Bursa Uludağ Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik H...
Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Atıf İçin Kopyala
Aydın Ö. Ş.
,
ŞAHAN Y.
Akademik Gıda, cilt.4, ss.387-394, 2018 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
4
Basım Tarihi:
2018
Doi Numarası:
10.24323/akademik-gida.505505
Dergi Adı:
Akademik Gıda
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.387-394
Bursa Uludağ Üniversitesi Adresli:
Evet