Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 4
  • 2021 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, KARACABEY MYO, GIDA İŞLEME

  • 2020 - 2021 Doç. Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, KELES MYO, GIDA İŞLEME

  • 2014 - 2020 Öğretim Görevlisi Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, KELES MYO, GIDA İŞLEME

  • 2009 - 2014 Araştırma Görevlisi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Yönetimsel Görevler 2
  • 2022 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Karacabey Myo, Gıda İşleme

  • 2014 - 2021 Bölüm Başkanı

    Bursa Uludağ Üniversitesi, KELES MYO, GIDA İŞLEME

Akademi Dışı Deneyim 2
  • 2007 - 2008 Sorumlu Veteriner Hekim

    Ticari Kuruluş Özel, Bursam Et Entegre San. Tic. Ltd. Şti., Kesimhane, Sorumlu Veteriner Hekim

  • 2001 - 2006 Veteriner Hekim

    Ticari Kuruluş Özel, Vetline Hayvan Hastanesi, Klinik, Veteriner Hekim

Verdiği Dersler 34
  • Ön Lisans

    FONKSİYONEL GIDALAR

    Endüstriyel Yemek Üretimi

    GIDA KİMYASI Sürdürülebilir Kalkınma

    MESLEK ETİĞİ Sürdürülebilir Kalkınma

    DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ

    ÇİĞ SÜT ANALİZLERİ

    PEYNİR TEKNOLOJİSİ

    Endüstriyel Mikrobiyoloji

    Laboratuvar Teknikleri I

    AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ

    Gıda Analizleri

    YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ

    GENEL KİMYA

    SÜT ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ

    İş Hijyeni

    MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II

    KARİYER PLANLAMA Sürdürülebilir Kalkınma

    SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I Sürdürülebilir Kalkınma

    GIDA MİKROBİYOLOJİSİ

    DENGELİ BESLENME

    KANATLI TEKNOLOJİSİ

    HAYVANSAL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ

    ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II

    GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER I

    GIDA KATKI MADDELERİ

    SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II

    GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER II

    GENEL MİKROBİYOLOJİ

    ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I

    GIDA KODEKSİ VE YASAL MEVZUAT

    LABORATUAR TEKNİĞİ II

    LABORATUAR TEKNİĞİ I

    HİJYEN VE SANİTASYON

    GIDA GÜVENLİĞİ Sürdürülebilir Kalkınma