Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: İznik Myo, Gıda İşleme, Gıda Teknolojisi Prog.
Araştırma Alanları: Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi

Metrikler

Yayın

54

Atıf (WoS)

133

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

167

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

307

H-İndeks(Scholar)

6

Atıf (TrDizin)

4

H-Index (TrDizin)

1

Proje

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Çeyreklik Dilimlerdeki Makale Sayıları

Q1

Q2

Q3

Q4

Biyografi

Berrak Delikanlı-Kıyak, Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümün’de 2010 yılında lisans, 2012 yılında yüksek lisans, 2018 yılında ise doktora eğitimini tamamlamıştır. 2010-2017 yılları arasında İznik, Gemlik ve Karacabey Meslek Yüksekokullarında görevlendirmeli-öğretim görevlisi olarak çalışmış ve doktora eğitimi süresince TÜBİTAK-BİDEB bursiyeri olmuştur. 2017-2018 yılları arasında ise Eker firmasında Ar-Ge Mühendisi olarak çalışmıştır. 2019 yılı itibari ile BUÜ İznik MYO'unda Öğr. Gör. (Dr.) olarak çalışmaktadır.