Yayınlar & Eserler

Makaleler 21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (3)
TRDizin (12)
Diğer Yayınlar (9)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 16

1. Patlıcan Kızartılması İşleminde Yağ Çekme Miktarının Azaltılması Üzerine Bir Çalışma.

8 th International Vocational Schools Symposium, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)

2. Sporcularda Süt ve Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi

ULUSLARARASI BALKANSPOR BİLİMLERİ KONGRESİ, Bursa, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

3. Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Analiz Laboratuvarı

U.Ü. IV.Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri Etkinlik Programı.Akademik Mucizeler Pazarı, Bursa, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2014

4. Assessment of the microbiological quality of meal samples taken from catering service

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, (Tam Metin Bildiri)

5. Bursa da Tüketime Sunulan Sucuk Sosis ve Salamların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri

2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi ( Uluslarası Katılımlı), Bursa, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006

8. Halk Sağlığı Açısından BSE.

Bilimsel Gelişmeler Işığında BSE Sempozyumu, Burdur, Türkiye, 30 - 31 Mart 2001, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

10. Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri

2000’li Yıllarda Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999, (Tam Metin Bildiri)

11. Bazı Peynir Çeşitlerinde Yersinia Türü Bakterilerin Varlığının Araştırılması.

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, (Tam Metin Bildiri)

15. Bursa’da Tüketilen Dondurmaların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. Marmara Bölgesi

Marmara Bölgesi II. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995, (Tam Metin Bildiri)

16. Kasaplık Hayvanlarda Uygulanan Hormon Benzeri Maddelerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi

Marmara Bölgesi 2. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995, ss.62, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. PROTEİNLER

A'dan Z'ye BESLENME, MUSTAFA TAYAR,ARTUN YILBAR, Editör, Dora, Bursa, ss.1-653, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

40

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

3

Atıf (Diğer Toplam)

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları