Eğitim Bilgileri
2014 - 2019
2014 - 2019Doktora
Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Türkiye
2010 - 2014
2010 - 2014Yüksek Lisans
Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Türkiye
2006 - 2010
2006 - 2010Lisans
Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Türkiye
Yaptığı Tezler
2019
2019Doktora
GLUTENSİZ BİSKÜVİ ÜRETİMİNDE BADEM UNU VE STEVYA KULLANIMI
Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
2014
2014Yüksek Lisans
Arbutus unedo l. meyvesinin bileşimi ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Araştırma Alanları
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Ünvanlar / Görevler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorDoç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
2013 - 2019
2013 - 2019Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Gıda Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
2019 - 2019
2019 - 2019Araştırmacı
University of the District of Columbia, Araştırmacı
2011 - 2011
2011 - 2011Erasmus Staj Hareketliliği
Czech University of Life Science, Erasmus Staj Hareketliliği
2009 - 2010
2009 - 2010Erasmus Öğrenci Değişimi
Czech University of Life Science, Erasmus Öğrenci Değişimi
Makaleler
2025
20251. Adherence to the Mediterranean Diet Among Families from Four Countries in the Mediterranean Basin
YEŞİLDEMİR Ö., GÜLDAŞ M., Boque N., Calderon-Perez L., Degli Innocenti P., Scazzina F., et al.
NUTRIENTS
, cilt.17, sa.7, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20242. Effect of Drying Methods and Pre-treatments on Bioactive Potential of Persimmon (Diospyros kaki L.)
Yıldız E., Yılmaz A., Gürbüz O., Alibaş İ.
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.18, sa.3, ss.2014-2029, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20243. Has the pandemic affected academic personnel’s nutrition habits in Türkiye? A pandemia afetou os hábitos nutricionais do pessoal acadêmico na Turquia?
Istek N., YILDIZ E., Kadagan O., TÜRKKAN A., GÜLDAŞ M., GÜRBÜZ O.
Revista de Nutricao
, cilt.37, ss.1-13, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20234. KOMBU ÇAYI ÜRETİMİNDE MUŞMULA (MESPILUS GERMANICA L.) KULLANIMININ ANTİOKSİDAN KAPASİTE VE BİYOERİŞİLEBİLİRLİK ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yıldız E., Ozcan Sinir G., Aykas D. P., Gurbuz O.
GIDA
, cilt.48, sa.5, ss.1021-1035, 2023 (TRDizin)
2023
20235. KOMBU ÇAYI ÜRETİMİNDE MUŞMULA (MESPILUS GERMANICA L.) KULLANIMININ ANTİOKSİDAN KAPASİTE VE BİYOERİŞİLEBİLİRLİK ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
YILDIZ E., ÖZCAN SİNİR G., Aykas Çinkılıç D. P., GÜRBÜZ O.
GIDA
, cilt.48, sa.5, ss.1021-1035, 2023 (TRDizin)
2023
20236. Characterization of Fruit Vinegars via Bioactive and Organic Acid Profile Using Chemometrics
YILDIZ E.
FOODS
, cilt.12, sa.20, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20237. Bioactive and Anti-carcinogenic Properties of Kombucha Prepared with Aronia Melanocarpa Juice
Çalışkan Z., Yıldız E., Güldaş M., Gürbüz O.
Yeni Yüzyıl Journal of Medical Sciences
, cilt.4, sa.4, ss.198-206, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
20238. Profile Phenolic Compounds in Spanish-Style and Traditional Brine Black Olives (′Gemlik′ Cv.) Provided from Different Regions of Turkiye
Demir C., Yıldız E., Gürbüz O.
PROCESSES
, cilt.11, sa.8, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
20229. Functional Properties and Health Benefits of Cruciferous Vegetables
Canbey İ., Yiğit Çınar A., Yıldız E., Gürbüz O.
Food Health and Technology Innovations
, cilt.5, sa.11, ss.452-462, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
202210. Oxidative Stress and Antioxidants-A Critical Review on In Vitro Antioxidant Assays
Kotha R. R. R., Tareq F. S., YILDIZ E., Luthria D. L. L.
ANTIOXIDANTS
, cilt.11, sa.12, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202211. Ketojenik Beslenme ve Sağlık
Filiz C., YILDIZ E., GÜRBÜZ O.
Izmir Democracy University
, cilt.5, sa.2, ss.317-345, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
202212. Antioxidant and bioaccessibility characteristics of functional fruit and vegetable honeys produced by innovative method
Güldaş M., Demircan H., Çakmak İ., Oral R. A., Yıldız E., Gürbüz O., et al.
FOOD BIOSCIENCE
, cilt.48, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202213. Bioactive potential of medlar (Mespilus germanica L.) leaves in terms of ABTS and DPPH antioxidant capacity assays
Yıldız E., Yiğit Çınar A., Gürbüz O.
Food Health and Technology Innovations
, cilt.5, sa.10, ss.376-381, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
202214. Espresso İçeren Kahve İçeceklerinin Antioksidan Kapasite, Toplam Fenolik Bileşen ve In Vitro Biyoerişilebilirliğinin Karşılaştırılması
Yıldız E.
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.12, sa.2, ss.791-805, 2022 (TRDizin)
2022
202215. Effects of honey enrichment with Spirulina platensis on phenolics, bioaccessibility, antioxidant capacity and fatty acids
Güldaş M., Gürbüz O., Çakmak I., Yildiz E., Sen H.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.153, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202216. Impact of coffee silverskin on in-vitro viability of kefir culture during storage
Ozmen-Togay S., Gulkun G., Degirmencioglu N., GÜLDAŞ M., YILDIZ E., ŞAHAN Y., et al.
MLJEKARSTVO
, cilt.72, sa.1, ss.22-32, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202117. Effects of chia seed on chemical properties and quality characteristics of regular and low-fat crackers
Dündar A. N., Aydın E., Yıldız E., Parlak Ö.
Ciencia E Tecnologia De Alimentos
, cilt.41, sa.4, ss.919-927, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202118. Use of chia seed on regular and low-fat crackers, their antioxidant properties, and in-vitro bioaccessibility
Dündar A. N., Yıldız E., Parlak Ö., Aydın E.
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences
, cilt.5, sa.3, ss.302-309, 2021 (TRDizin)
2021
202119. Antioxidant and anti-diabetic properties of Spirulina platensis produced in Turkey
Güldaş M., Ziyanok-Demirtas S., Şahan Y., Yıldız E., Gürbüz O.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.41, sa.3, ss.615-625, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202120. Impact of tea leaves types on antioxidant properties and bioaccessibility of kombucha
Degirmencioglu N., Yıldız E., Sahan Y., Guldas M., Gurbuz O.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.58, sa.6, ss.2304-2312, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202121. Use of almond flour and stevia in rice-based gluten-free cookie production
Yildiz E., Göçmen D.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.58, sa.3, ss.940-951, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202122. Determination of in-vitro phenolics, antioxidant capacity and bio-accessibility Kombucha tea produced from black carrot varieties grown in Turkey
Yıldız E., Güldaş M., Gürbüz O.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.41, sa.1, ss.180-187, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202123. Obesity-associated Pathways of Anthocyanins
YILDIZ E., GÜLDAŞ M., Ellergerzen P., ACAR A. G., GÜRBÜZ O.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.41, ss.1-13, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2020
202024. Kombu çayı üretiminde kapari tomurcuklarının (Capparis spp.) kullanımının fenolikler, antioksidant kapasite ve biyoerişilebilirliğe etkisi
Giritlioğlu N. G., Yıldız E., Gürbüz O.
AKADEMIK GIDA
, cilt.18, sa.4, ss.390-401, 2020 (TRDizin)
2020
202025. Health benefits of Kombucha tea enriched with olive leaf and honey
Değirmencioğlu N., Yıldız E., Güldaş M., Gürbüz O.
Journal of Obesity and Chronic Disease
, cilt.4, sa.1, ss.1-5, 2020 (Hakemli Dergi)
2019
201926. Green consumerism: the influence of antioxidant parameters and socio-economic values on Tarhana consumption patterns
Gürbüz İ. B., Yildiz E.
ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH
, cilt.26, ss.25526-25537, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
201927. Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkileri
Değirmencioğlu N., Yıldız E., Şahan Y., Güldaş M., Gürbüz O.
AKADEMIK GIDA
, cilt.17, sa.2, ss.200-211, 2019 (TRDizin)
2019
201928. Use of coffee silverskin to improve the functional properties of cookies
Göçmen D., Şahan Y., Yildiz E., Coskun M., Aroufai I. A.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.56, ss.2979-2988, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
201929. Changes in bioaccessibility, phenolic content and antioxidant capacity of novel crackers with turmeric (Curcuma longa L.) and mahaleb (Prunus mahaleb L.) powders
Yildiz E., Gungor G., Yilmaz H., Gocmen D.
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
, cilt.11, ss.107-116, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
2017
201730. Consumers’ Behavior towards Table Olives
AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., DELİKANLI KIYAK B., YILDIZ E., VURAL H.
ETP International Journal of Food Engineering , cilt.3, ss.83-88, 2017 (Hakemli Dergi)
2016
201631. Evaluation of Antioxidant Activity of Pomegranate Molasses by 2,2-Diphenyl-l-Picrylhydrazyl (DPPH) Method
Akpınar Bayizit A., Özcan T., Yılmaz Ersan L., Yıldız E.
International Journal of Chemical Engineering and Applications , cilt.7, sa.1, ss.71-74, 2016 (Hakemli Dergi)
2015
201532. Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi
Okumuş G., Yıldız E., Akpınar Bayizit A.
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , cilt.1, sa.1, ss.1-2, 2015 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2025
20251. Antimicrobial Effects and Mechanism of Sulfur Compounds in Foods
Canbey İ., Çetin K., Yıldız E., Gürbüz O.
17th International Academic Studies Conference, Ankara, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2025, ss.1-2, (Özet Bildiri)
2025
20252. Effect of Olive Oil Processing Techniques on the Bioactivity of Olive Oil Obtained from Gemlik Cv. Olives
Canbey İ., Çetin K., Yıldız E., Gürbüz O.
17th International Academic Studies Conference, Ankara, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2025, ss.1-2, (Özet Bildiri)
2025
20253. Fermentasyonun Kombu çayı biyoaktivitesi ve biyoerişilebilirliği üzerine etkisi
Yildiz E., Gürbüz O., Kaplan Yeler H. B.
14. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2025, ss.1, (Özet Bildiri)
2025
20254. Oat β-Glucan and Its Effects on Nutrition and Health
Cesur B., Yıldız E., Gürbüz O.
19th International Hippocrates Congress on Medical and Health Sciences, İstanbul, Türkiye, 10 - 11 Ekim 2025, ss.1-5, (Tam Metin Bildiri)
2025
20255. Kahve Çeşitlerinin Sağlıklı Yaşam Kalitesine Etkileri
Sever M., Yildiz E., Gürbüz O.
3. Kahve Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 27 Ağustos 2025, ss.1-2, (Özet Bildiri)
2024
20246. Comparison of the Phenolic Profiles of Table Black Olives Obtained from the Market and Local Producer Pool with the Phenolic Profiles of Table Black Olives Produced by Caustic Method
Demir C., GÜRBÜZ O., YILDIZ E.
The International Congress on Information Technologies in Medicine, Pharmacy, Agriculture, Food, Forestry, Environment, and Engineering, Tokat, Türkiye, 08 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)
2024
20247. Quality Determination in Fruits and Vegetables Through Novel Analytical Techniques
Özcan Sinir G., Aykas Çinkılıç D. P., Yildiz E.
5th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry (5th ICABC 2024), Antalya, Türkiye, 4 - 07 Mart 2024, ss.1, (Özet Bildiri)
2023
20238. Kombu Çayı Üretiminde Fermentasyon Tipleri
Gürbüz O., Sezer Demireğen H., Yıldız E., Özcan Sinir G.
Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 Eylül 2023, (Özet Bildiri)
2022
20229. Bursa Keles Yöresinin Geleneksel Şifa Kaynağı Çam Kozalağı Pekmezi
ELAL MUŞ T., YILDIZ E., ÇETİNKAYA F.
5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
2022
202210. The adherence and significance of Mediterranean diet as sustainable healthy dietary pattern
Mincione S., Yeşildemir Ö., Güldaş M., Yıldız E., Boqué Terre N.
36th EFFoST International Conference 2022, Dublin, İrlanda, 7 - 09 Kasım 2022, ss.56, (Özet Bildiri)
2022
202211. Kombucha ve Biyoaktif Özellikleri
Çal Z. S., YILDIZ E.
12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 Mart 2022, (Özet Bildiri)
2022
202212. Probiyotikler: Mikrobiyotanın Koruyucuları
Arslan E., YILDIZ E.
12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 Mart 2022, (Özet Bildiri)
2022
202213. Kırmızı Deniz Yosunu (Chondrus crispus)
Aydınlı H. R., YILDIZ E.
12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 Mart 2022, (Özet Bildiri)
2021
202114. In-vitro bioaccessible potential of chestnut honey on sunflower honey
Yıldız E.
3rd International, 12th National Animal Science Conference, Bursa, Türkiye, 27 - 28 Kasım 2021, ss.42, (Özet Bildiri)
2021
202115. Organic and Conventional Eggs
Erdoğan Ç., GÜLDAŞ M., YILDIZ E., FİLİZ C., Özder S., İstek N., et al.
3rd International, 12th National Animal Science Conference, Bursa, Türkiye, 27 Kasım 2021, (Özet Bildiri)
2021
202116. Health Benefits of Honey Due to Its Phenolic Compounds
FİLİZ C., YILDIZ E., Çalışkan Z., ÖZDER S., Erdoğan Ç., İstek N., et al.
3rd International, 12th National Animal Science Conference, Bursa, Türkiye, 27 Kasım 2021, (Özet Bildiri)
2021
202117. The way to happiness is through the gut; psychobiotics
FİLİZ C., Özder S., Erdoğan Ç., YILDIZ E., Çalışkan Z., İstek N., et al.
Izmir Democracy University Health Sciences Congress, İzmir, Türkiye, 12 Kasım 2021, (Özet Bildiri)
2021
202118. New trend of nutrition: sprouting food
Özder S., YILDIZ E., İstek N., FİLİZ C., Erdoğan Ç., Çalışkan Z., et al.
Izmir Democracy University Health Sciences Congress, İzmir, Türkiye, 12 Kasım 2021, (Özet Bildiri)
2021
202119. Antihyperlipidemic and antioxidant properties of CLA of grass-fed milk & meat and metabolic diseases
ZİYANOK DEMİRTAŞ S., GÜLDAŞ M., YILDIZ E., GÜRBÜZ O.
IAHA Pre-Conference on Organic Animal Husbandry, Rennes, Fransa, 06 Eylül 2021, (Tam Metin Bildiri)
2021
202120. The antimicrobial effect of phenolic compounds on Listeria monocytogenes: natural biocontrol agents in food
Onbaşı E., YILDIZ E., CİNAR A., GÜLDAŞ M., GÜRBÜZ O.
VII. International Hypocrate Congress of Medicine and Health Sciences, İstanbul, Türkiye, 03 Eylül 2021, (Özet Bildiri)
2021
202121. Nutrigenomics and Nutrigenetics in Obesity
İstek N., YILDIZ E., GÜLDAŞ M., GÜRBÜZ O.
International Congress of Academical Research, Ankara, Türkiye, 23 Ağustos 2021, (Özet Bildiri)
2021
202122. Is Organic Agricultural Products A Remedy for Heavy Metal Dysbiosis?
İstek N., YILDIZ E., GÜRBÜZ O.
International Congress of Academical Research, Ankara, Türkiye, 23 Ağustos 2021, (Özet Bildiri)
2021
202123. Phenolic Acid Composition of the Strawberry Tree (Arbutus Unedo L.) From Bursa
Yıldız E., Akpınar Bayizit A.
5th International Academic Studies Conference, İstanbul, Türkiye, 15 - 17 Mart 2021, ss.391-401, (Özet Bildiri)
2020
202024. Health Promoter: Kombucha, and Its Antioxidative, Anti-diabetic and Anti-carcinogenic properties
YILDIZ E., ZİYANOK S., ÇALIŞKAN Z., GÜLDAŞ M., GÜRBÜZ O.
International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry (BioTechBioChem 2020), Ankara, Türkiye, 16 - 18 Aralık 2020, (Tam Metin Bildiri)
2020
202025. Gut-brain Relationship in Psychology
YILDIZ E., GÜLDAŞ M., GÜRBÜZ O.
3rd International Scientific Conference “Health. Society. Science”, Litvanya, 22 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
2019
201926. Health benefits of Kombucha tea enriched with olive leaf and honey.
Değirmencioğlu N., Yildiz E., Güldaş M., Gürbüz O.
4th International Conference on Obesity and Chronic Diseases, California, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 03 Temmuz 2019, ss.1, (Özet Bildiri)
2019
201927. The Effects of A Food Industry by-product Coffee Silverskin on Kefir Microbiota
Şahan Y., Değirmencioğlu N., Özmen Toğay S., Yıldız E., Güldaş M., Gürbüz O.
1st International Conference on Preventive Medicine, 12 - 14 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)
2019
201928. Impact of Bio-active Phenolics on Medical Nutrition Therapy and Obesity.
Güldaş M., Değirmencioğlu N., Şahan Y., Yıldız E., Gürbüz O.
4th International Conference on Obesity and Chronic Diseases, California, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 03 Temmuz 2019, (Özet Bildiri)
2019
201929. Impact of Bio-active Phenolics on Medical Nutrition Therapy and Obesity. . July 01-03, 2019 San Francisco,USA (Oral Presentation)
GÜLDAŞ M., DEĞİRMENCİOĞLU N., ŞAHAN Y., Yıldız E., GÜRBÜZ O.
4th International Conference on Obesity and Chronic Diseases, San-Francisco, Kostarika, 1 - 03 Temmuz 2019, (Özet Bildiri)
2019
201930. Interactions Between Gut Microbiota And Probiotics
GÜLDAŞ M., YILDIZ E., GÜRBÜZ O.
4th International Conference on Obesity and Chronic Diseases, San-Francisco, Kostarika, 1 - 03 Temmuz 2019, (Özet Bildiri)
2019
201931. Impact of Bio-active Phenolics on Medical Nutrition Therapy and Obesity
Güldaş M., Değirmencioğlu N., Şahan Y., Yıldız E., Gürbüz O.
4th International Conference on Obesity and Chronic Diseases, San-Francisco, Kostarika, 1 - 03 Temmuz 2019, (Özet Bildiri)
2019
201932. Organik Hayvansal Gıda Üretiminde Gıda Güvenliği
GÜLDAŞ M., YILDIZ E., GÜRBÜZ O.
6. Organik Tarım Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 15 Mayıs 2019, (Tam Metin Bildiri)
2019
201933. Effects of different drying techniques on the in vitro bioaccessibility of total polyphenols and antioxidant activity of Hayward kiwifruit
KIZMAZ A., BARUTÇU MAZI I., YILDIZ E., GÜRBÜZ O.
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon), 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
2019
201934. Phenolics, Antioxidant Capacity and Bioaccessibility of Kombucha Tea
DEĞİRMENCİOĞLU N., Yildiz E., ŞAHAN Y., Guldas M., Gurbuz O.
257th National Meeting of the American-Chemical-Society (ACS), Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 31 Mart - 04 Nisan 2019, cilt.257, (Özet Bildiri)
2018
201835. Impact of fatty acids on gut microbiota and disease control
GÜLDAŞ M., DEĞİRMENCİOĞLU N., Özgen Özkaya Ş., YILDIZ E., GÜRBÜZ O.
International Congress on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research, 28 - 30 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
201836. The effects of pharmabiotics on the weight control
DEĞİRMENCİOĞLU N., Özgen Özkaya Ş., GÜLDAŞ M., YILDIZ E., GÜRBÜZ O.
International Congress on Food, Nutrition, and Dietetics, Gastronomy Reseacrh, 28 - 30 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
201837. Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkisi
DEĞİRMENCİOĞLU N., YILDIZ E., ŞAHAN Y., GÜLDAŞ M., GÜRBÜZ O.
5.Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, Türkiye, 11 - 14 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
2018
201838. Antioxidant Activity and In vitro Bioaccessibility of Crackers Enriched with Mahaleb and Turmeric
Yıldız E., Göçmen D., Gürbüz O.
3rd International Conference on Obesity and Chronic Diseases, California, Amerika Birleşik Devletleri, 23 - 25 Temmuz 2018, (Özet Bildiri)
2018
201839. The Physical and Sensorial Properties of Crackers Supplemented with Chia Seed Flour
DÜNDAR A. N., AYDIN E., Parlak Ö., YILDIZ E.
5th International ISEKI_Food Conference, 3 - 05 Temmuz 2018
2018
201840. Antioxidant Activity and Bioaccessibility of Chia Crackers
DÜNDAR A. N., YILDIZ E., Parlak Ö., AYDIN E.
5th International ISEKI_Food Conference, 3 - 05 Temmuz 2018
2018
201841. Gıda Takviyesi Olarak Spirulina Platensis Üretimi ve Kullanım Alanları
Yörük G., YILDIZ E., GÜRBÜZ O., GÜLDAŞ M.
Uludağ Üniversitesi VII. Bilgilendirme ve ARGE Günleri, Bursa, Türkiye, 3 - 04 Nisan 2018
2018
201842. Antimikrobiyal Aktif Ambalajlama
YILDIZ E., Yörük G., GÜRBÜZ O., GÜLDAŞ M., Begenirbas A.
Uludağ Üniversitesi VII. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 3 - 04 Nisan 2018
2018
201843. Mikroalg Spirulina’nın Besinsel Özellikleri ve Metabolizması
YILDIZ E., Yörük G., GÜLDAŞ M., GÜRBÜZ O.
Uludağ Üniversitesi VII. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 3 - 04 Nisan 2018
2018
201844. Zeytinyağının Yağ Asitleri ve Fenolik Maddeleri: Sağlık Üzerindeki Etkileri
YILDIZ E., GÜLDAŞ M., ÇETİN K.
Uludağ Üniversitesi 7. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Türkiye, 3 - 04 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2017
201745. Functional Properties of Crackers Supplemented with Turmeric (Curcuma Longa L) and Mahaleb (Prunus Mahaleb L) Powders
Yıldız E., Güngör G., Ateş M., Yılmaz H., Göçmen D.
III International Conference on Food Chemistry and Technology, Maryland, Amerika Birleşik Devletleri, 2 - 04 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
2017
201746. Spirulina platensis as Food Supplement and its Health Benefits
GÜLDAŞ M., GÜRBÜZ O., YILDIZ E., ATEŞ M.
III International Conference on Food Chemistry and Technology 2017, BALTİMORE, Amerika Birleşik Devletleri, 2 - 04 Kasım 2017, ss.25, (Özet Bildiri)
2017
201747. Antioxidant Properties of Snack Crackers Incorporated with Mahaleb (Prunus Mahaleb L) Powder
YILDIZ E., Güngör G., Yılmaz H., GÖÇMEN D.
19th InternationalConference on Functional Food, Safety and Health Guidelines in Food Technology, 20 - 21 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
2017
201748. Carob Flour as a Functional Agent for Bakery Products
YILDIZ E., AYDIN E., TOPALOĞLU K., ÇİFTÇİ S., GÖÇMEN D.
19th International Conference on Functional Food, Safety and Health Guidelines in Food Technology, Zürich, İsviçre, 20 - 21 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
2016
201649. Consumer’s behavior towords table olives
AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., DELİKANLI KIYAK B., YILDIZ E., VURAL H.
3rd International Conference on Food Sciences and Health (ICFSH), Sidney, Avustralya, 26 - 28 Kasım 2016, cilt.23, (Tam Metin Bildiri)
2016
201650. Consumers behavior towards table olives
AKPINAR BAYİZİT A., yılmaz ersan l., özcan t., delikanlı kıyak b., YILDIZ E., VURAL H.
2016 Apcbees Sydney conference, Sidney, Avustralya, 26 - 28 Kasım 2016, (Tam Metin Bildiri)
2016
201651. Nutritional and Sensory Attributes of Functional Pasta Enriched for Toddler’s and Children’s Feeding
ŞAHİN CEBECİ O. I., YILDIZ E., CANAN B., ÇELEBİ K.
2nd International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE 2016), Danimarka, 11 - 13 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
2015
201552. Turkish Cereal Based Fermented Food
GÖÇMEN D., YILDIZ E.
15th International Cereal and Bread Congress, Türkiye, 18 Nisan 2015 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
2015
201553. Organik Zeytinyağı ve Önemi
YILDIZ E., OKUMUŞ G., AKPINAR BAYİZİT A.
Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)
2015
201554. consumer preferences and perception an analysis on table olives
AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., YILDIZ E., VURAL H.
the 3rd international symposium on traditional foods from adriatic to caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.537
2015
201555. Physico-Chemical and Sensory Properties of Nutricionally-Enriched Pasta
ŞAHİN CEBECİ O. I., CANAN B., YILDIZ E., ÇELEBİ K.
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
2015
201556. Consumer Preferences and Perception: An Analysis on Table Olives
AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., Delikanlı B., YILDIZ E.
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
2015
201557. Evaluation of Antioxidant Activity of Pomegranate Molasses by 2,2-Diphenyl-lPicrylhydrazyl (DPPH) Method
AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., YILDIZ E.
4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), İspanya, 15 - 16 Haziran 2015, (Özet Bildiri)
2015
201558. Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi
OKUMUŞ G., YILDIZ E., AKPINAR BAYİZİT A.
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
2015
201559. Lactarius Türü Mantarların Besinsel ve Antioksidan Özellikleri
YILDIZ E., MACAR ÖZBEY M., Tokat S., AKPINAR BAYİZİT A.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
2014
201460. Bebek Sütü Üretiminde Yeni Fikirler: Algal Protein, Algal Yağ ve Diğer Fonksiyonel Bileşenler İlaveleri
ŞAHİN CEBECİ O. I., AKPINAR BAYİZİT A., YILDIZ E.
Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
2014
201461. Edible Flowers of Turkey: Innovative Nutraceuticals
ÖZCAN T., YILDIZ E., YILMAZ ERSAN L., AKPINAR BAYİZİT A.
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2014, (Özet Bildiri)
2014
201462. Antioxidative and Phenolic Content of Commercial Apple Cider Vinegars in Turkey
YILDIZ E., AKPINAR BAYİZİT A., ŞAHİN CEBECİ O. I., ÇİRKİN S.
25th International Scientific Experts Congress on Agriculture and Food Industry, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
2013
201363. Antioxidant and Chemical Characteristics of Arbutus unedo L.
YILDIZ E.
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
2012
201264. Arbutus unedo L. Meyvesinin Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri
AKPINAR BAYİZİT A., YILDIZ E., ERDÖNMEZ E.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
2011
201165. Bioavailability of food polyphenols
ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., YILMAZ ERSAN L., DELİKANLI KIYAK B., YILDIZ E.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
2011
201166. Functional Properties and Anti-microbial Activity of Some Macrofungal Extracts
AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., YILDIZ E., DELİKANLI KIYAK B.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)
2011
201167. The Use of Microorganisms for Vanilin Flavour Production
AKPINAR BAYİZİT A., ÖZCAN T., YILMAZ ERSAN L., YILDIZ E., DELİKANLI KIYAK B.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 26 - 29 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2023
20231. Movement and Nutrition Principles
GÜLDAŞ M., YEŞİLDEMİR Ö., GÜRBÜZ O., ÖZDER S., YILDIZ E.
Functional Exercise Anatomy and Physiology for Physiotherapists, Defne Kaya Kutlu, Editör, Springer, Cham, ss.537-545, 2023
2023
20232. Movement and Nutrition Principles
YEŞİLDEMİR Ö., GÜLDAŞ M., GÜRBÜZ O., Özder S., YILDIZ E.
Functional Exercise Anatomy and Physiology for Physiotherapists, Defne Kaya Utlu, Editör, Springer, Cham, ss.537-545, 2023
2022
20223. Lipidler
İstek N., Güldaş M., Yıldız E.
A'dan Z'ye Beslenme, Doç. Dr. Artun Yıbar, Editör, Dora, Bursa, ss.59-74, 2022
2021
20214. Hareket ve Beslenme İlkeleri
GÜLDAŞ M., YILDIZ E., GÜRBÜZ O., Özder S.
Fizyoterapistler için Egzersiz Anatomisi ve Fizyolojisi, Defne KAYA, Editör, Hipokrat Yayıncılık, Ankara, ss.423-430, 2021
2019
20195. Sirke
Değirmencioğlu N., Şahan Y., Yıldız E., Güldaş M.
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknolojisi ve Sağlık, E.Anlı,P.Şanlıbaba, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Bursa, ss.365-379, 2019
2019
20196. Biopreservative Effects of Sourdough Fermentation on The Mould Growth in Bread and Bakery Products
YILDIZ E., GÖÇMEN D.
Trends in Landscape, Agriculture, Forest and Natural Science, Prof. Dr. Murat Zencirkiran, Editör, Cambridge Scholars Publishing, Newcastle, ss.293-312, 2019
Desteklenen Projeler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam Ediyor
Yenilebilir Mikroalg ve Mikroalg Türevlerinin Kombu Çayı Üretiminde Kullanım Olanağının Araştırılması
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
YILDIZ E. (Yürütücü), KAHRAMAN M., ÖZCAN SİNİR G., GÜRBÜZ O., ÖZGÖREN A. S.
2025 - 2026
2025 - 2026
Gemlik Zeytin Çeşidinin Farklı Metotlarla İşlenmesiyle Elde Edilen Zeytinyağı Çeşitlerinin Biyoaktivitelerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
Gürbüz O. (Yürütücü), Canbey İ., Çetin K., Yıldız E.
2025 - 2026
2025 - 2026Muşmula Sirkesinin Uçucu Bileşen Fenolik Bileşen ve Organik Asit Profilinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Gürbüz O. (Yürütücü), Yıldız E.
2022 - 2026
2022 - 2026
Establishment of Centre of Vocational Excellence (CoVE) for Dairy Sector
Erasmus Projesi , Erasmus Projesi, Avrupa Düzeyi
(Proje Özeti)
Güldaş M. (Yürütücü), Gürbüz O., Üstün G. E., Yıldız E., Düven G.
2022 - 2025
2022 - 2025
Switching Mediterranean consumers to Mediterranean sustainable healthy dietary patterns
UFUK 2020 Projesi , FET, Yeni ve Gelişen Teknolojiler Projesi
Güldaş M. (Yürütücü), Özyazıcıoğlu N., Üstün G. E., Gürbüz O., Yıldız E., Erdoğan Demir Ç., et al.
2022 - 2025
2022 - 2025
Switching Mediterranean consumers to Mediterranean sustainable healthy dietary patterns
UFUK 2020 Projesi , H2020 Diğer Kariyer Geliştirme Projeleri
Güldaş M.(Yürütücü), Özyazıcıoğlu N., Akbudak N., Gürbüz O., Yıldız E., İstek N., et al.
2021 - 2023
2021 - 2023
Network TCM alternatives for antibiotics worldwide: Global Initiative for Traditional Solutions to Antimicrobial Resistance (GIFTS-AMR)
AB Destekli Diğer Projeler
(Proje Özeti)
Güldaş M. (Yürütücü), Gürbüz O., Yıldız E.
2020 - 2021
2020 - 2021Ticari Kefir Kültürlerinin In-vitro Biyocanlılıklarının Raf ömrü Süresince Değerlendirilmesi, HDP(SAĞBF)-2020/17
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güldaş M. (Yürütücü), Değirmecioğlu N., Özmen Toğay S., Yıldız E., Gülkun G.
2019 - 2021
2019 - 2021Fonksiyonel Bir İçecek: Kahve Çekirdeği Zarı ile Zenginleştirilmiş Kefir
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güldaş M. (Yürütücü), Şahan Y., Özmen Toğay S., Değirmencioğlu N., Gürbüz O., Yıldız E.
2019 - 2019
2019 - 2019Using Green Roofs as Research and Educational Training Spaces to Enhance Urban Specialty Crop Production
Diğer Ülkelerden Üniversiteler Tarafından Desteklenmiş Proje
Yıldız E., Richardson M. L.
2017 - 2019
2017 - 2019YAĞI AZALTILMIŞ, FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ GELİŞTİRİLMİŞ CHİA İLAVELİ KRAKER ÜRETİMİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Dündar A. N.(Yürütücü), Aydın E., Yıldız E.
2016 - 2019
2016 - 2019Mapping Skills needs and supply in the dairy sector
Erasmus Projesi , Erasmus Projesi, Avrupa Düzeyi
(Proje Özeti)
Güldaş M.(Yürütücü), Gürbüz O., Avşar Z., Özcan T., Yilmaz Ersan L., Yıldız E., et al.
2012 - 2015
2012 - 2015Arbutus unedo L. Meyvesinin Bileşimi Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Akpınar Bayizit A. (Yürütücü), Yıldız E.
Patent
2025
2025A METHOD FOR DRYING KOMBUCHA MOTHER (SCOBY)
Patent
Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: PCT/TR2025/051019 , Standart Tescil
2024
2024KOMBU ÇAYI ANASININ (SCOBY) KURUTULMASI İÇİN BİR YÖNTEM
Patent
Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2024/015838 , Standart Tescil
2023
2023A METHOD OF PRODUCING KOMBUCHA WITH A HIGH CONTENT OF BIOACTIVE COMPOUNDS USING MICROALGAE DERIVATIVES
Patent
Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: PCT/TR2023/051539 , Standart Tescil
2023
2023MİKROALG TÜREVLERİNİN KULLANIMI İLE BİYOAKTİF BİLEŞİK İÇERİĞİ YÜKSEK BİR KOMBU ÇAYI ÜRETME YÖNTEMİ
Patent
Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2023/015364 , Standart Tescil
2021
2021SUGAR-FREE BEE FEED AND ITS USE IN FUNCTIONAL HONEY PRODUCTION
Patent
Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: TR2021/050467 , Standart Tescil
2021
2021ŞEKER KATKISIZ ARI YEMİ VE BU YEMİN FONKSİYONEL BAL ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Patent
Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2021/005208 , Standart Tescil
2019
2019KAHVE ÇEKİRDEĞİ ZARI KATKILI KEFİR ÜRÜNÜ VE ÜRETİM YÖNTEMİ
Patent
Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2019/14162 , Standart Tescil
Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorBursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
Yayın Kurul Üyesi
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Eylül 2025
Eylül 2025PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2024
Aralık 2024Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Hakemli Bilimsel Dergi
Eylül 2024
Eylül 2024ULUDAG BEE JOURNAL
Hakemli Bilimsel Dergi
Eylül 2024
Eylül 2024FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2024
Eylül 2024TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Hakemli Bilimsel Dergi
Ağustos 2024
Ağustos 2024SCIENTIFIC REPORTS
SSCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2024
Ağustos 2024Journal of Tekirdag Agricultural Faculty
Hakemli Bilimsel Dergi
Ağustos 2024
Ağustos 2024FOOD BIOPHYSICS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2024
Ağustos 2024Scientific Reports
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2024
Ağustos 2024Processes
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2024
Temmuz 2024Discover Food
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2024
Temmuz 2024FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2024
Temmuz 2024Processes
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Haziran 2024
Haziran 2024FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
SSCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2024
Mayıs 2024DISCOVER FOOD
SSCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2024
Mayıs 2024FOOD BIOSCIENCE
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2024
Mayıs 2024AGRONOMY
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2024
Şubat 2024Food and Health
Hakemli Bilimsel Dergi
Ocak 2024
Ocak 2024FOOD BIOSCIENCE
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2023
Kasım 2023Processes
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Kasım 2023
Kasım 2023BRAZILIAN ARCHIVES OF BIOLOGY AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2023
Ekim 2023TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Hakemli Bilimsel Dergi
Ekim 2023
Ekim 2023ULUDAG BEE JOURNAL
Hakemli Bilimsel Dergi
Ekim 2023
Ekim 2023FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2023
Ekim 2023Food Science and Engineering Research
Hakemli Bilimsel Dergi
Ekim 2023
Ekim 2023FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2023
Eylül 2023AYDIN GASTRONOMY
Hakemli Bilimsel Dergi
Eylül 2023
Eylül 2023FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2023
Eylül 2023MOLECULES
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2023
Ağustos 2023LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2023
Ağustos 2023SUSTAINABILITY
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2023
Temmuz 2023Processes
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Haziran 2023
Haziran 2023APPLIED SCIENCES
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2023
Mayıs 2023MOLECULES
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2023
Nisan 2023BEVERAGES (BASEL)
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2023
Mart 2023AGRICULTURE
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2023
Mart 2023BEVERAGES (BASEL)
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2023
Şubat 2023ULUDAG BEE JOURNAL
Hakemli Bilimsel Dergi
Şubat 2023
Şubat 2023APPLIED SCIENCES
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2023
Ocak 2023SUSTAINABILITY
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2022
Aralık 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2022
Aralık 2022MOLECULES
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2022
Kasım 2022Processes
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2022
Kasım 2022NUTRIENTS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2022
Ekim 2022BEVERAGES (BASEL)
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2022
Ekim 2022MATERIALS
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Eylül 2022
Eylül 2022DİSCOVER FOOD
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2022
Eylül 2022Discover Food
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2022
Ağustos 2022HELIYON
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2022
Ağustos 2022FOODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2022
Ağustos 2022PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2022
Ağustos 2022FOOD BIOSCIENCE
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2022
Mayıs 2022FOOD BIOSCIENCE
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2022
Nisan 2022ULUDAG BEE JOURNAL
Hakemli Bilimsel Dergi
Eylül 2021
Eylül 2021FOOD BİOSCİENCE
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2021
Eylül 2021BRAZILIAN JOURNAL OF PHARMACEUTICAL SCIENCES
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2021
Temmuz 2021GIDA
Hakemli Bilimsel Dergi
Nisan 2021
Nisan 2021GIDA
Hakemli Bilimsel Dergi
Bilimsel Projelerde Hakemlikler
Ekim 2022
Ekim 2022Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Bursa Uludağ Üniversitesi, Türkiye
Ödüller
Aralık 2024
Aralık 20242022 Yılı Akademik Performans Ödülleri-Meslek Yüksekokulları-Genç Araştırmacı Ödülü
Bursa Uludağ Üniversitesi
Aralık 2022
Aralık 2022Bursa Uludağ Üniversitesi 2021 Yılı Bilim, Özel, Teşvik ve Hizmet Ödülleri – Yıllık Ticarileşen Patent Ödülü
Bursa Uludağ Üniversitesi
Haziran 2015
Haziran 2015En İyi Sözlü Sunum Ödülü-1. 4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015)
Iccpe
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
02 Kasım 2017 - 04 Kasım 2017
02 Kasım 2017 - 04 Kasım 2017III. International Conference on Food Chemistry and Technology
Katılımcı
Maryland-Amerika Birleşik Devletleri
18 Nisan 2017 - 21 Nisan 2017
18 Nisan 2017 - 21 Nisan 201719th International Conference on Functional Food, Safety and Health Guidelines in Food Technology
Oturum Başkanı
Zürich-İsviçre
11 Mayıs 2016 - 13 Mayıs 2016
11 Mayıs 2016 - 13 Mayıs 2016