Fermente Sucuk Üretiminde Kekik ve Reyhan Uçucu Yağları Kullanarak Olgunlaştırma ve Raf Ömrüne Etkisinin Araştırılması


ÇETİN K., AKPINAR BAYİZİT A., BEKAR E., ÇELİK M. A., ÖZOĞLU Ö., ÇIRAK N.

Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi, cilt.0, sa.27, ss.47-60, 2022 (TRDizin)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 0 Sayı: 27
  • Basım Tarihi: 2022
  • Dergi Adı: Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.47-60
  • Bursa Uludağ Üniversitesi Adresli: Evet