Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Gıda Kaynaklı Virüsler

Akademik Gıda , cilt.1, sa.6, ss.13-16, 2003 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

AN ALTERNATIVE APPROACH TO SUSTAINABLE FOOD PROCESSING: UPCYCLING OF ARTICHOKE BRACTS

7th International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH), Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.151

Dut Yapraklarında Bulunan 1-Deoksinojirimisin Adlı Bileşenin Antidiyabetik Aktivite Üzerine Etkisi

5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 25 - 26 Şubat 2023, ss.11-12

TARHANANIN FONKSİYONEL BİLEŞENLERCE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2022, ss.123-124

Gıdalarda İleri Glikasyon Son Ürünleri (AGEs) ve Önemi

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.103-107

Effect of Thermal Processing On Food Allergens

10th Food Technology International Symposium, Murcia, İspanya, 17 Mayıs 2021

Fonksiyonel Bir Bileşen: Çerezlik Kabak Çekirdeği Unu.

Uluslararası Marmara Fen Bilimleri Kongresi (IMASCON 2019), Kocaeli, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2019, ss.184-190

Chemical and Techno-Functional Properties of Different Pumpkin Seeds (Cucurbita pepo L.) Flours

1st International Conference on Preventive Medicine (1st ICPM), Antalya, Türkiye, 12 Kasım 2109 - 14 Kasım 2019, ss.92 Sürdürülebilir Kalkınma

Determination of the polycyclic aromatic hydrocarbons formed during deep fat frying process

1st International Conference on Preventive Medicine (1st ICPM), 12 - 14 Kasım 2019

Determinatiton of some chemical properties, mineral contents and fatty acid compositions of pumpkin seed (Cucurbita pepo L.) flours.

International Biological, Agricultural and Life Science Congress (BIALIC 2019), Liviv, Ukrayna, 7 - 08 Kasım 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Antioxidant Capacity, Total Phenolic Contents and Their Bioaccessibilities Of Kohlrabi (Brassica oleracea L. var. Gonglodes) Genotypes

International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon), Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019

Determination of Some Chemical and Antioxidative Properties of Pumpkin Seeds (Cucurbita pepo L.) Grown in Turkey

International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon), Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Phenolics, Antioxidant Capacity and Bioaccessibility of Kombucha Tea

257th National Meeting of the American-Chemical-Society (ACS), Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 31 Mart - 04 Nisan 2019, cilt.257 identifier

Color Characterization of the Halochromic Nanocomposites

14th NANOSCIENCE AND NANOTECHNOLOGY CONFERENCE, İzmir, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2018

Some chemical properties of cookies supplemented with oleaster flour

The 4th International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018

Bioaccessibility of phenolic compounds

IThe International Advanced Technologies Symposium (IATS17), Elazığ, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2017, ss.20

In vitro digestion of the bioactive compounds of fermented vegetable juices.

III International Conference onFood Chemistry and Technology, 2 - 04 Kasım 2017

In-vitro Digestion of the Bioactive Compounds of Fermented Vegetable Juice

III International Conference on Food Chemistry and Technology, BALTİMORE, Amerika Birleşik Devletleri, 2 - 04 Kasım 2017

Antioxidant Properties of Baby Foods Containing Fruit in Turkey.

III International Conference on Food Chemistry and Technology (FCT 2017), 2 - 04 Kasım 2017

Phenolics, Antioxidant capacity and Bioaccessibility of Chicory Varieties (Cichorium spp.) Grown in Turkey

III International Conference on Food Chemistry and Technology, Baltimore, Amerika Birleşik Devletleri, 2 - 04 Kasım 2017

Assessment of in vitro bioaccessibility of some elements in milk­rice based baby foods

4th International TURK-PAK Conference On Chemical Sciences (ITPCCS 2017), Konya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.26

ANTIOXIDANT PROPERTIES OF COOKIE SUPPLEMENTED WITH OLEASTER FLOUR

17th International Nutrition Diagnostics Conference, INDC 2017, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2017

Nutritional Properties of Wild Edible Plant: Scolymus hispanicus L.

17th International Nutrition Diagnostics Conference, INDC 2017, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2017

Computer-Based Dietary Menu Planning For Type-2 Diabetes

17TH International Nutrition Diagnostics Conference (INDC 2017), 9 - 12 Ekim 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Comparison Of Chromotographic Methods For Cholesterol in Different Chicken Eggs

17TH International Nutrition Diagnostics Conference (INDC 2017), 9 - 12 Ekim 2017

Antioxidant Properties of Oleaster Flour

International Congress on New Trends in Science, Engineering and Technology, Barcelona, İspanya, 27 - 29 Nisan 2017

Nutritional Properties of Tunceli garlic (Allium tuncelianum)

International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 - 05 Nisan 2017

Mineral composition and bioaccessibility in gooseberry genotypes

International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 - 05 Nisan 2017

Bioaccessibility of minerals in some currants genotypes

International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 - 05 Nisan 2017

Antioxidant evaluations of Gundelia tournefortii: A wild edible plant

International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 - 05 Nisan 2017

Analysis of Allin and Allicin Contents in Allium tuncelianum.

ICFSN 2017 : 19th International Conference on Food Science and Nutrition, 26 - 27 Mart 2017

İğde Unu Üretimi Ve Yöntemi

Uludağ Üniversitesi VI. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri 2017, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Mart 2017

İĞDE UNUNDAN MAMUL BİSKÜVİ

Uludağ Üniversitesi VI. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri 2017, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Mart 2017

Analysis of Total Phenolic Antioxidant Capacity and Bioaccessibility of Tunceli Garlic Allium tuncelianum

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 Eylül - 28 Aralık 2016

Bebek Gıdalarının Minerallerle Zenginleştirilmesi

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016

Merkezi Kompozit Dizayn Yöntemi ile Bebek Ek GıdalarındakiLüzumlu ve Toksik Element Analizleri

8. ULUSAL ANALİTİK KİMYA KONGRESİ, Isparta, Türkiye, 30 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.171

A Functional Food Additive Scolymus Hispanicus L Flour

2nd International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE 2016), 11 - 13 Mayıs 2016

Crackers Supplemented with Scolymus Hispanicus L Flour

15 th International Cereal and Bread Congress, 18 - 21 Nisan 2016

Nutritional Quality of Traditional Turkish Fruit Oleaster Elaeagnus angustifolia L

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

Determination of Various Chemical Properties of Oleaster Elaeagnus angustifolia L

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, saray bosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.318

Innovative Cookie Supplemented With Oleaster Flour

3rd International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science (ISITES 2015), Valencia, İspanya, 3 - 05 Haziran 2015, ss.1062-1069

Innovative Food Additives Oleaster Flour

3rd International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science (ISITES 2015), Valencia, İspanya, 3 - 05 Haziran 2015, ss.1052-1061

ızılcık Meyvelerinin Mineral İçerikleri ve Biyoalınabilirlikleri

2. İçanadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi., Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.523

Kızılcık Meyvelerinin Mineral İçerikleri ve Biyoalınabilirlik

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Chemical Composition of Blessed Thistle Consumed as an Alternative Vegetable in Aegean Region

2014 Annual Conference Exhibition on Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements, 14 - 17 Ekim 2014

Bioaccessibility Of Selenium in Commercial and Fortified Eggs

9th Aegean Analytical Chemistry Days AACD2014, 29 Eylül - 03 Ekim 2014

Polyethylene glycol coating on fresh egg

ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve Teknoloji Transfer Ofisi Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinlikleri, Türkiye, 12 - 14 Mart 2014

Galium olympicum’un toplam fenol içeriği ve Antioksidan Kapasitesi

III. U Ü Bilgilendirme ve Arge Günleri, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013

Blessed Thistle (Cnicus benedictus L.): A Plant Traditionally used as a Vegetable

The 2th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

Bioaccessibility of some Metals in Pekmez (Molasses) Produced Different Fruits

The 2th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

Determination Antioxidant Properties and Their bioaccessibility of Sumac (Rhus coriaria) Fruits and Its Products

24th International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry, Sarajevo, Bosna-Hersek, 25 - 28 Eylül 2013

Effects of Different Development Stages on Antioxidant Capacity, The Essential Oil and Total Phenol Content in Oregano (Origanum onites L.)

24th International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry, Bosna-Hersek, 25 - 28 Eylül 2013

Bioaccessibilities of K, P, Fe and B minerals in oleaster flour as a novel food ingredients

Joint Annual Meeting of the ASPET/BPS at Experimental Biology (EB), Massachusetts, Amerika Birleşik Devletleri, 20 - 24 Nisan 2013, cilt.27 identifier

Antioxidant properties and their bioaccessibility of Blessed Thistle under different processed treatments

Joint Annual Meeting of the ASPET/BPS at Experimental Biology (EB), Massachusetts, Amerika Birleşik Devletleri, 20 - 24 Nisan 2013, cilt.27 identifier

In-vitro characterization of antimicrobial activity of peg and peg-polylactide

245th National Meeting of the American-Chemical-Society (ACS), Louisiana, Amerika Birleşik Devletleri, 7 - 11 Nisan 2013, cilt.245 identifier

Yumurtaların Polietilen Glikol İle Kaplamasının Kalite ve Raf Ömrüne Etkileri

ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve Teknoloji Transfer Ofisi Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinlikleri, PROJE PAZARI VE PATENT SERGİSİ, Türkiye, 11 - 13 Mart 2013

Comparison of Functional Properties of Linden Flowers by Different Drying Methods

1st International Conference on Nutraceutical and Cosmetic Science (ICNaCS), Malezya, 22 - 23 Ekim 2012

Nutritional Quality Of Blessed Thistle

1st International Conference on Nutraceutical and Cosmetic Science (ICNaCS), Malezya, 22 - 23 Ekim 2012

Functional Food Ingredient: Oleaster Flour

1st International Conference on Nutraceutical and Cosmetic Science(ICNaCS), Malezya, 22 - 23 Ekim 2012

Alternatif Bir Sebze Cnicus benedictus

11. Gıda kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012

Antioxidant Properties of Bee Products

The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products with International Participation, Türkiye, 22 - 26 Şubat 2012

Antioxidant Activity of Honey

The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products with International Participation, Türkiye, 22 - 26 Şubat 2012

Kolinin Gıda Sanayinde Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkileri

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011

Meyve-Sebzelerin Raf Ömrünün Uzatılmasında Kalsiyum Uygulamaları

Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Kasım 2011

Meyve ve Sebzelerin Minerallerle Zenginleştirilmesi

Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Kasım 2011

Determination of Organic Acids in Oleaster Fruits Grown in Turkey

4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011

Determination of Total Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Different Products of St. John’s Wort (Hypericum perforatum L.)

4th International Congress on Food and Nutrition, 3rd Safe Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011

Determination of Organophosphorus Pesticide Residues in Olives Grown in Bursa, Turkey

28th Int Horticultural Congress on Science and Horticulture for People (IHC) / Olive Trends Symp on from the Olive Tree to Olive Oil - New Trends and Future Challenges, Lisbon, Portekiz, 22 - 27 Ağustos 2010, cilt.924, ss.157-160 Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

In Vitro Characterization of Antimicrobial Effect of PEG and PEG Polylactide

245th ACS National Meeting Exposition., NEW ORLEANS, Amerika Birleşik Devletleri, 7 - 11 Nisan 2013

Use of manganese in black olive processing

5th International Symposium on Olive Growing, İzmir, Türkiye, 27 Eylül - 02 Ekim 2004, ss.725-727 identifier identifier

Alternative Trends for Nitrite-Free Meat Production

2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007

Microbial Transglutaminase Applications in Food Industry

2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007

Antimikrobiyal Polimerlerin Gıda Sanayinde Kullanım Olanakları

3. Ulusal Afinite Teknikleri Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Eylül 2007

Antimikrobiyel Polimerlerin Mikroorganizmalar Üzerindeki Etkileri

3. Ulusal Afinite Teknikleri Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Eylül 2007

Bazı Uçucu Yağların Antifungal Özellikleri

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006

Zeytinde Atomik Absorbsiyon Spektrometresi İle Demir Fraksiyonlaması

TÜRKİYE 8. GIDA KONGRESİ, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.43

Inhibition Effect of Olive Leaf upon Some Yeasts

1st International Congress on Functional Foods Nutraceuticals, 27 - 29 Nisan 2004

Gıdalarda Akrilamid Oluşumu

Gıda Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003

Kurşun Zehirlenmesi

Gıda Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003

Yerfıstığı Alerjisi

Gıda Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003

Süt Ürünlerinde Ağır Metal Kontaminasyonu

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003

Mediterranian Diet and Health Benefits of Olive Oil

2nd International Altınoluk “Antandros” Olive Business Symposium, 17 - 19 Ekim 2001

Antimicrobials in Olive and Olive Leaf

2nd International Altınoluk “Antandros” Olive Business Symposium, 17 - 19 Ekim 2001

Gıda Sanayinde Dezenfektan Kullanımı

2000’xxli Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999

Kitap & Kitap Bölümleri

Turşu Teknolojisi

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba P,Güçer Y, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.657-677, 2022

Sofralık Zeytin Teknolojisi

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Şanlıbaba P,Güçer Y., Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.677-699, 2022

Turşu Teknolojisi

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Pınar Şanlıbaba, Yalçın Güçer, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, ss.657-677, 2022

Sofralık Zeytin Teknolojisi

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Pınar Şanlıbaba, Yalçın Güçer, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, ss.677-699, 2022

Meyve- Sebze Ve Ürünlerinin Minerallerle Zenginleştirilmesine Yönelik Yaklaşımlar.

Mühendislik Bilimlerinde Yeni Yaklaşımlar, Kavak, D., Polat, A.,, Editör, Livre de Lyon Yayınevi, ss.111-149, 2021

Sirke

Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknolojisi ve Sağlık, E.Anlı,P.Şanlıbaba, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Bursa, ss.365-379, 2019

Zeytinde Ağır Metal Oluşum Nedenleri ve Ağır Metal İçeriği

Özel Meyve: Zeytin, Kimyası, Kalite ve Teknolojisi, Ö. Tokuşoğlu, Editör, Sidas Ltd. Şti, İstanbul, ss.223-230, 2010

Some Metals in Table Olives

Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention, V.R. Preedy,R.R. Watson, Editör, Academic Press , London, ss.301-308, 2010

Metrikler

Yayın

232

Atıf (WoS)

650

H-İndeks (WoS)

17

Atıf (Scopus)

728

H-İndeks (Scopus)

17

Atıf (Scholar)

1200

H-İndeks (Scholar)

17

Atıf (TrDizin)

18

H-İndeks (TrDizin)

3

Proje

38

Fikri Mülkiyet

11

Tez Danışmanlığı

15

Açık Erişim

16
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları