Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

KARADUT MEYVESİ VE FONKSİYONEL GIDA ÜRETİMİNDE KULLANILMASI

ISPEC 10th INTERNATIONAL CONFERENCE on AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES and RURAL DEVELOPMENT, 18 - 19 Temmuz 2022, ss.377-388

Bazı Çayların Antimikrobiyal Aktivitesi ve Gıdalarda Kullanımı

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 Mart 2022

Evaluation of the bioaccessibility of peanut skin polyphenols and their potential use for food enrichment

4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021), 24 - 26 Kasım 2021, cilt.2, ss.51-55

KESTANE KABUĞUNDAN ELDE EDILEN POLIFENOLLERIN BIYOERIŞILEBILIRLIĞI ÜZERINE ÇEŞIDIN ETKISI: KRAKER FORMÜLASYONUNDA POLIFENOLLERIN KULLANIMI

7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES AND RURAL DEVELOPMENT, Muş, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2021, ss.596-611 Sürdürülebilir Kalkınma

Drying Kinetics and Quality Characteristics of Hot Air Dried Potato cv. Jelly under Different Process Parameters

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.172-189

Metrikler

Yayın

34

Atıf (WoS)

1661

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

1963

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

1742

H-İndeks (Scholar)

6

Proje

6

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları