Yayınlar & Eserler

Makaleler 25
Tümü (25)
SCI-E, SSCI, AHCI (17)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (18)
ESCI (1)
Scopus (17)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 10

1. Keten ve Chia Tohumunun Jelleşme Özellikleri ve Gıdalarda Kullanımı

13. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, İzmir, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2025, ss.15, (Özet Bildiri)

2. KARADUT MEYVESİ VE FONKSİYONEL GIDA ÜRETİMİNDE KULLANILMASI

ISPEC 10th INTERNATIONAL CONFERENCE on AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES and RURAL DEVELOPMENT, 18 - 19 Temmuz 2022, ss.377-388, (Tam Metin Bildiri)

3. Bazı Çayların Antimikrobiyal Aktivitesi ve Gıdalarda Kullanımı

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 Mart 2022, (Özet Bildiri)

4. Evaluation of the bioaccessibility of peanut skin polyphenols and their potential use for food enrichment

4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021), 24 - 26 Kasım 2021, cilt.2, ss.51-55, (Tam Metin Bildiri)

5. Bioaccessibility Of Polyphenols From Hazelnut Skin And Their Use In Noodle Formulation

7th International Agriculture Congress (IAC), Ankara, Türkiye, 16 Ekim 2021, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

6. KESTANE KABUĞUNDAN ELDE EDILEN POLIFENOLLERIN BIYOERIŞILEBILIRLIĞI ÜZERINE ÇEŞIDIN ETKISI: KRAKER FORMÜLASYONUNDA POLIFENOLLERIN KULLANIMI

7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES AND RURAL DEVELOPMENT, Muş, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2021, ss.596-611, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. Drying Kinetics and Quality Characteristics of Hot Air Dried Potato cv. Jelly under Different Process Parameters

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.172-189, (Tam Metin Bildiri)

8. Effect of tea grade on the content of polyphenols alkaloids and antioxidant activity of Turkish black teas

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, (Özet Bildiri)

10. Determination of flavanols and caffeine and antioxidant activity of fresh young shoots of tea Camellia sinensis grown in Turkey

ICOS 2004 International Conference on O-Cha (tea) Culture and Science, Shizuoka, Japonya, 4 - 06 Kasım 2004, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

35

Yayın (WoS)

18

Yayın (Scopus)

17

Atıf (WoS)

1577

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

2107

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

3961

H-İndeks (Scholar)

14

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

6

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları