SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Does Daily Consumed Herbal Tea Have an Inhibitory Effect on Dental Plaque Formation?
Journal of Biological & Environmental Sciences (JBES)
, cilt.16, sa.47, ss.33-42, 2022 (Hakemli Dergi)
A Survey About Plain and Apricot Probiotic Drinks in Shelf Life Process by Different Microbiological Parameters
Journal of Biological & Environmental Sciences (JBES)
, cilt.16, sa.46, ss.27-34, 2022 (Hakemli Dergi)
Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması
Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi
, cilt.0, sa.27, ss.47-60, 2022 (Hakemli Dergi)
INVESTIGATION OF PRODUCTION AND CHARACTERISTICS OF HOMEMADE YOGURT BY USING A COMMERCIAL PROBIOTIC CULTURE
GIDA
, cilt.45, sa.4, ss.814-824, 2020 (Hakemli Dergi)
Biyosensörler: Gıda ve Sağlık Alanında Laktat Biyosensörleri
Türk Yaşam Bilimleri Dergisi
, cilt.2, sa.2, ss.180-193, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
DEVELOPMENT A VEGAN SNACK BAR
V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.508
DEVELOPMENT A SUGAR FREE VEGAN CHOCOLATE
V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.509
Development of N-doped Holey Graphene-based Aqueous Inks to Construct Flexible Electrochemical Sensors
33rd International Symposium on Pharmaceutical and Biomedical Analysis (PBA 2023), Ankara, Türkiye, 2 - 06 Temmuz 2023
Paper-Based Electrodes for Electrochemical Detection
5th International Congress on Biosensors, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2022, ss.123
GIDADA BİLGİ KİRLİLİĞİ VE MEDYANIN ROLÜ (INFORMATION POLLUTION IN FOOD AND ROLE OF THE MEDIA)
2. ULUSLARARASI TARIM VE GIDA ETİĞİ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Ekim 2019, ss.154-156
ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF SOME DISINFECTANTS USED IN THE FOOD INDUSTRY
5th International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS), PRAG, Çek Cumhuriyeti, 12 - 16 Haziran 2019, ss.142
Foodborne Infection Pathogens In Food OfAnimal Origin: Mechanisms of Pathogenesis and Control
Food Animal Congress, 8 - 11 Kasım 2018
Used Some New Techniques on Analysis of Food of Animal Origin
2.International Congress on Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018
Surveying Production and Characteristics of Homemade Yogurt by Using Commercial Probiotic Cultures
2.International Congress on Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018
Laktik Asit Bakterilerinin Antimikrobiyal Aktiviteleri ve Laktik Asit Üretim Düzeyleri
Gastronomi Zirvesi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018
Yeni Doğum Yapmış Annelerin Probiyotik ve Prebiyotik Terimlerini Bilme Durumunun Araştırılması
6. Uluslararası Fetal Hayattan Çocukluğa “ilk 1000 gün” Gebe - Çocuk - Beslenme Kongresi, Antalya, Türkiye, 14 - 18 Mart 2018
Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Preventing of Salmonella Growth in Whipped Cream
1st INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017
LACTATE BIOSENSORS IN MEDICAL AND FOOD INDUSTRY
International DNA Day and Genome Congress, Kırşehir, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2017
Kitap & Kitap Bölümleri
5. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU BİLDİRİ KİTABI
Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa, 2023