Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

GIDALARDA KİMLİK DOĞRULAMA VE COĞRAFİ İŞARET BELİRLEME ÇALIŞMALARININ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÜZERİNE ETKİLERİ

7th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.206 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

BÖCEKLERDEN ELDE EDİLEN RENK MADDELERİNİN GIDA ALANINDA UYGULANABİLİRLİĞİ

9. Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi , Bursa, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2024, ss.64 Creative Commons License

Authentication of the Herbs and Spices with Emerging Spectroscopic Techniques: A Review

5th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Mart 2024, ss.113 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Quality Determination in Fruits and Vegetables Through Novel Analytical Techniques

5th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry (5th ICABC 2024), Antalya, Türkiye, 4 - 07 Mart 2024, ss.1 Creative Commons License

Hazır Yemek Sektöründe Gıda Atıklarının Sınıflandırılması ve Değerlendirme Yöntemleri

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.81 Creative Commons License

Kombu Çayı Üretiminde Fermentasyon Tipleri

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 Eylül 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Antifriz Proteinlerinin Dondurulmuş Gıdalarda Uygulanması

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.194-201 Creative Commons License

Doğal bir antimikrobiyal madde olan propolisin gıda endüstrisindeki yeri

3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), 19 - 20 Mart 2020

The Application of Vibrational Spectroscopy on Food Authentication

1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON PREVENTIVE MEDICINE, 12 - 14 Kasım 2019

In Vivo Flavor Release From Foods

15thWeurman Flavour Research Symposium, 18 - 22 Eylül 2017

Human Perception and Instrumentation of Aroma

15th Weurman Flavour Research Symposium., 18 - 22 Eylül 2017

Usage Of Corn Zein As A Nanopackaging Material

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016

Quinoa Nutrition And Nutraceutical Potential

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016

Nutritional Composition and Health Effects of Jujube

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016

Üzümsü Meyve Antosiyaninlerinin Metabolik Sendrom Üzerindeki Etkisi

Ulusal Çocuk, Ergen Ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 2016

Karotenoidlerin Biyoyararlılığı

Ulusal Çocuk, Ergen Ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016

ISIL OLMAYAN YENİ TEKNİKLERİN BALIN KALİTE FAKTÖRLERİÜZERİNE ETKİLERİ

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015

BALDA KULLANILAN TAĞŞİŞ TESPİT YÖNTEMLERİNE GENEL BİR BAKIŞ

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015

Ballarda Uçucu Bileşen Profiline Dayalı Coğrafi Orijin Tespiti

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015

ORTA NEMLİ GIDALARIN GIDA SANAYİNDEKİ YERİ

Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015

Nano-spray drying applications in food industry

XIth International Conference of Food Physicists, 10 - 12 Haziran 2014

A Traditional Beverage The Ottoman Sherbet

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 Ekim 2014

Nanotechnology and ethics in food science

Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi – Gıda 2023 Vizyonu, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014

Bioavailability of Trace Minerals

Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi, 26 Eylül 2014

Turunçgillerde Hasat Sonrası Meydana Gelen Bozulmalar

VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014

Rapid Monitoring of Volatile Organic Compounds: Selected Ion Flow Tube: Mass Spectrofotometry (SIFT-MS)

XITH INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD PHYSICISTS FOOD PHYSICS AND INNOVATIVE TECHNOLOGIES, 10 Haziran 2014

Kuymak (Mıhlama)

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 Ekim 2013

Effects of High Fructose Corn Syrup (HFCS) on Health

ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, cilt.1015

Bal Üretim Prosesinde HACCP Uygulaması

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.401-411

Balın Bileşimi ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkisi

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012

Geleneksel Bir Lezzet: Lohusa Şerbeti

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

Sugar Free Sweeteners: Sugar Alcohols

TUBITAK-MAM 4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011

Kitap & Kitap Bölümleri

Geçmişten Günümüze Bursa Mutfağının Gastronomi Değerleri

Bursa’nın Lezzet Tarihi, İsmail Tıkır,Uğur Ozan Özen, Editör, Mümin Ceyhan Kütüphanesi, Bursa, ss.20-38, 2024 Creative Commons License

Toxicological Aspects of Ingredients Used in Nonalcoholic Beverages

The Science of Beverages Vol 6-Non-Alcoholic Beverages, ALEXANDRU MIHAI GRUMEZESCU,ALINA MARIA HOLBAN, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Cambridge, ss.441-481, 2019

Trends and Possibilities of the Usage of Medicinal Herbal Extracts in Beverage Production

The Science of Beverages Vol 13: Natural Beverages, ALEXANDRU MIHAI GRUMEZESCU,ALINA MARIA HOLBAN, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Cambridge, ss.361-398, 2019

Kombucha Tea: A Promising Fermented Functional Beverage

The Science of Beverages Vol 5 Fermented Beverages., ALEXANDRU MIHAI GRUMEZESCU,ALINA MARIA HOLBAN, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Cambridge, ss.401-432, 2019

Effects of drying methods on the composition of volatile compounds in fruits and vegetables

Flavour Science, Siegmund, B., Leitner, E., Editör, Verlag der Technischen Universität Graz, Austria, Graz, ss.95-98, 2018

Metrikler

Yayın

91

Atıf (WoS)

247

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

273

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

317

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

8

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

11

Fikri Mülkiyet

2

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları