Microwave-Assisted Hot Air Drying of Orange Snacks: Drying Kinetics, Thin Layer Modeling, Quality Attributes, and Phenolic Profiles


Özkan Karabacak A., Acoğlu Çelik B., Özdal T., Yolcı Ömeroğlu P., Çopur Ö. U., Baştuğ Koç A., ...Daha Fazla

JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY, cilt.2023, ss.1-19, 2023 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 2023
  • Basım Tarihi: 2023
  • Doi Numarası: 10.1155/2023/6531838
  • Dergi Adı: JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, Aquatic Science & Fisheries Abstracts (ASFA), Biotechnology Research Abstracts, Business Source Elite, Business Source Premier, CAB Abstracts, Compendex, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database
  • Sayfa Sayıları: ss.1-19
  • Bursa Uludağ Üniversitesi Adresli: Evet