Akademik Unvanlar
-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2016 - 2022 Yrd. Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2011 - 2016 Yrd. Doç. Dr.
Okan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2009 - 2010 Uzman
İstanbul Teknik Üniversitesi, Rektörlük
-
1998 - 1999 Araştırma Görevlisi
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2022 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Arıcılık Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGAM)
-
2019 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, Piyasa Araştırma Komisyonu
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, İş Sağlığı ve Risk Değerlendirme
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, BAP Projeleri Muayne Kabul ve Taşınır Kayıt Komisyonu
-
2019 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, Döner Sermaye Satınalma Komisyonları
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, Döner Sermaye Muayne Komisyon
-
2019 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, İdari ve Mali İşler Muayne Komisyon
-
2018 - 2024 Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - 2019 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2016 Fakülte Sanayiyle Bütünleşik Eğitim (COOP)Koordinatörü
İstanbul Okan Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü (İngilizce)
-
2015 - 2016 Staj Başkanı
İstanbul Okan Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü (İngilizce)
Akademi Dışı Deneyim
-
2019 - Devam Ediyor Değerlendirici
MÜDEK- Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurumu
-
2019 - Devam Ediyor Eğitmen
TÜRKAK-Türkiye Akreditasyon Kurumu
-
2018 - Devam Ediyor METOT VALİDASYONU VE ÖLÇÜM BELİRSİZLİĞİ EĞİTMENİ
Diğer Kamu Kurumu, Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK), EĞİTİM
-
2018 - Devam Ediyor DEĞERLENDİRİCİ
Sivil Toplum Kuruluşu, Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurumu , MÜDEK
-
2015 - 2015 Doktora Sonrası Bursiyer Araştırmacı
EU JOINT RESEARCH CENTER INSTITUTE FOR HEALTH AND CONSUMER PROTECTION (IHCP
-
2011 - 2012 Kalite Koordinatörü
Azerbaycan Metroloji, Standartlaşma ve Patent Enstitüsü
-
2006 - 2009 Bilimsel İşler ve İş Geliştirme Koordinatörü
Kalite Sistem Mérieux NutriSciences
-
2005 - 2006 Kalite Güvence Yöneticisi
Kalite Sistem Mérieux NutriSciences
-
2003 - 2004 Stajer Araştırıcı
FAO/IAEA Agrochemical Units-FAO/IAEA Training and Reference Centre for Food and Pesticide Control,
-
1999 - 2002 Araştırıcı
TUBİTAK- Marmara Araştırma Merkezi- Gıda Enstitüsü
-
1999 - 2000 Misafir Araştırıcı
Health Canada Food Research Division; and Pest Management Regulatory Agency & Agriculture Canada, Canadian Food Inspection Agency
-
1999 - 1999 Misafir Araştırıcı
Robert Gordon University, UK
Verdiği Dersler
-
Doktora YENİLİKÇİ GIDA AMBALAJLAMA TEKNİKLERİ VE BİYOPOLİMERLER
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Ürün Geliştirme Uygulamaları
-
Lisans Thermodynamics
-
Yüksek Lisans Gıda Laboratuvarlardında Kalite Yönetim Sistemleri
-
Yüksek Lisans Yuksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Yüksek Lisans Bulaşanlar ve Kalıntılar
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Raf Ömrü
-
Doktora Doktora Tez Danışmanlığı
-
Doktora Doktora Uzmanlık Alan
-
Yüksek Lisans Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı
-
Lisans Heat and Mass Transfer
-
Doktora Gıda Sanayinde Ekstraksiyon Teknikleri ve Optimizasyon
-
Lisans Material and Energy Balances
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Ürün Geliştirme Uygulamaları II
-
Yüksek Lisans Seminer
-
Lisans Bitirme Çalışması
-
Lisans Termodinamik
-
Lisans Isı ve Kütle Transferi
-
Lisans Kütle ve Enerji Denkliği
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Ürün Geliştirme Uygulamaları 1
-
Lisans Ürün Geliştirme ve Projelendirme
-
Lisans Mesleki Uygulama
-
Lisans Proses Uygulamaları
-
Lisans Transport Phenomena II
-
Lisans Bitirme Tezi
-
Lisans Capstone Design Project
-
Lisans Thermodynamics
-
Lisans Food Engineering Operiations I
-
Lisans Kinetics
-
Lisans Food Technology
-
Lisans Unit Operations of Food Engineering II
-
Lisans Design of Food and Biological Systems
Yönetilen Tezler
-
Tez Aşamasında
Yolcı Ömeroğlu P. (Danışman)
E.Koç(Öğrenci), Doktora, Devam Ediyor -
Tez Aşamasında
Yolcı Ömeroğlu P. (Danışman)
B.Acoğlu(Öğrenci), Doktora, Devam Ediyor -
Tez Aşamasında
Yolcı Ömeroğlu P. (Danışman)
K.Topaloğlu(Öğrenci), Doktora, Devam Ediyor -
Azerbaycan’ın Kuzey Bölgesindeki İçilebilir Su Kaynaklarının Ekolojik Olarak İncelenmesi
Yolcı Ömeroğlu P. (Eş Danışman), Hacıyeva S.
R.Rahimova(Öğrenci), Doktora, Devam Ediyor -
Tez Aşamasında
Yolcı Ömeroğlu P. (Danışman)
P.Şahin(Öğrenci), Doktora, Devam Ediyor -
ARI ÜRÜNLERİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KARABUĞDAY GRANOLA ÜRETİMİNİN YANIT YÜZEY YÖNTEMİYLE OPTİMİZASYONU
Yolcı Ömeroğlu P. (Danışman)
H.DİKYOKUŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Rheum ribes (Işkın) Bitkisinin Kurutma Koşullarının Yüzey Tepkime Yöntemi ile Optimizasyonu ve Kurutma İşleminin Matematiksel Modellenmesi
Yolcı Ömeroğlu P. (Danışman)
-
Seramik kaplardan geçiş yapan kurşun ve kadminyumun saptanması
Yolcı Ömeroğlu P. (Danışman)
-
Gıda işleme süreçlerinin turunçgillerde bulunan bazı pestisit kalıntıları üzerine etkisi
Yolcı Ömeroğlu P. (Danışman)
-
Geleneksel anjelika reçelinin fiziko-kimyasal ve fonksiyonel özelliklerinin araştırılması
Yolcı Ömeroğlu P. (Danışman)
Tasarladığı Dersler
Verdiği Kurs ve Eğitimler
-
2021 - 2021 BEPKA TR41/20/TD/0086 METOT GEÇERLI KILMA VE ÖLÇÜM BELIRSIZLIĞI EĞITIMI
Uygulama Araştırma Merkezi - Sertifika Programı
-
2018 - 2018 Strengthening Food Testing and Metrology in the South Caucasus Countries”Technical cooperation project (PTB number 95097, BMZ-Nr. 2014.2204.7)-Challenges in pesticide residue analysis
Akademik Birimler - Sertifika Programı
-
2017 - 2017 Strengthening Food Testing and Metrology in the South Caucasus Countries”Technical cooperation project (PTB number 95097, BMZ-Nr. 2014.2204.7)- Pesticide Residue Analysis
Akademik Birimler - Sertifika Programı
Araştırma Altyapısı Bilgileri
-
Ocak 2023 Bursa Uludağ Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi
Uygulama Araştırma Merkezi - Müdürlük
Çopur Ö. U., Akpınar Bayizit A., Yolcı Ömeroğlu P., Kamiloğlu Beştepe S., Bekar E., Ünal T. T.
-
Ocak 2022 Bursa Uludağ Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi
Uygulama Araştırma Merkezi - Müdürlük
Yolcı Ömeroğlu P., Çopur Ö. U., Akpınar Bayizit A., Kamiloğlu Beştepe S., Bekar E., Ünal T. T.