FERMENTASYONDAN SORUMLU MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLERİN ETKİSİ


ÖZOĞLU Ö., Durgut S., TAMER C. E., KORUKLUOĞLU M.

GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDA YENİ YAKLAŞIMLAR, Hayıt Fatma, Gül Hülya, Editör, IKSAD Publishing House, Ankara, ss.33-66, 2022

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2022
  • Yayınevi: IKSAD Publishing House
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.33-66
  • Editörler: Hayıt Fatma, Gül Hülya, Editör
  • Bursa Uludağ Üniversitesi Adresli: Evet