Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Articles Published in Other Journals
Using Beeswax Coatings for Prolongation Shelf Life of Cheese
Uludağ Arıcılık Dergisi
, vol.15, no.1, pp.22-32, 2015 (Scopus)
Türkiye de Tavuk Eti Tüketim Alışkanlıkları ve Marka Tercihleri
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, vol.27, no.2, pp.83-92, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Et Ürünlerinde Nitrat-Nitrit Kullanımının Azaltılmasında Bitkisel Kaynakların Kullanım Olanakları
akademik Gıda
, vol.10, no.2, pp.125-130, 2012 (Peer-Reviewed Journal)
HACCP Model Application in the Production of Canned Grapefruit Segment
Akademik Gıda
, vol.3, no.16, pp.22-25, 2005 (Peer-Reviewed Journal)
Türk Gıda Sanayiinin Uluslararası Rekabet Gücü
Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
, vol.18, pp.17-35, 2004 (Peer-Reviewed Journal)
Application of Hazard Analysis Critical Control Point HACCP System to The Aseptic Tomato Paste Industry
Akademik Gıda
, vol.1, no.6, pp.31-35, 2003 (Peer-Reviewed Journal)
Dilimlenerek Dondurulmuş Kivi Meyvesinin Kalitesi Üzerine Meyve Olgunluğunun Şeker Organik Asit Çözeltisine Daldırmanın ve Depolama Sıcaklıklarının Etkileri
Dünya Gıda Dergisi
, vol.6, no.4, pp.77-87, 2001 (Peer-Reviewed Journal)
Antioksidan Vitaminler
Gıda
, no.3, pp.58-60, 2000 (Peer-Reviewed Journal)
Süt Endüstrisi Atıklarının Çevre Kirliliğine Etkileri
Dünya Gıda Dergisi,
, vol.6, no.4, pp.66-68, 2000 (Peer-Reviewed Journal)
Meyvelerin Beslenmedeki Önemi ve Üzümsü Meyvelerin Sağlık Üzerine Etkileri
Dünya Gıda Dergisi
, vol.6, no.23, pp.97-100, 2000 (Peer-Reviewed Journal)
Meyveli Pastörize Yoğurtların Dayanımları Üzerine Bir Araştırma
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, vol.18, no.3, pp.37-50, 1999 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Beslenmede yeni trend: besin mayası
2. Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Turkey, 15 - 17 December 2022, pp.53
Aronya meyvesinin (aronia melanocarpa) diabetes mellitus üzerine etkisi
2. Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Turkey, 15 - 17 December 2022, pp.55
Ukraine – Russian Conflict Creates a Series Food (Grain) Security Threat for Turkish Agriculture/Economy and Vulnerability Evaluations on Innovated Per Adult Human Unit Method (PAHUM) vs. Per Capita
VI. International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Kütahya, Turkey, 7 - 09 October 2022
Health Promoter: Kombucha, and Its Antioxidative, Anti-diabetic and Anti-carcinogenic properties
International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry (BioTechBioChem 2020), Ankara, Turkey, 16 - 18 December 2020

The Effects of A Food Industry by-product Coffee Silverskin on Kefir Microbiota
1st International Conference on Preventive Medicine, 12 - 14 November 2019
The pros and cons of systematic solutions for the production, certification and distribution of PDO, PGIand TSG products in EU countries
Geographical indications of animal originated products in Turkey, Krakow, Poland, 7 - 09 October 2019, pp.85-100
Impact of Bio-active Phenolics on Medical Nutrition Therapy and Obesity. . July 01-03, 2019 San Francisco,USA (Oral Presentation)
4th International Conference on Obesity and Chronic Diseases, San-Francisco, Costa Rica, 1 - 03 July 2019

The effects of pharmabiotics on the weight control
International Congress on Food, Nutrition, and Dietetics, Gastronomy Reseacrh, 28 - 30 November 2018
Impact of fatty acids on gut microbiota and disease control
International Congress on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research, 28 - 30 November 2018
Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkisi
5.Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, Turkey, 11 - 14 October 2018
Antimikrobiyal Aktif Ambalajlama
Uludağ Üniversitesi VII. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Turkey, 3 - 04 April 2018
Süt Sektöründe Mesleki Yeterlilik ve Gereksinimlerin Belirlenmesi
Uludağ Üniversitesi VII. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Turkey, 3 - 04 April 2018
Phenolics, Antioxidant capacity and Bioaccessibility of Chicory Varieties (Cichorium spp.) Grown in Turkey
III International Conference on Food Chemistry and Technology, Baltimore, United States Of America, 2 - 04 November 2017
Karacabey Yöresi Geleneksel Peyniri Mihaliç Peyniri
Karacabey Sempozyumu 2015, Karacabey, Turkey, 1 - 03 October 2015, vol.1, pp.553-560
Ekolojik Hayvansal Ürünlerin İşlenmesi
Türkiye II. Organik Hayvancılık Kongresi, Bursa, Turkey, 24 - 26 October 2013, vol.1, pp.245-253
Inhibition of Listeria monocytogenes and Salmonella typhimurium bu using organic acids and natural commercial disinfectants in broccoli florets
23rd Food Micro Congress, İstanbul, Turkey, 3 - 07 September 2012, pp.1
Gıda Firmalarının Kriz Dönemi Pazarlama Stratejileri
Türkiye IX. Tarım Ekonomisi Kongresi, Şanlıurfa, Turkey, 22 - 24 September 2010, vol.1, pp.379-386
Olive Oil Production in Turkey
6th Euro Fed Lipid Congress, Athens, Greece, 7 - 10 September 2008, pp.1
Konserve Kutularında Korozyonu Oluşturan Etkenler
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 6 - 08 November 2009, pp.653-658
Determination of Some Heavy Metals in the Cocoa Butter and Some Oils used in Chocolate Production
6th Euro Fed Lipid Congress, Athens, Greece, 7 - 10 September 2008, pp.1
Trans Fatty Acids in Meat and Meat Products
6th Euro Fed Lipid Congress, Athens, Greece, 7 - 10 September 2008, pp.1
Kalsiyum Klorürün Meyve ve Sebze İşlemede Kullanılması
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Turkey, 21 - 23 May 2008, vol.319
In vitro Antioxidant and Antimicrobial Properties of Oregano and Thyme Extracts from Greece
2nd Int. Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Turkey, 24 - 26 October 2007, pp.121
The organic acid profile of boza: a fermented beverage
5th International Congress on Food Technology, Atina, Greece, 9 - 11 March 2007
Antimicrobial Effects in Food and Prevention of Contamination in Food Industry
Proc. 1st seminar on Microbial Contamination & Contamination Routes in Food Industry, Espoo, Finland, 22 - 23 January 2007, pp.1-2
Flavonoidlerin Beslenme ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 26 May 2004, pp.33
Turunçgil Meyvelerinin Besin Değeri ile Beslenme ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 26 May 2004, pp.60
Dondurulmuş Kivi Üretiminde Kalitenin Optimizasyonu
Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Ordu, Turkey, 23 October 2003, pp.126-130
Bir Arı Ürünü Olan Propolis’in Antimikrobiyel Aktivitesi ve Eser Elementlerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi.
Marmara Bölgesi II. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Turkey, 25 - 27 October 1995