Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2012 - 2020 Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2009 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
1998 - 2009 Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Birim Akreditasyon Kurulu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2009 - Devam Ediyor Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2007 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2013 - 2024 İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - 2022 BAP Bilimsel Komisyon Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - 2020 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Gıdaların Minerallerle Zenginleştirilmesi ve Biyoyararlılık
-
Doktora Ürün Geliştirmede Gıda Katkıları
-
Doktora Gıda Biliminde Araştırma Metodları
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Ürün Geliştirme Uygulamaları
-
Lisans Gıda Sanayiinde Nanoteknoloji Uygulamaları
-
Lisans Kişisel İletişim ve Etik
-
Lisans Gıda Biyokimyası
-
Lisans Gıda laboratuvar Tekniği
-
Lisans GIDA KİMYASI I
-
Yüksek Lisans Gıdalardaki İz Elementler
-
Lisans Laboratuvar Güvenliği
-
Yüksek Lisans Gıda Mühendisliğinde Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği
Yönetilen Tezler
-
Bazı tıbbi bitkilerle zenginleştirilmiş ekmeklerin duyusal özellikleri ve satın alma niyetine etkisi
Dülger Altıner D., Şahan Y. (Eş Danışman)
G.ÖZDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Badem ve fındıktaki alerjen peptidlerin proteomiks tekniği kullanılarak tespiti ve ısıl işlem sonrası alerjenlerin stabilitesinin araştırılması
Şahan Y. (Danışman)
N.AYŞAR(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Aromalandırılmış organik sızma zeytinyağlarının antioksidan özelliklerinin, uçucu bileşenlerinin ve organoleptik özelliklerinin belirlenmesi
Şahan Y. (Danışman)
G.GÜLKUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Derin yağda kızatma işleminde proses kirleticilerinin belirlenmesi
ŞAHAN Y. (Danışman)
-
Farklı üretim teknikleri ile üretilen domates sularının bazı kimyasal ve antioksidan özelliklerinin raf ömrü boyunca karşılaştırılması
Şahan Y. (Danışman)
-
Farklı ülkelerde yetiştirilen kahve çekirdeklerinin antioksidan özelliklerinin ve biyoalınabilirliklerinin belirlenmesi
Şahan Y. (Danışman)
-
Bazı frenk üzümü çeşitlerinin kimyasal kompozisyonunun belirlenmesi ve gıda sanayiinde kullanılabilirliğinin araştırılması
Şahan Y. (Danışman)
-
Myrtus communis l. meyvesinin bazı kimyasal ve antioksidatif özelliklerinin belirlenmesi
Şahan Y. (Danışman)
-
Farklı turp (Raphanus sativus L.) tiplerinin antioksidan kapasite ve biyoalınabilirliklerinin belirlenmesi
Şahan Y. (Danışman)
-
Bebek ek gıdalarının antioksidan kapasitelerinin ve biyoalınabilirliklerinin belirlenmesi
Şahan Y. (Danışman)
-
Tavuk yumurtalarının kolestrol ve yağ asidi içeriklerinin karşılaştırılması
Şahan Y. (Danışman)
-
Bazı et türlerinde polisiklik aromatik hidrokarbon oluşumuna farklı pişirme yöntemlerinin etkisi
Şahan Y. (Danışman)
-
Sağlıklı bir atıştırmalık: Enerjisi azaltılmış kraker üretimi
Şahan Y. (Danışman)
-
Cnicus benedictus'un besleyici ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Şahan Y. (Danışman)