Makaleler
42
Tümü (42)
SCI-E, SSCI, AHCI (25)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (26)
ESCI (1)
Scopus (24)
TRDizin (12)
Diğer Yayınlar (6)
8. Evaluation of bioaccessibility and functional properties of kombucha beverages fortified with different medicinal plant extracts
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.45, sa.1, ss.13-32, 2021 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
10. DETERMINATION OF PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF KOMBUCHA BEVERAGE PREPARED WITH SAFFRON
GIDA
, cilt.45, sa.1, ss.20-30, 2020 (Hakemli Dergi)
18. Investigating the Physicochemical Properties and In Vıtro Bioaccessibility of Phenolics And Antıoxidant Capacity of Rooibos Herbal Tea Beverage
Gıda (The Journal of Food)
, cilt.42, sa.6, ss.682-692, 2017 (Hakemli Dergi)
21. Determination of physicochemical properties of mineral enriched Erica arborea herbal tea
The Journal of Agricultural Faculty of Uludag University
, cilt.30, ss.440-444, 2016 (Hakemli Dergi)
22. Physical and Chemical Properties of Pekmez (Molasses) Produced with Different Grape Cultivars
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.22, sa.3, ss.339-348, 2016 (SCI-Expanded)
25. Mikrodalga ve Mikrodalga Destekli Kurutmanın Çeşitli Meyve Ve Sebzelerin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.29, sa.2, ss.125-135, 2015 (Hakemli Dergi)
26. The Effects of Lecithin and Polyglycerol Polyricinoleate PGPR on Quality of Milk Bitter and White Chocolates
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.55-69, 2014 (Hakemli Dergi)
27. Hurdle Technology for Shelf Stable Minimally Processed Potato cv. Agria
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.28, sa.1, ss.29-42, 2014 (Hakemli Dergi)
28. Gıda Alerjisi Reaksiyonları
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.28, sa.1, ss.73-80, 2014 (Hakemli Dergi)
29. Hurdle Technology for Shelf Stable MinimallyProcessed Potato cv. Agriaa
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.28, sa.1, ss.29-42, 2014 (Hakemli Dergi)
34. The effects of lecithin and polyglycerol polyricinoleate PGPR on quality of milk bitter and white chocolate
U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.55-69, 2013 (Hakemli Dergi)
35. Ülkemizde Tüketilen Bazı Bitki Çaylarının Üretimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Gıda Teknolojisi
, cilt.17, sa.8, ss.74-75, 2013 (Hakemli Dergi)
36. Türkiye de Üretilen Bazı Kurutulmuş Meyvelerin Ekonomik Önemi
Tarım Türk
, cilt.41, ss.66-71, 2013 (Hakemsiz Dergi)
39. Fonksiyonel İçecek Pazarında Meyve Sebze Sularının Yeri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Gıda Mühendisliği Dergisi
, sa.30, ss.101-107, 2010 (Hakemli Dergi)
40. Fonksiyonel İçecek Pazarında Meyve-Sebze Sularının Yeri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.13, sa.30, ss.101-107, 2010 (Hakemli Dergi)
42. Güvenilir Gıda Sistemleri
Türk Tarım
, sa.186, ss.28-33, 2009 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
68
1. “Evaluation of Functional Fruit Bars: Bioactive Potential and in vitro Gastrointestinal Digestion of Polyphenols”
8th Food Digestion, Porto, Portekiz, 9 - 11 Nisan 2024, ss.1-3, (Özet Bildiri)
3. “Evaluation of the Use of Different Fruits as Alternative Raw Materials in Vinegar Production”
IFIS, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2024, ss.1-3, (Özet Bildiri)
4. ASSESSMENT OF ALTERNATIVE REPLACERS IN NOVEL GLUTEN FREE and VEGAN FORMULATIONS
Consense 2024, İstanbul, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2024, ss.1-3, (Özet Bildiri)
5. Evaluation of Chestnut Shell Bioactive Compounds and Color Properties Using Ultrasound Assisted Extraction
5th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry, Antalya, Türkiye, 04 Mart 2024, ss.73, (Özet Bildiri)
6. The effect of sweet cherries (Prunus avium L.) on choline metabolism and trimethylamine (TMA) production
Phenolactwin, İstanbul, Türkiye, 9 - 12 Ekim 2023, ss.1-2, (Özet Bildiri)
11. Drying Kinetics and Color Properties of Lemon Balm (Melissa officinalis)Leaves Dried by Convective Hot Air Drying
XIIIth International Conference of Food Physicists, 23 - 25 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
12. Comparison of Different Extraction Methods for the Determination of Polyphenols
ICBFBS Amsterdam 2018: 20th International Conference on Biotechnology, Food and Beverage Sciences, 12 - 13 Şubat 2018, (Özet Bildiri)
13. Influence Of Convectıve Hot Aır Dryıng On Dryıng Kınetıcs And Some Qualıty Characterıstıcs Of Pumpkın Slıces
18th Internatıonal Nutrıtıon Dıagnostıcs Conference, 22 - 25 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
14. Determination of Physicochemical Properties,Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidant Capacity of Mineral Enriched Linden Herbal TeaBeverage
ICBFBS Amsterdam 2018: 20th International Conference on Biotechnology, Food and Beverage Sciences, 12 - 13 Şubat 2018, (Tam Metin Bildiri)
15. Meyve Sularında Püskürtmeli Kurutma (Sprey Kurutma) Yönteminin Uygulanması
4. Uluslararası Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
16. In Vivo Flavor Release From Foods
15thWeurman Flavour Research Symposium, 18 - 22 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
17. Determination of Total Phenolic Content and Antioxidant Capacities of energy Reduced Erica Arborea Herbal Tea Beverages Via an In-Vitro digestion Method
5th International Conference on Food Digestion, 4 - 06 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
18. Determination of Physicochemical Properties of Mineral Enriched Erica arborea Herbal Tea Beverage
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)
19. Antioxidant Activity Total Phenolic Content And Physicochemical Properties Of Carbonated Erica Arborea Herbal Tea Beverage
II International Conference on Food Chemistry & Technology, 14 - 16 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
20. Evaluation of Physicochemical Properties Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidant Activity of Linden Herbal Tea Beverage
17th International Nutrition & Diagnostics Conference, 9 - 12 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
21. Kombucha Tea and Its Health Promotıng Effects
17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
22. Evaluatıon of Physıcochemıcal Propertıes Bıoaccessıbılıty of Phenolıcs and Antıoxıdant Actıvıty of Lınden Herbal Tea Beverage
17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
23. A Study on the Production of Apricot Nectar Enriched with Green Coffee Extract
16th International Nutrition & Diagnostics Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
24. Fortıfıcatıon of Lemonade with Several Herb Extracts
17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
25. Fortification of Lemonade with Several Herb Extracts
16th International Nutrition Diagnostics Conference, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
26. A Study on The Productıon of Aprıcot Nectar Fortıfıed Wıth Green Coffee Extract
17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
27. Application of Cold Plasma Technology in Food Industry
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
28. Recovery of B Carotene from Plant By Products by Using Different Extraction Methods
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)
29. Hurdle Technology for Shelf Stable Minimally Processed Potato cv Agria
18th World Congress of Food Science & Technology, 21 - 25 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)
30. Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Tüketiminin Obezite Üzerine Etkisi
Ulusal Çocuk, Ergen ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
31. ISIL OLMAYAN YENİ TEKNİKLERİN BALIN KALİTE FAKTÖRLERİÜZERİNE ETKİLERİ
1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015
32. Ballarda Uçucu Bileşen Profiline Dayalı Coğrafi Orijin Tespiti
1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
33. Isıl olmayan yeni tekniklerin balın kalite faktörleri üzerine etkileri
Uluslararası Gıda Güvenliği ve Otantisite Kongresi-Kovandan Sofraya, İstanbul, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2015
34. ORTA NEMLİ GIDALARIN GIDA SANAYİNDEKİ YERİ
Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
35. MİKRODALGA İLE KURUTMANIN ÇEŞİTLİ MEYVE VE SEBZELERİN KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
36. VAKUM ALTINDA KURUTMANIN DİLİMLENMİŞ AYVANIN RENK VE C VİTAMİNİ İÇERİĞİNE ETKİSİ
Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
37. Mikrodalga ile kurutmanın çeşitli meyve ve sebzelerin kalite parametreleri üzerine etkisi
Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015
38. Nano-spray drying applications in food industry
XIth International Conference of Food Physicists, 10 - 12 Haziran 2014, (Tam Metin Bildiri)
39. Practices of Food Enrichment
Bursa 3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
40. Akıllı Ambalajlama Teknolojisi ve İzlenebilirlik
Bursa 3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
41. Practises of Food Enrichment
Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi, 26 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
42. Turunçgillerde Hasat Sonrası Meydana Gelen Bozulmalar
VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu 22-25 Eylül, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
43. Use of Supercritical CO2 in Food Industry
XI International Conference on Food Physicists, 10 - 12 Haziran 2014, cilt.46, ss.126-130, (Tam Metin Bildiri)
44. Rapid Monitoring of Volatile Organic Compounds: Selected Ion Flow Tube: Mass Spectrofotometry (SIFT-MS)
XITH INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD PHYSICISTS FOOD PHYSICS AND INNOVATIVE TECHNOLOGIES, 10 Haziran 2014, (Tam Metin Bildiri)
45. Doğal bitki ekstraktlarından bitki çayı içeceği üretimi üzerine bir araştırma
Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013
46. Ihlamur Tilia argentea ekstraktı ile içime hazır ıhlamur çayı içeceğinin farklı tüketim koşullarına bağlı olası genotoksik antigenotoksik etkilerinin in vivo araştırılması
Uludağ Üniversitesi III. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013
47. Ihlamur (Tiia argentea) Ekstraktı ile içime hazır ıhlamur çayı içeceğinin Farklı Tüketim Koşullrına Bağlı Olası Genotoksik / Antigenotoksik Etkilerinin in-vivo Araştırılması
Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve ARGE günleri, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
48. Characteristics of Pekmez (Grape Molasses) Traditionally Processed in Bursa, Turkey
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
49. A Traditional Taste; “Grape Juice (Şıra)”
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, ss.439, (Özet Bildiri)
50. Determination of Antioxidant Activity and Total Phenolics of Erica Arborea Herbal Tea Beverage
ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, (Tam Metin Bildiri)
51. Effects of High Fructose Corn Syrup (HFCS) on Health
ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, cilt.1015, (Tam Metin Bildiri)
52. Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Tüketiminin Obezite ve Pankreas Kanseri Oluşumuna Etkisinin Araştırılması
Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2012
53. Bal Üretim Prosesinde HACCP Uygulaması
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.401-411, (Tam Metin Bildiri)
54. Balın Bileşimi ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkisi
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)
55. Health Effects of some Herbs Consumed as Tea
BIT’xxs 1st Annual World Congress of SQ Foods, Shenzhen, Çin, 1 - 03 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
56. Geleneksel Bir Lezzet: Lohusa Şerbeti
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)
57. Sugar Free Sweeteners: Sugar Alcohols
TUBITAK-MAM 4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)
58. Effects of different drying processes and pretreatments ofn quality properties and nutrients of Lentinus edodes (Shiitake) mushroom
EURO Food Chem XVI, 6 - 08 Temmuz 2011, (Özet Bildiri)
59. Bursa’da Gıda Sektörü ve Gıda Güvenliği
TMMOB Bursa 3. Kent Sempozyumu, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2011, (Tam Metin Bildiri)
60. Effects Of Different Applications On Quality Of Minimally Processed Fresh Cut Carrot
Toplu Beslenme Sistemleri Sempozyumu, Kıbrıs (Kktc), 3 - 06 Haziran 2010
61. Effects Of Modified Atmosphere Packaging On Quality Of Minimally Processed Cauliflower
Toplu Beslenme Sistemleri Sempozyumu, Kıbrıs (Kktc), 3 - 06 Haziran 2010
62. Farklı yörelerden temin edilen kestanelerin kestane şekeri üretimine uygunluğunun belirlenmesi
1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus”, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
63. Gıda Güvenliği ve Denetim Sistemi
Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 11 - 15 Ocak 2010, ss.1127-1137, (Tam Metin Bildiri)
64. Fresh-Cut (Minimal İşlenmiş) Marul Prosesinde HACCP Sisteminin Uygulanması
Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.406-414, (Tam Metin Bildiri)
65. Sebzelerin Radyasyonla Muhafazası
7. Sebze Tarımı Sempozyumu, Yalova, Türkiye, 26 - 29 Ağustos 2008
66. Küresel Bir Sorun: Beslenme
VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, cilt.392, (Tam Metin Bildiri)
67. Gıda Sanayinde Uygulanan Kalite Yönetim Sistemleri
VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, cilt.437, (Tam Metin Bildiri)
68. Trabzon Hurmasının Bileşimi ve Besleyici Değeri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
1
1. 01. A New Approach: Replacement and Alternative Foods For Food Industry
Handbook of Food Bioengineering (Multi-Volume Set), Vol 17: Alternative and Replacement Foods, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, ss.1-30, 2018
Metrikler
Yayın (WoS)
26
Yayın (Scopus)
24
Atıf (WoS)
304
H-İndeks (WoS)
9
Atıf (Scopus)
328
H-İndeks (Scopus)
9
Atıf (Scholar)
486
H-İndeks (Scholar)
10
Atıf (TrDizin)
25
H-İndeks (TrDizin)
3
Atıf (Sobiad)
47
H-İndeks (Sobiad)
4
Atıf (Diğer Toplam)
51
Proje
14
Tez Danışmanlığı
2