Akademik Unvanlar
-
2014 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2000 - 2012 Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Akademi Dışı Deneyim
-
2000 - Devam Ediyor ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
-
2007 - 2008 Yardım Araştırmacı
University of Nebraska-Lincon, Institute of Agriculture and Natural ResourcesFOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY DEPARTMENT
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans GMB5038 - SÜT TEKNILOJİSİNDE PROBİYOTİK BAKTERİLER ve PREBİYOTİKLER
-
Lisans GMD3244 - MESLEKİ UYGULAMA II
-
Doktora GMB6040 - İLERİ PEYNİR TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GMD4210LYE - BİTİRME ÇALIŞMASI
-
Yüksek Lisans GMB5051 - SÜT ÜRÜNLERİNDE REOLOJİ ve TEKSTÜR
-
Doktora GMB6029 - SÜT ÜRÜNLERİNDE FONKSİYONEL KATKILAR
-
Yüksek Lisans MB5038 - SÜT TEKNILOJİSİNDE PROBİYOTİK BAKTERİLER ve PREBİYOTİKLER
-
Lisans GMD3237 - MESLEKİ UYGULAMA I
-
Lisans GMD3206 - SÜT TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GMD2223 - SOSYAL SORUMLULUK UYGULAMALARI
-
Yüksek Lisans GMB5041 - SÜT TEKNOLOJİSİNDE ALTERNATİF KORUMA YÖNTEMLERİ
-
Lisans GSD4225-S - FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
Yönetilen Tezler
-
Yenilebilir mantarın bazı lactobacillus türlerinin gelişmesi üzerine etkisi
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)
-
Badem ununun bazı probiyotik bakterilerin gelişmesi üzerine etkisi
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)
-
Spirulina platensis ve chlorella vulgaris ile zengi̇nleşti̇ri̇lmi̇ş probi̇yoti̇k beyaz peyni̇r üreti̇mi̇ni̇n araştırılması
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)
-
Kaşar peynirinin fiziko-kimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine manda sütü kullanımının etkisi
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)
-
Fiziko-kimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine manda sütü kullanımının etkisi
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)
-
Bazı probiyotik bakterilerin gelişmesi üzerine ksantan gamın etkisi
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)
-
Badem sütü ile zenginleştirilmiş probiyotik yoğurt üretimi
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)
-
Bazı bifidobacterium türlerinin gelişmesi üzerine salep tozunun etkisinin incelenmesi
YILMAZ ERSAN L. (Danışman)