Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: İznik Myo, Gıda İşleme, Gıda Teknolojisi Prog.
WoS Araştırma Alanları: Yaşam Bilimleri (Life), Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Temel Bilimler (Sci)
Avesis Araştırma Alanları: Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi

Yayınlardaki İsimler: Kiyak Berrak Delikanli
Metrikler

Yayın

70

Yayın (WoS)

13

Yayın (Scopus)

15

Atıf (WoS)

213

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

268

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

1071

H-İndeks (Scholar)

13

Atıf (TrDizin)

10

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

119

H-İndeks (Sobiad)

6

Atıf (Diğer Toplam)

13

Toplam Atıf Sayısı

355

Proje

2

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Biyografi

Berrak Delikanlı-Kıyak, Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümün’de 2010 yılında lisans, 2012 yılında yüksek lisans, 2018 yılında ise doktora eğitimini tamamlamıştır. 2010-2017 yılları arasında İznik, Gemlik ve Karacabey Meslek Yüksekokullarında görevlendirmeli-öğretim görevlisi olarak çalışmış ve doktora eğitimi süresince TÜBİTAK-BİDEB bursiyeri olmuştur. 2017-2018 yılları arasında ise Eker firmasında Ar-Ge Mühendisi olarak çalışmıştır. 2019 yılı itibari ile BUÜ İznik MYO'unda Öğr. Gör. (Dr.) olarak çalışmaktadır.