, ss.28-29, 2000 (Hakemsiz Dergi)
119. Alkolsüz İçeceklerde Yapay Tatlandırıcıların Kullanımı
Gıda. Dünya Yayınları
, sa.43, ss.36-39, 1999 (Hakemli Dergi)
120. Gıdalara Isıl İşlem Uygulamada Yeni Bir Yöntem Ohmik Isıtma
Gıda. Dünya Yayınları
, sa.37, ss.42-45, 1998 (Hakemli Dergi)
121. Microbial Load of a Production Line for Apple Juice Concentrate
Adv. Food Sci. (CMTL)
, cilt.20, sa.5, ss.137-143, 1998 (Hakemli Dergi)
122. Gıdaların Radyasyonla Muhafazaları
Gıda. Dünya Yayınları
, sa.26, ss.40-44, 1998 (Hakemli Dergi)
123. İnegöl Çevresinde Yetiştirilen Stanley Çeşidi Siyah Eriklerin Konserveye İşlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Gıda
, sa.22, ss.157-163, 1997 (Hakemli Dergi)
124. Gıda Katkı Maddesi Olarak Aljinatlar
Gıda. Dünya Yayınları
, sa.24, ss.28-32, 1997 (Hakemli Dergi)
125. Plasma ascorbic acid level and erythrocyte fragility in preeclampsia and eclampsia
EUROPEAN JOURNAL OF OBSTETRICS & GYNECOLOGY AND REPRODUCTIVE BIOLOGY
, cilt.71, sa.1, ss.35-40, 1997 (SCI-Expanded)
126. Domates Suyu Kalitesine Palperleme İşleminin Etkisi
U.Ü. Ziraat Fak. Dergisi
, sa.12, ss.169-180, 1996 (Hakemli Dergi)
127. Havuç Turp Kereviz Karnabaharın Nitrat ve Nitrit Miktarı Üzerinde Araştırma
U.Ü. Ziraat Fak. Dergisi
, sa.11, ss.27, 1995 (Hakemli Dergi)
128. Meyveli Yoğurt Üretiminde Bazı Stabilizer Maddelerin Kullanılma Olanakları Üzerinde Bir Araştırma
U.Ü. Ziraat Fak. Dergisi
, sa.10, ss.71-81, 1993 (Hakemli Dergi)
129. Pektinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
U.Ü. Ziraat Fak. Dergisi
, sa.9, ss.173-181, 1993 (Hakemli Dergi)
130. Azotlu Gübrelerin Domates Bitkisinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkileri
U.Ü. Ziraat Fak. Dergisi
, sa.9, ss.119-129, 1992 (Hakemli Dergi)
131. Yaş Mantının Uzun Süre Dayandırılması Üzerinde Bir Araştırma
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
, sa.3, ss.11-16, 1992 (Hakemli Dergi)
132. Zeytinin Reçel Üretimine Uygunluğu Üzerinde Bir Araştırma
U.Ü. Ziraat Fak. Dergisi
, sa.8, ss.113-122, 1991 (Hakemli Dergi)
133. Küçük Zeytin İşletmelerinde Kullanılan Sınıflandırma Makineleri ve İşlevleri Üzerinde Bir Araştırma
U.Ü. Ziraat Fak. Dergisi
, sa.7, ss.119-122, 1990 (Hakemli Dergi)
134. Elma Suyu Durultma Tortusu ile Elma Suyu Konsantratlarından Üretilen Elma Şaraplarının Kalite Kriterleri
Doğa Tarım ve Ormancılık Dergisi
, sa.2, ss.241-247, 1988 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
183
2. Kahve Kaynaklı Biyoaktiflerin Enkapsülasyonu: Teknolojik Yaklaşımlar ve Gıda Uygulamaları
3. Ulusal Kahve Sempozyumu., Mersin, Türkiye, 27 Ağustos 2025, (Özet Bildiri)
11. Ensuring safe dried foods: Strategies for mycotoxin prevention and control
XV International Scientific Agriculture Symposium (Agrosym 2024), Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 13 Ekim 2024, ss.428, (Özet Bildiri)
13. Fungal foods: Balancing innovation with regulatory compliance and safety
XV International Scientific Agriculture Symposium (Agrosym 2024), Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 13 Ekim 2024, ss.429, (Özet Bildiri)
14. Application of artificial intelligence in food: The future of nutrition and sustainability
34th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry (Agriconference), Bosna-Hersek, 10 - 11 Ekim 2024, Sarajevo, Bosna-Hersek, 9 - 11 Ekim 2024, ss.62, (Özet Bildiri)
15. Ekstrüzyon İşlemindeki Ürün Kalitesini Etkileyen Değişkenler
7th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2024, ss.216, (Özet Bildiri)
16. Evaluation of pomological, physicochemical, and sensory characteristics of walnut (Juglans regia L.) cultivars
Consumer and Sensory Sciences Conference (CONSENSE), İstanbul, Türkiye, 02 Ekim 2024, (Özet Bildiri)
20. TARIM-GIDA SEKTÖRÜNDE DÖNGÜSEL EKONOMİNİN ÖNEMİ
7th International Congress Agriculture Environment and Health, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.202, (Özet Bildiri)
22. Evaluation of Chestnut Shell Bioactive Compounds and Color Properties Using Ultrasound Assisted Extraction
5th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry, Antalya, Türkiye, 04 Mart 2024, ss.73, (Özet Bildiri)
27. Investigatıon Of The Effect Of Microwave Pretreatment On The Drying Characteristics Of Persimmon Leather.
4th International Istanbul Current Scientific Research Congress. , İstanbul, Türkiye, 1 - 02 Mayıs 2023, ss.425-435, (Özet Bildiri)
31. Investigating the effect of harvest season on the bioaccessibility of bee pollen polyphenols by ultra-high performance liquid chromatography tandem mass spectrometry
6th International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (6-ISPMF), Çin, 05 Ağustos 2022, (Özet Bildiri)
39. Effect of salt concentration on the structure and preference of Mihalic cheese
Latin American Conference on Natural and Applied Sciences, November 5-6, 2021, Villahermosa, Mexico, Villahermosa, Meksika, 05 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)
40. Evaluation of somatic cell count of raw milk depending on seasonal variation
Latin American Conference on Natural and Applied Sciences, November 5-6, 2021, Villahermosa, Mexico, 291-297, Villahermosa, Meksika, 05 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)
41. Gıda Güve nliğinin Sağlanmasında Güncel Yaklaşımlar: Işınlama Teknolojisi
4. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2020, (Tam Metin Bildiri)
42. Assessment of the elemental content and bioaccessibility of Matthiola incana by ICP-MS
2nd International Conference on Preventive Medicine, Elazığ, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2020, ss.37, (Özet Bildiri)
43. Gıda Güve nliğinin Sağlanmasında Güncel Yaklaşımlar: Vurgulu Elektrik Alan Teknolojisi
4. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2020, (Tam Metin Bildiri)
44. Determination of the elemental content of Tagetes erecta by ICP-MS and investigation of the potential effects on the organism by in-vitro digestibility studies
2nd International Conference on Preventive Medicine, Elazığ, Türkiye, 25 - 28 Aralık 2020, ss.26, (Özet Bildiri)
45. Determination of Element Levels of Bee Pollen Samples Collected from Domanic District of Kutahya Province
2nd International Conference on Preventive Medicine, Elazığ, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2020, ss.31, (Özet Bildiri)
47. Doğal bir antimikrobiyal madde olan propolisin gıda endüstrisindeki yeri
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), 19 - 20 Mart 2020, (Özet Bildiri)
48. A Research on Potential Use of Prickly Pear (Opuntia ficus indica) in Food Industry
1st International Gobeklitepe Agriculture Congress, 25 - 27 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)
49. Drying Kinetics and Quality Characteristics of Hot Air Dried Potato cv. Jelly under Different Process Parameters
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.172-189, (Tam Metin Bildiri)
50. Ultrasound: As a Pre-treatment in Fruit and Vegetable Processing
International Congress on Engineering and Life Science, 26 - 29 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
51. Drying Kinetics and Color Properties of Lemon Balm (Melissa officinalis)Leaves Dried by Convective Hot Air Drying
XIIIth International Conference of Food Physicists, 23 - 25 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
52. Determination of Physicochemical Properties, Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidant Capacity of Mineral Enriched Linden Herbal Tea Beverage
ICBFBS 2018: 20th International Conference on Biotechnology, Food and Beverage Sciences, 12 - 13 Şubat 2018, (Tam Metin Bildiri)
53. Influence Of Convectıve Hot Aır Dryıng On Dryıng Kınetıcs And Some Qualıty Characterıstıcs Of Pumpkın Slıces
18th Internatıonal Nutrıtıon Dıagnostıcs Conference, 22 - 25 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
54. Effects of convective hot air drying on drying characteristics, colour, total phenolic content and antioxidant capacity of carrot slices.
International Congress on Engineering and Life Science, 26 - 29 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
55. Food Safety and Quality Issues in Organic Farming
International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
56. Effect of Non-Thermal Food Processing Technologies on Reducing Pesticide Residues
1st International GAP Agriculture and Livestock Congress, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
57. A General Research on Traditional Food in Bursa
4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
58. Protection of Traditional Foods with Geographical Indications
4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
59. The Functional and Sensorial Properties of Angelica Jam from Bursa
4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus., 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
60. Determination of Physicochemical Properties,Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidant Capacity of Mineral Enriched Linden Herbal TeaBeverage
ICBFBS Amsterdam 2018: 20th International Conference on Biotechnology, Food and Beverage Sciences, 12 - 13 Şubat 2018, (Tam Metin Bildiri)
61. Application of sous vide cooking method in the food industry
II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
62. Application of nanotechnology in food industry and relation to food safety
II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
63. Food colouring agents and their usage in food industry
II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
66. MEYVE SEBZELERİN RAF ÖMRÜNÜN ARTIRILMASI İÇİN MAP TEKNOLOJİSİNİN YENİLEBİLİR FİLM VE KAPLAMALAR İLE BİRLİKTE KULLANILMASI
2rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017, ss.1582, (Özet Bildiri)
67. Meyve Sularında Püskürtmeli Kurutma (Sprey Kurutma) Yönteminin Uygulanması
4. Uluslararası Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
68. Mikroenkapsülasyon Teknolojisi ve Gıda Endüstrisindeki Uygulamaları
4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
69. Prevention of Enzymatic Browning in Different Fruit and Vegetable Products
4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
70. The Effects of Additives and Sweeteners Used in Pestil Production
4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
71. Different Drying Methods Used in Fruit and Vegetable Products
4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
72. Enginar (Cynara cardunculus var. Scolymus L.) Bitkisinin Genel Özellikleri
4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
73. Gıda Endüstrisinde Akıllı Ambalaj Uygulamaları
4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
74. The Usage of Turmeric Extract as an Edible Film Additive
4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
75. Volatile composition change of strawberry after several processing
15th Weurman Flavour Research Symposium, 18 - 22 Eylül 2017, ss.97, (Özet Bildiri)
76. Human Perception and Instrumentation of Aroma
15th Weurman Flavour Research Symposium., 18 - 22 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
77. Effects of drying methods on the composition of volatile compounds in fruits and vegetables
15th Weurman Flavour Research Symposium, 18 - 22 Eylül 2017, ss.60, (Özet Bildiri)
78. Determination of Total Phenolic Content and Antioxidant Capacities of energy Reduced Erica Arborea Herbal Tea Beverages Via an In-Vitro digestion Method
5th International Conference on Food Digestion, 4 - 06 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
79. Application of Nanotechnology in Food Packaging
International Conference on Agriculture, Forest, Food, Sciences, and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1234, (Özet Bildiri)
80. Encapsulation of Bioactive Compounds.
1st International Congress on Medical and Aromatic Plants “Natural and Healthy Life”, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
81. Determination of Physicochemical Properties of Mineral Enriched Erica arborea Herbal Tea Beverage
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)
82. Nutritional Composition and Health Effects of Jujube
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)
83. Extending the shelflife of asparagus Asparagus officinalis by using modified atmosphere packaging
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
84. Fortification of Lemonade with Several Herb Extracts
16th International Nutirition and Diagnostic Conference, 2 - 05 Aralık 2016, (Özet Bildiri)
85. Extending the Shelf life of Asparagus Asparagus officinalis by Using Modified Atmosphere Packaging
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)
86. Antioxidant Activity Total Phenolic Content And Physicochemical Properties Of Carbonated Erica Arborea Herbal Tea Beverage
II International Conference on Food Chemistry & Technology, 14 - 16 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
87. The use of nitrite and nitrate in curing meat and its effects on human health
International Congress on Food of Animal Origin, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
88. The use of alternative technologies to mitigate acrylamide formation in heat treated foods
First Food Chemistry Conference - Shaping the Future of Food Quality, Health and Safety, Amsterdam, Hollanda, 30 Ekim - 01 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
89. Evaluation of Physicochemical Properties Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidant Activity of Linden Herbal Tea Beverage
17th International Nutrition & Diagnostics Conference, 9 - 12 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
90. A Study on The Productıon of Aprıcot Nectar Fortıfıed Wıth Green Coffee Extract
17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
91. Evaluatıon of Physıcochemıcal Propertıes Bıoaccessıbılıty of Phenolıcs and Antıoxıdant Actıvıty of Lınden Herbal Tea Beverage
17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
92. Fortıfıcatıon of Lemonade with Several Herb Extracts
17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
93. A Study on the Production of Apricot Nectar Enriched with Green Coffee Extract
16th International Nutrition & Diagnostics Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
94. Kombucha Tea and Its Health Promotıng Effects
17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
95. Fortification of Lemonade with Several Herb Extracts
16th International Nutrition Diagnostics Conference, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
96. Pulsed Electrical Field Applications for Improving Food Quality
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)
97. Combined Use of Natural Antimicrobial Compounds with Modified Atmosphere Packaging of Fresh Fruit and Vegetables
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
98. Application of Cold Plasma Technology in Food Industry
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
99. Application of Pressurized Liquid Extraction on Fruits Vegetables and Their By Products
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
100. The Bioactive Components Of Pomegranate Juice
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.445-449, (Tam Metin Bildiri)
101. Recovery of B Carotene from Plant By Products by Using Different Extraction Methods
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)
102. General View of Oolong Tea
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.482-486, (Tam Metin Bildiri)
103. Traditional Dairy Product Kurut
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)
104. Applications of Pressurized Liquid Extraction on Fruits Vegetables and Their By Products
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
105. The Usage Of Cactus Pear Fruit (Opuntia ficus- Indica) In Food Formulations
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.450-453, (Tam Metin Bildiri)
106. Hurdle Technology for Shelf Stable Minimally Processed Potato cv Agria
18th World Congress of Food Science & Technology, 21 - 25 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)
107. The Use of Vacuum Impregnation for Debittering Green Olives
18th World Congress of Food Science & Technology, 21 - 25 Ağustos 2016, ss.1137, (Özet Bildiri)
108. Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Tüketiminin Obezite Üzerine Etkisi
Ulusal Çocuk, Ergen ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
109. VAKUM ALTINDA KURUTMANIN DİLİMLENMİŞ AYVANIN RENK VE C VİTAMİNİ İÇERİĞİNE ETKİSİ
Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
110. Nano-spray drying applications in food industry
XIth International Conference of Food Physicists, 10 - 12 Haziran 2014, (Tam Metin Bildiri)
111. A Traditional Beverage The Ottoman Sherbet
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 Ekim 2014, (Tam Metin Bildiri)
112. Practices of Food Enrichment
Bursa 3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
113. Dietary and functional properties of chestnut
Bursa 3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
114. Applications of ozone for waste treatment in food technology
Bursa 3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
115. Akıllı Ambalajlama Teknolojisi ve İzlenebilirlik
Bursa 3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
116. Bioavailibility of trace minerals
Bursa 3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
117. Bioavailability of Trace Minerals
Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi, 26 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
118. Application of Ozone for Waste Treatment in Food Technology
Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi, 26 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
119. Practises of Food Enrichment
Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi, 26 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
120. Nanotechnology and ethics in food science
Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi – Gıda 2023 Vizyonu, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
121. Dietary and Functional Properties of Chestnut (Castanea Sativa Mill.).
Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi, 26 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
122. Use of Supercritical CO2 in Food Industry
XI International Conference on Food Physicists, 10 - 12 Haziran 2014, cilt.46, ss.126-130, (Tam Metin Bildiri)
124. Ihlamur Tilia argentea ekstraktı ile içime hazır ıhlamur çayı içeceğinin farklı tüketim koşullarına bağlı olası genotoksik antigenotoksik etkilerinin in vivo araştırılması
Uludağ Üniversitesi III. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013
125. Doğal bitki ekstraktlarından bitki çayı içeceği üretimi üzerine bir araştırma
Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013
126. Ihlamur (Tiia argentea) Ekstraktı ile içime hazır ıhlamur çayı içeceğinin Farklı Tüketim Koşullrına Bağlı Olası Genotoksik / Antigenotoksik Etkilerinin in-vivo Araştırılması
Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve ARGE günleri, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
127. Grape Based Traditional Products
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, ss.420, (Özet Bildiri)
128. A Traditional Taste; “Grape Juice (Şıra)”
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, ss.439, (Özet Bildiri)
129. Kuymak (Mıhlama)
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)
130. Effects of High Fructose Corn Syrup (HFCS) on Health
ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, cilt.1015, (Tam Metin Bildiri)
131. Determination of Antioxidant Activity and Total Phenolics of Erica Arborea Herbal Tea Beverage
ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, (Tam Metin Bildiri)
132. Food Nanotechnology
4. Nanobilim ve Nanoteknoloji (NanoTRIV) Konferansı, Türkiye, 9 - 13 Haziran 2008, ss.320, (Özet Bildiri)
133. Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Tüketiminin Obezite ve Pankreas Kanseri Oluşumuna Etkisinin Araştırılması
Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2012
134. Health Effects of some Herbs Consumed as Tea
BIT’xxs 1st Annual World Congress of SQ Foods, Shenzhen, Çin, 1 - 03 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
135. Effect of cold storage on antioxidant activity and total phenolics of minimally processed carrot (Daucus carota)
BIT's 1st Annual World Congress of SQ Foods, 1 - 03 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
136. The Main Difficulties Encountered for Candied Chestnut Production
Fifth International Chestnut Symposium, Shepherdstown, Amerika Birleşik Devletleri, 9 - 12 Eylül 2012, ss.34, (Özet Bildiri)
137. Çikolata Kaplı Kestane Şekerlemelerinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
138. Kırmızı Pancar Turşusu Üretimi Üzerine Bir Araştırma
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.320-325, (Tam Metin Bildiri)
139. Salep ve Bileşiminde Yer Alan Hidrokolloidlerden Glukomannanın Özellikleri
Türkiye II. Orkide ve Salep Çalıştayı, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2012, (Tam Metin Bildiri)
140. Modifiye atmosfer uygulaması ve minimal işlem görmüş fresh cut gıdalar
Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2011
141. Uludağ Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Araştırma Merkezi Altyapısının Oluşturulması isimli DPT projesi
Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2011
142. Phytochemicals of artichoke (Cynara scolymus L.) and its effects on health
4 th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011, ss.147, (Özet Bildiri)
143. Effects of processing methods on biophenolic components of table olives (Olea europaea)
4 th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.149, (Özet Bildiri)
144. . Physicochemical properties of pomegranate pestil (fruit leather).
Euro Food Chem XVI, Bialystok, Polonya, 6 - 08 Temmuz 2011, ss.15, (Özet Bildiri)
145. Effects of different drying processes and pretreatments ofn quality properties and nutrients of Lentinus edodes (Shiitake) mushroom
EURO Food Chem XVI, 6 - 08 Temmuz 2011, (Özet Bildiri)
146. Optimization of the Low Calorie Candied Chestnut Production
Eurofoodchem XVI, 6 - 08 Temmuz 2011, cilt.61, ss.101, (Özet Bildiri)
147. Effects of different peeling methods on quality of canned peppers
Eurofoodchem XVI, 6 - 08 Temmuz 2011, cilt.61, ss.49-50, (Özet Bildiri)
148. Bursa’da Gıda Sektörü ve Gıda Güvenliği
TMMOB Bursa 3. Kent Sempozyumu, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2011, (Tam Metin Bildiri)
149. Havayolu Yemek Hizmetlerinde Gıda Güvenliğinin Sağlanması
Toplu Beslenme Sistemleri Sempozyumu, Türkiye, 3 - 06 Haziran 2010, ss.121-126, (Tam Metin Bildiri)
150. Effects Of Modified Atmosphere Packaging On Quality Of Minimally Processed Cauliflower
Toplu Beslenme Sistemleri Sempozyumu, Kıbrıs (Kktc), 3 - 06 Haziran 2010
151. Effects Of Different Applications On Quality Of Minimally Processed Fresh Cut Carrot
Toplu Beslenme Sistemleri Sempozyumu, Kıbrıs (Kktc), 3 - 06 Haziran 2010
152. Yemek Sanayiinde Mönü Planlama ve Önemi
Toplu Beslenme Sistemleri Sempozyumu, Türkiye, 3 - 06 Haziran 2010, ss.127-134, (Tam Metin Bildiri)
153. Farklı siyah üzüm çeşitlerinin hardaliye üretimine uygunluğunun belirlenmesi üzerine bir araştırma
1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus”, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1044-1047, (Tam Metin Bildiri)
154. Farklı yörelerden temin edilen kestanelerin kestane şekeri üretimine uygunluğunun belirlenmesi
1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus”, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
155. Gıdada Suyun Önemi
Bursa II. Su Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 22 - 24 Mart 2010
156. Gıda Güvenliği ve Denetim Sistemi
Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 11 - 15 Ocak 2010, ss.1127-1137, (Tam Metin Bildiri)
159. Use of vacuum impregnation for minimally processed fruits and vegetables
6 th Postharvest Symposium, 8 - 12 Nisan 2009
160. Modifiye Atmosfer Uygulaması ve Fresh - Cut Gıdalar
Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, cilt.398, (Tam Metin Bildiri)
161. Sebzelerin Radyasyonla Muhafazası
7. Sebze Tarımı Sempozyumu, Yalova, Türkiye, 26 - 29 Ağustos 2008
162. Mantar Konservesi Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması
VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, ss.461-473, (Tam Metin Bildiri)
163. Nar ekşisinin bileşimi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.61, (Özet Bildiri)
164. Geleneksel Bir İçeceğimiz Boza
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.85-89
165. Dondurulmuş Gıdalarda Raf Ömrünü Etkileyen Faktörler
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.99
166. Besinsel Liflerin Sağlık Üzerine Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.30
167. Geleneksel Bir İçeceğimiz Salep
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.100-103
168. Geleneksel Gıdalarımızdan Pişmaniye, Cezerye ve Pestil
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, cilt.67, (Tam Metin Bildiri)
169. Bazı Geleneksel Fermente Gıdalarımız ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 22 - 24 Eylül 2004, (Tam Metin Bildiri)
170. Geleneksel Bir İçeceğimiz Salep.
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.100-103, (Tam Metin Bildiri)
171. Mutfak Ekipmanlarındaki Son Yenilikler ve Standartlar
2000’li Yıllarda TSK’nde Beslenme Kontrol Sistemleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 16 - 17 Kasım 1999, ss.55-62
172. Karnabaharların Konserveye İşlenmeleri Sırasında Oluşabilecek Renk Değişikliklerinin Önlenmesi
2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999
173. Kivi Suyu Üretiminde Optimizasyon
2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999
174. Garnitür Konservesi Üretiminin Optimizasyonu
2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999
175. Ön İşlemlerin Dondurulmuş ve Kızartılmış Patateslerin Özellikleri Üzerine Etkisi
2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999
176. Bursa Yöresinde Doğal Olarak Yetişen Kuşburnu Rosa spp Meyvelerinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Türkiye 3. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Ankara, Türkiye, 14 - 17 Eylül 1999, ss.809-814, (Tam Metin Bildiri)
177. Bursa Yöresinde Doğal Olarak Yetişen Kuşburnu (Rosa spp.) Meyvelerinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Türkiye III. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Türkiye, 14 Eylül 1999 - 17 Eylül 1998, ss.809-814, (Tam Metin Bildiri)
178. Bursa Yöresinde Yetiştirilen Bazı Kızılcık Tip ve Çeşitlerinin Meyve Suyuna Uygunluğunun Saptanması Üzerinde Bir Araştırma
Gıda Mühendisliği Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998
179. Gıda Muhafazasında Yeni Bir Yöntem Sous Vide
1. Levazım Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 13 - 15 Kasım 1996, ss.10
181. Türkiye de Meyve ve Sebze İşleyen Tesislerde Ürün Kalitesini Etkileyen Uygulamalar ve Bu Sektörde Gelecekteki Eğilimler
Bursa, II. Uluslararası Gıda Sempozyumu, Türkiye, 1 - 03 Ekim 1991
182. Bursa Bölgesinde Yetiştirilen Bazı Şeftali Çeşitlerinin Konserveye Uygunluğu Üzerinde Bir Araştırma
Bursa 1. Uluslararası Gıda Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 4 - 06 Nisan 1989, (Özet Bildiri)
183. Bazı Üzüm Çeşitlerinden Üretilen Hardaliyelerin Kalite Kriterleri
TÜBİTAK 3. Bağcılık Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 31 Mayıs - 03 Haziran 1988, ss.12, (Özet Bildiri)
Kitaplar
28
3. Gıda Güvenliğinin Tarihsel Gelişimi.
İnalcık ve Oğuzoğlu Anısına Osmanlı Dvleti’nin Kuruluşundan Cumhuriyet Türkiye’sine Yalakova’dan Yalova’ya, KARABAĞ ARSLAN HACER, Karaarslan Yusuf Ziya, Editör, EKİN YAYINEVİ, Ankara, ss.436-453, 2024
4. Gıda Güvenliğinin Tarihsel Gelişimi
OSMANLI DEVLETİ'NİN KURULUŞUNDAN CUMHURİYET TÜRKİYE'SİNE YALAKOVA'DAN YALOVA'YA 2024, , Editör, Ekin Yayınevi, ss.436-454, 2024
7. Gıda Sanayinde Kombucha Biyoselülozunun Değerlendirme Olanakları
Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar, Gül, H., Hayıt, F., Editör, İksad Yayınevi, ss.67-124, 2022
9. Technology and Nutritional Value of Powdered Drinks
Production and Management of Beverages, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elseiver, Bursa, ss.47-83, 2019
11. A Perspective on Consumption of Energy Drinks
Sports and Energy Drinks, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, Woodhead Publishing, ss.539-565, 2019
13. Preservation of Beverage Nutrients by High Hydrostatic Pressure
Preservatives and Preservation Approaches in Beverages, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, Woodhead Publishing, Massachusetts, ss.309-337, 2019
14. Üç Boyutlu Yazıcıların Gıda Alanında Kullanımı
Mühendislikte Güncel Yaklaşımlar, Prof.Dr.Yakup Hameş, Editör, Nobel Akademik, Ankara, ss.271-290, 2018
15. 01. A New Approach: Replacement and Alternative Foods For Food Industry
Handbook of Food Bioengineering (Multi-Volume Set), Vol 17: Alternative and Replacement Foods, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, ss.1-30, 2018
16. Effects of drying methods on the composition of volatile compounds in fruits and vegetables
FLAVOUR SCIENCE Proceedings of the XV Weurman Flavour Research Symposium, Siegmund,B. And Leitner,E, Editör, Verlag der Technischen Universität Graz, Austria, Graz, ss.95-98, 2018
17. Effects of drying methods on the composition of volatile compounds in fruits and vegetables
Flavour Science, Siegmund, B., Leitner, E., Editör, Verlag der Technischen Universität Graz, Austria, Graz, ss.95-98, 2018
18. Bioavailability and Delivery of Nutraceuticals by Nanoparticles
Nanotechnology in Food Industry Multi Volume Set, Alexandru Mihai Grumezescu, Editör, Elsevier, ss.535-575, 2016
19. Bioavailability and Delivery of Nutraceuticals by Nanoparticles
Nanotechnology in the Agri Food Industry Nutraceuticals, Grumezescu, A.M, Editör, Academic Press , ss.535-575, 2016
20. Fruit Processing
Food Processing: Strategies for Quality Assessment "Fruit Processing", A. Malik et al., Editör, Springer, London/Berlin , New York, ss.9-35, 2014
21. Development of Value-Added Products from Food Wastes
Food Processing: Strategies for Quality Assessment "Fruit Processing", A. Malik et al., Editör, Springer, London/Berlin , New York, ss.453-475, 2014
22. İçecek Bilgisi
Milli Eğitim Bakanlığı Yayınları, Bursa, 2000
23. Gıda Teknolojisi
Milli Eğitim Yayınları, Bursa, 2000
24. Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi II
Ziraat Fakültesi, Bursa, 1997
25. Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi 1
Ziraat Fakültesi Ders Notları, Bursa, 1997
26. Meyve İşleme Teknolojisi
Gıda Teknolojisi, Anadolu Üniversitesi, Editör, Açıköğretim Fakültesi Yayınları, Eskişehir, ss.307-364, 1996
27. Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Ziraat Fakültesi, Bursa, 1991
28. .Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
UÜ. Zİraat Fakültesi, Bursa, 1987
Diğer Yayınlar
3
1. Dünya Gıda Günü ve Beslenme
Diğer, ss.29-31, 1999
2. Gümrük Birliği Sonrası Türk Gıda Sanayi.
Diğer, ss.27-30, 1996
3. Bir Jelleşme Maddesi Olarak Pektin
Diğer, ss.253-257, 1988
Metrikler
Yayın (WoS)
64
Yayın (Scopus)
58
Atıf (WoS)
911
H-İndeks (WoS)
15
Atıf (Scopus)
929
H-İndeks (Scopus)
16
Atıf (Scholar)
2213
H-İndeks (Scholar)
24
Atıf (TrDizin)
62
H-İndeks (TrDizin)
4
Atıf (Sobiad)
238
H-İndeks (Sobiad)
9
Atıf (Diğer Toplam)
133
Proje
46
Fikri Mülkiyet
15
Tez Danışmanlığı
36