-
Ocak 2023 Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Balıkesir Üniversitesi
BERFİN ALTUNDAL, LACTOBACILLUS REUTERI VE STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS İÇEREN FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNÜN ÜRETİM BASAMAKLARI, TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ VE AROMA PROFİLLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2024 - Devam Ediyor VETERİNER GIDA HİJYENİSTLERİ DERNEĞİ
Üye
-
Nisan 2025 INTERNATIONAL JOURNAL OF MICROBIOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Şubat 2025 JOURNAL OF FOOD QUALITY
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Aralık 2024 BMC MICROBIOLOGY
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ekim 2024 JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Mart 2023 Izmir Democracy University Health Sciences Journal
Hakemli Bilimsel Dergi
-
Aralık 2021 IZMIR DEMOCRACY UNIVERSITY HEALTH SCIENCES JOURNAL
Hakemli Bilimsel Dergi
-
Haziran 2020 INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
SCI-E Kapsamındaki Dergi
-
Mart 2025 Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Balıkesir Üniversitesi, Türkiye
-
Nisan 2021 Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Balıkesir Üniversitesi, Türkiye
-
Nisan 2020 Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Balıkesir Üniversitesi, Türkiye
-
Kasım 2024 17 th International Medicine and Health Sciences Researchers Congress
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Ankara, Türkiye
-
Temmuz 2024 16 th International Medicine and Health Sciences Researchers Congress
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Ankara, Türkiye
-
Mart 2024 15 th International Medicine and Health Sciences Researchers Congress
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Ankara, Türkiye
-
Mayıs 2022 VI. SÜT VE SÜT HAYVANCILIĞI ÖĞRENCİ KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Kanat N., Düven G., Elal Muş T.
Bursa, Türkiye