Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Potential Use of Synbiotic Combinations in Bread—A Review

4th International Electronic Conference on Foods, 15 - 30 Ekim 2023, cilt.26, sa.1, ss.22-27

DEVELOPMENT A VEGAN SNACK BAR

V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.508

DEVELOPMENT A SUGAR FREE VEGAN CHOCOLATE

V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.509

Development of N-doped Holey Graphene-based Aqueous Inks to Construct Flexible Electrochemical Sensors

33rd International Symposium on Pharmaceutical and Biomedical Analysis (PBA 2023), Ankara, Türkiye, 2 - 06 Temmuz 2023

Paper-Based Electrodes for Electrochemical Detection

5th International Congress on Biosensors, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2022, ss.123

Gıda Mikrobiyolojisi İçin Önemli Olan Mikroorganizmaların Taksonomide Sınıflandırılması

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.254-260 Sürdürülebilir Kalkınma

FONKSİYONEL GIDALAR KAVRAMININ KULLANIMI VE SAĞLIK BEYANLARI

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.251

BAKTERİYOFAJ ENZİMLERİNİN GIDALARDA DOĞAL KORUYUCU OLARAK KULLANIM OLANAKLARI

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.24 Sürdürülebilir Kalkınma

GIDADA BİLGİ KİRLİLİĞİ VE MEDYANIN ROLÜ (INFORMATION POLLUTION IN FOOD AND ROLE OF THE MEDIA)

2. ULUSLARARASI TARIM VE GIDA ETİĞİ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Ekim 2019, ss.154-156

Usage of Biosensors in Food Microbiology

ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ, Gaziantep, Türkiye, 19 - 22 Eylül 2019

MICROBIOLOGICAL SURVEYING OF SOME PROBIOTIC PRODUCTS ON THE MARKETS IN TURKEY

5th International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS), PRAG, Çek Cumhuriyeti, 12 - 16 Haziran 2019

ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF SOME DISINFECTANTS USED IN THE FOOD INDUSTRY

5th International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS), PRAG, Çek Cumhuriyeti, 12 - 16 Haziran 2019, ss.142

Yeni Doğum Yapmış Annelerin Probiyotik ve Prebiyotik Terimlerini Bilme Durumunun Araştırılması

6. Uluslararası Fetal Hayattan Çocukluğa “ilk 1000 gün” Gebe - Çocuk - Beslenme Kongresi, Antalya, Türkiye, 14 - 18 Mart 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Preventing of Salmonella Growth in Whipped Cream

1st INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017

LACTATE BIOSENSORS IN MEDICAL AND FOOD INDUSTRY

International DNA Day and Genome Congress, Kırşehir, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2017

Adding Value to Mechanically Deboned Chicken Meat by Drying

2016 IUFoST World Congress of Food Science and Technology, Dublin, İrlanda, 21 - 25 Ağustos 2016

Kitap & Kitap Bölümleri

Metrikler

Yayın

42

Atıf (WoS)

11

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

10

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları