-
2024 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, Gemlik Asım Kocabıyık Myo, Gıda İşleme
-
2022 - 2024 Dr. Öğr. Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Gemlik Asım Kocabıyık Myo, Gıda İşleme
-
2021 - 2022 Öğretim Görevlisi Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, GEMLİK ASIM KOCABIYIK MYO, GIDA İŞLEME
-
2015 - 2021 Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2023 - Devam Ediyor Yüksekokul Kurulu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Gemlik Asım Kocabıyık Myo, Gıda İşleme
-
2023 - Devam Ediyor Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Gemlik Asım Kocabıyık Myo
-
2022 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Gemlik Asım Kocabıyık Myo
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Bursa Uludağ Üniversitesi, Gemlik Asım Kocabıyık Myo, Gıda İşleme
-
2024 - 2024 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Gemlik Asım Kocabıyık Myo
-
Yüksek Lisans
Endüstriyel Konserve Teknolojisi
-
Lisans
Sterilizasyon Teknikleri
-
Ön Lisans
STAJ II
Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi II
Gıdalarda Temel İşlemler II
Laboratuvar Tekniği II
İŞYERİ EĞİTİMİ II
Tahıl Teknolojisi II
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Staj I
Laboratuvar Tekniği I
İŞYERİ EĞİTİMİ I
Gıdalarda Temel İşlemler I
Tahıl Teknolojisi I
Hijyen ve Sanitasyon
Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi I
Ambalajlama Teknolojisi
-
Ağaç Kavunu, Tatlı Limon ve Tatlı Portakal Kabuklanın Bitki Çayı Olarak Kullanım Potansiyellerinin Araştırılması
Özkan Karabacak A. (Eş Danışman), Süfer Ö.
A.Güneşli(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Mikroalg (Dunaliella salina) ilavesiyle fonksiyonelliği zenginleştirilmiş kocayemiş (Arbutus unedo L.) cipsinin kuruma karakteristikleri ile kalite parametrelerinin belirlenmesi
Akpınar Bayizit A., Özkan Karabacak A. (Eş Danışman)