Yayınlar & Eserler

Makaleler 68
Tümü (68)
SCI-E, SSCI, AHCI (33)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (34)
ESCI (1)
Scopus (33)
TRDizin (16)
Diğer Yayınlar (18)

60. Greyfurt Suyu ve İlaçlarla Etkileşimi

Gıda , cilt.31, sa.2, ss.101-106, 2006 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 73

1. DIGITALIZATION IN GASTRONOMY AND ITS REFLECTION ON CONSUMER PREFERENCES

ULUSLARARASI TÜKETİCİ VE DUYUSAL BİLİMLER KONFERANSI, İstanbul, Türkiye, 07 Ekim 2024, ss.122-123, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. Ayva Çekirdeği Müsilajının Gıda Sanayiinde Kullanım Potansiyeli

13. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2024, ss.14, (Özet Bildiri)

3. Use Of Plant Polyphenols In Food Productıon

ISPEC 14th International Conference On Engineering & Natural Sciences, 18 Temmuz 2022, ss.354-360, (Tam Metin Bildiri)

4. Yenilebilir Film ve Kaplamalara Yönelik Güncel Yaklaşımlar

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 Mart 2022, ss.132-148, (Tam Metin Bildiri)

5. Mühliye (Corchorus olitorius L.) Bitkisinin Gıdalarda Kullanım Olanakları

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.210, (Özet Bildiri)

6. Evaluation of the bioaccessibility of peanut skin polyphenols and their potential use for food enrichment

4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021), 24 - 26 Kasım 2021, cilt.2, ss.51-55, (Tam Metin Bildiri)

7. Bioaccessibility Of Polyphenols From Hazelnut Skin And Their Use In Noodle Formulation

7th International Agriculture Congress (IAC), Ankara, Türkiye, 16 Ekim 2021, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. A Research on Potential Use of Prickly Pear (Opuntia ficus indica) in Food Industry

1st International Gobeklitepe Agriculture Congress, 25 - 27 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

9. Nutritional potential characterization andbioactive properties of caper products

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.205-220, (Tam Metin Bildiri)

10. Drying Kinetics and Quality Characteristics of Hot Air Dried Potato cv. Jelly under Different Process Parameters

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.172-189, (Tam Metin Bildiri)

11. A Research on Ohmic Heating Assisted Frozen Broccoli Production

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, AFYON, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.44-56, (Tam Metin Bildiri)

12. Dondurulmuş Meyve ve Sebze Üretiminin Analizi

4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, ss.11, (Özet Bildiri)

13. Determination of Physicochemical Properties of Mineral Enriched Erica arborea Herbal Tea Beverage

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

14. Quinoa Nutrition And Nutraceutical Potential

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

15. Fortification of Lemonade with Several Herb Extracts

16th International Nutirition and Diagnostic Conference, 2 - 05 Aralık 2016, (Özet Bildiri)

17. The use of nitrite and nitrate in curing meat and its effects on human health

International Congress on Food of Animal Origin, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

19. Fortification of Lemonade with Several Herb Extracts

16th International Nutrition Diagnostics Conference, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

20. Fortıfıcatıon of Lemonade with Several Herb Extracts

17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

22. The Usage Of Cactus Pear Fruit (Opuntia ficus- Indica) In Food Formulations

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.450-453, (Tam Metin Bildiri)

23. The Bioactive Components Of Pomegranate Juice

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.445-449, (Tam Metin Bildiri)

24. Traditional Dairy Product Kurut

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

25. General View of Oolong Tea

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.482-486, (Tam Metin Bildiri)

26. The Use of Vacuum Impregnation for Debittering Green Olives

18th World Congress of Food Science & Technology, 21 - 25 Ağustos 2016, ss.1137, (Özet Bildiri)

27. Hurdle Technology for Shelf Stable Minimally Processed Potato cv Agria

18th World Congress of Food Science & Technology, 21 - 25 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)

28. Nanotechnology and ethics in food science

Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi – Gıda 2023 Vizyonu, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

29. Turunçgillerde Hasat Sonrası Meydana Gelen Bozulmalar

VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

30. Turunçgillerde Hasat Sonrası Meydana Gelen Bozulmalar

VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu 22-25 Eylül, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

31. Use of Supercritical CO2 in Food Industry

XI International Conference on Food Physicists, 10 - 12 Haziran 2014, cilt.46, ss.126-130, (Tam Metin Bildiri)

32. Aseptik Elma Suyu Üretiminde HACCP Uygulamaları

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2014, ss.57, (Özet Bildiri)

36. Grape Based Traditional Products

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, ss.420, (Özet Bildiri)

37. A Traditional Taste; “Grape Juice (Şıra)”

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, ss.439, (Özet Bildiri)

38. Effects of High Fructose Corn Syrup (HFCS) on Health

ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, cilt.1015, (Tam Metin Bildiri)

39. Determination of Antioxidant Activity and Total Phenolics of Erica Arborea Herbal Tea Beverage

ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, (Tam Metin Bildiri)

40. Food Nanotechnology

4. Nanobilim ve Nanoteknoloji (NanoTRIV) Konferansı, Türkiye, 9 - 13 Haziran 2008, ss.320, (Özet Bildiri)

43. Health Effects of some Herbs Consumed as Tea

BIT’xxs 1st Annual World Congress of SQ Foods, Shenzhen, Çin, 1 - 03 Kasım 2012, (Özet Bildiri)

44. The Main Difficulties Encountered for Candied Chestnut Production

Fifth International Chestnut Symposium, Shepherdstown, Amerika Birleşik Devletleri, 9 - 12 Eylül 2012, ss.34, (Özet Bildiri)

45. Colour stability of peeled ‘Sarıaşlama’ cv chestnut

Fifth International Chestnut Symposium, Shepherdstown, Amerika Birleşik Devletleri, 9 - 12 Eylül 2012, ss.33, (Özet Bildiri)

46. Kırmızı Pancar Turşusu Üretimi Üzerine Bir Araştırma

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.320-325, (Tam Metin Bildiri)

47. Salep ve Bileşiminde Yer Alan Hidrokolloidlerden Glukomannanın Özellikleri

Türkiye II. Orkide ve Salep Çalıştayı, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2012, (Tam Metin Bildiri)

48. Modifiye atmosfer uygulaması ve minimal işlem görmüş fresh cut gıdalar

Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2011

49. Effects of processing methods on biophenolic components of table olives (Olea europaea)

4 th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.149, (Özet Bildiri)

50. Phytochemicals of artichoke (Cynara scolymus L.) and its effects on health

4 th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011, ss.147, (Özet Bildiri)

52. Effects of different peeling methods on quality of canned peppers

Eurofoodchem XVI, 6 - 08 Temmuz 2011, cilt.61, ss.49-50, (Özet Bildiri)

53. Havayolu Yemek Hizmetlerinde Gıda Güvenliğinin Sağlanması

Toplu Beslenme Sistemleri Sempozyumu, Türkiye, 3 - 06 Haziran 2010, ss.121-126, (Tam Metin Bildiri)

56. Yemek Sanayiinde Mönü Planlama ve Önemi

Toplu Beslenme Sistemleri Sempozyumu, Türkiye, 3 - 06 Haziran 2010, ss.127-134, (Tam Metin Bildiri)

57. Farklı yörelerden temin edilen kestanelerin kestane şekeri üretimine uygunluğunun belirlenmesi

1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus”, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)

58. Farklı siyah üzüm çeşitlerinin hardaliye üretimine uygunluğunun belirlenmesi üzerine bir araştırma

1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus”, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1044-1047, (Tam Metin Bildiri)

59. A Research on Suitability of Some Chestnut Cultivars for Candied Chestnut

1st European Congress on Chestnut - Castanea 2009, CUNEO, 13 - 16 Ekim 2009, cilt.866, ss.571-580, (Tam Metin Bildiri)

61. Fresh-Cut (Minimal İşlenmiş) Marul Prosesinde HACCP Sisteminin Uygulanması

Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.406-414, (Tam Metin Bildiri)

62. Modifiye Atmosfer Uygulaması ve Fresh - Cut Gıdalar

Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, cilt.398, (Tam Metin Bildiri)

63. Gen Kaynaklarının Erozyonu ve Korunması

VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, ss.410-415, (Tam Metin Bildiri)

64. Mantar Konservesi Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması

VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, ss.461-473, (Tam Metin Bildiri)

65. Küresel Bir Sorun: Beslenme

VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, cilt.392, (Tam Metin Bildiri)

66. Gıda Sanayinde Uygulanan Kalite Yönetim Sistemleri

VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, cilt.437, (Tam Metin Bildiri)

67. Nar ekşisinin bileşimi üzerine bir araştırma

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.61, (Özet Bildiri)

68. Uludağ Bursa daki Yaban Mersini Vaccinium myrtillus L Popülasyonları Üzerinde İncelemeler 2005

II. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Tokat, Türkiye, 14 - 16 Eylül 2006, cilt.1144, ss.136-140, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

69. Geleneksel Gıdalarımızdan Pişmaniye, Cezerye ve Pestil

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, cilt.67, (Tam Metin Bildiri)

71. Geleneksel Bir İçeceğimiz Salep.

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.100-103, (Tam Metin Bildiri)

72. Greyfurt Suyu ve İlaçlarla Etkileşimi

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.56, (Özet Bildiri)

73. Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.44, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. A Perspective on Consumption of Energy Drinks

Sports and Energy Drinks, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, Woodhead Publishing, ss.539-565, 2019

2. Technology and Nutritional Value of Powdered Drinks

Production and Management of Beverages, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elseiver, Bursa, ss.47-83, 2019

3. Preservation of Beverage Nutrients by High Hydrostatic Pressure

Preservatives and Preservation Approaches in Beverages, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, Woodhead Publishing, Massachusetts, ss.309-337, 2019
Metrikler

Yayın

145

Yayın (WoS)

34

Yayın (Scopus)

33

Atıf (WoS)

368

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

407

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

596

H-İndeks (Scholar)

10

Atıf (TrDizin)

27

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

11

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

69

Proje

19

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları