Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Meta-Analysis On Food Supplement Usage Habits Of Healthcare Professionals

6. Uluslararası Karadeniz Modern Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Trabzon, Türkiye, 23 Ağustos 2024, cilt.1, ss.131

Microbiological Analysis of Food Contact Surfaces at A Food Production Facility

Third International Congress on Biological and Health Sciences, Afyon, Türkiye, 14 Nisan 2023, cilt.1, ss.102

GIDA ZİNCİRİNDE MİKROPLASTİK RİSKİ

11. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 Aralık 2022, cilt.11, ss.688-689 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Kaynaklı Paraziter Patojenler

8. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 Aralık 2021, cilt.1, ss.706-707

Investigation of the Presence of Virulence and Enterotoxin Genes in Buttercream Originated Staphylococcus aureus Strains

8. Ulusal 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019, ss.71-81

Antibiotic Resistant Zoonotic Pathogens in the Food Chain

International Congress on Medical and Health Sciences Research, Balıkesir, Türkiye, 11 - 14 Temmuz 2019, cilt.1, ss.153-166

The Assessment of Food Safety in Tas Kebab and Salad Processing Line

3. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, cilt.3, ss.84

Comparative Evaluation of Acidification of Streptococcus thermophilus in two different medium

3. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, cilt.3, ss.86

Staphylococcus aureus Contamination im Milk, Butter Cream and Ready-to-eat Dairy Products

3. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, cilt.3, ss.233

A Comparative Evaluation of CHROMagar MRSA II and E-test Results for Detection of Methicillin Resistance in Food Isolates of S. aureus

2. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, cilt.1, ss.420

Gemlik Körfezinde Avlanan Su Ürünlerinde Bakır (Cu) Kontaminasyonunun Belirlenmesi

Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, cilt.1, ss.29-30 Sürdürülebilir Kalkınma

Phenotyping of Vancomycin Resistance Genes and Detection of Some Virulence Traits in Enterococci Strains Originated From Chicken Meat

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, cilt.1, ss.363

Laktobasil ve Streptokok Suşlarında Otoliz Hızının Belirlenmesi

6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.6, ss.58-59

Diyet kısıtlamasının probiyotik bakteri olan Laktobasiller üzerine etkisi

41. Ulusal Fizyoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 9 - 13 Eylül 2015, cilt.41, ss.140-142

Microbiological Safety of Tap and Artesian Well Water

2. International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, cilt.2, ss.218

Incidence and antimicrobial resistance of Aeromonas hydrophila A major infectious aquatic pathogen

International Food Congress Novel Approchesin Food Industry (NAFI 2014), Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, cilt.1, ss.134

Süt ve Süt Ürünlerinde Enterokokların Dağılımı veAntibiyotik Dirençlilik Profileri

U.Ü.III.Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, cilt.3, ss.285-0 Sürdürülebilir Kalkınma

Prevalence and Antibiotic Resistance Patterns of Enterococci from Milk and Dairy Products

Food Hygiene and Technology 43st Lenfeld’s and Hökl’s days, Brno, Çek Cumhuriyeti, 2 - 03 Ekim 2013, cilt.43, ss.71-0

Perakende Deniz Ürünlerinde Vibrio Salmonella ve S aureus’un İnsidensi

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, cilt.5, ss.107-0

Hayvansal Kaynaklı Gıdalarda VRE Vankomisin Dirençli Enterokok Kontaminasyonu

U.Ü.II.Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2012, cilt.2, ss.263-0

Distribution of Vancomycin Resistant Enterococci VRE Isolated from Different Foodstuffs

23rd International ICFMH Symposium FoodMicro 2012, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, cilt.23

Microbiological Investigation of Cig Kofte Samples Collected from Retail Markets and Isolation of Salmonella

Food Hygiene and Technology 41st Lenfeld’s and Hökl’s days, Brno, Çek Cumhuriyeti, 12 - 13 Ekim 2011, cilt.41, ss.11

Isolation and Technological Characterization of Lactococcus Strains from White Pickled and Kashar Cheese

Veterinary Days of Faculty of Veterinary Medicine Justus Liebig University Giessen and Faculty of Veterinary Medicine Uludag University Bursa, Giessen, Almanya, 13 - 15 Temmuz 2011

Determination of the Microbiological Quality of Kefir at Retail Level

International Food, Agriculture and Gastronomy Congress, Antalya, Türkiye, 15 - 19 Şubat 2011

Kitap & Kitap Bölümleri

Fonksiyonel Gıdaların Geliştirilmesinde Güncel Yaklaşımlar

Sağlık Bilimlerinde Güncel Tartışmalar 7, Ali Bilgili, Başak Hanedan, Editör, Bilgin Kültür Sanat Yayınları, Ankara, ss.38-55, 2023

Fonksiyonel Gıda Bileşeni Psyllium (Plantago ovata) ve Sağlık Etkileri

Gıda Teknolojilerinde Yenilikler ve Araştırmalar, Prof. Dr. Hikmet Yeter Çoğun, Editör, BİDGE Yayınları, Ankara, ss.37-66, 2023

Üç Boyutlu (3D) Gıda Baskı Teknolojileri

SAĞLIK VE BİLİMSEL ALAN ARAŞTIRMALARI, REYHAN İRKİN, Editör, İKSAD, Ankara, ss.135-159, 2023

Probiyotik Olarak Bifidobakteriler

Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler, Mustafa NİZAMLIOĞLU, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.21-27, 2018

Metrikler

Yayın

59

Atıf (WoS)

94

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

101

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

253

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları