Yayınlar & Eserler

Makaleler 42
Tümü (42)
SCI-E, SSCI, AHCI (25)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (26)
ESCI (1)
Scopus (24)
TRDizin (12)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 68

2. EVALUATION OF ALTERNATIVE PROTEIN SOURCES

International Food Innovation and Sustainability Congress (IFIS-2024), İstanbul, Türkiye, 15 Mayıs 2024 - 18 Mayıs 2025, ss.5-7, (Özet Bildiri)

4. ASSESSMENT OF ALTERNATIVE REPLACERS IN NOVEL GLUTEN FREE and VEGAN FORMULATIONS

Consense 2024, İstanbul, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2024, ss.1-3, (Özet Bildiri)

5. Evaluation of Chestnut Shell Bioactive Compounds and Color Properties Using Ultrasound Assisted Extraction

5th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry, Antalya, Türkiye, 04 Mart 2024, ss.73, (Özet Bildiri)

7. The Effect of Sweet Cherries (Prunus avium L.) on Choline Metabolism and trimethylamine (TMA) Production

7th International ISEKI-Food conference, Paris, Fransa, 5 - 07 Temmuz 2023, ss.5-7, (Özet Bildiri) Creative Commons License

12. Comparison of Different Extraction Methods for the Determination of Polyphenols

ICBFBS Amsterdam 2018: 20th International Conference on Biotechnology, Food and Beverage Sciences, 12 - 13 Şubat 2018, (Özet Bildiri)

14. Determination of Physicochemical Properties,Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidant Capacity of Mineral Enriched Linden Herbal TeaBeverage

ICBFBS Amsterdam 2018: 20th International Conference on Biotechnology, Food and Beverage Sciences, 12 - 13 Şubat 2018, (Tam Metin Bildiri)

15. Meyve Sularında Püskürtmeli Kurutma (Sprey Kurutma) Yönteminin Uygulanması

4. Uluslararası Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

16. In Vivo Flavor Release From Foods

15thWeurman Flavour Research Symposium, 18 - 22 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

18. Determination of Physicochemical Properties of Mineral Enriched Erica arborea Herbal Tea Beverage

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

21. Kombucha Tea and Its Health Promotıng Effects

17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

23. A Study on the Production of Apricot Nectar Enriched with Green Coffee Extract

16th International Nutrition & Diagnostics Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

24. Fortıfıcatıon of Lemonade with Several Herb Extracts

17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

25. Fortification of Lemonade with Several Herb Extracts

16th International Nutrition Diagnostics Conference, 3 - 06 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

26. A Study on The Productıon of Aprıcot Nectar Fortıfıed Wıth Green Coffee Extract

17th International Nutrition & Diagnostics Conference, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

27. Application of Cold Plasma Technology in Food Industry

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

28. Recovery of B Carotene from Plant By Products by Using Different Extraction Methods

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

29. Hurdle Technology for Shelf Stable Minimally Processed Potato cv Agria

18th World Congress of Food Science & Technology, 21 - 25 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)

30. Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Tüketiminin Obezite Üzerine Etkisi

Ulusal Çocuk, Ergen ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

31. ISIL OLMAYAN YENİ TEKNİKLERİN BALIN KALİTE FAKTÖRLERİÜZERİNE ETKİLERİ

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015

32. Ballarda Uçucu Bileşen Profiline Dayalı Coğrafi Orijin Tespiti

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

33. Isıl olmayan yeni tekniklerin balın kalite faktörleri üzerine etkileri

Uluslararası Gıda Güvenliği ve Otantisite Kongresi-Kovandan Sofraya, İstanbul, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2015

34. ORTA NEMLİ GIDALARIN GIDA SANAYİNDEKİ YERİ

Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

38. Nano-spray drying applications in food industry

XIth International Conference of Food Physicists, 10 - 12 Haziran 2014, (Tam Metin Bildiri)

39. Practices of Food Enrichment

Bursa 3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

40. Akıllı Ambalajlama Teknolojisi ve İzlenebilirlik

Bursa 3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

41. Practises of Food Enrichment

Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi, 26 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

42. Turunçgillerde Hasat Sonrası Meydana Gelen Bozulmalar

VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu 22-25 Eylül, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

43. Use of Supercritical CO2 in Food Industry

XI International Conference on Food Physicists, 10 - 12 Haziran 2014, cilt.46, ss.126-130, (Tam Metin Bildiri)

44. Rapid Monitoring of Volatile Organic Compounds: Selected Ion Flow Tube: Mass Spectrofotometry (SIFT-MS)

XITH INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD PHYSICISTS FOOD PHYSICS AND INNOVATIVE TECHNOLOGIES, 10 Haziran 2014, (Tam Metin Bildiri)

48. Characteristics of Pekmez (Grape Molasses) Traditionally Processed in Bursa, Turkey

The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

49. A Traditional Taste; “Grape Juice (Şıra)”

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, ss.439, (Özet Bildiri)

50. Determination of Antioxidant Activity and Total Phenolics of Erica Arborea Herbal Tea Beverage

ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, (Tam Metin Bildiri)

51. Effects of High Fructose Corn Syrup (HFCS) on Health

ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, cilt.1015, (Tam Metin Bildiri)

53. Bal Üretim Prosesinde HACCP Uygulaması

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.401-411, (Tam Metin Bildiri)

54. Balın Bileşimi ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkisi

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)

55. Health Effects of some Herbs Consumed as Tea

BIT’xxs 1st Annual World Congress of SQ Foods, Shenzhen, Çin, 1 - 03 Kasım 2012, (Özet Bildiri)

56. Geleneksel Bir Lezzet: Lohusa Şerbeti

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)

57. Sugar Free Sweeteners: Sugar Alcohols

TUBITAK-MAM 4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

59. Bursa’da Gıda Sektörü ve Gıda Güvenliği

TMMOB Bursa 3. Kent Sempozyumu, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2011, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

62. Farklı yörelerden temin edilen kestanelerin kestane şekeri üretimine uygunluğunun belirlenmesi

1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus”, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)

63. Gıda Güvenliği ve Denetim Sistemi

Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 11 - 15 Ocak 2010, ss.1127-1137, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

64. Fresh-Cut (Minimal İşlenmiş) Marul Prosesinde HACCP Sisteminin Uygulanması

Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.406-414, (Tam Metin Bildiri)

65. Sebzelerin Radyasyonla Muhafazası

7. Sebze Tarımı Sempozyumu, Yalova, Türkiye, 26 - 29 Ağustos 2008

66. Küresel Bir Sorun: Beslenme

VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, cilt.392, (Tam Metin Bildiri)

67. Gıda Sanayinde Uygulanan Kalite Yönetim Sistemleri

VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, cilt.437, (Tam Metin Bildiri)

68. Trabzon Hurmasının Bileşimi ve Besleyici Değeri

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. 01. A New Approach: Replacement and Alternative Foods For Food Industry

Handbook of Food Bioengineering (Multi-Volume Set), Vol 17: Alternative and Replacement Foods, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, ss.1-30, 2018
Metrikler

Yayın

115

Yayın (WoS)

26

Yayın (Scopus)

24

Atıf (WoS)

304

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

328

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

486

H-İndeks (Scholar)

10

Atıf (TrDizin)

25

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

47

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

51

Proje

14

Tez Danışmanlığı

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları