-
2001 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
1995 - 2000 Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
1990 - 1995 Yrd. Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
1985 - 1990 Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2024 - Devam Ediyor Rektörlük Stratejik Plan Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonları
-
2024 - Devam Ediyor İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDIRME KURULU ÜYESİ
Bursa Uludağ Üniversitesi, Rektörlük, İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDIRME KURULU
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Kütüphane komisyonu
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Staj komisyonu
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bilgi teknolojileri komisyonu
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, İnsan kaynakları komisyonu
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Endüstri ilişkileri komisyonu
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Kalite ve akreditasyon komisyonu
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Laboratuvar güvenliği ve atık yönetimi komisyonu
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Mezunlar komisyonu
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, İşveren Danışma Kurulları
-
2001 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2001 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2019 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, Satınalma Komisyonu
-
2019 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, İş sağlığı ve risk değerlendirme
-
2019 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, Piyasa Araştırma Komisyonu
-
2019 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, Döner sermaye muayene komisyon
-
2019 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, İdari ve mali işler muayene komisyonu
-
2019 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, BAP projeleri muayene kabul ve taşınır kayıt komisyonu
-
2019 - 2025 Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi
-
2019 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ulutek, Yönetim kurulu üyesi
-
2019 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, İhale komisyonu
-
2019 - 2025 Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi
-
2011 - 2025 Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - 2021 Senato Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
1982 - 1984 İşletme Müdürü
Meysu Meyve Suyu Fabrikası, İşletme Müdürü
-
1981 - 1982 Kalite Güvence Müdürü
Ankon Meyve Suyu Fabrikası, Kalite Güvence Müdürü
-
Doktora
İleri Sterilizasyon Teknikleri
Gıdaların Fiziksel Özellikleri
GIDA MUHAFAZA TEKNOLOJİSİ
Durultma ve Filtrasyon
İleri Sterilizasyon Tek.
İleri Gıda Biyokimyası
-
Yüksek Lisans
Güvenli Gıda Üretimi
Endüstriyel Gıda İşleme Mühendisliği
Gıda Mühendisliğinde Kurutma Teknikleri
Gıda İşleme Mühendisliğinin Temel İlkeleri ve Endüstriyel Uygulamaları
Güvenli Gıda Üretim Sistemleri
Gıdalarda Uygulanan Kurutma Teknikleri
ARI ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ VE KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Endüstriyel Gıda İşleme Mühendisliği
Industrial Fruit Juice Production Technology
-
Lisans
Gıda Müh. Temel İşl. II
Gıda Müh. Temel İşlemler - I
Gıda Güvenliği
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ÜRÜN GELİŞTİRME UYGULAMALARI II
Meyve Sebze İşleme Tek.
Hazır Yemek Teknolojisi
Sterilizasyon Teknikleri
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
Reçel Marmelat Jele Teknolojisi
Gıda Kimyası II
GMD4210Bİ BİTİRME ÇALIŞMASI
Gıda Müh. Temel İşlemler I
Geleneksel Gıdalar Teknolojisi
Proses Uygulamaları 3
-
Ön Lisans
Gıda Endüstrisi Makinaları
-
Uludağ yöresine ait arı polenlerinden ekstrakte edilen fenolik bileşenlerin karakterizasyonu ve mikroenkapsüle formlarının biyoerişilebilirliklerinin değerlendirilmesi
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Fonksiyonel içecek üretiminde kırmızı pancar kabuklarının değerlendirilmesi
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Farklı ön işlemler uygulanarak vakum altında kurutulan küp kesim elmaların kuruma karakteristiklerinin ve bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
ÇOPUR Ö. U. (Danışman)
-
Fonksiyonel meyve cipsinin fizikokimyasal ve duyusal özelliklerinin araştırılması
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Elma sirkesinden yapılan içeceklerin fizikokimyasal ve duyusal özelliklerin araştırılması
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Ön işlem uygulamalarının meyve ve sebze ürünlerinin kalite parametreleri üzerine etkileri
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Kestane turşusu üretim olanaklarının araştırılması
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Farklı yöntemlerle kurutulan enginarların (Cynara cardunculus L. Var. Scolymus) fizikokimyasal özelliklerinin araştırılması ve kurutma karakteristiklerinin matematiksel modellenmesi
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Bazı enginar (Cynara cardunculus var. scolymus L.) çeşitlerinden üretilen enginar reçellerinin fizikokimyasal ve kalite özelliklerinin araştırılması
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Dikenli incir (Opuntia ficus Indica) meyvesinin bazı fizikokimyasal ve fonksiyonel özelliklerinin belirlenerek gıda sanayinde kullanım olanaklarının araştırılması
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Balkabağından (Cucurbita moschata) üretilen reçel, marmelat ve pestilin kalite özelliklerinin incelenmesi
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Üzüm çekirdeği ilavesinin keklerin kalite özelliklerine etkisi
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Yüksek fruktozlu mısır şurubu içeren şeftali nektarı tüketiminin sıçanlarda obezite oluşumuna etkisinin araştırılması
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Gıda bileşenleri üzerine ısıl olmayan işleme yöntemlerinin etkileri
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Doğal bitki ekstraktlarından alternatif bitki çayı üretimi üzerine bir araştırma
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Elma suyu üretiminde kritik kontrol noktaları ve tehlike analizi
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Çikolata üretiminde lesitin ve polyglycerol polyricinoleate (PGPR) kullanımının ürün kalitesine etkisi
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Vitamin ve mineraller ile zenginleştirilmiş yumuşak şekerleme (jelly) üretiminin optimizasyonu
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Bazı yenilebilir mantar türlerinde farklı önişlem ve kurutma yöntemlerinin kalite özellikleri ve besin öğeleri üzerine etkileri
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Farklı uygulamaların minimal işlem görmüş (fresh - cut) bazı sebzelerin kalitesi üzerine etkileri
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Sebze suyu üretiminde optimizasyon
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Farklı turunçgil meyve suyu konsantreleri katkısı ile hazırlanan Trabzon hurması nektarı üretiminin optimizasyonu
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Yapay tatlandırıcılar ve gıda sanayiinde kullanımları
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Organik gübreleme yapılarak tarım ilacı çok kullanılmadan ve klasik yöntem uygulanarak üretilen domatesler ile bunlardan elde edilen bazı ürünlerin kalitelerinin belirlenmesi
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Biber konservesi üretiminde farklı kabuk soyma yöntemlerinin kalite üzerine etkileri
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Gıda sanayiinde toplam kalite ve iyi üretim uygulamaları
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Meyveli ve meyve aromalı boza üretiminin araştırılması
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Yemek sanayiinde mönü planlama ve önemi
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Kemalpaşa tatlısı üretim koşullarının iyileştirilmesi ve raf ömrünün araştırılması
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Kiraz şekerlemesi üretiminin optimizasyonu
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Kabak tatlısı üretiminde optimizasyon
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Taze, dondurulmuş ve kurutulmuş kayısılardan üretilen reçellerin kalitelerinin belirlenmesi
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Ön işlemlerin dondurulmuş ve kızartılmış pateteslerin özellikleri üzerine etkisi
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Kivi suyu üretiminin optimizasyonu
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
Havuç suyu üretiminde optimizasyon
Çopur Ö. U. (Danışman)
-
İnegöl Çevresinde Yetişen Stanley Çeşidi Siyah Eriklerin Konserveye İşlenmesi Üzerinde Araştırmalar
Çopur Ö. U. (Danışman)