-
2024 - 2028 International networking on in vitro colon models simulating gut microbiota mediated interactions (INFOGUT)
-
2023 - 2027 Sustainable network for agrofood loss and waste prevention, management, quantification and valorisation (FoodWaStop)
-
2023 - 2026 Yüksek Oksitlenme Direncine Sahip, Gözenekli MXene Esaslı Esnek Elektrotların Mürekkep Püskürtme Yöntemi ile Geliştirilmesi ve Biyosensör Uygulamaları
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Uzunoğlu A.(Yürütücü), İpekci H. H., Korukluoğlu M., Özoğlu Ö., Güneş Altuntaş E.
-
2022 - 2026 European Network for diagnosis and treatment of antibiotic-resistant bacterial infections (EURESTOP)
-
2025 - 2025 Coğrafi İşaretli Karacabey (Bursa) Soğan (Allium cepa L.) Kabuğunun Antimikrobiyel, Antioksidan ve Toplam Fenolik Özelliklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2025 Escherichia coli Tespitine Yönelik Kağıt Tabanlı Esnek Biyosensörlerin Geliştirilmesi ve Gıda Matrisinde Kullanım Olanağının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KORUKLUOĞLU M. (Yürütücü), ÖZOĞLU Ö., UZUNOĞLU A., İPEKÇİ H. H.
-
2021 - 2022 Bursa İlinin Farklı Bölgelerinden Toplanan Perga Örneklerinin Fenolik Antioksidan ve Antimikrobiyal Özelliklerinin Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerine Göre Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YOLCI ÖMEROĞLU P. (Yürütücü), BEKAR E., ÖZOĞLU Ö.
-
2021 - 2022 Doğal Fermente Gıdalardan İzole Edilen ve Biyofilm Üretme Özelliği Bulunan Laktik Asit Bakterilerinin Streptococcus mutans Suşu Üzerine Antimikrobiyal ve Antibiyofilm Etkisi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı