Yayınlar & Eserler

Makaleler 16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (5)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 28

2. Electrochemical Detection of Foodborne Escherichia coli with Pencil-Drawn Paper-Based Biosensors

7th International Symposium on Advances in Pharmaceutical Analysis (APA 2025) , Ankara, Türkiye, 24 - 27 Ağustos 2025, ss.68, (Özet Bildiri)

3. Electrochemical Detection of E. coli with Paper Based Electrode

International Food Innovation and Sustainability Congress (IFIS2024), İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.129, (Özet Bildiri)

4. The Potential Use of Synbiotic Combinations in Cereal-Based Solid Food Products—A Review

4th International Electronic Conference on Foods, 15 - 30 Ekim 2023, cilt.26, sa.1, ss.60-65, (Tam Metin Bildiri)

5. The Potential Use of Synbiotic Combinations in Bread—A Review

4th International Electronic Conference on Foods, 15 - 30 Ekim 2023, cilt.26, sa.1, ss.22-27, (Tam Metin Bildiri)

6. DEVELOPMENT A VEGAN SNACK BAR

V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.508, (Özet Bildiri)

7. DEVELOPMENT A SUGAR FREE VEGAN CHOCOLATE

V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.509, (Özet Bildiri)

8. Development of N-doped Holey Graphene-based Aqueous Inks to Construct Flexible Electrochemical Sensors

33rd International Symposium on Pharmaceutical and Biomedical Analysis (PBA 2023), Ankara, Türkiye, 2 - 06 Temmuz 2023, (Yayınlanmadı)

11. Paper-Based Electrodes for Electrochemical Detection

5th International Congress on Biosensors, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2022, ss.123, (Özet Bildiri)

12. Gıda Mikrobiyolojisi İçin Önemli Olan Mikroorganizmaların Taksonomide Sınıflandırılması

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.254-260, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

13. Doğal Fermente Gıdalardan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Ağız Sağlığı Ürünlerinde Kullanımı

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (GMÖK), Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.105, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

14. BAKTERİYOFAJ ENZİMLERİNİN GIDALARDA DOĞAL KORUYUCU OLARAK KULLANIM OLANAKLARI

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.24, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

15. SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIMIN SAĞLANMASINDA YENİ GIDA TEKNOLOJİLERİNİN UYGULANMASI

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.18, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

16. FONKSİYONEL GIDALAR KAVRAMININ KULLANIMI VE SAĞLIK BEYANLARI

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.251, (Özet Bildiri)

17. GIDADA BİLGİ KİRLİLİĞİ VE MEDYANIN ROLÜ (INFORMATION POLLUTION IN FOOD AND ROLE OF THE MEDIA)

2. ULUSLARARASI TARIM VE GIDA ETİĞİ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Ekim 2019, ss.154-156, (Özet Bildiri)

18. Usage of Biosensors in Food Microbiology

ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ, Gaziantep, Türkiye, 19 - 22 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

20. ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF SOME DISINFECTANTS USED IN THE FOOD INDUSTRY

5th International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS), PRAG, Çek Cumhuriyeti, 12 - 16 Haziran 2019, ss.142, (Tam Metin Bildiri)

21. MICROBIOLOGICAL SURVEYING OF SOME PROBIOTIC PRODUCTS ON THE MARKETS IN TURKEY

5th International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS), PRAG, Çek Cumhuriyeti, 12 - 16 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)

24. Used Some New Techniques on Analysis of Food of Animal Origin

2.International Congress on Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018, (Özet Bildiri)

26. Yeni Doğum Yapmış Annelerin Probiyotik ve Prebiyotik Terimlerini Bilme Durumunun Araştırılması

6. Uluslararası Fetal Hayattan Çocukluğa “ilk 1000 gün” Gebe - Çocuk - Beslenme Kongresi, Antalya, Türkiye, 14 - 18 Mart 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

27. Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Preventing of Salmonella Growth in Whipped Cream

1st INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

28. LACTATE BIOSENSORS IN MEDICAL AND FOOD INDUSTRY

International DNA Day and Genome Congress, Kırşehir, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar 5

1. Artificial Intelligence in Agriculture, Food and Healthy Nutrition

The Impact of Artificial Intelligence on Healthcare Industry Volume 2: Clinical Applications, Sezer Bozkus Kahyaoglu,Orhan Er,Abdulkadir Hiziroglu,Ahmet Emin Erbaycu,Mustafa Berktas, Editör, Taylor & Francis Ltd, İstanbul, ss.91-139, 2025

4. FERMENTASYONDAN SORUMLU MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLERİN ETKİSİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDA YENİ YAKLAŞIMLAR, Hayıt Fatma, Gül Hülya, Editör, IKSAD Publishing House, Ankara, ss.33-66, 2022

5. GIDA ENDÜSTRİSİNDE BİYOSENSÖR TEKNOLOJİSİNİN KULLANIMI

GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDA YENİ YAKLAŞIMLAR, Hayıt Fatma, Gül Hülya, Editör, IKSAD Publishing House, Ankara, ss.223-255, 2022
Metrikler

Yayın

50

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

7

Atıf (WoS)

54

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

56

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

114

H-İndeks (Scholar)

6

Proje

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları