Yayınlar & Eserler

Makaleler 38
Tümü (38)
SCI-E, SSCI, AHCI (28)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (28)
Scopus (29)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 40

2. PLANT-BASED BEVERAGES:SUSTAINABLE NUTRITION AND FUTURE PERSPECTIVE

8. ULUSAL VE ULUSLARARASI SÜT VE SÜT HAYVANCILIĞI ÖĞRENCİ KONGRESİ, Bursa, Türkiye, 13 Mayıs 2025, ss.1-2, (Özet Bildiri)

3. Evaluation of Dairy Industry Waste: Production of Whey Powder by Spray Drying)

8. Ulusal ve Uluslararası Süt ve Süt Hayvancılığı Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 13 Mayıs 2025, ss.2-3, (Özet Bildiri)

5. Effects Of Different Processing Methods On Bioactive Components And Their Bioaccessibility In Red Beet

3rd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Malatya, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.195, (Tam Metin Bildiri)

6. Changes in the Bioaccessibility of Carotenoids in Fruits and Vegetables After Processing

The 17th International Scientific Research Congress, Ankara, Türkiye, 19 - 20 Ağustos 2023, ss.75, (Özet Bildiri)

7. Kahvenin Kavrulması Sırasında Oluşan Proses Toksikantları

Ulusal Kahve Sempozyumu, Tokat, Türkiye, 03 Şubat 2023, (Yayınlanmadı)

9. Investigation of Changes in Bioaccessibility of Bioactive Components after Drying of Fruits and Vegetables

2nd International Congress of Engineering and Natural Sciences Studies, Ankara, Türkiye, 07 Mayıs 2022, (Tam Metin Bildiri)

11. Antidiyabetik Etkili Fitokimyasallar ve Kullanım Olanakları

12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ, Türkiye, 21 Mart 2022, ss.2, (Özet Bildiri)

12. Ultrasound: As a Pre-treatment in Fruit and Vegetable Processing

International Congress on Engineering and Life Science, 26 - 29 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

16. Application of sous vide cooking method in the food industry

II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

17. Food colouring agents and their usage in food industry

II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

18. Application of nanotechnology in food industry and relation to food safety

II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

20. The Effects of Additives and Sweeteners Used in Pestil Production

4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

22. The Usage of Turmeric Extract as an Edible Film Additive

4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

23. Different Drying Methods Used in Fruit and Vegetable Products

4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

25. Usage Of Corn Zein As A Nanopackaging Material

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

26. The use of alternative technologies to mitigate acrylamide formation in heat treated foods

First Food Chemistry Conference - Shaping the Future of Food Quality, Health and Safety, Amsterdam, Hollanda, 30 Ekim - 01 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

27. A Study on the Production of Apricot Nectar Enriched with Green Coffee Extract

16th International Nutrition & Diagnostics Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

28. Kombucha Tea and Its Health Promotıng Effects

17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

29. A Study on The Productıon of Aprıcot Nectar Fortıfıed Wıth Green Coffee Extract

17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

30. Pulsed Electrical Field Applications for Improving Food Quality

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

31. Application of Pressurized Liquid Extraction on Fruits Vegetables and Their By Products

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

32. Applications of Pressurized Liquid Extraction on Fruits Vegetables and Their By Products

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

33. ISIL OLMAYAN YENİ TEKNİKLERİN BALIN KALİTE FAKTÖRLERİÜZERİNE ETKİLERİ

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015

34. Ballarda Uçucu Bileşen Profiline Dayalı Coğrafi Orijin Tespiti

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

35. BALDA KULLANILAN TAĞŞİŞ TESPİT YÖNTEMLERİNE GENEL BİR BAKIŞ

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

36. Isıl olmayan yeni tekniklerin balın kalite faktörleri üzerine etkileri

Uluslararası Gıda Güvenliği ve Otantisite Kongresi-Kovandan Sofraya, İstanbul, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2015

37. Balda kullanılan tağşiş tespit yöntemlerine genel bir bakış

Uluslararası Gıda Güvenliği ve Otantisite Kongresi-Kovandan Sofraya, İstanbul, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2015
Kitaplar 16

1. Biomass Energy Applications for Drying Fresh Produce

Sustainable drying technologies‎ of food, Hemantha Jayasuriya,Pankaj Pathare, Editör, Crc Press-Taylor & Francis Group, London, ss.54-67, 2025

2. Geothermal Energy for Drying Fresh Produce

Sustainable drying technologies‎ of food, Hemantha Jayasuriya,Pankaj Pathare, Editör, Crc Press-Taylor & Francis Group, London, ss.88-104, 2025

3. BOZA: GIDA İŞLEME

GIDA, BESLENME VE GASTRONOMI YAKLAŞIMIYLA GELENEKSEL FERMENTE GIDALAR, Gülşah Çalışkan Koç,Yasemin Çelebi, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.151-168, 2025

4. Drinks and foods enriched with cinnamon

Cinnamon: Production, Processing, and Functional Properties, Farag Mohamed A., Ramadan Mohamed Fawzy, Editör, Elsevier, ss.557-582, 2025

5. Microbial Production of Galactooligosaccharides

Microbial Production of Food Bioactive Compounds, Harzevili F.D., Jafari Seid Mehdi, CAN KARAÇA ASLI, Editör, Springer, Cham., ss.1-31, 2025

6. Functional food for cancer management: integrating complementary approaches

Unleashing the Power of Functional Foods and Novel Bioactives, Petkoska Anka Trajkovska, Sarkar Tanmay, Smaoui Slim, Editör, Elsevier, ss.271-298, 2025

7. Sherbet: A Traditional Beverage

Futuristic Trends in Agriculture Engineering & Food Sciences, Bhavana, Editör, Iterative International Publishers, Mohali, ss.242-251, 2024

8. Toz Ürün Özellikleri

Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, SÜFER ÖZGE, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.501-542, 2024

9. Fonksiyonel Özellikler

Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, SÜFER ÖZGE, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.397-448, 2024

10. Mikroalgler ve Yosunlar: Gıda İşleme

GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER:ALTERNATİF BESİNLER, Gülşah Çalışkan Koç,Yasemin Çelebi Sezer, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.261-293, 2024

12. Gıda Sanayinde Kombucha Biyoselülozunun Değerlendirme Olanakları

Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar, Gül, H., Hayıt, F., Editör, İksad publishing house, ss.67-125, 2022

13. Technology and Nutritional Value of Powdered Drinks

Production and Management of Beverages, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elseiver, Bursa, ss.47-83, 2019

14. Preservation of Beverage Nutrients by High Hydrostatic Pressure

Preservatives and Preservation Approaches in Beverages, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, Woodhead Publishing, Massachusetts, ss.309-337, 2019

15. A Perspective on Consumption of Energy Drinks

Sports and Energy Drinks, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, Woodhead Publishing, ss.539-565, 2019

16. Effects of drying methods on the composition of volatile compounds in fruits and vegetables

FLAVOUR SCIENCE Proceedings of the XV Weurman Flavour Research Symposium, Siegmund,B. And Leitner,E, Editör, Verlag der Technischen Universität Graz, Austria, Graz, ss.95-98, 2018
Metrikler

Yayın

94

Yayın (WoS)

28

Yayın (Scopus)

29

Atıf (WoS)

279

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

328

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

614

H-İndeks (Scholar)

13

Atıf (TrDizin)

17

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

62

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

33

Toplam Atıf Sayısı

391

Proje

16

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları