Makaleler
32
Tümü (32)
SCI-E, SSCI, AHCI (16)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (18)
ESCI (2)
Scopus (17)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (5)
10. THE EFFECT OF PRETREATMENTS AND VACUUM DRYING ON DRYING CHARACTERISTICS, TOTAL PHENOLIC CONTENT AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF ARTICHOKE (CYNARA CARDUNCULUS VAR. SCOLYMUS L.) SLICES
GIDA
, cilt.45, sa.4, ss.699-709, 2020 (Hakemli Dergi)
18. Usage Of Corn Zein As A Nanopackaging Material
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.30, ss.440-444, 2016 (Hakemli Dergi)
19. Determination of physicochemical properties of mineral enriched Erica arborea herbal tea
The Journal of Agricultural Faculty of Uludag University
, cilt.30, ss.440-444, 2016 (Hakemli Dergi)
20. Kayısı Değerlendirme Yöntemleri
Tarım Türk
, 2016 (Hakemsiz Dergi)
23. Mikrodalga ve Mikrodalga Destekli Kurutmanın Çeşitli Meyve Ve Sebzelerin Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.29, sa.2, ss.125-135, 2015 (Hakemli Dergi)
24. Uludağ Üniversitesi’xxnde Eğitim Gören Öğrencilerin Beslenme Alışkanlıklarının Araştırılması
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.28, sa.2, ss.37-47, 2014 (Hakemli Dergi)
25. Kuru kayısı ve kuru incir üretimi
Tarım Türk
, cilt.48, 2014 (Hakemsiz Dergi)
26. Uludağ Üniversitesi’nde Eğitim Gören Öğrencilerin Beslenme Alışkanlıklarının Araştırılması
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.28, sa.2, ss.37-47, 2014 (Hakemli Dergi)
30. Türkiye de Üretilen Bazı Kurutulmuş Meyvelerin Ekonomik Önemi
Tarım Türk
, cilt.41, ss.66-71, 2013 (Hakemsiz Dergi)
31. Geleneksel İçeceğimiz Salep ve Faydaları
Gıda Teknolojisi
, cilt.12, ss.76-77, 2012 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
56
14. ANTİFRİZ PROTEİNLERİNİN DONDURULMUŞ GIDALARDA UYGULANMASI
12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.3, (Özet Bildiri)
17. Doğal bir antimikrobiyal madde olan propolisin gıda endüstrisindeki yeri
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), 19 - 20 Mart 2020, (Özet Bildiri)
18. The Application of Vibrational Spectroscopy on Food Authentication
1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON PREVENTIVE MEDICINE, 12 - 14 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)
19. Determination of Honey Adulteration Based on Volatile Profile using Selected Ion Flow Tube Mass Spectrometry (SIFT-MS) with Chemometrics
1st International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry (1st ICABC 2019), 27 - 30 Mart 2019, (Tam Metin Bildiri)
20. Mikroenkapsülasyon Teknolojisi ve Gıda Endüstrisindeki Uygulamaları
4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
21. Gıda Endüstrisinde Akıllı Ambalaj Uygulamaları
4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
22. In Vivo Flavor Release From Foods
15thWeurman Flavour Research Symposium, 18 - 22 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
23. Effects of drying methods on the composition of volatile compounds in fruits and vegetables
15th Weurman Flavour Research Symposium, 18 - 22 Eylül 2017, ss.60, (Özet Bildiri)
24. Volatile composition change of strawberry after several processing
15th Weurman Flavour Research Symposium, 18 - 22 Eylül 2017, ss.97, (Özet Bildiri)
25. Human Perception and Instrumentation of Aroma
15th Weurman Flavour Research Symposium., 18 - 22 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
26. Usage Of Corn Zein As A Nanopackaging Material
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)
27. Nutritional Composition and Health Effects of Jujube
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)
28. Quinoa Nutrition And Nutraceutical Potential
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
29. Determination of Physicochemical Properties of Mineral Enriched Erica arborea Herbal Tea Beverage
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)
30. Antioxidant Activity Total Phenolic Content And Physicochemical Properties Of Carbonated Erica Arborea Herbal Tea Beverage
II International Conference on Food Chemistry & Technology, 14 - 16 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
31. Evaluation of Physicochemical Properties Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidant Activity of Linden Herbal Tea Beverage
17th International Nutrition & Diagnostics Conference, 9 - 12 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
32. Üzümsü Meyve Antosiyaninlerinin Metabolik Sendrom Üzerindeki Etkisi
Ulusal Çocuk, Ergen Ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
33. Isıl Olmayan İşleme Proseslerinin Meyve Ve Sebzelerde Besin Kayıpları Ve Kalite Faktörleri Üzerine Etkileri
Ulusal Çocuk, Ergen Ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
34. Karotenoidlerin Biyoyararlılığı
Ulusal Çocuk, Ergen Ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
35. BALDA KULLANILAN TAĞŞİŞ TESPİT YÖNTEMLERİNE GENEL BİR BAKIŞ
1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
36. Ballarda Uçucu Bileşen Profiline Dayalı Coğrafi Orijin Tespiti
1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
37. ISIL OLMAYAN YENİ TEKNİKLERİN BALIN KALİTE FAKTÖRLERİÜZERİNE ETKİLERİ
1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015
38. MİKRODALGA İLE KURUTMANIN ÇEŞİTLİ MEYVE VE SEBZELERİN KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
39. ORTA NEMLİ GIDALARIN GIDA SANAYİNDEKİ YERİ
Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
40. VAKUM ALTINDA KURUTMANIN DİLİMLENMİŞ AYVANIN RENK VE C VİTAMİNİ İÇERİĞİNE ETKİSİ
Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
41. Nano-spray drying applications in food industry
XIth International Conference of Food Physicists, 10 - 12 Haziran 2014, (Tam Metin Bildiri)
42. A Traditional Beverage The Ottoman Sherbet
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 Ekim 2014, (Tam Metin Bildiri)
43. Nanotechnology and ethics in food science
Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi – Gıda 2023 Vizyonu, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
44. Bioavailability of Trace Minerals
Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi, 26 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
45. Turunçgillerde Hasat Sonrası Meydana Gelen Bozulmalar
VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
46. Rapid Monitoring of Volatile Organic Compounds: Selected Ion Flow Tube: Mass Spectrofotometry (SIFT-MS)
XITH INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD PHYSICISTS FOOD PHYSICS AND INNOVATIVE TECHNOLOGIES, 10 Haziran 2014, (Tam Metin Bildiri)
47. Doğal bitki ekstraktlarından bitki çayı içeceği üretimi üzerine bir araştırma
Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013
48. Ihlamur Tilia argentea ekstraktı ile içime hazır ıhlamur çayı içeceğinin farklı tüketim koşullarına bağlı olası genotoksik antigenotoksik etkilerinin in vivo araştırılması
Uludağ Üniversitesi III. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013
49. Kuymak (Mıhlama)
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)
50. Effects of High Fructose Corn Syrup (HFCS) on Health
ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, cilt.1015, (Tam Metin Bildiri)
51. Determination of Antioxidant Activity and Total Phenolics of Erica Arborea Herbal Tea Beverage
ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, (Tam Metin Bildiri)
52. Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Tüketiminin Obezite ve Pankreas Kanseri Oluşumuna Etkisinin Araştırılması
Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2012
53. Bal Üretim Prosesinde HACCP Uygulaması
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.401-411, (Tam Metin Bildiri)
54. Balın Bileşimi ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkisi
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)
55. Geleneksel Bir Lezzet: Lohusa Şerbeti
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
56. Sugar Free Sweeteners: Sugar Alcohols
TUBITAK-MAM 4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)
Kitaplar
6
2. 5. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU BİLDİRİ KİTABI
Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa, 2023
3. Toxicological Aspects of Ingredients Used in Nonalcoholic Beverages
The Science of Beverages Vol 6-Non-Alcoholic Beverages, ALEXANDRU MIHAI GRUMEZESCU,ALINA MARIA HOLBAN, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Cambridge, ss.441-481, 2019
4. Trends and Possibilities of the Usage of Medicinal Herbal Extracts in Beverage Production
The Science of Beverages Vol 13: Natural Beverages, ALEXANDRU MIHAI GRUMEZESCU,ALINA MARIA HOLBAN, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Cambridge, ss.361-398, 2019
5. Kombucha Tea: A Promising Fermented Functional Beverage
The Science of Beverages Vol 5 Fermented Beverages., ALEXANDRU MIHAI GRUMEZESCU,ALINA MARIA HOLBAN, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Cambridge, ss.401-432, 2019
6. Effects of drying methods on the composition of volatile compounds in fruits and vegetables
Flavour Science, Siegmund, B., Leitner, E., Editör, Verlag der Technischen Universität Graz, Austria, Graz, ss.95-98, 2018
Metrikler
Yayın (WoS)
18
Yayın (Scopus)
17
Atıf (WoS)
311
H-İndeks (WoS)
8
Atıf (Scopus)
344
H-İndeks (Scopus)
8
Atıf (Scholar)
663
H-İndeks (Scholar)
12
Atıf (TrDizin)
16
H-İndeks (TrDizin)
3
Atıf (Sobiad)
31
H-İndeks (Sobiad)
2
Atıf (Diğer Toplam)
30
Proje
12
Fikri Mülkiyet
2