-
2023 - 2026 Yüksek Oksitlenme Direncine Sahip, Gözenekli MXene Esaslı Esnek Elektrotların Mürekkep Püskürtme Yöntemi ile Geliştirilmesi ve Biyosensör Uygulamaları
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Uzunoğlu A.(Yürütücü), İpekci H. H., Korukluoğlu M., Özoğlu Ö., Güneş Altuntaş E.
-
2023 - 2025 Escherichia coli Tespitine Yönelik Kağıt Tabanlı Esnek Biyosensörlerin Geliştirilmesi ve Gıda Matrisinde Kullanım Olanağının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KORUKLUOĞLU M. (Yürütücü), ÖZOĞLU Ö., UZUNOĞLU A., İPEKÇİ H. H.
-
2015 - 2020 Çeşitli gıdalardan elde edilen laktik asit bakterilerinin probiyotik özellikleri ile biyofilm oluşturma koşullarının araştırılması
-
2010 - 2016 Gemlik çeşidi zeytinlerin fermentasyonunda bazı bileşenlerin değişimi ve etkili laktik asit bakterileri ile mayaların tanısı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TÜRKEL S., KUMRAL A. (Yürütücü), KORUKLUOĞLU M.
-
2010 - 2013 Gemlik çeşidi siyah zeytinlerin fermentasyonunda bazı bileşenlerin değişimi ve etkili laktik asit bakterileri ile mayaların tanısı
-
2011 - 2012 Kumyaka Zeytin Verimliliğini Artırma
-
2002 - 2005 Zeytin acılık Maddesi Oleuropeinin Küf gelişimi ve Mikotoksin Üretimi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Şahan Y., Korukluoğlu M. (Yürütücü), Cinar A.
-
2002 - 2005 Bazı Baharat ve Tıbbi Bitkilerin Mikotoksijenik İnhibitör Etkilerinin Araştırılması
-
2002 - 2004 Salamurasız Asma Yaprağı Üretiminin Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Akpınar Bayizit A., Korukluoğlu M., Şahin İ., Çopur Ö. U., Uylaşer V., Başoğlu F.(Yürütücü)
-
1998 - 1999 Bursa Yöresinde Çiğ Süt ve Beyaz Peynirlerde Campylobacter Bulaşmasının Araştırılması
-
1993 - 1995 Sofralık Siyah Zeytin Fermentasyonu Üzerinde Araştırmalar
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
-
1992 - 1995 Salamura Yaprak Üretiminde Fermentasyon Şekli ve Katkı Maddelerinin Kalite ve Dayanıklılığa Etkisinin Araştırılması ve Uygun Tekniklerin Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Akpınar Bayizit A., Korukluoğlu M., Başoğlu F., Uylaşer V., Çopur Ö. U., Şahin İ.(Yürütücü)