Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Greyfurt Suyu ve İlaçlarla Etkileşimi

Gıda , cilt.31, sa.2, ss.101-106, 2006 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Use Of Plant Polyphenols In Food Productıon

ISPEC 14th International Conference On Engineering & Natural Sciences, 18 Temmuz 2022, ss.354-360

Mühliye (Corchorus olitorius L.) Bitkisinin Gıdalarda Kullanım Olanakları

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.210

Yenilebilir Film ve Kaplamalara Yönelik Güncel Yaklaşımlar

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 Mart 2022, ss.132-148

Evaluation of the bioaccessibility of peanut skin polyphenols and their potential use for food enrichment

4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021), 24 - 26 Kasım 2021, cilt.2, ss.51-55

Nutritional potential characterization andbioactive properties of caper products

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.205-220

Drying Kinetics and Quality Characteristics of Hot Air Dried Potato cv. Jelly under Different Process Parameters

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.172-189

A Research on Ohmic Heating Assisted Frozen Broccoli Production

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, AFYON, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.44-56

Dondurulmuş Meyve ve Sebze Üretiminin Analizi

4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, ss.11

Quinoa Nutrition And Nutraceutical Potential

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016

Fortification of Lemonade with Several Herb Extracts

16th International Nutirition and Diagnostic Conference, 2 - 05 Aralık 2016

The use of nitrite and nitrate in curing meat and its effects on human health

International Congress on Food of Animal Origin, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

Fortıfıcatıon of Lemonade with Several Herb Extracts

17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, 3 - 06 Ekim 2016

The Usage Of Cactus Pear Fruit (Opuntia ficus- Indica) In Food Formulations

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.450-453

General View of Oolong Tea

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.482-486

The Bioactive Components Of Pomegranate Juice

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.445-449

Traditional Dairy Product Kurut

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016

The Use of Vacuum Impregnation for Debittering Green Olives

18th World Congress of Food Science & Technology, 21 - 25 Ağustos 2016, ss.1137

Nanotechnology and ethics in food science

Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi – Gıda 2023 Vizyonu, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014

Turunçgillerde Hasat Sonrası Meydana Gelen Bozulmalar

VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014

Turunçgillerde Hasat Sonrası Meydana Gelen Bozulmalar

VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu 22-25 Eylül, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014

Use of Supercritical CO2 in Food Industry

XI International Conference on Food Physicists, 10 - 12 Haziran 2014, cilt.46, ss.126-130

Aseptik Elma Suyu Üretiminde HACCP Uygulamaları

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2014, ss.57

A Traditional Taste; “Grape Juice (Şıra)”

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, ss.439

Grape Based Traditional Products

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, ss.420

Effects of High Fructose Corn Syrup (HFCS) on Health

ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, cilt.1015

Food Nanotechnology

4. Nanobilim ve Nanoteknoloji (NanoTRIV) Konferansı, Türkiye, 9 - 13 Haziran 2008, ss.320

Health Effects of some Herbs Consumed as Tea

BIT’xxs 1st Annual World Congress of SQ Foods, Shenzhen, Çin, 1 - 03 Kasım 2012

Colour stability of peeled ‘Sarıaşlama’ cv chestnut

Fifth International Chestnut Symposium, Shepherdstown, Amerika Birleşik Devletleri, 9 - 12 Eylül 2012, ss.33

The Main Difficulties Encountered for Candied Chestnut Production

Fifth International Chestnut Symposium, Shepherdstown, Amerika Birleşik Devletleri, 9 - 12 Eylül 2012, ss.34

Kırmızı Pancar Turşusu Üretimi Üzerine Bir Araştırma

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.320-325

Modifiye atmosfer uygulaması ve minimal işlem görmüş fresh cut gıdalar

Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2011

Effects of processing methods on biophenolic components of table olives (Olea europaea)

4 th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.149

Phytochemicals of artichoke (Cynara scolymus L.) and its effects on health

4 th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011, ss.147

Havayolu Yemek Hizmetlerinde Gıda Güvenliğinin Sağlanması

Toplu Beslenme Sistemleri Sempozyumu, Türkiye, 3 - 06 Haziran 2010, ss.121-126

Yemek Sanayiinde Mönü Planlama ve Önemi

Toplu Beslenme Sistemleri Sempozyumu, Türkiye, 3 - 06 Haziran 2010, ss.127-134

Farklı siyah üzüm çeşitlerinin hardaliye üretimine uygunluğunun belirlenmesi üzerine bir araştırma

1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus”, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1044-1047

Farklı yörelerden temin edilen kestanelerin kestane şekeri üretimine uygunluğunun belirlenmesi

1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus”, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

A Research on Suitability of Some Chestnut Cultivars for Candied Chestnut

1st European Congress on Chestnut - Castanea 2009, CUNEO, 13 - 16 Ekim 2009, cilt.866, ss.571-580

Fresh-Cut (Minimal İşlenmiş) Marul Prosesinde HACCP Sisteminin Uygulanması

Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.406-414

Modifiye Atmosfer Uygulaması ve Fresh - Cut Gıdalar

Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, cilt.398

Gıda Sanayinde Uygulanan Kalite Yönetim Sistemleri

VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, cilt.437

Mantar Konservesi Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması

VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, ss.461-473

Küresel Bir Sorun: Beslenme

VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, cilt.392

Gen Kaynaklarının Erozyonu ve Korunması

VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, ss.410-415

Nar ekşisinin bileşimi üzerine bir araştırma

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.61

Uludağ Bursa daki Yaban Mersini Vaccinium myrtillus L Popülasyonları Üzerinde İncelemeler 2005

II. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Tokat, Türkiye, 14 - 16 Eylül 2006, cilt.1144, ss.136-140 Sürdürülebilir Kalkınma

Geleneksel Gıdalarımızdan Pişmaniye, Cezerye ve Pestil

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, cilt.67

Geleneksel Bir İçeceğimiz Salep.

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.100-103

Greyfurt Suyu ve İlaçlarla Etkileşimi

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.56

Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.44

Kitap & Kitap Bölümleri

A Perspective on Consumption of Energy Drinks

Sports and Energy Drinks, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, Woodhead Publishing, ss.539-565, 2019

Technology and Nutritional Value of Powdered Drinks

Production and Management of Beverages, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Woodhead Publishing, ss.47-83, 2019

Preservation of Beverage Nutrients by High Hydrostatic Pressure

Preservatives and Preservation Approaches in Beverages, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, Woodhead Publishing, ss.309-337, 2019

Metrikler

Yayın

137

Atıf (WoS)

285

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

331

H-İndeks (Scopus)

9

Proje

19

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları