Yayınlar & Eserler

Makaleler 32
Tümü (32)
SCI-E, SSCI, AHCI (16)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (18)
ESCI (2)
Scopus (17)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (5)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 56

1. EMERGING TECHNOLOGIES FOR THE PROCESSING OF BERRY JUICES

XV International Agriculture Symposium "AGROSYM 2024", Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 13 Ekim 2024, ss.251, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. GIDALARDA KİMLİK DOĞRULAMA VE COĞRAFİ İŞARET BELİRLEME ÇALIŞMALARININ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÜZERİNE ETKİLERİ

7th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.206, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

3. KAHVEDE YENİLİKÇİ TAĞŞİŞ TESPİT YÖNTEMLERİ

2. Ulusal Kahve Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 05 Haziran 2024, ss.1, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

4. BÖCEKLERDEN ELDE EDİLEN RENK MADDELERİNİN GIDA ALANINDA UYGULANABİLİRLİĞİ

9. Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi , Bursa, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2024, ss.64, (Özet Bildiri) Creative Commons License

5. Authentication of the Herbs and Spices with Emerging Spectroscopic Techniques: A Review

5th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Mart 2024, ss.113, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

6. Quality Determination in Fruits and Vegetables Through Novel Analytical Techniques

5th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry (5th ICABC 2024), Antalya, Türkiye, 4 - 07 Mart 2024, ss.1, (Özet Bildiri) Creative Commons License

7. Hazır Yemek Sektöründe Gıda Atıklarının Sınıflandırılması ve Değerlendirme Yöntemleri

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.81, (Özet Bildiri) Creative Commons License

8. Characterization of key aroma compounds during black garlic production: GCMS analyses and SIFT-MS quantification

1st international symposium on Direct Injection Food Flavour Analytics (DIFFA23), Trento, İtalya, 20 - 22 Eylül 2023, ss.147-149, (Özet Bildiri) Creative Commons License

9. Kombu Çayı Üretiminde Fermentasyon Tipleri

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 Eylül 2023, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

11. GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022, ss.136, (Özet Bildiri) Creative Commons License

12. Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 - 25 Kasım 2022, (Tam Metin Bildiri)

14. ANTİFRİZ PROTEİNLERİNİN DONDURULMUŞ GIDALARDA UYGULANMASI

12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.3, (Özet Bildiri)

15. Antifriz Proteinlerinin Dondurulmuş Gıdalarda Uygulanması

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.194-201, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

16. 3 Boyutlu Yazıcı Teknolojisinin Gıda Sektöründeki Uygulama Alanları

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Türkiye, 21 Mart 2022, (Özet Bildiri)

17. Doğal bir antimikrobiyal madde olan propolisin gıda endüstrisindeki yeri

3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), 19 - 20 Mart 2020, (Özet Bildiri)

18. The Application of Vibrational Spectroscopy on Food Authentication

1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON PREVENTIVE MEDICINE, 12 - 14 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

20. Mikroenkapsülasyon Teknolojisi ve Gıda Endüstrisindeki Uygulamaları

4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

21. Gıda Endüstrisinde Akıllı Ambalaj Uygulamaları

4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

22. In Vivo Flavor Release From Foods

15thWeurman Flavour Research Symposium, 18 - 22 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

24. Volatile composition change of strawberry after several processing

15th Weurman Flavour Research Symposium, 18 - 22 Eylül 2017, ss.97, (Özet Bildiri)

25. Human Perception and Instrumentation of Aroma

15th Weurman Flavour Research Symposium., 18 - 22 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

26. Usage Of Corn Zein As A Nanopackaging Material

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

27. Nutritional Composition and Health Effects of Jujube

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

28. Quinoa Nutrition And Nutraceutical Potential

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

29. Determination of Physicochemical Properties of Mineral Enriched Erica arborea Herbal Tea Beverage

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

32. Üzümsü Meyve Antosiyaninlerinin Metabolik Sendrom Üzerindeki Etkisi

Ulusal Çocuk, Ergen Ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)

34. Karotenoidlerin Biyoyararlılığı

Ulusal Çocuk, Ergen Ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

35. BALDA KULLANILAN TAĞŞİŞ TESPİT YÖNTEMLERİNE GENEL BİR BAKIŞ

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

36. Ballarda Uçucu Bileşen Profiline Dayalı Coğrafi Orijin Tespiti

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

37. ISIL OLMAYAN YENİ TEKNİKLERİN BALIN KALİTE FAKTÖRLERİÜZERİNE ETKİLERİ

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015

39. ORTA NEMLİ GIDALARIN GIDA SANAYİNDEKİ YERİ

Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

41. Nano-spray drying applications in food industry

XIth International Conference of Food Physicists, 10 - 12 Haziran 2014, (Tam Metin Bildiri)

42. A Traditional Beverage The Ottoman Sherbet

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 Ekim 2014, (Tam Metin Bildiri)

43. Nanotechnology and ethics in food science

Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi – Gıda 2023 Vizyonu, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

44. Bioavailability of Trace Minerals

Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi, 26 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

45. Turunçgillerde Hasat Sonrası Meydana Gelen Bozulmalar

VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

46. Rapid Monitoring of Volatile Organic Compounds: Selected Ion Flow Tube: Mass Spectrofotometry (SIFT-MS)

XITH INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD PHYSICISTS FOOD PHYSICS AND INNOVATIVE TECHNOLOGIES, 10 Haziran 2014, (Tam Metin Bildiri)

49. Kuymak (Mıhlama)

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)

50. Effects of High Fructose Corn Syrup (HFCS) on Health

ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, cilt.1015, (Tam Metin Bildiri)

51. Determination of Antioxidant Activity and Total Phenolics of Erica Arborea Herbal Tea Beverage

ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, (Tam Metin Bildiri)

53. Bal Üretim Prosesinde HACCP Uygulaması

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.401-411, (Tam Metin Bildiri)

54. Balın Bileşimi ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkisi

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)

55. Geleneksel Bir Lezzet: Lohusa Şerbeti

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)

56. Sugar Free Sweeteners: Sugar Alcohols

TUBITAK-MAM 4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)
Kitaplar 6

1. Geçmişten Günümüze Bursa Mutfağının Gastronomi Değerleri

Bursa’nın Lezzet Tarihi, İsmail Tıkır,Uğur Ozan Özen, Editör, Mümin Ceyhan Kütüphanesi, Bursa, ss.20-38, 2024 Creative Commons License

3. Toxicological Aspects of Ingredients Used in Nonalcoholic Beverages

The Science of Beverages Vol 6-Non-Alcoholic Beverages, ALEXANDRU MIHAI GRUMEZESCU,ALINA MARIA HOLBAN, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Cambridge, ss.441-481, 2019

4. Trends and Possibilities of the Usage of Medicinal Herbal Extracts in Beverage Production

The Science of Beverages Vol 13: Natural Beverages, ALEXANDRU MIHAI GRUMEZESCU,ALINA MARIA HOLBAN, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Cambridge, ss.361-398, 2019

5. Kombucha Tea: A Promising Fermented Functional Beverage

The Science of Beverages Vol 5 Fermented Beverages., ALEXANDRU MIHAI GRUMEZESCU,ALINA MARIA HOLBAN, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Cambridge, ss.401-432, 2019

6. Effects of drying methods on the composition of volatile compounds in fruits and vegetables

Flavour Science, Siegmund, B., Leitner, E., Editör, Verlag der Technischen Universität Graz, Austria, Graz, ss.95-98, 2018
Metrikler

Yayın

94

Yayın (WoS)

18

Yayın (Scopus)

17

Atıf (WoS)

311

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

344

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (Scholar)

663

H-İndeks (Scholar)

12

Atıf (TrDizin)

16

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

31

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

30

Proje

12

Fikri Mülkiyet

2

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları