Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Trabzon Hurması ve Yeşil Çay ile Yapılan Kombucha İçeceğinin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi

1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN AND ADVANCED RESEARCH ICMAR 2023, Konya, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2023, ss.124 Creative Commons License

Ak zambak (Lilium candidum) polenlerinin farklı çözgenlerle ekstraksiyonunun antimikrobiyal aktivite üzerine etkisi

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022), Ankara, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2022, ss.84 Creative Commons License

Organik Zeytinyağı ve Önemi

Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015

Consumer Preferences and Perception: An Analysis on Table Olives

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

consumer preferences and perception an analysis on table olives

the 3rd international symposium on traditional foods from adriatic to caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.537

The Antioxidative Capacity of Kefir Produced from Goat Milk

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015, Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015

A Research on Whey as a Renewable Substrate for Single Cell Oil Production By Saprolegnia diclina

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

Research on Whey as a Renewable Substrate for Single Cell Oil Production By Saprolegnia diclina

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

Evaluation of Antioxidant Activity of Pomegranate Molasses by 2,2-Diphenyl-lPicrylhydrazyl (DPPH) Method

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), İspanya, 15 - 16 Haziran 2015

Beslenme genomiği ve nutrigenetik

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Survival of Lactobacillus spp. in Fruit Based Fermented Dairy Beverages

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), Madrid, İspanya, 15 Haziran - 16 Mayıs 2015

Plant prebiotics for the development of fermented dairy products

International Conference on Engineering and Natural Science, Skopje, Makedonya, 15 - 19 Mayıs 2015

Probiyotik bakterilerin antioksidan etki mekanizmaları

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Lactarius Türü Mantarların Besinsel ve Antioksidan Özellikleri

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Phenolics in Human Health

International Conference on Chemical and Food Engineering-ICCFE, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 4 - 05 Nisan 2014, cilt.5, ss.393-396 Sürdürülebilir Kalkınma

Edible Flowers of Turkey: Innovative Nutraceuticals

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2014

Antioxidative and Phenolic Content of Commercial Apple Cider Vinegars in Turkey

25th International Scientific Experts Congress on Agriculture and Food Industry, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014

Bursa İlinde Geleneksel Peynirlerin Tüketim Eğilimlerinin Belirlenmesi

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Sözlü-Poster Bildiriler KitabI, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.664

Fermented Cream Production with Probiotic Strains

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.154

Survival of selected probiotic bacteria in set-type yogurt supplemented with chestnut flour

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

Süt ve ürünlerinin doğal antioksidan bileşenleri ve etki mekanizmaları

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, cilt.142

Laktoz ve türevlerinin prebiyotik özellikleri

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.488

Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi

III. Geleneksel Gıdalar Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2012, ss.189-191

The effect of prebiotics on the bioavailability of mineral elements in infant formulas

International Symposium of Probiotics Prebiotics in Pediatrics, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Şubat 2012, cilt.89

Lactose and Its derivatives in infant formulas

International Symposium of Probiotics Prebiotics in Pediatrics, İstanbul, Türkiye, 24 Şubat 2012 - 26 Şubat 2016, cilt.90

Bioavailability of food polyphenols

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011

Bioavailability of Food Polyphenol

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011

Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmes

III. Geleneksel Gıdalar Kongresi, Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012 - 11 Mayıs 2011, ss.189-191

Production of single cell oil during growth of Aspergillus species on whey

Joint Annual Meeting of ADSA ASAS, Denver, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 15 Temmuz 2010, cilt.93, ss.608

Yöresel Bir Kebap: İskender

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.547-549

Türk kahvesi’nin tarihçesi ve özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.599-603

Höşmerim tatlısı üretimi ve özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.100-103

Mustafakemalpasa cheese-based dessert: A traditional Turkish taste

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.145

The Aspects of Electronic Commerce on Turkish Food Industry

Tradition and Innovation Congress, Gödöllö, Macaristan, 3 - 05 Aralık 2007

The organic acid profile of boza: a fermented beverage

5th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007

Aromalı kefir üretimi

Ulusal Kivi Ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Ordu, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2003, ss.485-490

A Study on the use of yoghurt, Whey, Lactic Acid and Starter Culture on Carrot Fermentation

2nd International Conference on Horticultural Science, Kafr El-Sheikh, Mısır, 10 - 12 Eylül 2002

The suitability of some vegetables for drying

2nd International Conference on Horticultural Science, Kafr El-Sheikh, Mısır, 10 - 12 Eylül 2002

Vişne meyvesi, aroması ve likörü ile meyveli yoğurt üretimi

I. Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu, Yalova, Türkiye, 25 Eylül - 28 Ağustos 2001, ss.329-342

Süt ve ürünlerinde bulunan laktik asit bakterilerinin oluşturduğu bakteriosinler

VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu “Süt ve Ürünleri Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri”, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.315-319

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıda Sanayinde Kombucha Biyoselülozunun Değerlendirme Olanakları

Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar, Gül, H., Hayıt, F., Editör, İksad publishing house, ss.67-125, 2022

Probiyotik Kültürlerin Muhafazası

Probiyotik Yüz Yılı, M. Akçelik, P. Şanlıbaba, N. Akçelik, B.U. Tezel, Editör, Gazi Kitap Evi, Ankara, ss.247-293, 2020

Metrikler

Yayın

212

Atıf (WoS)

527

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

629

H-İndeks (Scopus)

14

Atıf (Scholar)

1936

H-İndeks (Scholar)

19

Atıf (TrDizin)

11

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

31

Fikri Mülkiyet

3

Tez Danışmanlığı

21

Açık Erişim

25
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları