Bilimsel & Mesleki Faaliyetler

Jüri Üyelikleri 1
  • Ocak 2023 Tez Savunma (Yüksek Lisans)

    Balıkesir Üniversitesi

    BERFİN ALTUNDAL, LACTOBACILLUS REUTERI VE STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS İÇEREN FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNÜN ÜRETİM BASAMAKLARI, TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ VE AROMA PROFİLLERİNİN BELİRLENMESİ

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler 1
  • 2024 - Devam Ediyor VETERİNER GIDA HİJYENİSTLERİ DERNEĞİ Sürdürülebilir Kalkınma

    Üye

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler 7
  • Nisan 2025 INTERNATIONAL JOURNAL OF MICROBIOLOGY

    SCI Kapsamındaki Dergi

  • Şubat 2025 JOURNAL OF FOOD QUALITY

    SCI Kapsamındaki Dergi

  • Aralık 2024 BMC MICROBIOLOGY

    SCI Kapsamındaki Dergi

  • Ekim 2024 JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES

    SCI Kapsamındaki Dergi

  • Mart 2023 Izmir Democracy University Health Sciences Journal

    Hakemli Bilimsel Dergi

  • Aralık 2021 IZMIR DEMOCRACY UNIVERSITY HEALTH SCIENCES JOURNAL

    Hakemli Bilimsel Dergi

  • Haziran 2020 INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES

    SCI-E Kapsamındaki Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler 3
  • Mart 2025 Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

    BAP Araştırma Projesi, Balıkesir Üniversitesi, Türkiye

  • Nisan 2021 Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

    BAP Araştırma Projesi, Balıkesir Üniversitesi, Türkiye

  • Nisan 2020 Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

    BAP Araştırma Projesi, Balıkesir Üniversitesi, Türkiye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler 4