-
2014 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2000 - 2012 Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2000 - Devam Ediyor ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ, ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
-
2007 - 2008 Yardım Araştırmacı
University of Nebraska-Lincon, Institute of Agriculture and Natural ResourcesFOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY DEPARTMENT, Yardım Araştırmacı
-
Doktora
GMB6040 - İLERİ PEYNİR TEKNOLOJİSİ
GMB6029 - SÜT ÜRÜNLERİNDE FONKSİYONEL KATKILAR
-
Yüksek Lisans
GMB5038 - SÜT TEKNILOJİSİNDE PROBİYOTİK BAKTERİLER ve PREBİYOTİKLER
GMB5051 - SÜT ÜRÜNLERİNDE REOLOJİ ve TEKSTÜR
MB5038 - SÜT TEKNILOJİSİNDE PROBİYOTİK BAKTERİLER ve PREBİYOTİKLER
GMB5041 - SÜT TEKNOLOJİSİNDE ALTERNATİF KORUMA YÖNTEMLERİ
-
Lisans
GMD3244 - MESLEKİ UYGULAMA II
GMD4210LYE - BİTİRME ÇALIŞMASI
GMD3237 - MESLEKİ UYGULAMA I
GMD3206 - SÜT TEKNOLOJİSİ
GMD2223 - SOSYAL SORUMLULUK UYGULAMALARI
GSD4225-S - FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
-
Badem ununun bazı probiyotik bakterilerin gelişmesi üzerine etkisi
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)
-
Yenilebilir mantarın bazı lactobacillus türlerinin gelişmesi üzerine etkisi
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)
-
Spirulina platensis ve chlorella vulgaris ile zengi̇nleşti̇ri̇lmi̇ş probi̇yoti̇k beyaz peyni̇r üreti̇mi̇ni̇n araştırılması
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)
-
Fiziko-kimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine manda sütü kullanımının etkisi
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)
-
Kaşar peynirinin fiziko-kimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine manda sütü kullanımının etkisi
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)
-
Bazı probiyotik bakterilerin gelişmesi üzerine ksantan gamın etkisi
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)
-
Badem sütü ile zenginleştirilmiş probiyotik yoğurt üretimi
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)
-
Bazı bifidobacterium türlerinin gelişmesi üzerine salep tozunun etkisinin incelenmesi
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)