SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Reyhan Irkin,Mihriban Korukluoglu, Hakan Tavsanli
Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi
, cilt.64, sa.1, ss.26-30, 2017 (Scopus)
Probiotic Escherichia coli Strain Nissle 1917
PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI
, cilt.23, sa.7, ss.933-940, 2017 (ESCI)
Resistance of Microbial Biofilms to Disinfectants and Its Importance in Food Industry
Journal of Agricultural Faculty of Uludag University
, cilt.30, ss.518-524, 2016 (Hakemli Dergi)
Biogenic Amine Degradation by Lactic Acid Bacteria during Wine Processing
Journal of Agricultural Faculty of Uludag University
, cilt.30, ss.487-492, 2016 (Hakemli Dergi)
Mikroorganizmalar Arasında Çoğunluk Algılanması Quorum Sensing
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, sa.2, ss.83-92, 2014 (Hakemli Dergi)
Fonksiyonel Bir Gıda: Ceviz
Bahçe
, 2005 (Hakemsiz Dergi)
Fonksiyonel Bir Gıda:CEVİZ
BAHÇE
, cilt.34, sa.1, ss.163-169, 2005 (Hakemli Dergi)
Listeriozis
Dünya Gıda
, ss.40-42, 1999 (Hakemli Dergi)
Microbial Load of a Production Line for Apple Juice Concentrate
Adv. Food Sci. (CMTL)
, cilt.20, sa.5, ss.137-143, 1998 (Hakemli Dergi)
Havuç Turp Kereviz Karnabaharın Nitrat ve Nitrit Miktarı Üzerinde Araştırma
U.Ü. Ziraat Fak. Dergisi
, sa.11, ss.27, 1995 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
DEVELOPMENT A VEGAN SNACK BAR
V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.508
DEVELOPMENT A SUGAR FREE VEGAN CHOCOLATE
V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.509
Paper-Based Electrodes for Electrochemical Detection
5th International Congress on Biosensors, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2022, ss.123
GIDADA BİLGİ KİRLİLİĞİ VE MEDYANIN ROLÜ (INFORMATION POLLUTION IN FOOD AND ROLE OF THE MEDIA)
2. ULUSLARARASI TARIM VE GIDA ETİĞİ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Ekim 2019, ss.154-156
ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF SOME DISINFECTANTS USED IN THE FOOD INDUSTRY
5th International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS), PRAG, Çek Cumhuriyeti, 12 - 16 Haziran 2019, ss.142
Foodborne Infection Pathogens In Food OfAnimal Origin: Mechanisms of Pathogenesis and Control
Food Animal Congress, 8 - 11 Kasım 2018
Used Some New Techniques on Analysis of Food of Animal Origin
2.International Congress on Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018
Surveying Production and Characteristics of Homemade Yogurt by Using Commercial Probiotic Cultures
2.International Congress on Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018
Protein İçeriği Yüksek Bir Gıda: Kuark
6. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2018
Bazı tıbbi bitkilerin fitokimyasal bileşenleri ve farmakolojik özellikleri
6. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017
Comparison of methods for the detection of biofilm formation in yeast and lactic acid bacteria species isolated from dairy products
ICEAFS 2017: 19th International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences, Lizbon, Portekiz, 16 - 17 Nisan 2017
Screening of antagonistic/synergistic effect between lactic acid bacteria (LAB) and yeast strains isolated from Kefir
ICFSHN 2017: 19th International Conference on Food Science and Human Nutrition, Lizbon, Portekiz, 16 - 17 Nisan 2017
Natural food colorants and health promoting effects
International Agriculture Congress, 01 Ocak 2017
Helicobacter pylori Inhibition by Natural Antimicrobial Compounds
4th North and East European Congress on Food (NEEFood), 01 Ocak 2017
Control strategies of Listeria monocytogenes in the food processing
International Agriculture Congress, 01 Ocak 2017
Honey Related Microorganisms and Antimicrobial Compounds
International Congress on Food of Animal Origin, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016
Şarap Fabrikası Atıklarının Mikrobiyel Yolla Kompostlanması
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Zeytinyağı Fabrikası Atığı Olan Prinanın Biyodönüşümünde Küflerin Kullanım Olanakları
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Biogenic Amine Degradation by Lactic Acid Bacteria during Wine Processing
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016
Resistance of Microbial Biofilms to Disinfectants and Its Importance in Food Industry
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016
Production of biocolours by microorganisms and their importance in food industry
European Biotechnology Congress, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.231
The Antifungal Activity of Organic Acids Produced by Lactic Acid Bacteria
2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014
The Risk of Biofilm Formation in the Food Industry and Prevention Methods
2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014
The Importance of Microbial Metabolomics and Their Application Fields in Food Microbiology
Bursa 3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014
The Importance of Lactobacillus helveticus and Its Effects On the Health
Bursa 3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014
Mikotoksinlerin Sağlık Üzerine Etkileri ve Moleküler Tanı Yöntemleri
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013
Likopenin Üretim Yolları ve Nutrasötik Özellikleri”, 8. Gıda Mühendisliği Kongresi
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013
Gıda Bileşenlerinin Meme Kanserine Neden Olan Genler ile Etkileşimi
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013
Gıda Konveyörlerinde Mikrobiyel Sorunlar ve Çözüm Önerileri
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013
Preservation of Traditional Sweeties by Hurdle Technology
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013
The Antimicrobial Effect of Locust Bean Extract which is a Traditional Food
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013
Midye Dolmanın Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
4. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013
Taze Meyvelerin Ozon Uygulaması ile E.coli 0157:H7’xxden Arındırılması
4. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013
Soğuk Zincirin Gıda Güvenliğindeki Yeri ve Önemi
4. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013
Meyve Sularında Bozulma Etmeni A.acidoterrestris’in Bazı Katkı Maddeleri ile İnhibisyonu
11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Limon Otu Ekstraktı (Lippia citriodora) ve Sitralin Escherichia coli Üzerine Antimikrobiyel Etkisinin Araştırılması
11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Bisfenol A içerikli gıda ambalajlarına güncel yaklaşım
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.39
Gemlik çeşidi olarak satışa sunulan sofralık zeytinlerin bazı özellikleri
III. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Aydın, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2012
Akıllı Etiketleme Teknolojisi ve Kullanılabilirliği
3. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012
Nutrigenetik
3. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012
Esterase and β-glucosidase Activities of Lactic Acid Bacteria Isolated From Naturally Black Olives of Gemlik Cultivar
Forth International Table Olive Conference, 16 - 17 Şubat 2012
Laktik Asit Bakterilerinin Küf gelişimi Üzerine Etkileri
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011
Research on The New Production Methods of Black Table Olives
III Jornadas Internacionales De La Aceituna de Mesa, 10 - 11 Mart 2010
Table olives processing technologies in Turkey
3. Jornadas Internacionales de la Aceituna de Mesa, 10 - 11 Mart 2010, ss.31
Salamura siyah zeytin fermentasyonundaki mikroflora ve starter kullanımı
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.593-597
Antifungal activity of chestnut shell extracts
Acta Horticulturae, 13 - 16 Ekim 2009, ss.459-465
Süt ve ürünlerinin kolon kanseri üzerine etkileri
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.53
Salamura zeytinlerde bozulma etkeni küfler
Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.467-472
Yeşil zeytin üretiminde farklı çeşit ve uygulamaların ürün kalitesine etkisi
Türkiye 1. Zeytincilik Yetiştiriciliği Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.220-226
Gemlik tipi zeytinlerde mikotoksin kirliliğinin araştırılması
Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.214-219
Hıyar turşusu üretiminde potasyum sorbat derişiminin fermentasyona etkisi ve meyveye geçme oranının belirlenmesi
11. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 6 - 09 Eylül 1999, cilt.23, ss.11-18
Kitap & Kitap Bölümleri
Beneficial biofilm applications in food and agricultural industry
Health and Safety Aspectof Food Processing Technologies, Abdul Malik, Zerrin Erginkaya, Hüseyin Erten, Editör, Springer, ss.445-469, 2019