Yayınlar & Eserler

Makaleler 82
Tümü (82)
SCI-E, SSCI, AHCI (42)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (42)
Scopus (44)
TRDizin (15)
Diğer Yayınlar (23)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 129

1. The utilisation of microbial poly-hydroxy alkanoates (PHA) in food industry

IV. Ulusal Biyomühendislik Kongresi, İzmir, Türkiye, 15 - 18 Ekim 2008, ss.141-142, (Özet Bildiri)

2. The impact of ultrasound treatment on the technological and functional modification of plant-based proteins

VII. International Conference on Agricultural, Biological and Life Science (AGBIOL 2025), İstanbul, Türkiye, 07 Eylül 2025, (Özet Bildiri)

3. Nutrient recovery from wastewater using microalgae

8. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress, Konya, Türkiye, 29 Mayıs 2025, (Özet Bildiri)

4. Microalgae as sustainable nutritional enhancers in bakery products: Opportunities and challenges

11th International Congress on Nutrition Obesity and Community Health, İstanbul, Türkiye, 11 Nisan 2025, (Özet Bildiri)

6. Perceptions and consumer preferences on consumption of edible insects

15th International Academic Studies Conference, Online, Türkiye, 26 Aralık 2024, (Özet Bildiri)

7. Şalgam Suyu ve Üretimi.

7th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2024), Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2024, ss.185, (Özet Bildiri)

9. Colour Stabilisation in Apple Juice Concentrate Production

3rd International Uludag Scientific Research Congress, Bursa, Türkiye, 27 - 28 Temmuz 2024, ss.839-841, (Özet Bildiri)

10. Zeytin ve Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Sulama ve Gübreleme Uygulamalarının Etkisi

5th International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 26 - 28 Haziran 2024, ss.68, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. Mikroalglerden Biyoaktif Bileşen ve Pigment Ekstraksiyonu

4th International Conference on Engineering and Applied Natural Sciences (ICEANS), Konya, Türkiye, 20 - 21 Kasım 2023, ss.149-150, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

13. Development of A Probiotic Beverage (Synbiotic) From Baobab Fruits Fortifİed with Gum Arabic

3rd International Conference on Innovative Academic Studies ICIAS 2023, Konya, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2023, ss.127, (Özet Bildiri)

14. Trabzon Hurması ve Yeşil Çay ile Yapılan Kombucha İçeceğinin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi

1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODERN AND ADVANCED RESEARCH ICMAR 2023, Konya, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2023, ss.124, (Özet Bildiri) Creative Commons License

15. Development and Evaluation of Dehydrated Arbutus unedo Fruit Leather

4th International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology, Konya, Türkiye, 14 - 16 Aralık 2022, ss.118, (Özet Bildiri) Creative Commons License

16. Comparison of Lipid Accumulation in Yeasts and Filamentous Fung

1st International Conference on Scientific and Academic Research, Konya, Türkiye, 10 - 13 Aralık 2022, ss.388, (Özet Bildiri) Creative Commons License

17. Evaluation of Substrate Potential of Spirulina (Arthrospira) platensis Biomass for Lactic Acid Fermentation

1st International Conference on Scientific and Academic Research, Konya, Türkiye, 10 - 13 Aralık 2022, ss.60, (Özet Bildiri) Creative Commons License

18. Ak zambak (Lilium candidum) polenlerinin farklı çözgenlerle ekstraksiyonunun antimikrobiyal aktivite üzerine etkisi

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022), Ankara, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2022, ss.84, (Özet Bildiri) Creative Commons License

22. CRISPR-Cas9 Teknolojisi ve Gıda Bilimi Uygulamaları

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, (Özet Bildiri)

23. Biyoaktif Lipit Bileşenleri ile Gıdaların Formülasyonu

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, (Özet Bildiri)

24. Long Chain Fatty Acids of Microalgae as Functional Compounds

12. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi (UBAK) - Fen ve Mühendislik Bilimleri, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Aralık 2021, (Özet Bildiri)

25. Phenolic Acid Composition of the Strawberry Tree (Arbutus Unedo L.) From Bursa

5th International Academic Studies Conference, İstanbul, Türkiye, 15 - 17 Mart 2021, ss.391-401, (Özet Bildiri)

27. Comparison of Extraction Methods on the Fatty Acid Profiles of Tagetes erecta

2nd International Conference on Preventive Medicine, Elazığ, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2020, ss.33, (Özet Bildiri)

28. Determination of Physico-Chemical and Sensory Properties of Beef Salami Using Different Microalgae in Production

2nd International Conference on Preventive Medicine, Elazığ, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2020, ss.32, (Özet Bildiri)

31. Probiyotiklerin farklı kanser türlerinde sitotoksik etkileri

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.200, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

32. The Evaluation of the Textural and Sensorial Properties of Chocolate Dairy Dessert

INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, cilt.764, (Tam Metin Bildiri)

33. Association between Intake of Yogurt Consumption and Sensory Aspects

INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.768-771, (Tam Metin Bildiri)

34. Alternative to Antibiotic Use in Livestock: Probiotic Microorganisms

INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.821-824, (Tam Metin Bildiri)

35. Evaluation of Agro-Industrial Wastes as Prebiotic

INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.958-960, (Tam Metin Bildiri)

36. Assessment of consumer demand for reduced-sugar and lactose-free dairy products

43rd Croatian Dairy Experts Symposium with International Participation, LOVRAN, Hırvatistan, 7 - 10 Kasım 2018, ss.54, (Özet Bildiri)

37. Lipid production by Rhizopus stolonifer cultivated on dairy wastes

43rd Croatian Dairy Experts Symposium with International Participation, LOVRAN, Hırvatistan, 7 - 10 Kasım 2018, ss.55-56, (Özet Bildiri)

38. Computer vision and image analysis techniques for evaluation of cheese characteristics

43rd Croatian Dairy Experts Symposium with International Participation, LOVRAN, Hırvatistan, 7 - 10 Kasım 2018, ss.88, (Özet Bildiri)

39. Antioxidant capacity, phenolic and vitamin E contents of goat milk kefir produced with commercial starter culture

43rd Croatian Dairy Experts Symposium with International Participation, LOVRAN, Hırvatistan, 7 - 10 Kasım 2018, ss.56-57, (Özet Bildiri)

41. Effect of sugar components on sensorial and textural properties of Turkish delight (lokum)

International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.83-84, (Özet Bildiri)

42. The effect of different animal milk on rheological characteristics of dairy products

International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.153-157, (Tam Metin Bildiri)

43. Investigation of Antioxidant Activity of Two Tagetes Species with Potential Use as Food Additive

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, ss.121, (Özet Bildiri)

44. The Choice for Brand by Cheese Consumers using Multinomial Logit Model

The 4 th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, cilt.46, (Özet Bildiri)

45. Increasing Trend on Low-Calorie Sweeteners: Natural Sweeteners as Alternatives to Artificial Sweeteners

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, ss.245, (Özet Bildiri)

46. Probiyotik mikroorganizmaların taşıyıcısı olarak süt ürünlerinin önemi

7. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2018, ss.156, (Özet Bildiri)

47. Probiyotik süt ürünlerinde bifidojenik faktör olarak inülin

7. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2018, ss.156, (Özet Bildiri)

48. Beslenmede Nutrigenetik Yaklaşımlar

Uluslararası Gıda Kongresi 4th International Food Congress, Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımla, 28 - 29 Eylül 2017, ss.35, (Özet Bildiri)

49. Fonksiyonel Süt Pazarında Manda Sütü ve Ürünlerinin Geliştirilmesi

Uluslararası Gıda Kongresi 4th International Food Congress “Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımlar”, Bursa, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, cilt.23, (Özet Bildiri)

50. Identifying the consumer characteristics and preferences towards traditional cheese

186th International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE, Lizbon, 11 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)

51. USING OF STEVIA AS NON-CALORIC SUGAR SUBSTITUTES ONVIABILITY OF PROBIOTIC BACTERIA LACTOBACILLUS CASEI

186th International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE), 11 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)

53. Biyoplastikler ve süt ürünlerinde kullanımı

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.72, (Özet Bildiri)

54. Effects of high-pressure technology on the functional properties of dairy foods

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1160, (Özet Bildiri)

55. The characterization of the textural and sensory properties of buffalo milk yoghurts

186th International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE), Lizbon, Portekiz, 11 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)

56. Textural Properties of Herby Cheese

3rd International Conference on Food Sciences and Health (ICFSH), SİDNEY, Avustralya, 26 - 28 Kasım 2016, (Tam Metin Bildiri)

57. Consumers behavior towards table olives

2016 Apcbees Sydney conference, Sidney, Avustralya, 26 - 28 Kasım 2016, (Tam Metin Bildiri)

59. Consumer’s behavior towords table olives

3rd International Conference on Food Sciences and Health (ICFSH), Sidney, Avustralya, 26 - 28 Kasım 2016, cilt.23, (Tam Metin Bildiri)

60. Consumer’s Behavior towards Table Olives

3rd International Conference on Food Sciences and Health (ICFSH), Avustralya, 26 - 28 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

62. Functional Components of Prebiotic Fermentation Short Chain Fatty Acids SCFAs

27th INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 26 - 28 Eylül 2016

63. Beta Glucan A Novel Ingredient for Dairy Products

27th INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 26 - 28 Eylül 2016

64. In vitro Fermentation of Carrageenan Locust Bean and Xanthan Gums by Bifidobacterium longum

27th INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 26 - 28 Eylül 2016

66. Evaluation of Fatty Acid Profile of Trabzon Butter

4th International Conference on Chemical and Process Engineering, Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015, cilt.7, ss.190-194, (Tam Metin Bildiri)

68. Organik Zeytinyağı ve Önemi

Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)

69. Consumer Preferences and Perception: An Analysis on Table Olives

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

70. consumer preferences and perception an analysis on table olives

the 3rd international symposium on traditional foods from adriatic to caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.537

71. Research on Whey as a Renewable Substrate for Single Cell Oil Production By Saprolegnia diclina

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

72. The Antioxidative Capacity of Kefir Produced from Goat Milk

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015, Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015

73. A Research on Whey as a Renewable Substrate for Single Cell Oil Production By Saprolegnia diclina

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

74. Evaluation of Antioxidant Activity of Pomegranate Molasses by 2,2-Diphenyl-lPicrylhydrazyl (DPPH) Method

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), İspanya, 15 - 16 Haziran 2015, (Özet Bildiri)

75. Survival of Lactobacillus spp. in Fruit Based Fermented Dairy Beverages

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), Madrid, İspanya, 15 Haziran - 16 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)

76. Beslenme genomiği ve nutrigenetik

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

77. Plant prebiotics for the development of fermented dairy products

International Conference on Engineering and Natural Science, Skopje, Makedonya, 15 - 19 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

79. Probiyotik bakterilerin antioksidan etki mekanizmaları

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

80. Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

81. Lactarius Türü Mantarların Besinsel ve Antioksidan Özellikleri

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

83. Phenolics in Human Health

International Conference on Chemical and Food Engineering-ICCFE, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 4 - 05 Nisan 2014, cilt.5, ss.393-396, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

84. Edible Flowers of Turkey: Innovative Nutraceuticals

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

86. Antioxidative and Phenolic Content of Commercial Apple Cider Vinegars in Turkey

25th International Scientific Experts Congress on Agriculture and Food Industry, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

89. Bursa İlinde Geleneksel Peynirlerin Tüketim Eğilimlerinin Belirlenmesi

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Sözlü-Poster Bildiriler KitabI, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.664, (Özet Bildiri)

91. Survival of selected probiotic bacteria in set-type yogurt supplemented with chestnut flour

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

92. Fermented Cream Production with Probiotic Strains

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.154, (Özet Bildiri)

93. Determination of fatty acids from Spirulina platensis under different extraction methods

European Biotechnology Congress, Bratislava, Slovakya, 16 - 18 Mayıs 2013, cilt.24, (Özet Bildiri) identifier

94. Süt ve ürünlerinin doğal antioksidan bileşenleri ve etki mekanizmaları

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, cilt.142, (Özet Bildiri)

95. Yenilenebilir karbon kaynağı olarak peynir altı suyundan Mortierella isabellina CBS 224.35 ile mikrobiyel yağ üretimi

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.143, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

96. Mikrobiyel polihidroksialkanoat (PHA) üretimi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.490, (Özet Bildiri)

98. Laktoz ve türevlerinin prebiyotik özellikleri

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.488, (Özet Bildiri)

99. Bazı sebzelerin hijyenik kalitesi üzerine kurutma işleminin etkisi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.487, (Özet Bildiri)

101. Thymus serpyllum’un uçucu yağları ve fonksiyonel özellikleri

III. Geleneksel Gıdalar Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)

102. Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi

III. Geleneksel Gıdalar Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2012, ss.189-191, (Özet Bildiri)

103. Lactose and Its derivatives in infant formulas

International Symposium of Probiotics Prebiotics in Pediatrics, İstanbul, Türkiye, 24 Şubat 2012 - 26 Şubat 2016, cilt.90, (Özet Bildiri)

104. The effect of prebiotics on the bioavailability of mineral elements in infant formulas

International Symposium of Probiotics Prebiotics in Pediatrics, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Şubat 2012, cilt.89, (Özet Bildiri)

105. Effect of herbs and spices on chemical and organoleptic Properties of black table olives

IV Conference Table Olives Conference, Cordoba, Arjantin, 16 - 17 Şubat 2012, ss.132, (Özet Bildiri)

106. Bioavailability of food polyphenols

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

107. Bioavailability of Food Polyphenol

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)

108. Functional Properties and Anti-microbial Activity of Some Macrofungal Extracts

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)

109. The Use of Microorganisms for Vanilin Flavour Production

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)

110. Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmes

III. Geleneksel Gıdalar Kongresi, Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012 - 11 Mayıs 2011, ss.189-191, (Tam Metin Bildiri)

111. Production of single cell oil during growth of Aspergillus species on whey

Joint Annual Meeting of ADSA ASAS, Denver, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 15 Temmuz 2010, cilt.93, ss.608, (Özet Bildiri)

112. Höşmerim tatlısı üretimi ve özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.100-103, (Tam Metin Bildiri)

113. Türk kahvesi’nin tarihçesi ve özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.599-603, (Tam Metin Bildiri)

114. Yöresel Bir Kebap: İskender

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.547-549, (Tam Metin Bildiri)

115. İzmit pişmaniyesi’nin mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerİ

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.337-340, (Özet Bildiri)

116. Mustafakemalpasa cheese-based dessert: A traditional Turkish taste

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.145, (Özet Bildiri)

118. The occurence of PAH (polycyclic aromatic hydrocarbons) in smoked cheeses

IV. Ulusal Biyomühendislik Kongresi, İzmir, Türkiye, 15 - 18 Ekim 2008, ss.149-150, (Özet Bildiri)

120. The Aspects of Electronic Commerce on Turkish Food Industry

Tradition and Innovation Congress, Gödöllö, Macaristan, 3 - 05 Aralık 2007, (Tam Metin Bildiri)

121. The organic acid profile of boza: a fermented beverage

5th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007, (Tam Metin Bildiri)

122. Comparison of the cholesterol content and nutritional value of chicken eggs processed by different methods

1st International Functional and Nutraceutical Foods Symposium, Antalya, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2004, (Özet Bildiri)

123. Aromalı kefir üretimi

Ulusal Kivi Ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Ordu, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2003, ss.485-490, (Tam Metin Bildiri)

124. Developments in membrane seperation techniques used in production of whey protein concentrate

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.217-221, (Tam Metin Bildiri)

126. A Study on the use of yoghurt, Whey, Lactic Acid and Starter Culture on Carrot Fermentation

2nd International Conference on Horticultural Science, Kafr El-Sheikh, Mısır, 10 - 12 Eylül 2002, (Özet Bildiri)

127. The suitability of some vegetables for drying

2nd International Conference on Horticultural Science, Kafr El-Sheikh, Mısır, 10 - 12 Eylül 2002, (Özet Bildiri)

128. Vişne meyvesi, aroması ve likörü ile meyveli yoğurt üretimi

I. Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu, Yalova, Türkiye, 25 Eylül - 28 Ağustos 2001, ss.329-342, (Tam Metin Bildiri)

129. Süt ve ürünlerinde bulunan laktik asit bakterilerinin oluşturduğu bakteriosinler

VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu “Süt ve Ürünleri Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri”, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.315-319, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 7

1. Gıda Sanayinde Kombucha Biyoselülozunun Değerlendirme Olanakları

Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar, Gül, H., Hayıt, F., Editör, İksad Yayınevi, ss.67-124, 2022

2. Probiyotik Kültürlerinin Muhafazası

Probiyotik Yüzyılı, M. Akçelik,P. Şanlıbaba,N. Akçelik,B. Uymaz Tezel, Editör, Gazi Yayın Dağıtım, Ankara, ss.1-45, 2020 Creative Commons License

3. The Functional Aspects of Beta Glucan for Dairy Industry

Science within Food: Up-to-date Advances on Research and Educational Ideas, A. Méndez-Vilas, Editör, Formatex Research Center, Badajoz, ss.264-271, 2017

5. The therapeutic potential of pomegranate and its products for prevention of cancer

Cancer Prevention, A.G. Georgakilas, Editör, Open Access Publisher, Rijeka, ss.331-372, 2012 Sürdürülebilir Kalkınma

6. Gıda Zehirlenmeleri ve Zoonoz Hastalıklar

Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Bursa, 2002

7. Biotransformation of Arachidonic Acid and Other Eicosanoids by the Yeast Dipodascopsis uninucleata, the Oomycete Fungi Saprolegnia diclina and Leptomitus lacteus and the Zygomycete Fungus Mortierella isabellina

Advances in Experimental Biology Series, Vol: 433: Recent Advances in Prostaglandin, Thromboxane and Leukotriene Research, Sinzinger,H.; Samuelsson,B.; Vane,S.J.R.; Paoletti,R.; Ramwell,P.; Wong,P.Y.-K., Editör, Plenum Press, New York, ss.231-234, 2000
Metrikler

Yayın

225

Yayın (WoS)

45

Yayın (Scopus)

46

Atıf (WoS)

660

H-İndeks (WoS)

14

Atıf (Scopus)

722

H-İndeks (Scopus)

15

Atıf (Scholar)

2003

H-İndeks (Scholar)

19

Atıf (TrDizin)

23

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

73

H-İndeks (Sobiad)

5

Atıf (Diğer Toplam)

77

Proje

41

Fikri Mülkiyet

3

Tez Danışmanlığı

26

Açık Erişim

25
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları