Akademik Unvanlar
-
2024 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
1992 - 2000 Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Yönetimsel Görevler
-
2018 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi
-
2013 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2013 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2013 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - Devam Ediyor Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ
-
2012 - Devam Ediyor Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ
-
2003 - Devam Ediyor Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2003 - Devam Ediyor Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2000 - 2001 Bölüm Başkan Yardımcısı
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Functional Foods and Nutraceuticals
-
Yüksek Lisans YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ
-
Yüksek Lisans Enstrümental Gıda Analizleri Tekniği
-
Lisans Plant Hygiene and Sanitation
-
Yüksek Lisans Enstrümental Gıda Analizleri Teori ve Uygulamaları
-
Lisans Food Packaging
-
Lisans Technology of Functional Foods
-
Doktora Doktora Uzmanlık Alan Dersi
-
Lisans GMD4201 Yemeklik Yağ Teknolojisi
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Ürün Geliştirme Uygulamaları
-
Lisans Instrumental Analysis
-
Yüksek Lisans Gıda Ambalajlamada Yenilikçi Uygulamalar
-
Doktora Lipitler
-
Yüksek Lisans Mikrobiyel Proses Teknolojisi
-
Doktora Gıda Fermantasyonları
-
Lisans Technical English I
-
Yüksek Lisans Gıda Ambalajlamada Uygulanan Teknikler
-
Doktora Yağların Hidrojenasyonu ve Margarin Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Seminer
-
Yüksek Lisans Yemeklik Yağ Kimyası ve Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
Matthiola incana L. (şebboy çiçeği)'nin fizikokimyasal yapısı ve antioksidan potansiyeli
Akpınar Bayizit A. (Danışman)
-
Damla sakızının (Pistacia lentiscus L.) antioksidan aktivitesinin belirlenmesi
AKPINAR BAYİZİT A. (Danışman)
-
Bursa ilinde tüketime sunulan salamura siyah zeytinlerde sorbik asit ve benzoik asit miktarlarının belirlenmesi
AKPINAR BAYİZİT A. (Danışman)
-
Nar (Punica granatum L.) kabuk ve çekirdeklerinin antioksidan kapasitelerinin belirlenmesi
AKPINAR BAYİZİT A. (Danışman)
-
Spirulina platensis'ten farklı ortam koşullarında biyokütle ve gama-linolenik asit üretimi
AKPINAR BAYİZİT A. (Danışman)
-
Arbutus unedo l. meyvesinin bileşimi ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi
AKPINAR BAYİZİT A. (Danışman)
-
Bazı mikroalglerin yağ asidi profillerinin belirlenmesi
AKPINAR BAYİZİT A. (Danışman)
-
Elma suyu konsantresi üretiminde renk stabilizasyonu
AKPINAR BAYİZİT A. (Danışman)
-
Yeşil zeytin ezmesi üretiminin optimizasyonu
AKPINAR BAYİZİT A. (Danışman)
-
Siyah sofralık zeytin fermentasyonunda alkali ve enzimatik yöntemlerin fiziko-kimyasal özellikler üzerine etkisi
AKPINAR BAYİZİT A. (Danışman)
-
Siyah sofralık zeytin fermentasyonunda alkali ve enzimatik yöntemlerin mikrobiyolojik özellikler üzerine etkisi
AKPINAR BAYİZİT A. (Danışman)