SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Using Beeswax Coatings for Prolongation Shelf Life of Cheese
Uludağ Arıcılık Dergisi
, cilt.15, sa.1, ss.22-32, 2015 (Scopus)
Türkiye de Tavuk Eti Tüketim Alışkanlıkları ve Marka Tercihleri
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.83-92, 2013 (Hakemli Dergi)
Et Ürünlerinde Nitrat-Nitrit Kullanımının Azaltılmasında Bitkisel Kaynakların Kullanım Olanakları
akademik Gıda
, cilt.10, sa.2, ss.125-130, 2012 (Hakemli Dergi)
HACCP Model Application in the Production of Canned Grapefruit Segment
Akademik Gıda
, cilt.3, sa.16, ss.22-25, 2005 (Hakemli Dergi)
Türk Gıda Sanayiinin Uluslararası Rekabet Gücü
Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
, cilt.18, ss.17-35, 2004 (Hakemli Dergi)
Application of Hazard Analysis Critical Control Point HACCP System to The Aseptic Tomato Paste Industry
Akademik Gıda
, cilt.1, sa.6, ss.31-35, 2003 (Hakemli Dergi)
Dilimlenerek Dondurulmuş Kivi Meyvesinin Kalitesi Üzerine Meyve Olgunluğunun Şeker Organik Asit Çözeltisine Daldırmanın ve Depolama Sıcaklıklarının Etkileri
Dünya Gıda Dergisi
, cilt.6, sa.4, ss.77-87, 2001 (Hakemli Dergi)
Antioksidan Vitaminler
Gıda
, sa.3, ss.58-60, 2000 (Hakemli Dergi)
Süt Endüstrisi Atıklarının Çevre Kirliliğine Etkileri
Dünya Gıda Dergisi,
, cilt.6, sa.4, ss.66-68, 2000 (Hakemli Dergi)
Meyvelerin Beslenmedeki Önemi ve Üzümsü Meyvelerin Sağlık Üzerine Etkileri
Dünya Gıda Dergisi
, cilt.6, sa.23, ss.97-100, 2000 (Hakemli Dergi)
Meyveli Pastörize Yoğurtların Dayanımları Üzerine Bir Araştırma
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.18, sa.3, ss.37-50, 1999 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Türk toplumunun Akdeniz diyetine uyumunu etkileyen faktörler
7. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.271
Türk toplumunun sosyodemografik ve demografik özellikleri, sağlık durumu, beslenme alışkanlıkları ve yaşam tarzı faktörlerinin incelenmesi
7. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.283
Aronya meyvesinin (aronia melanocarpa) diabetes mellitus üzerine etkisi
2. Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2022, ss.55
Beslenmede yeni trend: besin mayası
2. Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2022, ss.53
Ukraine – Russian Conflict Creates a Series Food (Grain) Security Threat for Turkish Agriculture/Economy and Vulnerability Evaluations on Innovated Per Adult Human Unit Method (PAHUM) vs. Per Capita
VI. International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Kütahya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2022
Health Promoter: Kombucha, and Its Antioxidative, Anti-diabetic and Anti-carcinogenic properties
International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry (BioTechBioChem 2020), Ankara, Türkiye, 16 - 18 Aralık 2020
The Effects of A Food Industry by-product Coffee Silverskin on Kefir Microbiota
1st International Conference on Preventive Medicine, 12 - 14 Kasım 2019
The pros and cons of systematic solutions for the production, certification and distribution of PDO, PGIand TSG products in EU countries
Geographical indications of animal originated products in Turkey, Krakow, Polonya, 7 - 09 Ekim 2019, ss.85-100
Impact of Bio-active Phenolics on Medical Nutrition Therapy and Obesity. . July 01-03, 2019 San Francisco,USA (Oral Presentation)
4th International Conference on Obesity and Chronic Diseases, San-Francisco, Kostarika, 1 - 03 Temmuz 2019
The effects of pharmabiotics on the weight control
International Congress on Food, Nutrition, and Dietetics, Gastronomy Reseacrh, 28 - 30 Kasım 2018
Impact of fatty acids on gut microbiota and disease control
International Congress on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research, 28 - 30 Kasım 2018
Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkisi
5.Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, Türkiye, 11 - 14 Ekim 2018
Süt Sektöründe Mesleki Yeterlilik ve Gereksinimlerin Belirlenmesi
Uludağ Üniversitesi VII. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 3 - 04 Nisan 2018
Antimikrobiyal Aktif Ambalajlama
Uludağ Üniversitesi VII. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 3 - 04 Nisan 2018
Phenolics, Antioxidant capacity and Bioaccessibility of Chicory Varieties (Cichorium spp.) Grown in Turkey
III International Conference on Food Chemistry and Technology, Baltimore, Amerika Birleşik Devletleri, 2 - 04 Kasım 2017
Karacabey Yöresi Geleneksel Peyniri Mihaliç Peyniri
Karacabey Sempozyumu 2015, Karacabey, Türkiye, 1 - 03 Ekim 2015, cilt.1, ss.553-560
Ekolojik Hayvansal Ürünlerin İşlenmesi
Türkiye II. Organik Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.1, ss.245-253
Inhibition of Listeria monocytogenes and Salmonella typhimurium bu using organic acids and natural commercial disinfectants in broccoli florets
23rd Food Micro Congress, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.1
Gıda Firmalarının Kriz Dönemi Pazarlama Stratejileri
Türkiye IX. Tarım Ekonomisi Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 22 - 24 Eylül 2010, cilt.1, ss.379-386
Olive Oil Production in Turkey
6th Euro Fed Lipid Congress, Athens, Yunanistan, 7 - 10 Eylül 2008, ss.1
Konserve Kutularında Korozyonu Oluşturan Etkenler
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.653-658
Determination of Some Heavy Metals in the Cocoa Butter and Some Oils used in Chocolate Production
6th Euro Fed Lipid Congress, Athens, Yunanistan, 7 - 10 Eylül 2008, ss.1
Trans Fatty Acids in Meat and Meat Products
6th Euro Fed Lipid Congress, Athens, Yunanistan, 7 - 10 Eylül 2008, ss.1
Kalsiyum Klorürün Meyve ve Sebze İşlemede Kullanılması
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, cilt.319
In vitro Antioxidant and Antimicrobial Properties of Oregano and Thyme Extracts from Greece
2nd Int. Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.121
The organic acid profile of boza: a fermented beverage
5th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007
Antimicrobial Effects in Food and Prevention of Contamination in Food Industry
Proc. 1st seminar on Microbial Contamination & Contamination Routes in Food Industry, Espoo, Finlandiya, 22 - 23 Ocak 2007, ss.1-2
Flavonoidlerin Beslenme ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 Mayıs 2004, ss.33
Turunçgil Meyvelerinin Besin Değeri ile Beslenme ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 Mayıs 2004, ss.60
Dondurulmuş Kivi Üretiminde Kalitenin Optimizasyonu
Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Ordu, Türkiye, 23 Ekim 2003, ss.126-130
Bir Arı Ürünü Olan Propolis’in Antimikrobiyel Aktivitesi ve Eser Elementlerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi.
Marmara Bölgesi II. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995