Doç. Dr. GÜLŞAH ÖZCAN SİNİR


ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Gıda Bilimleri


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik, Tarım Bilimleri


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği


Yayınlardaki İsimler: Sinir Gulsah Ozcan, SINIR G.O., OZCAN SINIR G., Gulsah OZCAN, Ozcan G., Gülşah ÖZCAN SİNİR, ÖZCAN SİNİR GÜLŞAH

Metrikler

Yayın

94

Yayın (WoS)

18

Yayın (Scopus)

17

Atıf (WoS)

314

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

345

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (Scholar)

663

H-İndeks (Scholar)

12

Atıf (TrDizin)

16

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

31

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

30

Proje

12

Fikri Mülkiyet

2

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2011 - 2016

2011 - 2016

Doktora

Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye

2008 - 2010

2008 - 2010

Yüksek Lisans

Ohio State University {Ohio}, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Amerika Birleşik Devletleri

2002 - 2006

2002 - 2006

Lisans

Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Pr., Türkiye

Yaptığı Tezler

2016

2016

Doktora

Yüksek fruktozlu mısır şurubu içeren şeftali nektarı tüketiminin sıçanlarda obezite oluşumuna etkisinin araştırılması Sürdürülebilir Kalkınma

2010

2010

Yüksek Lisans

Effect of Enzymes on Strawberry Volatiles During Storage, at Different Ripeness Level, in Different Cultivars and During Eating

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Akademik Ünvanlar / Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2011 - 2021

2011 - 2021

Araştırma Görevlisi

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Yönetimsel Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Bölüm Başkan Yardımcısı

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2024 - 2024

2024 - 2024

Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2024 - 2024

2024 - 2024

Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Akademi Dışı Deneyim

2008 - 2010

2008 - 2010

1416 sayılı kanun kapsamında yurt dışında yüksek lisans eğitimi

The Ohio State University, 1416 sayılı kanun kapsamında yurt dışında yüksek lisans eğitimi

2006 - 2007

2006 - 2007

Gıda Pazarlama

MİGROS TÜRK T.A..Ş., Gıda Pazarlama

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

GIDA BİLİMİNDE OMİK YAKLAŞIMLAR

YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ

TEZ DANIŞMANLIĞI

SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA ÜRETİMİ Sürdürülebilir Kalkınma

SEMİNER

Lisans

Lisans

GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ÜRÜN GELİŞTİRME UYGULAMALARI

TECHNICAL ENGLISH I

OCCUPATIONAL ENGLISH

JAM, MARMALADE AND JELLY TECHNOLOGY

SOFT WHEAT PRODUCTS

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI

FLAVOR CHEMISTRY AND TECHNOLOGY

TECHNICAL ENGLISH II

ACADEMIC PRESENTATION SKILLS

Makaleler

Tümü (32)
SCI-E, SSCI, AHCI (16)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (18)
ESCI (2)
Scopus (17)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (5)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. EMERGING TECHNOLOGIES FOR THE PROCESSING OF BERRY JUICES

Özgören A. S., Özcan Sinir G., Çopur Ö. U.

XV International Agriculture Symposium "AGROSYM 2024", Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 13 Ekim 2024, ss.251, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

2. GIDALARDA KİMLİK DOĞRULAMA VE COĞRAFİ İŞARET BELİRLEME ÇALIŞMALARININ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÜZERİNE ETKİLERİ

Özgören A. S., Özcan Sinir G.

7th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.206, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

3. KAHVEDE YENİLİKÇİ TAĞŞİŞ TESPİT YÖNTEMLERİ

Özgören A. S., Özcan Sinir G., Aykas D. P., Çopur Ö. U.

2. Ulusal Kahve Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 05 Haziran 2024, ss.1, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

4. BÖCEKLERDEN ELDE EDİLEN RENK MADDELERİNİN GIDA ALANINDA UYGULANABİLİRLİĞİ

Özgören A. S., Özcan Sinir G.

9. Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi , Bursa, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2024, ss.64, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

5. Authentication of the Herbs and Spices with Emerging Spectroscopic Techniques: A Review

Özgören A. S., Özcan Sinir G., Çopur Ö. U.

5th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Mart 2024, ss.113, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

6. Quality Determination in Fruits and Vegetables Through Novel Analytical Techniques

Özcan Sinir G., Aykas Çinkılıç D. P., Yildiz E.

5th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry (5th ICABC 2024), Antalya, Türkiye, 4 - 07 Mart 2024, ss.1, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2023

2023

7. Hazır Yemek Sektöründe Gıda Atıklarının Sınıflandırılması ve Değerlendirme Yöntemleri

Şener S., Özcan Sinir G., Çopur Ö. U.

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.81, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2023

2023

8. Characterization of key aroma compounds during black garlic production: GCMS analyses and SIFT-MS quantification

Dryahina K., Turan E., Sixtova N., Özcan Sinir G., Şimşek A., Španěl P.

1st international symposium on Direct Injection Food Flavour Analytics (DIFFA23), Trento, İtalya, 20 - 22 Eylül 2023, ss.147-149, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2023

2023

9. Kombu Çayı Üretiminde Fermentasyon Tipleri

Gürbüz O., Sezer Demireğen H., Yıldız E., Özcan Sinir G.

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 Eylül 2023, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

11. GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ

Bakırcı Ş. A., Özgören A. S., Özcan Sinir G., Çopur Ö. U.

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022, ss.136, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2022

2022

12. Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi

Bakırcı Ş. A., Özgören A. S., Özcan Sinir G., Çopur Ö. U.

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 - 25 Kasım 2022, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

13. Karamürverin (Sambucus nigra L.) geleneksel gıdalarda kullanımı ve sağlık üzerine etkileri

Suna S., Özcan Sinir G., Ünal T. T.

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyum Programı, 24 - 26 Kasım 2022, ss.175-176, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2022

2022

14. ANTİFRİZ PROTEİNLERİNİN DONDURULMUŞ GIDALARDA UYGULANMASI

Özgören A. S., Özgören A. S., Özcan Sinir G., Tamer C. E.

12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.3, (Özet Bildiri)

2022

2022

15. Antifriz Proteinlerinin Dondurulmuş Gıdalarda Uygulanması

Özgören A. S., Özcan Sinir G., Tamer C. E.

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.194-201, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2022

2022

16. 3 Boyutlu Yazıcı Teknolojisinin Gıda Sektöründeki Uygulama Alanları

BAKIRCI Ş. A., ÖZCAN SİNİR G., ÇOPUR Ö. U.

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Türkiye, 21 Mart 2022, (Özet Bildiri)

2020

2020

17. Doğal bir antimikrobiyal madde olan propolisin gıda endüstrisindeki yeri

ÖZCAN SİNİR G., şahin g. k., ÇOPUR Ö. U.

3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), 19 - 20 Mart 2020, (Özet Bildiri)

2019

2019

18. The Application of Vibrational Spectroscopy on Food Authentication

Aykas Çinkılıç D. P., ÖZCAN SİNİR G.

1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON PREVENTIVE MEDICINE, 12 - 14 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

19. Determination of Honey Adulteration Based on Volatile Profile using Selected Ion Flow Tube Mass Spectrometry (SIFT-MS) with Chemometrics

ÖZCAN SİNİR G., Aykas Çinkılıç D. P., Barringer S.

1st International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry (1st ICABC 2019), 27 - 30 Mart 2019, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

20. Mikroenkapsülasyon Teknolojisi ve Gıda Endüstrisindeki Uygulamaları

ÖZCAN SİNİR G., ŞAHİN K. G., ÇOPUR Ö. U.

4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

21. Gıda Endüstrisinde Akıllı Ambalaj Uygulamaları

ÖZCAN SİNİR G., ŞAHİN K. G., ÇOPUR Ö. U.

4th International Food Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

22. In Vivo Flavor Release From Foods

ÖZKAN KARABACAK A., ÖZCAN SİNİR G., SUNA S.

15thWeurman Flavour Research Symposium, 18 - 22 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

24. Volatile composition change of strawberry after several processing

ÖZCAN SİNİR G., TAMER C. E., ÇOPUR Ö. U.

15th Weurman Flavour Research Symposium, 18 - 22 Eylül 2017, ss.97, (Özet Bildiri)

2017

2017

25. Human Perception and Instrumentation of Aroma

ÖZCAN SİNİR G., TAMER C. E., ÇOPUR Ö. U.

15th Weurman Flavour Research Symposium., 18 - 22 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2016

2016

26. Usage Of Corn Zein As A Nanopackaging Material

ÖZKAN KARABACAK A., ÖZCAN SİNİR G., pehlivanküçük z.

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

27. Nutritional Composition and Health Effects of Jujube

ÖZCAN SİNİR G., TAMER C. E., ÇOPUR Ö. U.

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

28. Quinoa Nutrition And Nutraceutical Potential

ÖZCAN SİNİR G., İNCEDAYI B., özak d. b.

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

29. Determination of Physicochemical Properties of Mineral Enriched Erica arborea Herbal Tea Beverage

SUNA S., TAMER C. E., İNCEDAYI B., ÖZCAN SİNİR G., ÇOPUR Ö. U.

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

32. Üzümsü Meyve Antosiyaninlerinin Metabolik Sendrom Üzerindeki Etkisi

ÖZCAN SİNİR G., YAZICI G. N.

Ulusal Çocuk, Ergen Ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

33. Isıl Olmayan İşleme Proseslerinin Meyve Ve Sebzelerde Besin Kayıpları Ve Kalite Faktörleri Üzerine Etkileri

ÖZKAN KARABACAK A., ÖZCAN SİNİR G.

Ulusal Çocuk, Ergen Ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

34. Karotenoidlerin Biyoyararlılığı

ÖZKAN KARABACAK A., ÖZCAN SİNİR G.

Ulusal Çocuk, Ergen Ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

2015

2015

35. BALDA KULLANILAN TAĞŞİŞ TESPİT YÖNTEMLERİNE GENEL BİR BAKIŞ

ÖZCAN SİNİR G., ÖZKAN KARABACAK A., Özak D. B.

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

36. Ballarda Uçucu Bileşen Profiline Dayalı Coğrafi Orijin Tespiti

ÖZCAN SİNİR G., SUNA S., ÖZKAN KARABACAK A.

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

37. ISIL OLMAYAN YENİ TEKNİKLERİN BALIN KALİTE FAKTÖRLERİÜZERİNE ETKİLERİ

ÖZKAN KARABACAK A., ÖZCAN SİNİR G., SUNA S.

1st International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, 21 - 22 Mayıs 2015

2015

2015

39. ORTA NEMLİ GIDALARIN GIDA SANAYİNDEKİ YERİ

ÖZCAN SİNİR G., SUNA S., TAMER C. E.

Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

2014

2014

41. Nano-spray drying applications in food industry

SUNA S., ÖZCAN SİNİR G., ÇOPUR Ö. U.

XIth International Conference of Food Physicists, 10 - 12 Haziran 2014, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

42. A Traditional Beverage The Ottoman Sherbet

TAMER C. E., ÖZCAN SİNİR G., ÇOPUR Ö. U.

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 Ekim 2014, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

43. Nanotechnology and ethics in food science

ÖZCAN SİNİR G., TAMER C. E., İNCEDAYI B., ÇOPUR Ö. U.

Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi – Gıda 2023 Vizyonu, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

2014

2014

44. Bioavailability of Trace Minerals

ÖZCAN SİNİR G., TAMER C. E., ÇOPUR Ö. U.

Bursa 3. Uluslararası Gıda Kongresi, 26 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

2014

2014

45. Turunçgillerde Hasat Sonrası Meydana Gelen Bozulmalar

ÖZCAN SİNİR G., SUNA S., İNCEDAYI B.

VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

2014

2014

46. Rapid Monitoring of Volatile Organic Compounds: Selected Ion Flow Tube: Mass Spectrofotometry (SIFT-MS)

ÖZCAN SİNİR G., SUNA S., TAMER C. E.

XITH INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD PHYSICISTS FOOD PHYSICS AND INNOVATIVE TECHNOLOGIES, 10 Haziran 2014, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

47. Doğal bitki ekstraktlarından bitki çayı içeceği üretimi üzerine bir araştırma

ÇOPUR Ö. U., TAMER C. E., İNCEDAYI B., SUNA S., ÖZCAN SİNİR G.

Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013

2013

2013

49. Kuymak (Mıhlama)

ÖZCAN SİNİR G., TAMER C. E., ÇOPUR Ö. U.

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

50. Effects of High Fructose Corn Syrup (HFCS) on Health

ÖZCAN SİNİR G., TAMER C. E., İNCEDAYI B., SUNA S., ÇOPUR Ö. U.

ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, cilt.1015, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

51. Determination of Antioxidant Activity and Total Phenolics of Erica Arborea Herbal Tea Beverage

SUNA S., İNCEDAYI B., TAMER C. E., ÖZCAN SİNİR G., ÇOPUR Ö. U.

ICFSN 2013 - International Conference on Food Science and Nutrition, 7 - 09 Temmuz 2013, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

53. Bal Üretim Prosesinde HACCP Uygulaması

SUNA S., ÖZCAN SİNİR G., Anlar D.

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.401-411, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

54. Balın Bileşimi ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkisi

ÖZCAN SİNİR G., SUNA S.

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

55. Geleneksel Bir Lezzet: Lohusa Şerbeti

Suna S., Özcan Sinir G., Yekeler F. Z.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)

2011

2011

56. Sugar Free Sweeteners: Sugar Alcohols

ÖZCAN SİNİR G., TAMER C. E., SUNA S.

TUBITAK-MAM 4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

1. Geçmişten Günümüze Bursa Mutfağının Gastronomi Değerleri

Özgören A. S., Özcan Sinir G., Çopur Ö. U.

Bursa’nın Lezzet Tarihi, İsmail Tıkır,Uğur Ozan Özen, Editör, Mümin Ceyhan Kütüphanesi, Bursa, ss.20-38, 2024 Creative Commons License

2019

2019

3. Toxicological Aspects of Ingredients Used in Nonalcoholic Beverages

Tamer C. E., Suna S., Özcan Sinir G.

The Science of Beverages Vol 6-Non-Alcoholic Beverages, ALEXANDRU MIHAI GRUMEZESCU,ALINA MARIA HOLBAN, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Cambridge, ss.441-481, 2019

2019

2019

4. Trends and Possibilities of the Usage of Medicinal Herbal Extracts in Beverage Production

Suna S., Tamer C. E., Özcan Sinir G.

The Science of Beverages Vol 13: Natural Beverages, ALEXANDRU MIHAI GRUMEZESCU,ALINA MARIA HOLBAN, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Cambridge, ss.361-398, 2019

2019

2019

5. Kombucha Tea: A Promising Fermented Functional Beverage

Özcan Sinir G., Tamer C. E., Suna S.

The Science of Beverages Vol 5 Fermented Beverages., ALEXANDRU MIHAI GRUMEZESCU,ALINA MARIA HOLBAN, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Cambridge, ss.401-432, 2019

2018

2018

6. Effects of drying methods on the composition of volatile compounds in fruits and vegetables

ÖZKAN KARABACAK A., ÖZCAN SİNİR G., ÇOPUR Ö. U.

Flavour Science, Siegmund, B., Leitner, E., Editör, Verlag der Technischen Universität Graz, Austria, Graz, ss.95-98, 2018

Desteklenen Projeler

2019 - 2023

2019 - 2023

Support to Sustainable Honey Value…Sürdürülebilir Kalkınma

AB Destekli Diğer Projeler

(Proje Özeti)
Dokuzlu S. (Yürütücü), Hidier E., Gürkan C., Dall'olio R., Erdal B., Çopur Ö. U., et al.

2022 - 2022

2022 - 2022

Kutuplardan İznik Gölü'ne İklim Krizi; Bilinçli Gençler İşbaşında

TÜBİTAK Projesi , 4004 - Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları

Özcan Sinir G., Karakiraz Özel S.(Yürütücü)

2014 - 2018

2014 - 2018

Farklı Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Ekmek Üretiminin Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Özcan Sinir G., Çopur Ö. U. (Yürütücü), Tamer C. E., İncedayı B., Suna S.

2012 - 2018

2012 - 2018

Doğal Bitki Ekstraktlarından Bitki Çayı İçeceği Üretimi Üzerine Bir Araştırma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Özcan Sinir G., Suna S., İncedayı B. (Yürütücü), Çopur Ö. U., Tamer C. E.

Patent

2023

2023

A METHOD OF PRODUCING KOMBUCHA WITH A HIGH CONTENT OF BIOACTIVE COMPOUNDS USING MICROALGAE DERIVATIVES

Patent

Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: PCT/TR2023/051539 , Standart Tescil

2023

2023

MİKROALG TÜREVLERİNİN KULLANIMI İLE BİYOAKTİF BİLEŞİK İÇERİĞİ YÜKSEK BİR KOMBU ÇAYI ÜRETME YÖNTEMİ

Patent

Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2023/015364 , Standart Tescil

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)

Editörler Kurulu Üyesi

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Kasım 2024

Kasım 2024

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2024

Kasım 2024

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2024

Ekim 2024

CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE (CRFS)

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2024

Ekim 2024

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2024

Eylül 2024

CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE (CRFS)

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2024

Eylül 2024

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2024

Ağustos 2024

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2024

Ağustos 2024

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2023

Eylül 2023

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2023

Ağustos 2023

GIDA

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2023

Temmuz 2023

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2023

Şubat 2023

Journal of Tekirdag Agricultural Faculty

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2022

Eylül 2022

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL ENGINEERING RESEARCH

Hakemli Bilimsel Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2022

Şubat 2022

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Mayıs 2025

Mayıs 2025

Uluslararası Katılımlı 11. Ulusal Analitik Kimya Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Özcan Sinir G.
Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

7. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Yolcı Ömeroğlu P., Özcan Sinir G., Suna S., Karaman B., AKPINAR BAYİZİT A.
Bursa, Türkiye

Mart 2024

Mart 2024

5th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Özcan Sinir G., Özgören A. S.
Türkiye

Kasım 2022

Kasım 2022

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Korukluoğlu M., Özcan Sinir G., Özdemir Y., Özoğlu Ö., Ünal T. T., Kamiloğlu Beştepe S., et al.
Bursa, Türkiye

Mart 2022

Mart 2022

4th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Özcan Sinir G.
Türkiye

Mart 2021

Mart 2021

3rd International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Güçer Ş., Yaman M., Kaya G., İzgi B., Ertaş F. N., Yarman A., et al.
Elazığ, Türkiye


Burslar

2018 - 2019

2018 - 2019

2219-Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı

TÜBİTAK

2007 - 2010

2007 - 2010

Yurtdışı Lisansüstü Eğitim Bursu

Milli Eğitim Bakanlığı

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 314

h-indeksi (WOS): 8

Jüri Üyelikleri

Haziran-2024

Haziran 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Özge SİYAHLI'nın yüksek lisans tez savunma sınavı - Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Yeterlik Sınavı

İlknur TÜRKMEN Doktora Yeterlik Sınavı - Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi

Şubat-2024

Şubat 2024

Tez Savunma (Doktora)

Tez Savunma Sınavı (Emre TURAN) - Ordu Üniversitesi

Kasım-2023

Kasım 2023

Bilirkişi Kurulu

İlmi hüviyet sınavı - Bursa Uludağ Üniversitesi

Ağustos-2023

Ağustos 2023

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Tez İzleme Komitesi (İbrahim CANBEY) - Bursa Uludağ Üniversitesi

Temmuz-2023

Temmuz 2023

Tez Savunma (Doktora)

Serhat Koçer Tez savunması - Bursa Uludağ Üniversitesi

Temmuz-2023

Temmuz 2023

Doktora Yeterlik Sınavı

İbrahim Canbey - Bursa Uludağ Üniversitesi