Effect of Encapsulation on the Viability of Lacticaseibacillus rhamnosus and Lacticaseibacillus paracasei During In Vitro Gastrointestinal Digestion and Storage Conditions


Tülek E., Karkar B., Şahin S., Yılmaz Ersan L., Sucu E.

FOOD SCIENCE & NUTRITION, cilt.13, ss.1-16, 2025 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 13
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.1002/fsn3.70614
  • Dergi Adı: FOOD SCIENCE & NUTRITION
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, Agricultural & Environmental Science Database, Food Science & Technology Abstracts, Greenfile, Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.1-16
  • Bursa Uludağ Üniversitesi Adresli: Evet