-
2024 - Devam Ediyor Farklı bölgelerden toplanan kırmızıbiberlerin fizikokimyasal ve fonksiyonel özelliklerinin kemometrik yöntemlerle belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZCAN SİNİR G. (Yürütücü), ÖZGÖREN A. S., AYKAS ÇİNKILIÇ D. P., ÜNAL T. T., CİNİVİZ M.
-
2024 - Devam Ediyor Yenilebilir Mikroalg ve Mikroalg Türevlerinin Kombu Çayı Üretiminde Kullanım Olanağının Araştırılması
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
YILDIZ E. (Yürütücü), KAHRAMAN M., ÖZCAN SİNİR G., GÜRBÜZ O., ÖZGÖREN A. S.
-
2023 - 2025 Türkiye, Yunanistan ve İspanya’nın bazı bölgelerinde üretilen sızma zeytinyağlarının kemometrik karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2022 - 2025 Kiraz Purunus Avium L meyvesinin fenolik antosiyanin ve organik asit kompozisyonu ile fizikokimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenerek kemometrik yaklaşımlarla coğrafi orijinin tespit edilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZCAN SİNİR G. (Yürütücü), BAKIRCI Ş. A., ACOĞLU ÇELİK B., SUNA S., KAMİLOĞLU BEŞTEPE S., BEKAR E., et al.
-
2022 - 2024 Ultrason Ön İşleminin Karamürver Meyvesinin Kurutulması ve Biyoaktif Bileşenleri Üzerine Etkisinin Araştırılması
-
2019 - 2023 Support to Sustainable Honey Value…
AB Destekli Diğer Projeler
Dokuzlu S. (Yürütücü), Hidier E., Gürkan C., Dall'olio R., Erdal B., Çopur Ö. U., et al.
-
2022 - 2022 Kutuplardan İznik Gölü'ne İklim Krizi; Bilinçli Gençler İşbaşında
-
2020 - 2022 Çevresel ve biyomedikal teşhis için analitik yöntemlerin optimizasyonu
-
2014 - 2018 Farklı Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Ekmek Üretiminin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Özcan Sinir G., Çopur Ö. U. (Yürütücü), Tamer C. E., İncedayı B., Suna S.
-
2012 - 2018 Doğal Bitki Ekstraktlarından Bitki Çayı İçeceği Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Özcan Sinir G., Suna S., İncedayı B. (Yürütücü), Çopur Ö. U., Tamer C. E.
-
2011 - 2016 Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Tüketiminin Obezite ve Pankreas Kanseri Oluşumuna Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SÖNMEZ G., SARANDÖL E., ERCAN İ., SIĞIRLI D., TAMER C. E., İNCEDAYI B., et al.