-
2022 - 2025 Kiraz Purunus Avium L meyvesinin fenolik antosiyanin ve organik asit kompozisyonu ile fizikokimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenerek kemometrik yaklaşımlarla coğrafi orijinin tespit edilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZCAN SİNİR G. (Yürütücü), BAKIRCI Ş. A., ACOĞLU ÇELİK B., SUNA S., KAMİLOĞLU BEŞTEPE S., BEKAR E., et al.
-
2022 - 2024 Ultrason Ön İşleminin Karamürver Meyvesinin Kurutulması ve Biyoaktif Bileşenleri Üzerine Etkisinin Araştırılması
-
2023 - 2023 “Comparison of phenolic profile and bioactive potential of sweet cherries (Prunus avium L.) from different regions”
TÜBİTAK Projesi , 2219 - Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı
Suna S. (Yürütücü)
-
2022 - 2023 FA1005 - Improving health properties of food by sharing our knowledge on the digestive process (INFOGEST
-
2020 - 2023 Farklı Ekstraksiyon Yöntemleriyle Elde Edilen KestaneKabuğu Pigmentlerinin Enkapsüle Edilerek Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi ve Gıda Sanayinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
-
2019 - 2023 Support to Sustainable Honey Value…
AB Destekli Diğer Projeler
Dokuzlu S. (Yürütücü), Hidier E., Gürkan C., Dall'olio R., Erdal B., Çopur Ö. U., et al.
-
2016 - 2021 FARKLI BİTKİ EKSTRAKTLARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KOMBUCHA İÇECEĞİNİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN VE ANTİKANSEROJENİK ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Suna S., Tamer C. E. (Yürütücü), Özkan Karabacak A., Çeçener G., Temel Ş. G.
-
2014 - 2018 Farklı Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Ekmek Üretiminin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
İNCEDAYI B., ÇOPUR Ö. U. (Yürütücü), SUNA S.
-
2012 - 2018 Doğal Bitki Ekstraktlarından Bitki Çayı İçeceği Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇOPUR Ö. U., İNCEDAYI B. (Yürütücü), SUNA S.
-
2011 - 2016 Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Tüketiminin Obezite ve Pankreas Kanseri Oluşumuna Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SÖNMEZ G., SARANDÖL E., ERCAN İ., SIĞIRLI D., TAMER C. E., İNCEDAYI B., et al.
-
2011 - 2016 Geleneksel Olarak Üretilen Pekmezin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ile Reolojik Davranışlarının Belirlenmesi