Yayınlar & Eserler

Makaleler 70
Tümü (70)
SCI-E, SSCI, AHCI (38)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (38)
Scopus (41)
TRDizin (19)
Diğer Yayınlar (9)

68. Gıda Kaynaklı Virüsler

Akademik Gıda , cilt.1, sa.6, ss.13-16, 2003 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 156

2. AN ALTERNATIVE APPROACH TO SUSTAINABLE FOOD PROCESSING: UPCYCLING OF ARTICHOKE BRACTS

7th International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH), Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.151, (Özet Bildiri)

3. Use of Different Raw Materials in Production of Tarhana and Evaluation of Their Sensory Properties

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)

4. Gluten-Free Functional Purple Potato Flour

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.87, (Özet Bildiri)

5. Dut Yapraklarında Bulunan 1-Deoksinojirimisin Adlı Bileşenin Antidiyabetik Aktivite Üzerine Etkisi

5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 25 - 26 Şubat 2023, ss.11-12, (Özet Bildiri)

6. TARHANANIN FONKSİYONEL BİLEŞENLERCE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2022, ss.123-124, (Özet Bildiri)

7. Gıdalarda İleri Glikasyon Son Ürünleri (AGEs) ve Önemi

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.103-107, (Özet Bildiri)

8. Investigation of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons Composition in Bakery Product During Deep Fat Frying

Gıda Kimyası Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Mart 2022, ss.111-112, (Özet Bildiri)

9. Evaluation of Antioxidant Properties and their Bioaccessibilities of Avocado Seed

Gıda Kimyası Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Mart 2022, ss.123-124, (Özet Bildiri)

10. Effect of Thermal Processing On Food Allergens

10th Food Technology International Symposium, Murcia, İspanya, 17 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)

11. Fonksiyonel Bir Bileşen: Çerezlik Kabak Çekirdeği Unu.

Uluslararası Marmara Fen Bilimleri Kongresi (IMASCON 2019), Kocaeli, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2019, ss.184-190, (Tam Metin Bildiri)

12. Chemical and Techno-Functional Properties of Different Pumpkin Seeds (Cucurbita pepo L.) Flours

1st International Conference on Preventive Medicine (1st ICPM), Antalya, Türkiye, 12 Kasım 2109 - 14 Kasım 2019, ss.92, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

13. The Effects of a Food Industry by-products Coffee Silverskin on Kefir Microbiota.

1st International Conference on Preventive Medicine., Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2019, (Özet Bildiri)

14. Determination of the polycyclic aromatic hydrocarbons formed during deep fat frying process

1st International Conference on Preventive Medicine (1st ICPM), 12 - 14 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

15. Determinatiton of some chemical properties, mineral contents and fatty acid compositions of pumpkin seed (Cucurbita pepo L.) flours.

International Biological, Agricultural and Life Science Congress (BIALIC 2019), Liviv, Ukrayna, 7 - 08 Kasım 2019, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

17. Determination of Allergen Peptides in Turkish Hazelnut Cultivars with Proteomics Approach

13th International Food Data Conference, Lizbon, Portekiz, 14 - 18 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

19. Antioxidant Capacity, Total Phenolic Contents and Their Bioaccessibilities Of Kohlrabi (Brassica oleracea L. var. Gonglodes) Genotypes

International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon), Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

20. Determination of Some Chemical and Antioxidative Properties of Pumpkin Seeds (Cucurbita pepo L.) Grown in Turkey

International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon), Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

21. Phenolics, Antioxidant Capacity and Bioaccessibility of Kombucha Tea

257th National Meeting of the American-Chemical-Society (ACS), Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 31 Mart - 04 Nisan 2019, cilt.257, (Özet Bildiri) identifier

24. Functional ingredient with high dietary fiber: coffee silverskin

3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

25. Determination of ethanol in eggs by head-space gas chromatography

3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

26. Effect of production system on the cholesterol and fatty acid composition of eggs

11th Aegean Analytical Chemistry Days, 25 - 29 Eylül 2018, (Özet Bildiri)

28. Color Characterization of the Halochromic Nanocomposites

14th NANOSCIENCE AND NANOTECHNOLOGY CONFERENCE, İzmir, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2018, (Özet Bildiri)

31. Some chemical properties of cookies supplemented with oleaster flour

The 4th International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

32. Bioaccessibility of phenolic compounds

IThe International Advanced Technologies Symposium (IATS17), Elazığ, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2017, ss.20, (Özet Bildiri)

35. In vitro digestion of the bioactive compounds of fermented vegetable juices.

III International Conference onFood Chemistry and Technology, 2 - 04 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

36. In-vitro Digestion of the Bioactive Compounds of Fermented Vegetable Juice

III International Conference on Food Chemistry and Technology, BALTİMORE, Amerika Birleşik Devletleri, 2 - 04 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

37. Antioxidant Properties of Baby Foods Containing Fruit in Turkey.

III International Conference on Food Chemistry and Technology (FCT 2017), 2 - 04 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

38. Phenolics, Antioxidant capacity and Bioaccessibility of Chicory Varieties (Cichorium spp.) Grown in Turkey

III International Conference on Food Chemistry and Technology, Baltimore, Amerika Birleşik Devletleri, 2 - 04 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

39. Assessment of in vitro bioaccessibility of some elements in milk­rice based baby foods

4th International TURK-PAK Conference On Chemical Sciences (ITPCCS 2017), Konya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.26, (Özet Bildiri)

40. Nutritional Properties of Wild Edible Plant: Scolymus hispanicus L.

17th International Nutrition Diagnostics Conference, INDC 2017, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

41. ANTIOXIDANT PROPERTIES OF COOKIE SUPPLEMENTED WITH OLEASTER FLOUR

17th International Nutrition Diagnostics Conference, INDC 2017, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

42. Computer-Based Dietary Menu Planning For Type-2 Diabetes

17TH International Nutrition Diagnostics Conference (INDC 2017), 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

43. Evaluation Of Bioaccessible Antioxidant Properties From Commercial Baby Foods.

17TH International Nutrition Diagnostics Conference (INDC 2017), 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

44. Analysis of Antioxidant Capacity and Bioaccessibility of Gooseberry (Ribes Uva-Crispa) Genotypes

17TH International Nutrition Diagnostics Conference (INDC 2017), 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

45. Comparison Of Chromotographic Methods For Cholesterol in Different Chicken Eggs

17TH International Nutrition Diagnostics Conference (INDC 2017), 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

49. Antioxidant Properties of Oleaster Flour

International Congress on New Trends in Science, Engineering and Technology, Barcelona, İspanya, 27 - 29 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

50. Bioaccessibility of minerals in some currants genotypes

International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 - 05 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

51. Antioxidant evaluations of Gundelia tournefortii: A wild edible plant

International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 - 05 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

52. Antioxidant activities, total phenolic contents and their bioaccessibilities of Rumex Acetosella L.

International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 - 05 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

53. Nutritional Properties of Tunceli garlic (Allium tuncelianum)

International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 - 05 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

54. Mineral composition and bioaccessibility in gooseberry genotypes

International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 - 05 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

55. Analysis of Allin and Allicin Contents in Allium tuncelianum.

ICFSN 2017 : 19th International Conference on Food Science and Nutrition, 26 - 27 Mart 2017, (Özet Bildiri)

56. İğde Unu Üretimi Ve Yöntemi

Uludağ Üniversitesi VI. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri 2017, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Mart 2017, (Özet Bildiri)

57. İĞDE UNUNDAN MAMUL BİSKÜVİ

Uludağ Üniversitesi VI. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri 2017, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Mart 2017, (Özet Bildiri)

59. Analysis of Total Phenolic Antioxidant Capacity and Bioaccessibility of Tunceli Garlic Allium tuncelianum

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 Eylül - 28 Aralık 2016

60. Gıdaların Minerallerle Zenginleştirilmesine Yönelik Uygulamalar

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

61. Bebek Gıdalarının Minerallerle Zenginleştirilmesi

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

62. Analysis of Total Phenolic Content Antioxidant Capasity and Bioaccessibilty of Tunceli Garlic Allium tuncelianum

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

63. Analysis of total phenolic content antioxidant capacity and bioaccessibility of Tunceli garlic Allium tuncelianum

27 th International Scientific- Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

67. Merkezi Kompozit Dizayn Yöntemi ile Bebek Ek GıdalarındakiLüzumlu ve Toksik Element Analizleri

8. ULUSAL ANALİTİK KİMYA KONGRESİ, Isparta, Türkiye, 30 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.171, (Özet Bildiri)

68. A Functional Food Additive Scolymus Hispanicus L Flour

2nd International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE 2016), 11 - 13 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)

69. Crackers Supplemented with Scolymus Hispanicus L Flour

15 th International Cereal and Bread Congress, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

72. Nutritional Quality of Traditional Turkish Fruit Oleaster Elaeagnus angustifolia L

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

73. Determination of Various Chemical Properties of Oleaster Elaeagnus angustifolia L

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, saray bosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.318

75. Innovative Food Additives Oleaster Flour

3rd International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science (ISITES 2015), Valencia, İspanya, 3 - 05 Haziran 2015, ss.1052-1061, (Tam Metin Bildiri)

76. Innovative Cookie Supplemented With Oleaster Flour

3rd International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science (ISITES 2015), Valencia, İspanya, 3 - 05 Haziran 2015, ss.1062-1069, (Tam Metin Bildiri)

78. Kızılcık Meyvelerinin Mineral İçerikleri ve Biyoalınabilirlik

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

79. Scolymus hispanicus L. Bitki Köklerinin Antioksidan kapasite ve Biyoalınabilirliklerinin Belirlenmesi

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

81. ızılcık Meyvelerinin Mineral İçerikleri ve Biyoalınabilirlikleri

2. İçanadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi., Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.523

83. Chemical Composition of Blessed Thistle Consumed as an Alternative Vegetable in Aegean Region

2014 Annual Conference Exhibition on Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements, 14 - 17 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

84. Bioaccessibility Of Selenium in Commercial and Fortified Eggs

9th Aegean Analytical Chemistry Days AACD2014, 29 Eylül - 03 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

86. Polyethylene glycol coating on fresh egg

ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve Teknoloji Transfer Ofisi Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinlikleri, Türkiye, 12 - 14 Mart 2014, (Özet Bildiri)

87. Galium olympicum’un toplam fenol içeriği ve Antioksidan Kapasitesi

III. U Ü Bilgilendirme ve Arge Günleri, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013

88. Bioaccessibility of some Metals in Pekmez (Molasses) Produced Different Fruits

The 2th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

89. Blessed Thistle (Cnicus benedictus L.): A Plant Traditionally used as a Vegetable

The 2th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

90. Effects of Different Development Stages on Antioxidant Capacity, The Essential Oil and Total Phenol Content in Oregano (Origanum onites L.)

24th International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry, Bosna-Hersek, 25 - 28 Eylül 2013, (Özet Bildiri)

91. Determination Antioxidant Properties and Their bioaccessibility of Sumac (Rhus coriaria) Fruits and Its Products

24th International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry, Sarajevo, Bosna-Hersek, 25 - 28 Eylül 2013, (Özet Bildiri)

92. Tereyağlarında Konjuge Linoleik Asit Miktarlarının Belirlenmesi

Kromotografi Kongresi, Türkiye, 19 - 22 Haziran 2013, (Özet Bildiri)

93. Novel Food Ingredient: Oleaster Flour

EUROFOODCHEM XVII, 7 - 10 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)

94. Wild Edible Plant: Cnicus benedictus

EUROFOODCHEM XVII, 7 - 10 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)

95. Antioxidant properties and their bioaccessibility of Blessed Thistle under different processed treatments

Joint Annual Meeting of the ASPET/BPS at Experimental Biology (EB), Massachusetts, Amerika Birleşik Devletleri, 20 - 24 Nisan 2013, cilt.27, (Özet Bildiri) identifier

96. Bioaccessibilities of K, P, Fe and B minerals in oleaster flour as a novel food ingredients

Joint Annual Meeting of the ASPET/BPS at Experimental Biology (EB), Massachusetts, Amerika Birleşik Devletleri, 20 - 24 Nisan 2013, cilt.27, (Özet Bildiri) identifier

97. In-vitro characterization of antimicrobial activity of peg and peg-polylactide

245th National Meeting of the American-Chemical-Society (ACS), Louisiana, Amerika Birleşik Devletleri, 7 - 11 Nisan 2013, cilt.245, (Özet Bildiri) identifier

98. Yumurtaların Polietilen Glikol İle Kaplamasının Kalite ve Raf Ömrüne Etkileri

ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve Teknoloji Transfer Ofisi Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinlikleri, PROJE PAZARI VE PATENT SERGİSİ, Türkiye, 11 - 13 Mart 2013, (Özet Bildiri)

99. Nutritional Quality Of Blessed Thistle

1st International Conference on Nutraceutical and Cosmetic Science (ICNaCS), Malezya, 22 - 23 Ekim 2012, (Özet Bildiri)

100. Functional Food Ingredient: Oleaster Flour

1st International Conference on Nutraceutical and Cosmetic Science(ICNaCS), Malezya, 22 - 23 Ekim 2012, (Özet Bildiri)

101. Comparison of Functional Properties of Linden Flowers by Different Drying Methods

1st International Conference on Nutraceutical and Cosmetic Science (ICNaCS), Malezya, 22 - 23 Ekim 2012, (Özet Bildiri)

102. Alternatif Bir Sebze Cnicus benedictus

11. Gıda kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)

103. Gıdalarla Selenyum Alımı ve Sağlık Üzerindeki Etkileri

11. Gıda kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)

111. Antioxidant Activity of Honey

The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products with International Participation, Türkiye, 22 - 26 Şubat 2012, (Özet Bildiri)

112. Antioxidant Properties of Bee Products

The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products with International Participation, Türkiye, 22 - 26 Şubat 2012, (Özet Bildiri)

113. Kolinin Gıda Sanayinde Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkileri

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)

114. Meyve ve Sebzelerin Minerallerle Zenginleştirilmesi

Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Kasım 2011, (Özet Bildiri)

116. Meyve-Sebzelerin Raf Ömrünün Uzatılmasında Kalsiyum Uygulamaları

Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Kasım 2011, (Özet Bildiri)

118. Determination of Total Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Different Products of St. John’s Wort (Hypericum perforatum L.)

4th International Congress on Food and Nutrition, 3rd Safe Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

119. Determination of Organic Acids in Oleaster Fruits Grown in Turkey

4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

121. Determination of Organophosphorus Pesticide Residues in Olives Grown in Bursa, Turkey

28th Int Horticultural Congress on Science and Horticulture for People (IHC) / Olive Trends Symp on from the Olive Tree to Olive Oil - New Trends and Future Challenges, Lisbon, Portekiz, 22 - 27 Ağustos 2010, cilt.924, ss.157-160, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

122. In Vitro Characterization of Antimicrobial Effect of PEG and PEG Polylactide

245th ACS National Meeting Exposition., NEW ORLEANS, Amerika Birleşik Devletleri, 7 - 11 Nisan 2013, (Özet Bildiri)

127. Antioxidant Activities and Total Phenolic Contents of Some Aromatic Edible Plants

Workshop on Antioxidant Measurement Assay Methods, 21 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

132. Use of manganese in black olive processing

5th International Symposium on Olive Growing, İzmir, Türkiye, 27 Eylül - 02 Ekim 2004, ss.725-727, (Tam Metin Bildiri) identifier identifier

133. Alternative Trends for Nitrite-Free Meat Production

2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007, (Özet Bildiri)

134. Microbial Transglutaminase Applications in Food Industry

2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007, (Özet Bildiri)

135. Antimikrobiyal Polimerlerin Gıda Sanayinde Kullanım Olanakları

3. Ulusal Afinite Teknikleri Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Eylül 2007, (Özet Bildiri)

136. Antimikrobiyel Polimerlerin Mikroorganizmalar Üzerindeki Etkileri

3. Ulusal Afinite Teknikleri Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Eylül 2007, (Özet Bildiri)

137. Sofralık Zeytinlerde Metal Düzeyleri, Biyoyararlılık ve Kirlilik Açısından ICP-MS ile İrdelenmesi

Ulusal Zeytin ve Zeytin Yağı Sempozyumu ve Sergisi, Türkiye, 15 - 17 Eylül 2006, (Özet Bildiri)

138. Nar Suyunda Demir Fraksiyonlama ve Türlendirme Çalışmaları

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)

139. Güvenli Gıda Üretimi ve Mikrobiyel Risk Değerlendirmesi

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

142. Bazı Uçucu Yağların Antifungal Özellikleri

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)

143. Zeytinde Atomik Absorbsiyon Spektrometresi İle Demir Fraksiyonlaması

TÜRKİYE 8. GIDA KONGRESİ, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.43, (Özet Bildiri)

144. Zeytinde Atomik Absorpsiyon Spektrometresi ile Demir Fraksiyonlaması

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, (Özet Bildiri)

145. Inhibition Effect of Olive Leaf upon Some Yeasts

1st International Congress on Functional Foods Nutraceuticals, 27 - 29 Nisan 2004, (Özet Bildiri)

146. Kurşun Zehirlenmesi

Gıda Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003, (Özet Bildiri)

147. Yerfıstığı Alerjisi

Gıda Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003, (Özet Bildiri)

148. Gıdalarda Akrilamid Oluşumu

Gıda Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003, (Özet Bildiri)

149. Süt Ürünlerinde Ağır Metal Kontaminasyonu

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, (Özet Bildiri)

152. Antimicrobials in Olive and Olive Leaf

2nd International Altınoluk “Antandros” Olive Business Symposium, 17 - 19 Ekim 2001, (Tam Metin Bildiri)

153. Mediterranian Diet and Health Benefits of Olive Oil

2nd International Altınoluk “Antandros” Olive Business Symposium, 17 - 19 Ekim 2001, (Tam Metin Bildiri)

154. Gıda Sanayinde Dezenfektan Kullanımı

2000’xxli Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999, (Özet Bildiri)

156. Bursa Yöresinde Doğal Olarak Yetişen Kuşburnu (Rosa spp.) Meyvelerinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma

Türkiye III. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Türkiye, 14 Eylül 1999 - 17 Eylül 1998, ss.809-814, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 8

1. Turşu Teknolojisi

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba P,Güçer Y, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.657-677, 2022

2. Sofralık Zeytin Teknolojisi

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba P,Güçer Y., Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.677-699, 2022

3. Turşu Teknolojisi

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Pınar Şanlıbaba, Yalçın Güçer, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, ss.657-677, 2022

4. Sofralık Zeytin Teknolojisi

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Pınar Şanlıbaba, Yalçın Güçer, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, ss.677-699, 2022

5. Meyve- Sebze Ve Ürünlerinin Minerallerle Zenginleştirilmesine Yönelik Yaklaşımlar.

Mühendislik Bilimlerinde Yeni Yaklaşımlar, Kavak, D., Polat, A.,, Editör, Livre de Lyon Yayınevi, ss.111-149, 2021

6. Sirke

Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknolojisi ve Sağlık, E.Anlı,P.Şanlıbaba, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Bursa, ss.365-379, 2019

7. Zeytinde Ağır Metal Oluşum Nedenleri ve Ağır Metal İçeriği

Özel Meyve: Zeytin, Kimyası, Kalite ve Teknolojisi, Ö. Tokuşoğlu, Editör, Sidas Ltd. Şti, İstanbul, ss.223-230, 2010

8. Some Metals in Table Olives

Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention, V.R. Preedy,R.R. Watson, Editör, Academic Press , London, ss.301-308, 2010
Metrikler

Yayın

236

Yayın (WoS)

44

Yayın (Scopus)

43

Atıf (WoS)

774

H-İndeks (WoS)

18

Atıf (Scopus)

857

H-İndeks (Scopus)

18

Atıf (Scholar)

1788

H-İndeks (Scholar)

22

Atıf (TrDizin)

21

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

25

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

34

Proje

39

Fikri Mülkiyet

11

Tez Danışmanlığı

15

Açık Erişim

17
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları