Makaleler
35
Tümü (35)
SCI-E, SSCI, AHCI (20)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (20)
Scopus (22)
TRDizin (12)
Diğer Yayınlar (2)
2. In-vitro bioaccessibility and mineral content of two Ribes species growing in Cumalikizik village, Bursa Türkiye
Frontiers in Life Sciences and Related Technologies (Online)
, cilt.5, sa.2, ss.101-107, 2024 (Hakemli Dergi)
5. The Effects of Different Irrigation Levels and Nitrogen Doses on Growth, Quality and Physiological Parameters of Warm-season Turfgrasses
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.29, sa.1, ss.272-286, 2023 (SCI-Expanded)
13. Cibacron Blue F3GA ile modifiye polimerik mikroküreler ile RuBisCO adsorpsiyonu
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.23, sa.2, ss.685-702, 2021 (Hakemli Dergi)
16. Marmara Geçiş İklimi Kuşağında Sulama ve Azotlu GübrelemeDüzeylerinin Bazı Sıcak İklim Çim Bitkisi Türlerinin Gelişimi ve ÇimKalitelerine Etkileri
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
, cilt.25, sa.2, ss.241-245, 2016 (Hakemli Dergi)
33. Peroxidase activity and lipid peroxidation in strawberry Fragaria X ananassa plants under low temperature
Journal of Biological and Environmental Sciences
, cilt.2, ss.95-100, 2008 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
70
3. Yayılı Kirletici Kaynaklardan Gelen Azot Ve Fosfor Yükünün Giderilmesinde Festuca arundinacea'nın Etkinliğinin Belirlenmesi
25. Ulusal Biyoloji Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 Temmuz 2023, ss.53, (Tam Metin Bildiri)
4. Marmara Denizi'ne dökülen Azot ve Fosfor Kirliliğinin Takibi ve Kirliliğin Giderimine Yönelik Fitoremediasyon Çalışma Modeli (Nilüfer Çayı Örneği)
Uluslararası Jeoloji Kongresi 74. Türkiye Jeoloji Kurultayı, Türkiye, 11 Nisan 2022, (Özet Bildiri)
7. Comparison of mineral contents and their Bioaccessibilities of Cornelian Cherry (Cornus mass L.) Genotypes
11th Aegean Analytical Chemistry Days, 25 - 29 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
8. Some chemical properties of cookies supplemented with oleaster flour
The 4th International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
9. Determination of Sulfur Compounds Contents in Garlic During Storage Period
17TH International Nutrition Diagnostics Conference (INDC 2017), 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
12. Antioxidant Properties of Oleaster Flour
International Congress on New Trends in Science, Engineering and Technology, Barcelona, İspanya, 27 - 29 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
13. Mineral composition and bioaccessibility in gooseberry genotypes
International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 - 05 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
14. Bioaccessibility of minerals in some currants genotypes
International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 - 05 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
29. Marmara (Geçiş) İklimi Kuşağında Sulama ve Azotlu Gübreleme Düzeylerinin Bazı Sıcak İklim Çim Bitkisi Türlerinin Gelişimi ve Çim Kalitelerine Etkileri
Türkiye 11. Tarla Bitkileri Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2015, (Tam Metin Bildiri)
30. Nutritional Quality of Traditional Turkish Fruit Oleaster Elaeagnus angustifolia L
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
31. Cansev A., Dülger Altiner D., Çelik G., Aydın E., Inkaya Dundar A., Şahan Y., Göçmen D. 2015. Determination of Various Chemical Properties of Oleaster (Elaeagnus angustifolia L.)
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
32. Determination of Various Chemical Properties of Oleaster Elaeagnus angustifolia L
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, saray bosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.318
33. Physiological Effects of Different Irrigation Levels and Nitrogen Doses on Various Turfgrasses
26th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry, 26 - 30 Eylül 2015, (Tam Metin Bildiri)
35. Marmara Geçiş iklimi kuşağında sulama ve azotlu gübreleme düzeylerinin bazı sıcak iklim çim bitkisi türlerinin gelişimi ve çim kalitelerine etkileri
11. Tarla Bitkileri Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2015, ss.114, (Özet Bildiri)
36. Innovative Food Additives Oleaster Flour
3rd International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science (ISITES 2015), Valencia, İspanya, 3 - 05 Haziran 2015, ss.1052-1061, (Tam Metin Bildiri)
37. Kızılcık Meyvelerinin Mineral İçerikleri ve Biyoalınabilirlik
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
41. Evaluation of Fruit Characteristics Among Naturally Grown Wild Fruit Elaeagnus angustifolia Genotypes in Turkey
Workshop Latest Technologies for Crop Improvement, Antalya, Türkiye, 22 - 27 Şubat 2015, (Özet Bildiri)
42. Bioaccessibility of some Metals in Pekmez (Molasses) Produced Different Fruits
The 2th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
43. Choline Chloride as a Growth Stimulator in Strawberry Plants.
24th International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry, Bosna-Hersek, 25 - 28 Eylül 2013, (Özet Bildiri)
47. Functional Food Ingredient: Oleaster Flour
1st International Conference on Nutraceutical and Cosmetic Science(ICNaCS), Malezya, 22 - 23 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
48. Comparison of Functional Properties of Linden Flowers by Different Drying Methods
1st International Conference on Nutraceutical and Cosmetic Science (ICNaCS), Malezya, 22 - 23 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
49. İğde Ununun Kimyasal Ve Mineral İçeriğinin Belirlenmesi
11. Gıda kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
50. Konvansiyonel ve Organik olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması
11. Gıda kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
55. Studies on Bioactivities of Pericarp and Mesocarp Fraction of Fresh Eleagnus angustifolia L. Fruit
3rd PAK-TURK Conference on Chemical Sciences, 13 - 15 Eylül 2012, (Özet Bildiri)
56. Studies on bioactivities of pericarp and mesocarp fraction of fresh Eleagnus angustifolia L. fruit. Bursa/Turkey.
3rd PAK-TURK Conference on Chemical Sciences, 13 - 15 Eylül 2012, ss.144, (Özet Bildiri)
57. Influence of mycorrhizal fungi and liquid organic fertilizer on the mineral nutrition and growth of chestnut seedlings.
Fifth International Chestnut Symposium, West Virginia, Amerika Birleşik Devletleri, 4 - 08 Ağustos 2012, ss.36, (Özet Bildiri)
58. Development of EST Based SSR Markers for the Garlic Genome
6th International Symposium on Edible Alliaceae, 21 - 24 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)
61. Determination of total phenolic content and antioxidant capacity of oleaster fruits.
5th Central European Congress on Food, 19 - 22 Mayıs 2010, ss.122, (Özet Bildiri)
66. Determination of Total Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Oleaster Fruits
5th Central European Congress on Food, 19 - 22 Mayıs 2010, (Özet Bildiri)
Metrikler
Yayın (WoS)
24
Yayın (Scopus)
23
Atıf (WoS)
277
H-İndeks (WoS)
9
Atıf (Scopus)
317
H-İndeks (Scopus)
9
Atıf (Scholar)
180
H-İndeks (Scholar)
4
Atıf (TrDizin)
15
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Sobiad)
5
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
18
Proje
24
Fikri Mülkiyet
14
Tez Danışmanlığı
3