Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

YEREL PAZARLARDA SATILAN EV YAPIMI MANDA YOĞURTLARI İLE ENDÜSTRİYEL MANDA YOĞURTLARININ DUYUSAL OLARAK KARŞILAŞTIRILMASI

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.88-89

Yeni Nesil Probiyotikler

International Asian Congress on Contemporary Sciences -VII, Olongapo, Filipinler, 9 - 11 Aralık 2022, ss.569-570

PROBİYOTİKLERE ALTERNATİF POSTBİYOTİKLER VE SAĞLIK ÜZERİNE POTANSİYEL ETKİLERİ

7th ASIA PACIFIC International Modern Sciences Congress, Jakarta, Endonezya, 4 - 05 Kasım 2022, ss.458

Fonksiyonel Bir Bileşen Olarak Spirulina platensis’in Süt Ürünlerinde Kullanımı

2 ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND APPLIED NATURAL SCIENCES, 15 - 18 Ekim 2022, ss.243

Relationship With Vitamin D And Covid-19 Disease

14th. INTERNATIONAL CONFERENCE ON MATHEMATICS, ENGINEERING, NATURAL AND MEDICAL SCIENCES, Paris, Fransa, 6 - 07 Temmuz 2022, ss.230-237 Sürdürülebilir Kalkınma

Relationship between vitamin D and Covid-19 disease

Conference on Mathematic, Engineering and Natural Sciences, July 6-7, Paris, France, Paris, Fransa, 6 - 07 Temmuz 2022, cilt.1, ss.230-237

Identifying the consumer characteristics and preferences towards traditional cheese

186th International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE, Lizbon, 11 - 12 Mayıs 2017

The characterization of the textural and sensory properties of buffalo milk yoghurts

186th International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE), Lizbon, Portekiz, 11 - 12 Mayıs 2017

Textural Properties of Herby Cheese

3rd International Conference on Food Sciences and Health (ICFSH), SİDNEY, Avustralya, 26 - 28 Kasım 2016

Evaluation of Fatty Acid Profile of Trabzon Butter

4th International Conference on Chemical and Process Engineering, Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015, cilt.7, ss.190-194

Beslenme genomiği ve nutrigenetik

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Survival of Lactobacillus spp. in Fruit Based Fermented Dairy Beverages

4th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICCPE 2015), Madrid, İspanya, 15 Haziran - 16 Mayıs 2015

Phenolics in Human Health

International Conference on Chemical and Food Engineering-ICCFE, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 4 - 05 Nisan 2014, cilt.5, ss.393-396 Sürdürülebilir Kalkınma

Survival of selected probiotic bacteria in set-type yogurt supplemented with chestnut flour

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

γ - aminobütirik asit (GABA) ve süt ürünlerinde önemi

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012

Bioavailability of food polyphenols

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011

Kitap & Kitap Bölümleri

Pharmacological and Therapeutic Potential of Adaptogenic Plants

Recent Advances in Molecular Biology and Biochemistry , Assoc. Prof. Dr. Mesut Isik,Assist. Prof. Dr. Yunus Emre Arvas, Editör, Biyomit, İstanbul, ss.144-152, 2023

Adaptojenik Mantarlar

Tarım, Orman ve Su Bilimlerinde Öncü ve Çağdaş Çalışmalar, Prof. Dr. Alaeddin BOBAT, Editör, Duvar Yayın, İzmir, ss.1-249, 2023

PROBİYOTİKLER VE GÜNCEL ÇALIŞMALAR

TEMEL TIP BİLİMLERİNDE GÜNCEL ÇALIŞMALAR 4, Dr. Öğr. Üyesi Toğrul NAĞIYEV,Dr. Ali ÜÇKAYABAŞI, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.149-169, 2023

Metrikler

Yayın

52

Atıf (WoS)

126

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

156

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları