Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Yenilikçi Teknolojiler Kullanılarak Tavuk Yan Ürünü ve Kestane Atığı ile Zenginleştirilmiş Glutensiz Kraker Üretiminin Araştırılması
-
2022 - 2024 Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyon Yönteminin Arı Poleninin Biyoaktif Bileşenleri Üzerine Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
SOYUTEMİZ G. E. (Yürütücü), İNCEDAYI B., ÇOPUR Ö. U., ÇELİK M. A.
-
2020 - 2024 Kızarmış Parmak Patates Üretiminde Yenilikçi Teknolojilerin Yağı Azaltma Üzerine Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
İNCEDAYI B. (Yürütücü), ÇOPUR Ö. U., TÜRKMEN EROL N., SARI F.
-
2019 - 2023 Ohmik ve Mikrodalga Isıtma Önişlemlerinin Yeşil Dolma Biberin Kuruma Süresi ve Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
İncedayı B., Türkmen Erol N. (Yürütücü), Çopur Ö. U.
-
2019 - 2023 Support to Sustainable Honey Value…
AB Destekli Diğer Projeler
Dokuzlu S. (Yürütücü), Hidier E., Gürkan C., Dall'olio R., Erdal B., Çopur Ö. U., et al.
-
2018 - 2022 Kestane Kabuğunda Bulunan Polifenollerin Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyonu ve İn-vitro Biyoalınabilirliğinin Araştırılması
-
2017 - 2018 Nar ve ürünlerinin fizikokimyasal ve biyokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
-
2014 - 2018 Farklı Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Ekmek Üretiminin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özcan Sinir G., Çopur Ö. U. (Yürütücü), Tamer C. E., İncedayı B., Suna S.
-
2014 - 2018 Farklı Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Ekmek Üretiminin Araştırılması
-
2012 - 2018 Doğal Bitki Ekstraktlarından Bitki Çayı İçeceği Üretimi Üzerine Bir Araştırma
-
2012 - 2018 Doğal Bitki Ekstraktlarından Bitki Çayı İçeceği Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özcan Sinir G., Suna S., İncedayı B. (Yürütücü), Çopur Ö. U., Tamer C. E.
-
2013 - 2016 Doğal Bitki Ekstraktlarıyla Zenginleştirilmiş Limonlu İçecek Limonata Üretimi Üzerine Bir Araştırma
-
2011 - 2016 Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Tüketiminin Obezite ve Pankreas Kanseri Oluşumuna Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
SÖNMEZ G., SARANDÖL E., TAMER C. E., İNCEDAYI B., ÇOPUR Ö. U. (Yürütücü), ÖZCAN SİNİR G., et al.
-
2010 - 2013 Yumuşak Şekerleme Üretiminde Zenginleştirme Uygulamaları
-
2008 - 2010 Minimal İşlem Görmüş Bazı Sebzelerin Raf Ömrü ve Kalitesi Üzerine Farklı Uygulamaların Etkileri
-
2009 - 2009 Bursa Yöresine Ait Kuşburnu Rosa canina L Meyvelerinde Yerel Uygulamaların Bazı Bileşenler Üzerine Etkileri
-
2007 - 2009 Minimal İşlem Görmüş Bazı Sebzelerin Raf Ömrü ve Kalitesi Üzerine Farklı Uygulamaların Etkileri