Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

  • 2012 - 2020 Doç. Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

  • 2010 - 2010 Dr. Öğr. Üyesi

    University of Wisconsin-Madison, Agricultural And Life Sciences, Department Of Food Science

  • 2005 - 2006 Dr. Öğr. Üyesi

    University of Wisconsin-Madison, Agricultural And Life Sciences, Department Of Food Science

  • 1994 - 2003 Araştırma Görevlisi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Yönetimsel Görevler
  • 2023 - 2025 Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2020 - 2023 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2020 - 2023 Fakülte Kurulu Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Akademi Dışı Deneyim
  • 2014 - 2014 ErasmusDersVerme Hareketliliği

    Technology and Natural Sciences University , Bydgoszcz, Polonya, ErasmusDersVerme Hareketliliği

  • 2012 - 2012 Erasmus DersVerme Hareketliliği

    Life Sciences, Czech University , Erasmus DersVerme Hareketliliği

  • 2010 - 2012 Ziyaretçi Öğretim Üyesi

    University of Wisconsin-Madison USA, Ziyaretçi Öğretim Üyesi

  • 2005 - 2012 Ziyaretçi Öğretim Üyesi

    University of Wisconsin-Madison USA, Ziyaretçi Öğretim Üyesi

Verdiği Dersler
  • Doktora

    İleri Süt Teknolojisi

    Fermente Süt ürünleri Kimyası ve Biyokimyası

    Doktora Uzmanlık Alan Dersi

    Doktora Uzmanlık Alan Dersi

    İleri Peynir Teknolojisi

    Doktora Uzmanlık Alan Dersi

    Doktora Uzmanlık alan Dersi

    Süt Ürünlerinde Fonksiyonel Katkılar

  • Yüksek Lisans

    Süt Ürünleri Üretim Teknolojisi

    Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi

    Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi

    Toplum Beslenmesi

    Süt Teknolojisinde Alternatif Koruma Yöntemleri

    Süt Ürünlerinde Reoloji ve Tekstür

    GMB5183 Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi

    Süt Teknolojisinde Probiyotik Bakteriler ve Prebiyotikler

    Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasötikler

    Süt ve Ürünleri Fizik ve Kimyası

    Gıda Sanitasyonu

  • Lisans

    GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ÜRÜN GELİŞTİRME UYGULAMALARI

    Süt Teknolojisi

    Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi

    Beslenme İlkeleri

    Organik Gıdaların İşlenmesi

    Fonksiyonel Gıdalar Teknolojisi

    Proses Uygulamaları I

    İşletme Hijyeni ve Sanitasyonu

    Süt İşleme Teknolojisi

Yönetilen Tezler