Makaleler
76
Tümü (76)
SCI-E, SSCI, AHCI (42)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (42)
Scopus (40)
TRDizin (19)
Diğer Yayınlar (16)
6. The effect of plant mucilaginous gel polysaccharides on oxidative tolerance and fermentation of dietetic yoghurts
MLJEKARSTVO
, cilt.74, sa.1, ss.22-32, 2024 (SCI-Expanded)
8. Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanılan Baharatların Fonksiyonel Etkileri
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.37, sa.1, ss.221-239, 2023 (Hakemli Dergi)
18. PEYNİR BENZERİ ÜRÜNLERDE İNOVATİF YAKLAŞIMLAR: İMİTASYON PEYNİR
Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi
, cilt.13, sa.1, ss.23-31, 2020 (Hakemli Dergi)
20. Badem Sütü ile Zenginleştirilmiş Probiyotik Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Bazı Fiziko-Kimyasal Özellikleri
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.33, sa.2, ss.321-339, 2019 (Hakemli Dergi)
23. Quantitation of benzoic and sorbic acid levels from green olives by high-performance liquid chromatography
MOJ Food Process Technology
, cilt.7, sa.1, ss.4-9, 2019 (Hakemli Dergi)
24. The Evaluation of the Textural and Sensorial Properties of Chocolate Dairy Dessert
Journal of Animal Husbandry and Dairy Science
, cilt.3, sa.1, ss.9-13, 2019 (Hakemli Dergi)
25. Effects of starter culture combination on the characteristic of white cheese
International Journal of Innovative Approaches in Agricultural Research
, cilt.3, sa.2, ss.277-286, 2019 (Hakemli Dergi)
26. The Shelf Life Characteristics of Plain and Fruit Flavored Kefir: Microbiological and Techno-Functional Properties
Journal of Animal Husbandry and Dairy Science
, cilt.2, sa.4, ss.9-18, 2018 (Hakemli Dergi)
29. Gamların prebiyotik Özellikleri
Gıda ve yem Bilimi –Teknolojisi
, cilt.18, sa.2, ss.18-26, 2017 (Hakemli Dergi)
33. Impact of Some Gums on the Growth and Activity of Bifidobacterium animalis subsp. lactis
Journal of Food Engineering
, cilt.3, sa.1, ss.73-77, 2017 (SCI-Expanded)
35. “Consumers’xx Behavior towards Table Olives”
Journal of Food Engineering
, cilt.3, sa.1, ss.83-88, 2017 (SCI-Expanded)
37. Biyolojik Detoksifikasyon ve Probiyotikler
U. Ü. ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.30, sa.1, ss.157-168, 2016 (Hakemli Dergi)
38. Peynir Üretiminde Pıhtı Kesim Zamanının Belirlenmesinde Kullanılan Enstrümental Yöntemler
Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.4, sa.9, ss.776-781, 2016 (Hakemli Dergi)
39. Bifidojenik Faktör Olarak Laktoz Türevlerinin Önemi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.30, sa.2, ss.79-90, 2016 (Hakemli Dergi)
40. The Use of Prebiotics of Plant Origin in Functional Milk Products
Food Science and Technology
, cilt.4, sa.2, ss.15-22, 2016 (Hakemli Dergi)
41. Whey as a Renewable Substrate for Single Cell Oil Production By Saprolegnia diclina
International Journal of Chemical Engineering and Applications
, cilt.7, sa.1, ss.56-61, 2016 (Hakemli Dergi)
42. Evaluation of Fatty Acid Profile of Trabzon Butter
International Journal of Chemical Engineering and Applications
, cilt.7, sa.3, ss.190-194, 2016 (Hakemli Dergi)
43. The Antioxidative Capacity of Kefir Produced from Goat Milk
International Journal of Chemical Engineering and Applications
, cilt.7, sa.1, ss.22-26, 2016 (Hakemli Dergi)
44. A Research on Whey as a Renewable Substrate for Single Cell Oil Production by Saprolegnia diclina
International Journal of Chemical Engineering and Applications
, cilt.7, sa.1, ss.56-61, 2016 (Hakemli Dergi)
45. Using Beeswax Coatings for Prolongation Shelf Life of Cheese
Uludağ Arıcılık Dergisi
, cilt.15, sa.1, ss.22-32, 2015 (Scopus)
46. Survival of Lactobacillus spp in Fruit Based Fermented Dairy Beverages
International Journal of Food Engineering
, cilt.1, sa.1, ss.44-49, 2015 (SCI-Expanded)
48. Phenolics in Human Health
International Journal of Chemical Engineering and Applications
, cilt.5, sa.5, ss.393-396, 2014 (Hakemli Dergi)
49. The Production of Set Type Bio Yoghurt With Commercial Probiotic Culture
International Journal of Chemical Engineering and Applications
, cilt.5, sa.5, ss.402-408, 2014 (Hakemli Dergi)
51. Türkiye’de koyun sütü üretimi ve değerlendirilmesi
Tarım Türk
, cilt.8, sa.40, ss.64-65, 2013 (Hakemli Dergi)
52. Sütün Antioksidan Enzimleri ve Biyolojik Etkileri
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.123-130, 2013 (Hakemli Dergi)
60. Yöresel bir kebap: İskender döner kebap
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.13, sa.30, ss.108-110, 2010 (Hakemli Dergi)
67. Süt protein bazlı biyoaktif peptitlerin fonksiyonel özellikleri
Hasad Gıda
, cilt.23, sa.272, ss.34-37, 2008 (Hakemli Dergi)
68. Probiyotik yoğurt üretiminde kullanılan bakterilerin “Hepatik Ensefalopati” hastalığı üzerine etkisi
Süt Dünyası
, cilt.7, ss.35-37, 2007 (Hakemli Dergi)
69. Süt Proteinlerinin Yenilebilir Film ve Kaplamalarda Kullanılması
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.2, sa.1, ss.59-64, 2007 (Hakemli Dergi)
70. Keçi sütü ve terapötik özellikleri
Akademik Gıda
, cilt.4, sa.21, ss.17-18, 2006 (Hakemli Dergi)
71. Peynir muhafazasında kullanılan doğal bir antimikrobiyal: natamisin
Gıda (GTD)
, cilt.30, sa.6, ss.385-388, 2005 (Hakemli Dergi)
72. Propolis’in kimyasal bileşimi, biyolojik özellikleri ve insan sağlığı üzerine etkisi
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi
, cilt.3, sa.4, ss.34-38, 2004 (Hakemli Dergi)
73. Bazı soğuk mezelerin hijyenik kalitelerinin belirlenmesi
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi
, cilt.2, sa.4, ss.35-42, 2003 (Hakemli Dergi)
74. Eskimeyen bir süt içkisi: kımız
Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi
, cilt.1, sa.1, ss.43-47, 2002 (Hakemli Dergi)
75. Alglerin nutrasötik özellikleri
Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
, cilt.18, sa.1, ss.262-272, 2001 (Hakemli Dergi)
76. Alglerden elde edilen ve gıda sanayiinde kullanılan stabilize edici maddeler ve fonksiyonları
Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
, cilt.18, sa.1, ss.233-240, 2001 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
109
1. The utilisation of microbial poly-hydroxy alkanoates (PHA) in food industry
IV. Ulusal Biyomühendislik Kongresi, İzmir, Türkiye, 15 - 18 Ekim 2008, ss.141-142, (Özet Bildiri)
3. Süt ve ürünlerinde sürdürülebilirlik için yeni nesil dizileme teknikleri: DNA barkodlama ve metabarkodlama
III. Ulusal Sütçülük Kongresi: 3.Sütçülük Kongresi, 5-6 Ekim, Ankara, Türkiye, 05 Ekim 2023, (Özet Bildiri)
5. Genetic heritage and traditional cheeses
1st International Traditional Food and Sustainable Food Systems Symposium, August,10, Mersin, Turkey, Mersin, Türkiye, 10 Ağustos 2022, (Özet Bildiri)
6. Novel nomenclature for butter culture
1st International Traditional Food and Sustainable Food Systems Symposium, August,10, Mersin, Turkey, Mersin, Türkiye, 10 Ağustos 2022, (Özet Bildiri)
7. The perspective of geographically indicated dairy products
1st International Traditional Food and Sustainable Food Systems Symposium, August,10, Mersin, Turkey, Mersin, Türkiye, 10 Ağustos 2022, cilt.1, (Özet Bildiri)
9. Therapeutic effects of antioxidants in the prevention and management of obesity
GANUD International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-III May 6-8, Istanbul Gedik University, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, cilt.1, ss.57, (Özet Bildiri)
10. Determination of some properties affecting consumer preference in plant based beverages
GANUD International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-III May 6-8, 2022 Istanbul Gedik University, Istanbul, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, cilt.1, ss.257-270, (Tam Metin Bildiri)
11. Effect of salt concentration on the structure and preference of Mihalic cheese
Latin American Conference on Natural and Applied Sciences, November 5-6, 2021, Villahermosa, Mexico, Villahermosa, Meksika, 05 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)
12. Evaluation of somatic cell count of raw milk depending on seasonal variation
Latin American Conference on Natural and Applied Sciences, November 5-6, 2021, Villahermosa, Mexico, 291-297, Villahermosa, Meksika, 05 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)
13. Süt Endüstrisinde Proses Kontrolünde Yeni Yaklaşımlar Biyosensörler
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, cilt.201, (Özet Bildiri)
14. Probiyotiklerin farklı kanser türlerinde sitotoksik etkileri
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.200, (Özet Bildiri)
15. Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde Spirulina platensis ve Chlorella vulgaris’in değerlendirilmesi
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.203-204, (Özet Bildiri)
16. Süt ürünlerinin ambalajlanmasında biyosensör uygulamaları
Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu: Süt ve Süt Ürünleri, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, cilt.1, ss.54-63, (Tam Metin Bildiri)
17. Association between Intake of Yogurt Consumption and Sensory Aspects
INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.768-771, (Tam Metin Bildiri)
18. Alternative to Antibiotic Use in Livestock: Probiotic Microorganisms
INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.821-824, (Tam Metin Bildiri)
19. Bifidogenic Effect of Salep Powder
INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.539-546, (Tam Metin Bildiri)
20. The Evaluation of the Textural and Sensorial Properties of Chocolate Dairy Dessert
INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, cilt.764, (Tam Metin Bildiri)
21. Evaluation of Agro-Industrial Wastes as Prebiotic
INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.958-960, (Tam Metin Bildiri)
22. Computer vision and image analysis techniques for evaluation of cheese characteristics
43rd Croatian Dairy Experts Symposium with International Participation, LOVRAN, Hırvatistan, 7 - 10 Kasım 2018, ss.88, (Özet Bildiri)
23. Lipid production by Rhizopus stolonifer cultivated on dairy wastes
43rd Croatian Dairy Experts Symposium with International Participation, LOVRAN, Hırvatistan, 7 - 10 Kasım 2018, ss.55-56, (Özet Bildiri)
24. Antioxidant capacity, phenolic and vitamin E contents of goat milk kefir produced with commercial starter culture
43rd Croatian Dairy Experts Symposium with International Participation, LOVRAN, Hırvatistan, 7 - 10 Kasım 2018, ss.56-57, (Özet Bildiri)
25. Assessment of consumer demand for reduced-sugar and lactose-free dairy products
43rd Croatian Dairy Experts Symposium with International Participation, LOVRAN, Hırvatistan, 7 - 10 Kasım 2018, ss.54, (Özet Bildiri)
26. Technological and Yield Properties of White Cheese Made Using Different Coagulant Enzymes
International Agriculture, Environment and Health Congress, 26-28 October, Aydın Turkey, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.1722-1732, (Tam Metin Bildiri)
27. Low-Fat Foods: Functionality of Fat Replacers
ICELIS, 26 - 29 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
28. Effect of sugar components on sensorial and textural properties of Turkish delight (lokum)
International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.83-84, (Özet Bildiri)
29. The effect of different animal milk on rheological characteristics of dairy products
International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.153-157, (Tam Metin Bildiri)
30. Effects of Starter Culture Combination on the Characteristic of White Cheese
International Agricultural, Biological and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)
31. Determination of Prebiotic Activity During Probiosis Management
International Congress on Engineering and Life Sciences, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.760, (Özet Bildiri)
32. Investigation of Antioxidant Activity of Two Tagetes Species with Potential Use as Food Additive
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, ss.121, (Özet Bildiri)
33. Increasing Trend on Low-Calorie Sweeteners: Natural Sweeteners as Alternatives to Artificial Sweeteners
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, ss.245, (Özet Bildiri)
34. The Choice for Brand by Cheese Consumers using Multinomial Logit Model
The 4 th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, cilt.46, (Özet Bildiri)
35. Probiyotik süt ürünlerinde bifidojenik faktör olarak inülin
7. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2018, ss.156, (Özet Bildiri)
36. Probiyotik mikroorganizmaların taşıyıcısı olarak süt ürünlerinin önemi
7. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2018, ss.156, (Özet Bildiri)
37. Beslenmede Nutrigenetik Yaklaşımlar
Uluslararası Gıda Kongresi 4th International Food Congress, Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımla, 28 - 29 Eylül 2017, ss.35, (Özet Bildiri)
38. Fonksiyonel Süt Pazarında Manda Sütü ve Ürünlerinin Geliştirilmesi
Uluslararası Gıda Kongresi 4th International Food Congress “Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımlar”, Bursa, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, cilt.23, (Özet Bildiri)
39. Manda sütünden üretilen endüstriyel süt ürünlerinin geliştirilmesi
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 Mayıs - 26 Temmuz 2017, ss.68, (Özet Bildiri)
40. Identifying the consumer characteristics and preferences towards traditional cheese
186th International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE, Lizbon, 11 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
41. USING OF STEVIA AS NON-CALORIC SUGAR SUBSTITUTES ONVIABILITY OF PROBIOTIC BACTERIA LACTOBACILLUS CASEI
186th International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE), 11 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
42. Stevia ve şeker içeriği azaltılmış süt ürünlerinde kullanımı
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
43. Süt hayvanlarında mastitisin önlenmesi ve tedavisinde transgenik uygulamalar
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.69, (Özet Bildiri)
44. Biyoplastikler ve süt ürünlerinde kullanımı
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.72, (Özet Bildiri)
45. Effects of high-pressure technology on the functional properties of dairy foods
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1160, (Özet Bildiri)
46. The characterization of the textural and sensory properties of buffalo milk yoghurts
186th International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE), Lizbon, Portekiz, 11 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
47. Karacabey Yöresi Geleneksel Peyniri Mihaliç Peyniri
Karacabey Sempozyumu 2015, Karacabey, Türkiye, 1 - 03 Ekim 2015, cilt.1, ss.553-560, (Tam Metin Bildiri)
48. Textural Properties of Herby Cheese
3rd International Conference on Food Sciences and Health (ICFSH), SİDNEY, Avustralya, 26 - 28 Kasım 2016, (Tam Metin Bildiri)
49. Consumer’s behavior towords table olives
3rd International Conference on Food Sciences and Health (ICFSH), Sidney, Avustralya, 26 - 28 Kasım 2016, cilt.23, (Tam Metin Bildiri)
50. Impact of some Gums on the Growth and Activity of Bifidobacterium animalis subsp lactis
3rd International Conference on Food Sciences and Health (ICFSH 2016), 26 - 28 Kasım 2016
51. Antioksidan Potansiyeli Yüksek Alternatif Nutrasötikler: Yenilebilir Çiçekler
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.305, (Özet Bildiri)
52. Beta Glucan A Novel Ingredient for Dairy Products
27th INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 26 - 28 Eylül 2016
53. In vitro Fermentation of Carrageenan Locust Bean and Xanthan Gums by Bifidobacterium longum
27th INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 26 - 28 Eylül 2016
54. Biomass Production and Accumulation of Lipids Screening with Penicillium spp Grown on Whey
27th INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 26 - 28 Eylül 2016
55. Functional Components of Prebiotic Fermentation Short Chain Fatty Acids SCFAs
27th INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 26 - 28 Eylül 2016
57. Bazı yenilebilir mantar türlerinin probiyotik bakterilerin gelişmesi üzerine etkisinin Araştırılması
VI. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Mart 2016, (Özet Bildiri)
58. Kastamonu Yöresi Salep Tozunun Prebiyotik Özelliklerinin İncelenmesi
Uludağ Üniversitesi V. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Mart 2016, (Özet Bildiri)
59. Organik süt işletmelerinin uygunluğunun ve sürdürülebilirliğinin sistemsel ispatı
Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015, ss.41, (Özet Bildiri)
60. Organik süt üretiminde risk oluşturan biyolojik, kimyasal ve fiziksel tehlikeler
Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015
61. consumer preferences and perception an analysis on table olives
the 3rd international symposium on traditional foods from adriatic to caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.537
62. Research on Whey as a Renewable Substrate for Single Cell Oil Production By Saprolegnia diclina
4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015, (Tam Metin Bildiri)
63. The Antioxidative Capacity of Kefir Produced from Goat Milk
4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015, Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015
64. A Research on Whey as a Renewable Substrate for Single Cell Oil Production By Saprolegnia diclina
4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015
65. Beslenme genomiği ve nutrigenetik
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
67. Plant prebiotics for the development of fermented dairy products
International Conference on Engineering and Natural Science, Skopje, Makedonya, 15 - 19 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
68. OZCAN O T OZCAN L YILMAZ ERSAN A AKPINAR BAYIZIT 2015 Plant Prebiotics for the Development of Fermented Dairy Products
International Conference on Engineering and Natural Science, Skopje, Makedonya, 15 - 19 Mayıs 2015
69. Probiyotik bakterilerin antioksidan etki mekanizmaları
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
70. Prebiyotik etkinin değerlendirilmesinde nicel yaklaşımlar
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.321, (Özet Bildiri)
72. Therapeutic potential of mushroom polysaccharides
3rd International Food Congress, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014
73. Bursa İlinde Geleneksel Peynirlerin Tüketim Eğilimlerinin Belirlenmesi
”, 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
74. Sofralık Zeytin Ve Zeytinyağı Tüketici Alışkanlıkları: Bursa İli Örneği
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
75. Bursa ilinde geleneksel peynirlerin tüketim eğilimlerinin belirlenmesi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.664, (Özet Bildiri)
76. Bursa İlinde Geleneksel Peynirlerin Tüketim Eğilimlerinin Belirlenmesi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Sözlü-Poster Bildiriler KitabI, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.664, (Özet Bildiri)
77. Survival of selected probiotic bacteria in set-type yogurt supplemented with chestnut flour
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
78. Fermented Cream Production with Probiotic Strains
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.154, (Özet Bildiri)
79. Functional properties of salep beverage
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.557, (Özet Bildiri)
80. Süt ve ürünlerinin doğal antioksidan bileşenleri ve etki mekanizmaları
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, cilt.142, (Özet Bildiri)
81. Yenilenebilir karbon kaynağı olarak peynir altı suyundan Mortierella isabellina CBS 224.35 ile mikrobiyel yağ üretimi
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.143, (Özet Bildiri)
82. Mikrobiyel polihidroksialkanoat (PHA) üretimi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.490, (Özet Bildiri)
83. Dondurmada overrun ve köpük stabilizasyonu
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
84. Laktoz ve türevlerinin prebiyotik özellikleri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.488, (Özet Bildiri)
85. Bazı sebzelerin hijyenik kalitesi üzerine kurutma işleminin etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.487, (Özet Bildiri)
86. Thymus serpyllum’un uçucu yağları ve fonksiyonel özellikleri
III. Geleneksel Gıdalar Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)
87. Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi
III. Geleneksel Gıdalar Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2012, ss.189-191, (Özet Bildiri)
88. The effect of prebiotics on the bioavailability of mineral elements in infant formulas
International Symposium of Probiotics Prebiotics in Pediatrics, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Şubat 2012, cilt.89, (Özet Bildiri)
89. Lactose and Its derivatives in infant formulas
International Symposium of Probiotics Prebiotics in Pediatrics, İstanbul, Türkiye, 24 Şubat 2012 - 26 Şubat 2016, cilt.90, (Özet Bildiri)
90. Effect of herbs and spices on chemical and organoleptic Properties of black table olives
IV Conference Table Olives Conference, Cordoba, Arjantin, 16 - 17 Şubat 2012, ss.132, (Özet Bildiri)
91. Bioavailability of food polyphenols
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
92. Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmes
III. Geleneksel Gıdalar Kongresi, Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012 - 11 Mayıs 2011, ss.189-191, (Tam Metin Bildiri)
93. Production of single cell oil during growth of Aspergillus species on whey
Joint Annual Meeting of ADSA ASAS, Denver, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 15 Temmuz 2010, cilt.93, ss.608, (Özet Bildiri)
94. Süt yağından elde edilen krema ürünleri
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.389-395, (Tam Metin Bildiri)
95. İzmit pişmaniyesi’nin mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerİ
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.337-340, (Özet Bildiri)
96. Türk kahvesi’nin tarihçesi ve özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.599-603, (Tam Metin Bildiri)
97. Yöresel Bir Kebap: İskender
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.547-549, (Tam Metin Bildiri)
98. Höşmerim tatlısı üretimi ve özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.100-103, (Tam Metin Bildiri)
99. Mustafakemalpasa cheese-based dessert: A traditional Turkish taste
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.145, (Özet Bildiri)
100. Sütlaç’da Lactobacillus acidophilus LA–5 ve Bifidobacterium bifidum BB–12’nin Aktivitesi ve Gelişimi
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.50, (Özet Bildiri)
101. The occurence of PAH (polycyclic aromatic hydrocarbons) in smoked cheeses
IV. Ulusal Biyomühendislik Kongresi, İzmir, Türkiye, 15 - 18 Ekim 2008, ss.149-150, (Özet Bildiri)
102. Viability of Yoghurt and Commercial Probiotic Cultures in Set-type Yoghurt-Like Fermented Milks during Storage
The IPA World Congress, Los-Angeles, Şili, 11 - 12 Nisan 2008, (Özet Bildiri)
103. The organic acid profile of boza: a fermented beverage
5th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007, (Tam Metin Bildiri)
104. Comparison of the cholesterol content and nutritional value of chicken eggs processed by different methods
1st International Functional and Nutraceutical Foods Symposium, Antalya, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2004, (Özet Bildiri)
105. Aromalı kefir üretimi
Ulusal Kivi Ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Ordu, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2003, ss.485-490, (Tam Metin Bildiri)
106. Developments in membrane seperation techniques used in production of whey protein concentrate
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.217-221, (Tam Metin Bildiri)
107. Propolis’in kimyasal bileşimi, biyolojik özellikleri ve insan sağlığı üzerine etkisi
2. Marmara Arıcılık Kongresi, Yalova, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2003, (Özet Bildiri)
108. A Study on the use of yoghurt, Whey, Lactic Acid and Starter Culture on Carrot Fermentation
2nd International Conference on Horticultural Science, Kafr El-Sheikh, Mısır, 10 - 12 Eylül 2002, (Özet Bildiri)
109. The suitability of some vegetables for drying
2nd International Conference on Horticultural Science, Kafr El-Sheikh, Mısır, 10 - 12 Eylül 2002, (Özet Bildiri)
Kitaplar
8
1. Süt Teknolojisi
U. Ü., Bursa, 2025
5. Yoğurt Teknolojisi
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, P. Şanlıbaba,Y. Güçer, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.387-411, 2022
6. The Functional Aspects of Beta Glucan for Dairy Industry
Science within Food: Up-to-date Advances on Research and Educational Ideas, A. Méndez-Vilas, Editör, Formatex Research Center, Badajoz, ss.264-271, 2017
7. The therapeutic potential of pomegranate and its products for prevention of cancer
Cancer Prevention, A.G. Georgakilas, Editör, Open Access Publisher, Rijeka, ss.331-372, 2012
8. The therapeutic potential of pomegranate and its products for prevention of cance
Cancer Prevention, A.G. Georgakilas, Editör, InTech Open Access Publisher, Rijeka, Rijeka, ss.331-372, 2012
Metrikler
Yayın (WoS)
46
Yayın (Scopus)
44
Atıf (WoS)
568
H-İndeks (WoS)
12
Atıf (Scopus)
630
H-İndeks (Scopus)
13
Atıf (Scholar)
1666
H-İndeks (Scholar)
17
Atıf (TrDizin)
16
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Sobiad)
33
H-İndeks (Sobiad)
3
Atıf (Diğer Toplam)
66
Proje
30
Fikri Mülkiyet
3
Tez Danışmanlığı
8