Makaleler
16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (5)
2. Antimicrobial Activity of Some Medicinal Plants from the Apiaceae Family
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.38, sa.2, ss.437-447, 2024 (Hakemli Dergi)
8. Does Daily Consumed Herbal Tea Have an Inhibitory Effect on Dental Plaque Formation?
Journal of Biological & Environmental Sciences (JBES)
, cilt.16, sa.47, ss.33-42, 2022 (Hakemli Dergi)
10. A Survey About Plain and Apricot Probiotic Drinks in Shelf Life Process by Different Microbiological Parameters
Journal of Biological & Environmental Sciences (JBES)
, cilt.16, sa.46, ss.27-34, 2022 (Hakemli Dergi)
11. Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması
Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi
, cilt.0, sa.27, ss.47-60, 2022 (Hakemli Dergi)
13. Development of purple basil (Ocimum basilicum L.) sherbet fortified with propolis extract using response surface methodology
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.15, sa.6, ss.4972-4991, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
14. INVESTIGATION OF PRODUCTION AND CHARACTERISTICS OF HOMEMADE YOGURT BY USING A COMMERCIAL PROBIOTIC CULTURE
GIDA
, cilt.45, sa.4, ss.814-824, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
28
6. DEVELOPMENT A VEGAN SNACK BAR
V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.508, (Özet Bildiri)
7. DEVELOPMENT A SUGAR FREE VEGAN CHOCOLATE
V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.509, (Özet Bildiri)
8. Development of N-doped Holey Graphene-based Aqueous Inks to Construct Flexible Electrochemical Sensors
33rd International Symposium on Pharmaceutical and Biomedical Analysis (PBA 2023), Ankara, Türkiye, 2 - 06 Temmuz 2023, (Yayınlanmadı)
11. Paper-Based Electrodes for Electrochemical Detection
5th International Congress on Biosensors, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2022, ss.123, (Özet Bildiri)
17. GIDADA BİLGİ KİRLİLİĞİ VE MEDYANIN ROLÜ (INFORMATION POLLUTION IN FOOD AND ROLE OF THE MEDIA)
2. ULUSLARARASI TARIM VE GIDA ETİĞİ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Ekim 2019, ss.154-156, (Özet Bildiri)
20. ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF SOME DISINFECTANTS USED IN THE FOOD INDUSTRY
5th International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS), PRAG, Çek Cumhuriyeti, 12 - 16 Haziran 2019, ss.142, (Tam Metin Bildiri)
22. Foodborne Infection Pathogens In Food OfAnimal Origin: Mechanisms of Pathogenesis and Control
Food Animal Congress, 8 - 11 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
23. Surveying Production and Characteristics of Homemade Yogurt by Using Commercial Probiotic Cultures
2.International Congress on Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
24. Used Some New Techniques on Analysis of Food of Animal Origin
2.International Congress on Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
25. Laktik Asit Bakterilerinin Antimikrobiyal Aktiviteleri ve Laktik Asit Üretim Düzeyleri
Gastronomi Zirvesi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, (Özet Bildiri)
26. Yeni Doğum Yapmış Annelerin Probiyotik ve Prebiyotik Terimlerini Bilme Durumunun Araştırılması
6. Uluslararası Fetal Hayattan Çocukluğa “ilk 1000 gün” Gebe - Çocuk - Beslenme Kongresi, Antalya, Türkiye, 14 - 18 Mart 2018, (Özet Bildiri)
27. Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Preventing of Salmonella Growth in Whipped Cream
1st INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
28. LACTATE BIOSENSORS IN MEDICAL AND FOOD INDUSTRY
International DNA Day and Genome Congress, Kırşehir, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar
5
2. 5. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU BİLDİRİ KİTABI
Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa, 2023