Yayınlar & Eserler

Makaleler 28
Tümü (28)
SCI-E, SSCI, AHCI (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (15)
Scopus (15)
TRDizin (13)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 32

1. BROYLERLERDE SPAGHETTİ MEAT (İPLİKSİ KAS) ANOMALİSİ - SPAGHETTI MEAT MYOPATHY IN BROILERS

20th International Medicine and Heath Sciences Researches Congress, Ankara, Türkiye, 18 Ekim 2025, cilt.1, ss.320-321, (Özet Bildiri)

2. Effects of Sea Buckthorn on Human Health

VIII International Halich Congress on Multidisciplinary Scientific Research, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Aralık 2024, cilt.1, ss.1011-1015, (Tam Metin Bildiri)

3. Effects of Punicic Acid on Human Health and Its Status in Food Technology

VIII International Halich Congress on Multidisciplinary Scientific Research, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Aralık 2024, cilt.1, ss.1016-1021, (Tam Metin Bildiri)

4. Meta-Analysis On Food Supplement Usage Habits Of Healthcare Professionals

6. Uluslararası Karadeniz Modern Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Trabzon, Türkiye, 23 Ağustos 2024, cilt.1, ss.131, (Özet Bildiri)

5. Microbiological Analysis of Food Contact Surfaces at A Food Production Facility

Third International Congress on Biological and Health Sciences, Afyon, Türkiye, 14 Nisan 2023, cilt.1, ss.102, (Özet Bildiri)

6. GIDA ZİNCİRİNDE MİKROPLASTİK RİSKİ

11. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 Aralık 2022, cilt.11, ss.688-689, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

7. Bursa Keles Yöresinin Geleneksel Şifa Kaynağı Çam Kozalağı Pekmezi

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

8. Gıda Kaynaklı Paraziter Patojenler

8. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 Aralık 2021, cilt.1, ss.706-707, (Özet Bildiri)

9. Investigation of the Presence of Virulence and Enterotoxin Genes in Buttercream Originated Staphylococcus aureus Strains

8. Ulusal 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019, ss.71-81, (Tam Metin Bildiri)

10. Antibiotic Resistant Zoonotic Pathogens in the Food Chain

International Congress on Medical and Health Sciences Research, Balıkesir, Türkiye, 11 - 14 Temmuz 2019, cilt.1, ss.153-166, (Tam Metin Bildiri)

11. Staphylococcus aureus Contamination im Milk, Butter Cream and Ready-to-eat Dairy Products

3. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, cilt.3, ss.233, (Özet Bildiri)

12. The Assessment of Food Safety in Tas Kebab and Salad Processing Line

3. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, cilt.3, ss.84, (Özet Bildiri)

13. Comparative Evaluation of Acidification of Streptococcus thermophilus in two different medium

3. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, cilt.3, ss.86, (Özet Bildiri)

14. A Comparative Evaluation of CHROMagar MRSA II and E-test Results for Detection of Methicillin Resistance in Food Isolates of S. aureus

2. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, cilt.1, ss.420, (Özet Bildiri)

15. Gemlik Körfezinde Avlanan Su Ürünlerinde Bakır (Cu) Kontaminasyonunun Belirlenmesi

Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, cilt.1, ss.29-30, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

16. Phenotyping of Vancomycin Resistance Genes and Detection of Some Virulence Traits in Enterococci Strains Originated From Chicken Meat

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, cilt.1, ss.363, (Özet Bildiri)

18. Enterokok identifikasyonunda API 20 Strep ve klasik PCR verilerinin güvenirliğinin karşılaştırılması

6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.6, ss.204-205, (Özet Bildiri)

19. Laktobasil ve Streptokok Suşlarında Otoliz Hızının Belirlenmesi

6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.6, ss.58-59, (Özet Bildiri)

20. Diyet kısıtlamasının probiyotik bakteri olan Laktobasiller üzerine etkisi

41. Ulusal Fizyoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 9 - 13 Eylül 2015, cilt.41, ss.140-142, (Özet Bildiri)

21. Microbiological Safety of Tap and Artesian Well Water

2. International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, cilt.2, ss.218, (Özet Bildiri)

22. Incidence and antimicrobial resistance of Aeromonas hydrophila A major infectious aquatic pathogen

International Food Congress Novel Approchesin Food Industry (NAFI 2014), Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, cilt.1, ss.134, (Özet Bildiri)

24. Süt ve Süt Ürünlerinde Enterokokların Dağılımı veAntibiyotik Dirençlilik Profileri

U.Ü.III.Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, cilt.3, ss.285-0, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

25. Prevalence and Antibiotic Resistance Patterns of Enterococci from Milk and Dairy Products

Food Hygiene and Technology 43st Lenfeld’s and Hökl’s days, Brno, Çek Cumhuriyeti, 2 - 03 Ekim 2013, cilt.43, ss.71-0, (Özet Bildiri)

26. Perakende Deniz Ürünlerinde Vibrio Salmonella ve S aureus’un İnsidensi

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, cilt.5, ss.107-0, (Özet Bildiri)

27. Hayvansal Kaynaklı Gıdalarda VRE Vankomisin Dirençli Enterokok Kontaminasyonu

U.Ü.II.Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2012, cilt.2, ss.263-0, (Özet Bildiri)

28. Distribution of Vancomycin Resistant Enterococci VRE Isolated from Different Foodstuffs

23rd International ICFMH Symposium FoodMicro 2012, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, cilt.23, (Özet Bildiri)

30. Microbiological Investigation of Cig Kofte Samples Collected from Retail Markets and Isolation of Salmonella

Food Hygiene and Technology 41st Lenfeld’s and Hökl’s days, Brno, Çek Cumhuriyeti, 12 - 13 Ekim 2011, cilt.41, ss.11, (Özet Bildiri)

31. Isolation and Technological Characterization of Lactococcus Strains from White Pickled and Kashar Cheese

Veterinary Days of Faculty of Veterinary Medicine Justus Liebig University Giessen and Faculty of Veterinary Medicine Uludag University Bursa, Giessen, Almanya, 13 - 15 Temmuz 2011, (Özet Bildiri)

32. Determination of the Microbiological Quality of Kefir at Retail Level

International Food, Agriculture and Gastronomy Congress, Antalya, Türkiye, 15 - 19 Şubat 2011, (Özet Bildiri)
Kitaplar 10

1. Sütün Diğer Kimyasal Analiz Testleri

Süt Analiz Yöntemleri, SIRIKEN BELGİN, Editör, AKADEMİSYEN YAYINEVİ, Ankara, ss.49-52, 2024

2. Sütte Asitlik Tayini

Süt Analiz Yöntemleri, SIRIKEN BELGİN, Editör, AKADEMİSYEN YAYINEVİ, Ankara, ss.69-76, 2024

3. Süt Örneklerinin Analize Hazırlanması

Süt Analiz Yöntemleri, SIRIKEN BELGİN, Editör, AKADEMİSYEN YAYINEVİ, Ankara, ss.1-4, 2024

4. Bitkisel ve Hayvansal Gıdalarda Su Ayak İzi

Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisinde Yeni yaklaşımlar, PATIR BAHRİ, Editör, BİDGE Yayınları, Ankara, ss.249-262, 2024

5. Gıda Güvenliği İçin Alternatif Su Kaynakları: Yağmursuyu Hasadı Ve Gri Su Kullanımı

Biyosistem Mühendisliğinde Yeni Gelişmeler, ÇOĞUN HİKMET YETER, Editör, BİDGE Yayınları, Ankara, ss.15-36, 2024

6. Sütte Tağşiş Maddelerin Aranması I

Süt Analiz Yöntemleri, SIRIKEN BELGİN, Editör, AKADEMİSYEN YAYINEVİ, Ankara, ss.5-12, 2024

7. Fonksiyonel Gıdaların Geliştirilmesinde Güncel Yaklaşımlar

Sağlık Bilimlerinde Güncel Tartışmalar 7, Ali Bilgili, Başak Hanedan, Editör, Bilgin Kültür Sanat Yayınları, Ankara, ss.38-55, 2023

8. Üç Boyutlu (3D) Gıda Baskı Teknolojileri

SAĞLIK VE BİLİMSEL ALAN ARAŞTIRMALARI, REYHAN İRKİN, Editör, İKSAD, Ankara, ss.135-159, 2023

9. Fonksiyonel Gıda Bileşeni Psyllium (Plantago ovata) ve Sağlık Etkileri

Gıda Teknolojilerinde Yenilikler ve Araştırmalar, Prof. Dr. Hikmet Yeter Çoğun, Editör, BİDGE Yayınları, Ankara, ss.37-66, 2023

10. Probiyotik Olarak Bifidobakteriler

Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler, Mustafa NİZAMLIOĞLU, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.21-27, 2018
Metrikler

Yayın

70

Yayın (WoS)

15

Yayın (Scopus)

15

Atıf (WoS)

111

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

116

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

292

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

51

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

17

Proje

11

Fikri Mülkiyet

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları