Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Güvenilir Gıda Sistemleri

Türk Tarım , sa.186, ss.28-33, 2009 (Hakemsiz Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Comparison of Different Extraction Methods for the Determination of Polyphenols

ICBFBS Amsterdam 2018: 20th International Conference on Biotechnology, Food and Beverage Sciences, 12 - 13 Şubat 2018

Determination of Physicochemical Properties,Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidant Capacity of Mineral Enriched Linden Herbal TeaBeverage

ICBFBS Amsterdam 2018: 20th International Conference on Biotechnology, Food and Beverage Sciences, 12 - 13 Şubat 2018

In Vivo Flavor Release From Foods

15thWeurman Flavour Research Symposium, 18 - 22 Eylül 2017

A Study on the Production of Apricot Nectar Enriched with Green Coffee Extract

16th International Nutrition & Diagnostics Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 3 - 06 Ekim 2016

A Study on The Productıon of Aprıcot Nectar Fortıfıed Wıth Green Coffee Extract

17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2016

Kombucha Tea and Its Health Promotıng Effects

17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 3 - 06 Ekim 2016

Fortıfıcatıon of Lemonade with Several Herb Extracts

17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, 3 - 06 Ekim 2016

Application of Cold Plasma Technology in Food Industry

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016

Recovery of B Carotene from Plant By Products by Using Different Extraction Methods

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016

Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Tüketiminin Obezite Üzerine Etkisi

Ulusal Çocuk, Ergen ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

ISIL OLMAYAN YENİ TEKNİKLERİN BALIN KALİTE FAKTÖRLERİÜZERİNE ETKİLERİ

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015

Ballarda Uçucu Bileşen Profiline Dayalı Coğrafi Orijin Tespiti

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015

Isıl olmayan yeni tekniklerin balın kalite faktörleri üzerine etkileri

Uluslararası Gıda Güvenliği ve Otantisite Kongresi-Kovandan Sofraya, İstanbul, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2015

ORTA NEMLİ GIDALARIN GIDA SANAYİNDEKİ YERİ

Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015

Orta Nemli Gıdaların Gıda Sanayindeki Yeri

Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015

Nano-spray drying applications in food industry

XIth International Conference of Food Physicists, 10 - 12 Haziran 2014

Practices of Food Enrichment

Bursa 3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014

Akıllı Ambalajlama Teknolojisi ve İzlenebilirlik

Bursa 3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014

Practises of Food Enrichment

Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi, 26 Eylül 2014

Turunçgillerde Hasat Sonrası Meydana Gelen Bozulmalar

VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu 22-25 Eylül, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014

Rapid Monitoring of Volatile Organic Compounds: Selected Ion Flow Tube: Mass Spectrofotometry (SIFT-MS)

XITH INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD PHYSICISTS FOOD PHYSICS AND INNOVATIVE TECHNOLOGIES, 10 Haziran 2014

Use of Supercritical CO2 in Food Industry

XI International Conference on Food Physicists, 10 - 12 Haziran 2014, cilt.46, ss.126-130

Characteristics of Pekmez (Grape Molasses) Traditionally Processed in Bursa, Turkey

The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013

A Traditional Taste; “Grape Juice (Şıra)”

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, ss.439

Effects of High Fructose Corn Syrup (HFCS) on Health

ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, cilt.1015

Bal Üretim Prosesinde HACCP Uygulaması

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.401-411

Balın Bileşimi ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkisi

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012

Health Effects of some Herbs Consumed as Tea

BIT’xxs 1st Annual World Congress of SQ Foods, Shenzhen, Çin, 1 - 03 Kasım 2012

Geleneksel Bir Lezzet: Lohusa Şerbeti

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

Sugar Free Sweeteners: Sugar Alcohols

TUBITAK-MAM 4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011

Bursa’da Gıda Sektörü ve Gıda Güvenliği

TMMOB Bursa 3. Kent Sempozyumu, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2011 Sürdürülebilir Kalkınma

Farklı yörelerden temin edilen kestanelerin kestane şekeri üretimine uygunluğunun belirlenmesi

1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus”, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Gıda Güvenliği ve Denetim Sistemi

Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 11 - 15 Ocak 2010, ss.1127-1137 Sürdürülebilir Kalkınma

Fresh-Cut (Minimal İşlenmiş) Marul Prosesinde HACCP Sisteminin Uygulanması

Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.406-414

Sebzelerin Radyasyonla Muhafazası

7. Sebze Tarımı Sempozyumu, Yalova, Türkiye, 26 - 29 Ağustos 2008

Küresel Bir Sorun: Beslenme

VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, cilt.392

Gıda Sanayinde Uygulanan Kalite Yönetim Sistemleri

VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, cilt.437

Trabzon Hurmasının Bileşimi ve Besleyici Değeri

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008

Kitap & Kitap Bölümleri

01. A New Approach: Replacement and Alternative Foods For Food Industry

Handbook of Food Bioengineering (Multi-Volume Set), Vol 17: Alternative and Replacement Foods, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, ss.1-30, 2018

Metrikler

Yayın

108

Atıf (WoS)

213

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

223

H-İndeks (Scopus)

6

Proje

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları