SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Kasaplık Hayvanlarda Önemli Bazı Enterobacteriaceae Grubu Mikroorganizmlerin Araştırılması
Turkısh Journal of Veterinary and Animal Sciences
, sa.18, ss.189-194, 1994 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The effect of nitrogen doses on dry matter distiribution and nitrogen uptake of the plant in maturity periods of oat Avena sativa
Bulgarian Journal of Agricultural Sci.
, cilt.19, sa.6, ss.1292-1297, 2013 (Hakemli Dergi)
Soğuk Olarak Tüketime Sunulan Bazı Hazır Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi
Uludağ Üniv. J. Fac. Vet. Med.
, cilt.24, ss.69-74, 2009 (Hakemli Dergi)
Bursa’xxda Tüketime Sunulan Bazı Gıdalarda Yersinia Enterocolitica’xxnın Varlığının Araştırılması .
Gıda
, cilt.31, sa.1, ss.59-63, 2006 (Hakemli Dergi)
Bursa da Tüketime Sunulan Bazı Gıdalarda Yersinia enterocolitica nın Varlığının Araştırılması
GIDA
, cilt.31, sa.1, ss.59-63, 2005 (Hakemli Dergi)
Bursa da Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.28, ss.467-473, 2002 (Hakemli Dergi)
Bursa’xxda Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi.
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.2, sa.28, ss.467-473, 2002 (Hakemli Dergi)
:Bursa’da Satışa Sunulan Mihaliç Peynirlerinden İzole Edilen Koliform Grubu Mikroorganizmaların Tiplendirilmesi.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.1, sa.11, ss.71-73, 2000 (Hakemli Dergi)
Farklı Sıcaklıklarda Muhafaza Edilen Sütlerin Pastörizasyonu.
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.1, sa.14, ss.7-13, 2000 (Hakemli Dergi)
Bursa’xxda tüketilen dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi
GIDA
, cilt.23, sa.4, ss.261-265, 1998 (Hakemli Dergi)
Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz peynirlerin Fiziko Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Y.Y. Vet. Fak. Derg.
, cilt.9, ss.51-56, 1998 (Hakemli Dergi)
Bursa’da Tüketilen Dondurmaların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi
GIDA
, cilt.23, sa.4, ss.261-265, 1998 (Hakemli Dergi)
Üniversite Öğrencilerinin Süt ve Süt Ürünlerini Tüketme Alışkanlığı
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergis
, cilt.16, sa.1, ss.99, 1997 (Hakemli Dergi)
Bazı Peynir Çeşitlerinde Yersinia Türü Bakterilerin Varlığının Araştırılması
U. Ü. Vet. Fak. Derg.
, cilt.16, 1997 (Hakemli Dergi)
Bazı Peynirlerimizin Üretim Teknolojileri.
SÜT TEKNOLOJİSİ
, sa.1, ss.26, 1997 (Hakemsiz Dergi)
Süt Endüstrisinde Starter Kültür Kullanımı.
GIDA SANAYİİ
, sa.47, ss.31-34, 1996 (Hakemsiz Dergi)
Elazığ’xxda Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Kalitesi Üzerinde Araştırmalar.
Veteriner Bilimleri Dergisi
, sa.11, ss.77-81, 1995 (Scopus)
Elazığ’xxda Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi.
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.12, sa.6, ss.13-18, 1992 (Hakemli Dergi)
Kasaplık Hayvanlara Uygulanan Hormon Benzeri Maddelerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi.
Türk Veteriner Hekimleri Dergisi
, cilt.2, sa.4, ss.25-29, 1992 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Patlıcan Kızartılması İşleminde Yağ Çekme Miktarının Azaltılması Üzerine Bir Çalışma.
8 th International Vocational Schools Symposium, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019
Sporcularda Süt ve Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi
ULUSLARARASI BALKANSPOR BİLİMLERİ KONGRESİ, Bursa, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2017
Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Analiz Laboratuvarı
U.Ü. IV.Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri Etkinlik Programı.Akademik Mucizeler Pazarı, Bursa, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2014
Assessment of the microbiological quality of meal samples taken from catering service
2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007
Bursa da Tüketime Sunulan Sucuk Sosis ve Salamların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi ( Uluslarası Katılımlı), Bursa, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006
Bursa’da Tüketime Sunulan Bazı Gıdalarda Yersinia enterocolitica’nın Varlığının Araştırılması
3. Gıda Mühendisliği Kongresi., Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2003
Detention of Critical Control Points in White Pickled Cheese Production.Anniversary Conference with International Participation.
Union of Bulgarian Scientists, Stara Zagora, Bulgaristan, 5 - 06 Haziran 2001
Halk Sağlığı Açısından BSE.
Bilimsel Gelişmeler Işığında BSE Sempozyumu, Burdur, Türkiye, 30 - 31 Mart 2001
Et ve Et Ürünlerinin Üretildiği, Muhafaza Edildiği, Nakledildiği ve Tüketiciye Sunulduğu Yerlerin Taşımaları Gerekli Asgari Teknik ve Hijyenik Koşullar
Türkiye’de Üretiminden Tüketime Et Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 20 - 21 Ekim 2000
Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
2000’li Yıllarda Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999
Bazı Peynir Çeşitlerinde Yersinia Türü Bakterilerin Varlığının Araştırılması.
V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998
Çiğ Sütün 4(1 (C’de 32 Saat Süreyle Muhafazasında Laboratory Pasteuriser FT43 A’da 71.7(C’de 15 Saniye HTST(yüksek ısıda kısa zaman) Pastörizasyonla Mikrobiyolojik ve kimyasal Kalitesinde Meydana Gelen Değişimler
IV. Ulusal Nükleer Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Uludağ Üniversitesi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1996
Bir Arı Ürünü Olan Propolis’in Antimikrobiyel Aktivitesi ve Eser Elementlerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi.
Marmara Bölgesi II. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995
Kasaplık Hayvanlara Uygulanan Hormon Benzeri Maddelerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Marmara Bölgesi
Marmara Bölgesi II. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995
Bursa’da Tüketilen Dondurmaların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. Marmara Bölgesi
Marmara Bölgesi II. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995
Kasaplık Hayvanlarda Uygulanan Hormon Benzeri Maddelerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi
Marmara Bölgesi 2. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995, ss.62