Akademik Unvanlar
-
2013 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2007 - 2013 Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
1995 - 2007 Yrd. Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
1992 - 1995 Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
1985 - 1992 Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Akademi Dışı Deneyim
-
2007 - Devam Ediyor Doçent
Uludağ Üniversitesi
-
1995 - 2007 Yardımcı Doçent
Uludağ Üniversitesi
-
1992 - 1995 Araş.Gör.Dr.
Uludağ Üniversitesi
-
1985 - 1992 Araş.Gör.
Uludağ Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji Laboratuvarı
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi 1 Lab. (2.GRUP)
-
Lisans Endüstriyel Mikrobiyoloji
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi 1
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi 1 Uygulama (1.GRUP)
-
Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (uyg. 2 Grup)
-
Lisans ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ (Uygulama)
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji
Yönetilen Tezler
-
Laktik asit bakterilerinin antifungal etkisi
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Enzim temelli amperometrik laktat biyosensörü üretimi ve tayin sınırının belirlenmesi
KORUKLUOĞLU M. (Eş Danışman), Korukluoğlu M.(Eş Danışman)
-
Biyofilm üreten Saccharomyces cerevisiae suşlarının biyofilm üretme kapasitelerinin farklı pH, sıcaklık ve tuz konsantrasyonlarında incelenmesi
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Çeşitli gıdalardan izole edilen laktik asit bakterilerinin (LAB) tanımlanması ve biyofilm oluşturma yetenekleri ile antibiyotik dirençliliklerinin araştırılması
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Cacık üretiminde probiyotik bakteri kullanım olanaklarının araştırılması
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Gıda sanayiinde soyanın kullanım olanaklarının araştırılması
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Limon otu(lippia citriodora)ekstraktı ve sitralin escherichia coli üzerine antimikrobiyel etkisinin araştırılması
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Bazı gıdalardan izole edilen Staphylococcus aureus' ların enterotoksijenik özellikleri ve farklı antibiyotiklere duyarlılıklarının saptanması
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Kitosanın şarapta bozulma yapan mikroorganizmalar üzerine antimikrobiyel etkisinin belirlenmesi
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Türkiye'de uygulanan gıda güvenlik sistemleri ve kontrol yöntemleri
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Gıdalarda bozulmaya neden olan bazı mayalara K-sorbat ve organik asitlerin etkisi
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Sivas küp peynirinin mikrobiyolojik özellikleri ve küf florasının belirlenmesi
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Sumak'ın antimikrobiyel özelliği üzerine bir araştırma
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Sarmısak, pırasa ve soğanın A. niger üzerine engelleyici etkilerinin araştırılması
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Sumak'ın antimikrobiyel özelliği üzerine bir arştırma
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
A.YİĞİT(Öğrenci), Doktora, 2007 -
Sinnamik asit, öjenol ve limonenin bazı mayalar üzerine inhibitör etkilerinin araştırılması
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Taze ve kuru reyhan (Ocimum basilicum L.) örneklerinin antimikrobiyel etkilerinin araştırılması
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Gıdalarda küf gelişimini engelleyen K-sorbat, NaCl ve pH'nın etkisinin araştırılması
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)
-
Hazır konserve yemeklerin üretim aşamasında bakteri yükünün belirlenmesi
KORUKLUOĞLU M. (Danışman)