Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: İznik Myo, Gıda İşleme, Gıda Teknolojisi Prog.
WoS Araştırma Alanları: Yaşam Bilimleri (Life), Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Temel Bilimler (Sci)
Avesis Araştırma Alanları: Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
Metrikler

Yayın

59

Atıf (WoS)

144

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

201

H-İndeks (Scopus)

4

H-İndeks (Scholar)

12

Atıf (TrDizin)

5

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

8

Proje

2

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Biyografi

Berrak Delikanlı-Kıyak, Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümün’de 2010 yılında lisans, 2012 yılında yüksek lisans, 2018 yılında ise doktora eğitimini tamamlamıştır. 2010-2017 yılları arasında İznik, Gemlik ve Karacabey Meslek Yüksekokullarında görevlendirmeli-öğretim görevlisi olarak çalışmış ve doktora eğitimi süresince TÜBİTAK-BİDEB bursiyeri olmuştur. 2017-2018 yılları arasında ise Eker firmasında Ar-Ge Mühendisi olarak çalışmıştır. 2019 yılı itibari ile BUÜ İznik MYO'unda Öğr. Gör. (Dr.) olarak çalışmaktadır.