-
2023 - Devam Ediyor Yenilikçi Teknolojiler Kullanılarak Tavuk Yan Ürünü ve Kestane Atığı ile Zenginleştirilmiş Glutensiz Kraker Üretiminin Araştırılması
-
2022 - 2024 Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyon Yönteminin Arı Poleninin Biyoaktif Bileşenleri Üzerine Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
SOYUTEMİZ G. E. (Yürütücü), İNCEDAYI B., ÇOPUR Ö. U., ÇELİK M. A.
-
2020 - 2024 Kızarmış Parmak Patates Üretiminde Yenilikçi Teknolojilerin Yağı Azaltma Üzerine Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KARAMAN B. (Yürütücü), ÇOPUR Ö. U., TÜRKMEN EROL N., SARI F.
-
2019 - 2023 Ohmik ve Mikrodalga Isıtma Önişlemlerinin Yeşil Dolma Biberin Kuruma Süresi ve Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
İncedayı B., Türkmen Erol N. (Yürütücü), Çopur Ö. U.
-
2019 - 2023 Support to Sustainable Honey Value…
AB Destekli Diğer Projeler
Dokuzlu S. (Yürütücü), Hidier E., Gürkan C., Dall'olio R., Erdal B., Çopur Ö. U., et al.
-
2018 - 2022 Kestane Kabuğunda Bulunan Polifenollerin Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyonu ve İn-vitro Biyoalınabilirliğinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Çopur Ö. U., İncedayı B., Türkmen Erol N. (Yürütücü)
-
2017 - 2018 Nar ve ürünlerinin fizikokimyasal ve biyokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
-
2014 - 2018 Farklı Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Ekmek Üretiminin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Özcan Sinir G., Çopur Ö. U. (Yürütücü), Tamer C. E., İncedayı B., Suna S.
-
2014 - 2018 Farklı Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Ekmek Üretiminin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
İNCEDAYI B., ÇOPUR Ö. U. (Yürütücü), SUNA S.
-
2012 - 2018 Doğal Bitki Ekstraktlarından Bitki Çayı İçeceği Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇOPUR Ö. U., İNCEDAYI B. (Yürütücü), SUNA S.
-
2012 - 2018 Doğal Bitki Ekstraktlarından Bitki Çayı İçeceği Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Özcan Sinir G., Suna S., İncedayı B. (Yürütücü), Çopur Ö. U., Tamer C. E.
-
2013 - 2016 Doğal Bitki Ekstraktlarıyla Zenginleştirilmiş Limonlu İçecek Limonata Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
İNCEDAYI B., ÇOPUR Ö. U., TAMER C. E. (Yürütücü)
-
2011 - 2016 Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Tüketiminin Obezite ve Pankreas Kanseri Oluşumuna Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SÖNMEZ G., SARANDÖL E., ERCAN İ., SIĞIRLI D., TAMER C. E., İNCEDAYI B., et al.
-
2010 - 2013 Yumuşak Şekerleme Üretiminde Zenginleştirme Uygulamaları
-
2008 - 2010 Minimal İşlem Görmüş Bazı Sebzelerin Raf Ömrü ve Kalitesi Üzerine Farklı Uygulamaların Etkileri
-
2009 - 2009 Bursa Yöresine Ait Kuşburnu Rosa canina L Meyvelerinde Yerel Uygulamaların Bazı Bileşenler Üzerine Etkileri
-
2007 - 2009 Minimal İşlem Görmüş Bazı Sebzelerin Raf Ömrü ve Kalitesi Üzerine Farklı Uygulamaların Etkileri