-
2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2012 - 2020 Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2010 - 2010 Dr. Öğr. Üyesi
University of Wisconsin-Madison, Agricultural And Life Sciences, Department Of Food Science
-
2005 - 2006 Dr. Öğr. Üyesi
University of Wisconsin-Madison, Agricultural And Life Sciences, Department Of Food Science
-
1994 - 2003 Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2023 - 2025 Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2020 - 2023 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2020 - 2023 Fakülte Kurulu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2014 ErasmusDersVerme Hareketliliği
Technology and Natural Sciences University , Bydgoszcz, Polonya, ErasmusDersVerme Hareketliliği
-
2012 - 2012 Erasmus DersVerme Hareketliliği
Life Sciences, Czech University , Erasmus DersVerme Hareketliliği
-
2010 - 2012 Ziyaretçi Öğretim Üyesi
University of Wisconsin-Madison USA, Ziyaretçi Öğretim Üyesi
-
2005 - 2012 Ziyaretçi Öğretim Üyesi
University of Wisconsin-Madison USA, Ziyaretçi Öğretim Üyesi
-
Doktora
İleri Süt Teknolojisi
Fermente Süt ürünleri Kimyası ve Biyokimyası
Doktora Uzmanlık Alan Dersi
Doktora Uzmanlık Alan Dersi
İleri Peynir Teknolojisi
Doktora Uzmanlık Alan Dersi
Doktora Uzmanlık alan Dersi
Süt Ürünlerinde Fonksiyonel Katkılar
-
Yüksek Lisans
Süt Ürünleri Üretim Teknolojisi
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
Toplum Beslenmesi
Süt Teknolojisinde Alternatif Koruma Yöntemleri
Süt Ürünlerinde Reoloji ve Tekstür
GMB5183 Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
Süt Teknolojisinde Probiyotik Bakteriler ve Prebiyotikler
Fonksiyonel Gıdalar ve Nutrasötikler
Süt ve Ürünleri Fizik ve Kimyası
Gıda Sanitasyonu
-
Lisans
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ÜRÜN GELİŞTİRME UYGULAMALARI
Süt Teknolojisi
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
Beslenme İlkeleri
Organik Gıdaların İşlenmesi
Fonksiyonel Gıdalar Teknolojisi
Proses Uygulamaları I
İşletme Hijyeni ve Sanitasyonu
Süt İşleme Teknolojisi
-
Süt ürünlerinde BRCGS küresel standartların uygulamalı araştırılması
Özcan T. (Danışman)
S.ERGÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
FONKSİYONEL FERMENTE KREMA ÜRETİMİ
Özcan T. (Danışman)
M.ÖZCAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
MİHALİÇ PEYNİRİNDEN İZOLE EDİLEN BAZI LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN FARKLI SÜT EMÜLSİYON SİSTEMLERİNDE FERMANTASYONUNUN BELİRLENMESİ
Özcan T. (Danışman)
G.KESER(Öğrenci), Doktora, 2023 -
GLİKOZ OKSİDAZ ENZİMİ VE FARKLI KARBONHİDRAT KAYNAKLARININ PROBİYOTİK SÜT FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Özcan T. (Danışman)
H.ŞEYMA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
YAĞ ASİTLERİNCE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ BİTKİSEL YAĞLI SÜTLÜ BUZ ÜRETİMİ
Özcan T. (Danışman)
B.TUĞÇE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
TEREYAĞININ OKSİDASYON STABİLİTESİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE FARKLI ÜZÜM ÇEŞİDİ KABUĞU BİYOAKTİF BİLEŞENLERİNİN ETKİSİ
Özcan T. (Danışman)
Z.BAŞÇAM(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Fonksiyonel fermente yayık altı suyu üretimi
Özcan T. (Danışman)
M.DEMİRAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Yayık altı suyu kullanımının düşük yağlı kaşar peynirlerinin fonksiyonel ve teknolojik özelliklerine etkisinin araştırılması
Özcan T. (Danışman)
H.RIZA(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Kırmızı pancarlı probiyotik yoğurt üretiminde şeker ikamesi olarak Stevia kullanımı
ÖZCAN T. (Danışman)
-
PROBİYOTİK BAKTERİLERİN BAKLAGİL UNLARI İÇEREN in vitro KOŞULLARDA VE SÜT MODELİNDE CANLILIĞININ VE BAZI PROBİYOTİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Özcan T. (Danışman)
-
Stevia katkılı probiyotik yoğurtlarda bakteri canlılığının ve ürün özelliklerinin belirlenmesi
Özcan T. (Danışman)
-
Akasya gamı ve pektin ilavesinin siyah havuç katkılı probiyotik yoğurtların fonksiyonel ve teknolojik özelliklerine etkisinin araştırılması
Özcan T. (Danışman)
-
Beyaz peynirde enstrümental tekstür ve duyusal analizler arasındaki korelasyonun değerlendirilmesi üzerine bir araştırma
Özcan T. (Danışman)
-
Krema soğutma sıcaklığının ve asitlendirme yönteminin tereyağının özellikleri üzerine etkisinin araştırılması
Özcan T. (Danışman)
-
Yağı azaltılmış labne peynirinin tekstürel özelliklerinin geliştirilmesi
Özcan T. (Danışman)
-
Yenilebilir mantarın (Cordyceps militaris) potansiyel prebiyotik aktivitesinin ve süt fermantasyonu üzerine etkisinin belirlenmesi
Özcan T. (Danışman)
-
Sebze püreleri ile üretilen yoğurtların özelliklerinin belirlenmesi
Özcan T. (Danışman)
-
Meyveli probiyotik fermente süt içeceği üretimi
Özcan T. (Danışman)
-
Bitkisel protein katkılı yağsız fermente süt içeceğinin özelliklerinin belirlenmesi.
Özcan T. (Danışman)
-
Süt proteini katkıları ile zenginleştirilen yağsız yoğurtların tekstürel özelliklerinin belirlenmesi
Özcan T. (Danışman)
-
Probiyotik yoğurt üretiminde ß-glukan kullanımı
Özcan T. (Danışman)
-
Farklı dumanlama tekniklerinin Füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine etkisi
ÖZCAN T. (Danışman)
-
Farklı starter kültür oranları ile hayvansal ve mikrobiyel kaynaklı peynir mayaları kullanılarak üretilen tam yağlı beyaz peynirlerin özelliklerinin belirlenmesi
Özcan T. (Danışman)
-
Lactobacillus rhamnosus kültürü ile probiyotik yoğurt üretimi
Özcan T. (Danışman)