Makaleler
70
Tümü (70)
SCI-E, SSCI, AHCI (38)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (38)
Scopus (41)
TRDizin (19)
Diğer Yayınlar (9)
4. In-vitro bioaccessibility and mineral content of two Ribes species growing in Cumalikizik village, Bursa Türkiye
Frontiers in Life Sciences and Related Technologies (Online)
, cilt.5, sa.2, ss.101-107, 2024 (Hakemli Dergi)
7. Soğuk Plazma Uygulamasının Gıda Bileşenleri Üzerine Etkileri
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.37, sa.2, ss.477-498, 2023 (Hakemli Dergi)
19. Scolymus hispanicus L. Unu İlavesinin Hamurun Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Journal of the Institute of Science and Technology
, cilt.11, sa.4, ss.2823-2835, 2021 (Hakemli Dergi)
27. Rumex acetosella L’nin Biyoalınabilir Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.33, sa.2, ss.197-207, 2019 (Hakemli Dergi)
29. Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Akademik Gıda
, cilt.4, ss.387-394, 2018 (Hakemli Dergi)
30. Assessing the Bioaccessibilities of Some Elements in Fruit Based Complementary Baby Foods
JOURNAL OF NUTRITION AND FOOD SCIENCES
, cilt.8, sa.2, ss.1000672-7, 2018 (Hakemli Dergi)
31. Yenilebilir Yabani bir Bitki Gundelia tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin belirlenmesi
Journal of Agricultural Faculty of Uludag University
, cilt.31, sa.2, ss.101-108, 2017 (Hakemli Dergi)
32. ORGANİK VE KONVANSİYONEL OLARAK ÜRETİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARININ BAZI FENOLİK İÇERİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Uludağ University Journal of The Faculty of Engineering
, cilt.22, sa.3, ss.179-186, 2017 (Hakemli Dergi)
35. A Functional Food Additive Scolymus hispanicus L Flour
International Journal of Food Engineering
, cilt.2, sa.2, ss.124-128, 2016 (SCI-Expanded)
38. A Sectoral Analysis of Businesses Operating in Food Industry in Bursa Turkey
Journal of Agricultural Faculty of Uludag University
, cilt.29, sa.1, ss.67-72, 2015 (Hakemli Dergi)
49. Diyet Lifin Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.25, 2011 (Hakemli Dergi)
59. Beslenmede Demirin Yeri ve Hastalıklarla İlişkisi
Hasad Dergisi
, 2007 (Hakemli Dergi)
61. Bazı Gıdalarımızın Tarihçesi I II III
Dünya Gıda
, 2006 (Hakemli Dergi)
65. Atomik Absobsiyon Spektrofotometresi ile Zeytin Örneklerinde Demir Bakır Çinko ve Civa Analizleri Örnek Hazırlama Basamağının Optimizasyonu
Gıda
, cilt.30, sa.2, ss.89-95, 2005 (Hakemli Dergi)
66. Zeytin yağlarında atomik absorbsiyon spektrometresi ile yapılan bazı metal analizleri ve sorunlar
Gıda
, cilt.29, sa.6, ss.437-441, 2004 (Hakemli Dergi)
67. Ağır metal İyonlarının İnsan Sağlığı Üzerine Etkisi
Dünya Gıda
, cilt.8, sa.3, ss.70-76, 2003 (Hakemli Dergi)
68. Gıda Kaynaklı Virüsler
Akademik Gıda
, cilt.1, sa.6, ss.13-16, 2003 (Hakemli Dergi)
69. Gıda İşletmelerinde Kullanılan Bazı Dezenfektanların Mikroorganizmalar Üzerine Etkileri
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.16, ss.105-115, 2002 (Hakemli Dergi)
70. Süt işletmelerine Önerilen Bazı Ticari Deterjanların Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.16, ss.119-125, 2002 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
156
4. Gluten-Free Functional Purple Potato Flour
International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.87, (Özet Bildiri)
5. Dut Yapraklarında Bulunan 1-Deoksinojirimisin Adlı Bileşenin Antidiyabetik Aktivite Üzerine Etkisi
5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 25 - 26 Şubat 2023, ss.11-12, (Özet Bildiri)
6. TARHANANIN FONKSİYONEL BİLEŞENLERCE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2022, ss.123-124, (Özet Bildiri)
7. Gıdalarda İleri Glikasyon Son Ürünleri (AGEs) ve Önemi
12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.103-107, (Özet Bildiri)
9. Evaluation of Antioxidant Properties and their Bioaccessibilities of Avocado Seed
Gıda Kimyası Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Mart 2022, ss.123-124, (Özet Bildiri)
10. Effect of Thermal Processing On Food Allergens
10th Food Technology International Symposium, Murcia, İspanya, 17 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)
13. The Effects of a Food Industry by-products Coffee Silverskin on Kefir Microbiota.
1st International Conference on Preventive Medicine., Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2019, (Özet Bildiri)
15. Determinatiton of some chemical properties, mineral contents and fatty acid compositions of pumpkin seed (Cucurbita pepo L.) flours.
International Biological, Agricultural and Life Science Congress (BIALIC 2019), Liviv, Ukrayna, 7 - 08 Kasım 2019, (Özet Bildiri)
16. TİP 2 DİYABET HASTALARI İÇİN MATEMATİKSEL PROGRAMLAMA İLE MENÜ PLANLAMA
INTERNATIONAL MARMARASCIENCES CONGRESS, 1 - 03 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)
17. Determination of Allergen Peptides in Turkish Hazelnut Cultivars with Proteomics Approach
13th International Food Data Conference, Lizbon, Portekiz, 14 - 18 Ekim 2019, (Özet Bildiri)
18. Impact of Bio-active Phenolics on Medical Nutrition Therapy and Obesity. . July 01-03, 2019 San Francisco,USA (Oral Presentation)
4th International Conference on Obesity and Chronic Diseases, San-Francisco, Kostarika, 1 - 03 Temmuz 2019, (Özet Bildiri)
19. Antioxidant Capacity, Total Phenolic Contents and Their Bioaccessibilities Of Kohlrabi (Brassica oleracea L. var. Gonglodes) Genotypes
International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon), Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
20. Determination of Some Chemical and Antioxidative Properties of Pumpkin Seeds (Cucurbita pepo L.) Grown in Turkey
International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon), Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
22. Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkisi
5.Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, Türkiye, 11 - 14 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
23. Determination of antioxidant properties of raw, roasted coffee and coffee silverskin from different coffee beans
3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
24. Functional ingredient with high dietary fiber: coffee silverskin
3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
25. Determination of ethanol in eggs by head-space gas chromatography
3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
27. A Research of Wettability Behavior of Sodium alginate/ Poly (vinyl alcohol) Nanocomposites which Contain Red Beetroot Extract
14th NANOSCIENCE AND NANOTECHNOLOGY CONFERENCE, İzmir, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
28. Color Characterization of the Halochromic Nanocomposites
14th NANOSCIENCE AND NANOTECHNOLOGY CONFERENCE, İzmir, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
29. The effect of using carob flour in noodle production on antioxidant capacity, total phenolic contents and their bioaccessibility
11th Aegean Analytical Chemistry Days, 25 - 29 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
30. Comparison of mineral contents and their Bioaccessibilities of Cornelian Cherry (Cornus mass L.) Genotypes
11th Aegean Analytical Chemistry Days, 25 - 29 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
31. Some chemical properties of cookies supplemented with oleaster flour
The 4th International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
35. In vitro digestion of the bioactive compounds of fermented vegetable juices.
III International Conference onFood Chemistry and Technology, 2 - 04 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
36. In-vitro Digestion of the Bioactive Compounds of Fermented Vegetable Juice
III International Conference on Food Chemistry and Technology, BALTİMORE, Amerika Birleşik Devletleri, 2 - 04 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
37. Antioxidant Properties of Baby Foods Containing Fruit in Turkey.
III International Conference on Food Chemistry and Technology (FCT 2017), 2 - 04 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
38. Phenolics, Antioxidant capacity and Bioaccessibility of Chicory Varieties (Cichorium spp.) Grown in Turkey
III International Conference on Food Chemistry and Technology, Baltimore, Amerika Birleşik Devletleri, 2 - 04 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
39. Assessment of in vitro bioaccessibility of some elements in milkrice based baby foods
4th International TURK-PAK Conference On Chemical Sciences (ITPCCS 2017), Konya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.26, (Özet Bildiri)
40. Nutritional Properties of Wild Edible Plant: Scolymus hispanicus L.
17th International Nutrition Diagnostics Conference, INDC 2017, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
41. ANTIOXIDANT PROPERTIES OF COOKIE SUPPLEMENTED WITH OLEASTER FLOUR
17th International Nutrition Diagnostics Conference, INDC 2017, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
42. Computer-Based Dietary Menu Planning For Type-2 Diabetes
17TH International Nutrition Diagnostics Conference (INDC 2017), 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
43. Evaluation Of Bioaccessible Antioxidant Properties From Commercial Baby Foods.
17TH International Nutrition Diagnostics Conference (INDC 2017), 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
46. Celik, G., Dogangun, E., Taskesen, S., Sahan, Y. 2016. Tavuk Yumurtalarının D Vitamini İçeriklerinin UPLC İle Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
47. Bebek Ek Gıdası Olarak Kullanılan Pirinç Onlarında Lüzumlu Veya Toksik Element Biyoerişilebilirliklerinin Belirlenmesi
29. Ulusal Kimya Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 14 Eylül 2017, ss.31, (Özet Bildiri)
48. Meyve Bazlı Bebek Ek Gıdalarındaki Lüzumlu Element Biyoerişilebilirliklerinin ICP-MS Tekniği Kullanılarak Değerlendirilmesi
XV. Ulusal Spektrıoskopi Kongresi, Yalova, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2017, ss.31, (Özet Bildiri)
49. Antioxidant Properties of Oleaster Flour
International Congress on New Trends in Science, Engineering and Technology, Barcelona, İspanya, 27 - 29 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
50. Bioaccessibility of minerals in some currants genotypes
International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 - 05 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
54. Mineral composition and bioaccessibility in gooseberry genotypes
International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 - 05 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
60. Gıdaların Minerallerle Zenginleştirilmesine Yönelik Uygulamalar
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
64. Determination Of Caffeine in Different Brands Of Coffee By Ultra High Performance Liquid Chromatography
28th National Chemistry Congress, Türkiye, 15 - 21 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)
65. Merkezi Kompozit Dizayn Yöntemi ile Bebek Ek Gıdalarındaki Lüzumlu ve Toksik Element Analizleri
8. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Türkiye, 30 Mayıs - 03 Haziran 2016, (Özet Bildiri)
66. Merkezi Kompozit Dizayn Yöntemi ile Bebek Ek Gıdalarındaki Lüzumlu ve Toksik Element Analizleri
8. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Türkiye, 30 Mayıs - 03 Haziran 2016, (Özet Bildiri)
67. Merkezi Kompozit Dizayn Yöntemi ile Bebek Ek GıdalarındakiLüzumlu ve Toksik Element Analizleri
8. ULUSAL ANALİTİK KİMYA KONGRESİ, Isparta, Türkiye, 30 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.171, (Özet Bildiri)
68. A Functional Food Additive Scolymus Hispanicus L Flour
2nd International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE 2016), 11 - 13 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
69. Crackers Supplemented with Scolymus Hispanicus L Flour
15 th International Cereal and Bread Congress, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
70. Effect of the Addition of Oleaster Flour on the Quality Characteristics of cookies
15 th International Cereal and Bread Congress, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
71. Cansev A., Dülger Altiner D., Çelik G., Aydın E., Inkaya Dundar A., Şahan Y., Göçmen D. 2015. Determination of Various Chemical Properties of Oleaster (Elaeagnus angustifolia L.)
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
72. Nutritional Quality of Traditional Turkish Fruit Oleaster Elaeagnus angustifolia L
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
73. Determination of Various Chemical Properties of Oleaster Elaeagnus angustifolia L
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, saray bosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.318
74. Salvia hispanica L. Tohumlarının Yağ Asidi İçeriklerinin Araştırılması
27. Ulusal Kimya Kongresi, Türkiye, 23 - 28 Ağustos 2015, (Özet Bildiri)
75. Innovative Food Additives Oleaster Flour
3rd International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science (ISITES 2015), Valencia, İspanya, 3 - 05 Haziran 2015, ss.1052-1061, (Tam Metin Bildiri)
76. Innovative Cookie Supplemented With Oleaster Flour
3rd International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science (ISITES 2015), Valencia, İspanya, 3 - 05 Haziran 2015, ss.1062-1069, (Tam Metin Bildiri)
78. Kızılcık Meyvelerinin Mineral İçerikleri ve Biyoalınabilirlik
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
79. Scolymus hispanicus L. Bitki Köklerinin Antioksidan kapasite ve Biyoalınabilirliklerinin Belirlenmesi
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
82. Evaluation of Fruit Characteristics Among Naturally Grown Wild Fruit Elaeagnus angustifolia Genotypes in Turkey
Workshop Latest Technologies for Crop Improvement, Antalya, Türkiye, 22 - 27 Şubat 2015, (Özet Bildiri)
83. Chemical Composition of Blessed Thistle Consumed as an Alternative Vegetable in Aegean Region
2014 Annual Conference Exhibition on Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements, 14 - 17 Ekim 2014, (Özet Bildiri)
84. Bioaccessibility Of Selenium in Commercial and Fortified Eggs
9th Aegean Analytical Chemistry Days AACD2014, 29 Eylül - 03 Ekim 2014, (Özet Bildiri)
85. Farklı Yetiştirme Sistemlerinde(Organik ve Konvansiyonel) Yetiştirilen Tavuklardan Elde Edilen Yumurtaların Yağ Asitleri İçeriğini Karşılaştırılması
7. Analitik Kimya Kongresi, Türkiye, 1 - 05 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
86. Polyethylene glycol coating on fresh egg
ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve Teknoloji Transfer Ofisi Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinlikleri, Türkiye, 12 - 14 Mart 2014, (Özet Bildiri)
88. Bioaccessibility of some Metals in Pekmez (Molasses) Produced Different Fruits
The 2th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
89. Blessed Thistle (Cnicus benedictus L.): A Plant Traditionally used as a Vegetable
The 2th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
91. Determination Antioxidant Properties and Their bioaccessibility of Sumac (Rhus coriaria) Fruits and Its Products
24th International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry, Sarajevo, Bosna-Hersek, 25 - 28 Eylül 2013, (Özet Bildiri)
92. Tereyağlarında Konjuge Linoleik Asit Miktarlarının Belirlenmesi
Kromotografi Kongresi, Türkiye, 19 - 22 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
94. Wild Edible Plant: Cnicus benedictus
EUROFOODCHEM XVII, 7 - 10 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)
98. Yumurtaların Polietilen Glikol İle Kaplamasının Kalite ve Raf Ömrüne Etkileri
ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve Teknoloji Transfer Ofisi Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinlikleri, PROJE PAZARI VE PATENT SERGİSİ, Türkiye, 11 - 13 Mart 2013, (Özet Bildiri)
99. Nutritional Quality Of Blessed Thistle
1st International Conference on Nutraceutical and Cosmetic Science (ICNaCS), Malezya, 22 - 23 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
100. Functional Food Ingredient: Oleaster Flour
1st International Conference on Nutraceutical and Cosmetic Science(ICNaCS), Malezya, 22 - 23 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
101. Comparison of Functional Properties of Linden Flowers by Different Drying Methods
1st International Conference on Nutraceutical and Cosmetic Science (ICNaCS), Malezya, 22 - 23 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
102. Alternatif Bir Sebze Cnicus benedictus
11. Gıda kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
103. Gıdalarla Selenyum Alımı ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
11. Gıda kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
104. Konvansiyonel ve Organik olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması
11. Gıda kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
105. İğde Ununun Kimyasal Ve Mineral İçeriğinin Belirlenmesi
11. Gıda kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
106. Siyah Çayların Organik Asit İçerikleri ve Antioksidan Kapasiteleri
26. Ulusal Kimya Kongresi, Türkiye, 1 - 06 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
107. Studies on Bioactivities of Pericarp and Mesocarp Fraction of Fresh Eleagnus angustifolia L. Fruit
3rd PAK-TURK Conference on Chemical Sciences, 13 - 15 Eylül 2012, (Özet Bildiri)
108. Bazı Yeşil Yapraklı Sebzelerin Demir, Bakır, Çinko, Mangan İçerikleri Ve Biyoyararlılık Düzeyleri
VI. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Türkiye, 03 Eylül 2012 - 07 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
109. Comparison of Antimicrobial Effect of Wild and Highbush Blueberry Extracts
23rd International Food Microbiology Congress, 3 - 07 Eylül 2012, (Özet Bildiri)
110. Studies on bioactivities of pericarp and mesocarp fraction of fresh Eleagnus angustifolia L. fruit. Bursa/Turkey.
3rd PAK-TURK Conference on Chemical Sciences, 13 - 15 Eylül 2012, ss.144, (Özet Bildiri)
111. Antioxidant Activity of Honey
The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products with International Participation, Türkiye, 22 - 26 Şubat 2012, (Özet Bildiri)
112. Antioxidant Properties of Bee Products
The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products with International Participation, Türkiye, 22 - 26 Şubat 2012, (Özet Bildiri)
113. Kolinin Gıda Sanayinde Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkileri
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
114. Meyve ve Sebzelerin Minerallerle Zenginleştirilmesi
Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
115. Organik ve Geleneksel Tarımla Yetiştirilmiş Brokolilerde Uygulanan Farklı Pişirme Tekniklerinin Toplam Polifenol, Antioksidan Kapasite ve Askorbik Asit İçeriğindeki Etkileri
Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
116. Meyve-Sebzelerin Raf Ömrünün Uzatılmasında Kalsiyum Uygulamaları
Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
119. Determination of Organic Acids in Oleaster Fruits Grown in Turkey
4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)
120. Determination of total phenolic content and antioxidant capacity of oleaster fruits.
5th Central European Congress on Food, 19 - 22 Mayıs 2010, ss.122, (Özet Bildiri)
124. Determination of Total Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Oleaster Fruits
5th Central European Congress on Food, 19 - 22 Mayıs 2010, (Özet Bildiri)
127. Antioxidant Activities and Total Phenolic Contents of Some Aromatic Edible Plants
Workshop on Antioxidant Measurement Assay Methods, 21 Nisan 2010, (Özet Bildiri)
128. Antimikrobiyal Afiniteye Sahip Polimerlerin Sentezi ve Gıda Teknolojisi Açısından Antimikrobiyal Etkilerin İncelenmesi
V. Ulusal Afinite Teknikleri Kongresi, Türkiye, 20 - 24 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
129. Portakal Üretiminde Kullanılan Bazı Organofosforlu Pestisitlerin GC-NPD ile Belirlenmesi
XXII. Ulusal Kimya Kongresi, Türkiye, 6 - 10 Ekim 2008, (Özet Bildiri)
131. Salamura Siyah Zeytin Üretim Sürecinde Bazı Metallerin Meyvedeki Değişimlerinin Belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)
133. Alternative Trends for Nitrite-Free Meat Production
2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007, (Özet Bildiri)
134. Microbial Transglutaminase Applications in Food Industry
2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007, (Özet Bildiri)
137. Sofralık Zeytinlerde Metal Düzeyleri, Biyoyararlılık ve Kirlilik Açısından ICP-MS ile İrdelenmesi
Ulusal Zeytin ve Zeytin Yağı Sempozyumu ve Sergisi, Türkiye, 15 - 17 Eylül 2006, (Özet Bildiri)
138. Nar Suyunda Demir Fraksiyonlama ve Türlendirme Çalışmaları
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)
139. Güvenli Gıda Üretimi ve Mikrobiyel Risk Değerlendirmesi
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, (Tam Metin Bildiri)
140. Bursa’da Satışa Sunulan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)
141. Hoşmerim Tatlısının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, (Tam Metin Bildiri)
142. Bazı Uçucu Yağların Antifungal Özellikleri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)
143. Zeytinde Atomik Absorbsiyon Spektrometresi İle Demir Fraksiyonlaması
TÜRKİYE 8. GIDA KONGRESİ, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.43, (Özet Bildiri)
144. Zeytinde Atomik Absorpsiyon Spektrometresi ile Demir Fraksiyonlaması
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, (Özet Bildiri)
145. Inhibition Effect of Olive Leaf upon Some Yeasts
1st International Congress on Functional Foods Nutraceuticals, 27 - 29 Nisan 2004, (Özet Bildiri)
146. Kurşun Zehirlenmesi
Gıda Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003, (Özet Bildiri)
147. Yerfıstığı Alerjisi
Gıda Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003, (Özet Bildiri)
148. Gıdalarda Akrilamid Oluşumu
Gıda Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003, (Özet Bildiri)
149. Süt Ürünlerinde Ağır Metal Kontaminasyonu
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, (Özet Bildiri)
152. Antimicrobials in Olive and Olive Leaf
2nd International Altınoluk “Antandros” Olive Business Symposium, 17 - 19 Ekim 2001, (Tam Metin Bildiri)
153. Mediterranian Diet and Health Benefits of Olive Oil
2nd International Altınoluk “Antandros” Olive Business Symposium, 17 - 19 Ekim 2001, (Tam Metin Bildiri)
154. Gıda Sanayinde Dezenfektan Kullanımı
2000’xxli Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999, (Özet Bildiri)
155. Bursa Yöresinde Doğal Olarak Yetişen Kuşburnu Rosa spp Meyvelerinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Türkiye 3. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Ankara, Türkiye, 14 - 17 Eylül 1999, ss.809-814, (Tam Metin Bildiri)
156. Bursa Yöresinde Doğal Olarak Yetişen Kuşburnu (Rosa spp.) Meyvelerinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Türkiye III. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Türkiye, 14 Eylül 1999 - 17 Eylül 1998, ss.809-814, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
8
1. Turşu Teknolojisi
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba P,Güçer Y, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.657-677, 2022
3. Turşu Teknolojisi
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Pınar Şanlıbaba, Yalçın Güçer, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, ss.657-677, 2022
4. Sofralık Zeytin Teknolojisi
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Pınar Şanlıbaba, Yalçın Güçer, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, ss.677-699, 2022
7. Zeytinde Ağır Metal Oluşum Nedenleri ve Ağır Metal İçeriği
Özel Meyve: Zeytin, Kimyası, Kalite ve Teknolojisi, Ö. Tokuşoğlu, Editör, Sidas Ltd. Şti, İstanbul, ss.223-230, 2010
8. Some Metals in Table Olives
Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention, V.R. Preedy,R.R. Watson, Editör, Academic Press , London, ss.301-308, 2010
Metrikler
Yayın (WoS)
44
Yayın (Scopus)
43
Atıf (WoS)
774
H-İndeks (WoS)
18
Atıf (Scopus)
857
H-İndeks (Scopus)
18
Atıf (Scholar)
1788
H-İndeks (Scholar)
22
Atıf (TrDizin)
21
H-İndeks (TrDizin)
3
Atıf (Sobiad)
25
H-İndeks (Sobiad)
3
Atıf (Diğer Toplam)
34
Proje
39
Fikri Mülkiyet
11
Tez Danışmanlığı
15