Akademik Ünvanlar
4
-
2021 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, KARACABEY MYO, GIDA İŞLEME
-
2020 - 2021 Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, KELES MYO, GIDA İŞLEME
-
2014 - 2020 Öğretim Görevlisi Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, KELES MYO, GIDA İŞLEME
-
2009 - 2014 Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yönetimsel Görevler
2
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Karacabey Myo, Gıda İşleme
-
2014 - 2021 Bölüm Başkanı
Bursa Uludağ Üniversitesi, KELES MYO, GIDA İŞLEME
Akademi Dışı Deneyim
2
-
2007 - 2008 Sorumlu Veteriner Hekim
Ticari Kuruluş Özel, Bursam Et Entegre San. Tic. Ltd. Şti., Kesimhane, Sorumlu Veteriner Hekim
-
2001 - 2006 Veteriner Hekim
Ticari Kuruluş Özel, Vetline Hayvan Hastanesi, Klinik, Veteriner Hekim
Verdiği Dersler
34
-
Ön Lisans
FONKSİYONEL GIDALAR
Endüstriyel Yemek Üretimi
GIDA KİMYASI
MESLEK ETİĞİ
DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ
ÇİĞ SÜT ANALİZLERİ
PEYNİR TEKNOLOJİSİ
Endüstriyel Mikrobiyoloji
Laboratuvar Teknikleri I
AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ
Gıda Analizleri
YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ
GENEL KİMYA
SÜT ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ
İş Hijyeni
MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II
KARİYER PLANLAMA
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
DENGELİ BESLENME
KANATLI TEKNOLOJİSİ
HAYVANSAL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II
GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER I
GIDA KATKI MADDELERİ
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II
GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER II
GENEL MİKROBİYOLOJİ
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I
GIDA KODEKSİ VE YASAL MEVZUAT
LABORATUAR TEKNİĞİ II
LABORATUAR TEKNİĞİ I
HİJYEN VE SANİTASYON
GIDA GÜVENLİĞİ