Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2017 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

  • 2011 - 2017 Doç. Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

  • 2011 - 2011 Doç. Dr.

    University of Florida, Institute Of Food And Agricultural Sciences, Food Engineering

  • 2002 - 2011 Yrd. Doç. Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

  • 2008 - 2009 Yrd. Doç. Dr.

    University of Florida, Institute Of Food And Agricultural Sciences, Food Engineering

  • 2008 - 2008 Yrd. Doç. Dr.

    Selanik Aristotelio Üniversitesi, Faculty Of Food Tech. And Nutrition, Food Engineering

  • 2004 - 2006 Yrd. Doç. Dr.

    University of Florida, Institute Of Food And Agricultural Sciences, Food Engineering

  • 1993 - 2002 Araştırma Görevlisi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Yönetimsel Görevler
  • 2023 - Devam Ediyor Bölüm Tanıtım ve Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2020 - Devam Ediyor Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Verdiği Dersler
  • Doktora

    DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ IV

    FLAVOR ve FENOL BİLEŞİKLERİ TEKNOLOJİSİ

    DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ IV

    SEMİNER

    DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ VII

    İLERİ GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ

    DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ III

    GIDA BİLİMİNDE FOODOMİK VE GENOMİK

    DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ III

    DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ II

    SEMİNER

    DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ I

    DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ II

    DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ V

    GIDA KAYNAKLI SÜLFÜR BİLEŞENLERİ

    İLERİ GIDA GÜVENLİĞİ Sürdürülebilir Kalkınma

    DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ I

    AROMA AKTİF GIDA BİLEŞENLERİ

    DOKTORA TEZ DANIŞMANLIĞI

  • Yüksek Lisans

    SEMİNER

    VİSKİ ve KONYAK ÜRETİMİ

    GIDA AROMA MADDELERİ ve AROMA KİMYASI

    DÖNEM PROJESİ

    YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ II

    YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ IV

    YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ IV

    YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ I

    GIDA SANAYİNDE ENZİM KULLANIMI

    YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ III

    YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ III

    SEMİNER

    PROSES DİZAYNI VE DEĞERLENDİRMESİ

    YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ II

    YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ I

    MALT ve BİRA TEKNOLOJİSİ

    AROMA KİMYASI VE GIDALARDA BULUNAN AROMA MADDELERİ

    ENDÜSTRİYEL MEYVE ŞARAPLARI TEKNOLOJİSİ

  • Lisans

    GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIMI

    ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ

    GIDALARIN SOĞUTULARAK ve DONDURULARAK MUHAFAZASI

    PROSES KONTROL

    GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ÜRÜN GELİŞTİRME UYGULAMALARI

    GIDA SANAYİNDE ATIK YÖNETİMİ

    KARİYER PLANLAMA

    MESLEKİ UYGULAMA II

    MESLEKİ UYGULAMA I

    BİTİRME ÇALIŞMASI

    ÜRÜN GELİŞTİRME ve PROJELENDİRME TEKNİKLERİ

  • Ön Lisans

    GIDA KATKI MADDELERİ

    GIDA GÜVENLİĞİ Sürdürülebilir Kalkınma

Yönetilen Tezler