Prof. Dr. VİLDAN UYLAŞER


ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Gıda Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng)


Avesis Araştırma Alanları: Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

60

Yayın (WoS)

25

Yayın (Scopus)

30

Atıf (WoS)

694

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

875

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

703

H-İndeks (Scholar)

13

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

7

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2003 - 2007

2003 - 2007

Lisans

Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, Türkiye

1989 - 1996

1989 - 1996

Doktora

Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye

1985 - 1989

1985 - 1989

Yüksek Lisans

Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye

1980 - 1986

1980 - 1986

Lisans

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Bölümü, Türkiye

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Araştırma Alanları

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2011 - Devam Ediyor

2011 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

1988 - 2011

1988 - 2011

Yrd. Doç. Dr.

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Yönetimsel Görevler

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

2019 - 2025

2019 - 2025

Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Yönetilen Tezler

2010

2010

Yüksek Lisans

Terapötik etkili bazı gıdalar ve kullanım alanları

UYLAŞER V. (Danışman)

T.Şebnem(Öğrenci) Creative Commons License

Makaleler

Tümü (41)
SCI-E, SSCI, AHCI (24)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (25)
ESCI (1)
Scopus (30)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (10)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2017

2017

2. Turkey’s Vineyard Tourism Regions (Türkiye’nin Bağ Turizm Bölgeleri)

TÜRKBEN C., UYLAŞER V.

1th Internatıonal Rural Tourısm and Development Congress, Bursa, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.133, (Özet Bildiri)

2017

2017

4. Turkey’xxs Vineyard Tourism Regions

TÜRKBEN C., UYLAŞER V.

1th International Rural Tourism and Development Congress, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.133, (Özet Bildiri)

2013

2013

6. Characteristics of Pekmez (Grape Molasses) Traditionally Processed in Bursa, Turkey

TURKBEN C., UYLASER V., SUNA S., Yildiz G.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2012

2012

8. Colour stability of peeled ‘Sarıaşlama’ cv chestnut

İNCEDAYI B., YILDIZ G., UYLAŞER V.

Fifth International Chestnut Symposium, Shepherdstown, Amerika Birleşik Devletleri, 9 - 12 Eylül 2012, ss.33, (Özet Bildiri)

2010

2010

10. Research on The New Production Methods of Black Table Olives

KORUKLUOĞLU M., UYLAŞER V.

III Jornadas Internacionales De La Aceituna de Mesa, 10 - 11 Mart 2010

2009

2009

11. A Research on Suitability of Some Chestnut Cultivars for Candied Chestnut

UYLAŞER V., İNCEDAYI B., MERT C., SOYLU A.

1st European Congress on Chestnut - Castanea 2009, CUNEO, 13 - 16 Ekim 2009, cilt.866, ss.571-580, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

13. Trabzon Hurmasının Bileşimi ve Besleyici Değeri

Parseker S., Uylaser V., SUNA S.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)

2005

2005

14. Antioxidant Antiinflammatory and Antinociceptive Activities of Vitis Vinifera L cv Sultani Çekirdeksiz Leaves and Its Ethnic Products

KOŞAR M., TUNALIER TOPRAKLI Z., MALYER H., AKKOL E., UYLAŞER V., TÜRKBEN C., et al.

6th International Symposium on The Chemistry of Natural Compounds, Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2005, ss.155, (Özet Bildiri)

2000

2000

16. Salamura zeytinlerde bozulma etkeni küfler

GÖÇMEN D., KORUKLUOĞLU M., UYLAŞER V., GÜRBÜZ O., KUMRAL A., ŞAHİN İ.

Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.467-472

2000

2000

17. Gemlik tipi zeytinlerde mikotoksin kirliliğinin araştırılması

KORUKLUOĞLU M., GÜRBÜZ O., UYLAŞER V., KUMRAL A., ŞAHİN İ.

Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.214-219, (Tam Metin Bildiri)

2000

2000

18. Yeşil zeytin üretiminde farklı çeşit ve uygulamaların ürün kalitesine etkisi

UYLAŞER V., KORUKLUOĞLU M., GÖÇMEN D., KUMRAL A., ŞAHİN İ.

Türkiye 1. Zeytincilik Yetiştiriciliği Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.220-226, (Tam Metin Bildiri)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 726

h-indeksi (WOS): 11