Akademik Unvanlar
-
2017 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2011 - 2017 Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2011 - 2011 Doç. Dr.
University of Florida, Institute Of Food And Agricultural Sciences, Food Engineering
-
2002 - 2011 Yrd. Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2008 - 2009 Yrd. Doç. Dr.
University of Florida, Institute Of Food And Agricultural Sciences, Food Engineering
-
2008 - 2008 Yrd. Doç. Dr.
Selanik Aristotelio Üniversitesi, Faculty Of Food Tech. And Nutrition, Food Engineering
-
2004 - 2006 Yrd. Doç. Dr.
University of Florida, Institute Of Food And Agricultural Sciences, Food Engineering
-
1993 - 2002 Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Tanıtım ve Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2020 - Devam Ediyor Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans SEMİNER
-
Yüksek Lisans VİSKİ ve KONYAK ÜRETİMİ
-
Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIMI
-
Doktora DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ IV
-
Yüksek Lisans GIDA AROMA MADDELERİ ve AROMA KİMYASI
-
Doktora FLAVOR ve FENOL BİLEŞİKLERİ TEKNOLOJİSİ
-
Lisans ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans DÖNEM PROJESİ
-
Yüksek Lisans YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ II
-
Yüksek Lisans YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ IV
-
Lisans GIDALARIN SOĞUTULARAK ve DONDURULARAK MUHAFAZASI
-
Yüksek Lisans YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ IV
-
Doktora DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ IV
-
Doktora SEMİNER
-
Yüksek Lisans YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ I
-
Lisans PROSES KONTROL
-
Doktora DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ VII
-
Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ÜRÜN GELİŞTİRME UYGULAMALARI
-
Doktora İLERİ GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans GIDA SANAYİNDE ENZİM KULLANIMI
-
Doktora DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ III
-
Lisans GIDA SANAYİNDE ATIK YÖNETİMİ
-
Doktora GIDA BİLİMİNDE FOODOMİK VE GENOMİK
-
Yüksek Lisans YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ III
-
Doktora DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ III
-
Doktora DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ II
-
Yüksek Lisans YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ III
-
Lisans KARİYER PLANLAMA
-
Doktora SEMİNER
-
Doktora DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ I
-
Yüksek Lisans SEMİNER
-
Yüksek Lisans PROSES DİZAYNI VE DEĞERLENDİRMESİ
-
Yüksek Lisans YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ II
-
Yüksek Lisans YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ I
-
Doktora DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ II
-
Doktora DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ V
-
Yüksek Lisans MALT ve BİRA TEKNOLOJİSİ
-
Doktora GIDA KAYNAKLI SÜLFÜR BİLEŞENLERİ
-
Doktora İLERİ GIDA GÜVENLİĞİ
-
Doktora DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ I
-
Doktora AROMA AKTİF GIDA BİLEŞENLERİ
-
Yüksek Lisans AROMA KİMYASI VE GIDALARDA BULUNAN AROMA MADDELERİ
-
Doktora DOKTORA TEZ DANIŞMANLIĞI
-
Lisans MESLEKİ UYGULAMA II
-
Lisans MESLEKİ UYGULAMA I
-
Lisans BİTİRME ÇALIŞMASI
-
Ön Lisans GIDA KATKI MADDELERİ
-
Ön Lisans GIDA GÜVENLİĞİ
-
Lisans ÜRÜN GELİŞTİRME ve PROJELENDİRME TEKNİKLERİ
-
Yüksek Lisans ENDÜSTRİYEL MEYVE ŞARAPLARI TEKNOLOJİSİ
Yönetilen Tezler
-
Gemlik Tipi Sofralık Siyah Zeytin Üretiminde Doğallığın Araştırılması
Gürbüz O. (Danışman)
C.Demir(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Farklı üretim formülasyonları ve depolama sürelerinin blok tip eritme peynirlerinin kalite kriterleri üzerine etkileri
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Gemlik tipi sofralık siyah zeytinlerde uçucu aroma ve sülfür bileşenlerinin belirlenmesi
Gürbüz O. (Danışman)
-
Fırıncılık ürünleri üretim hattında ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sisteminin kurulması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Aloe vera'nın (Aloe Barbadensis) toplam fenol içeriğinin, antioksidan kapasitesinin ve antioksidan bileşenlerin biyoalınabilirliğinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Laktik asit fermentasyonunun kapari tomurcuğunun (Capparis spp.) fenolik kompozisyonuna ve antioksidan kapasitesine etkisi
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Yufka üretiminde British Retail Consortium (BRC) global standardının uygulanması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Gıda güvenliği yönetim sisteminin (ISO 22000) beyaz peynir üreten bir işletmeye uygulanması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Uludağ'da yetiştirilen bazı yaban mersini çeşitlerinin fenolik bileşiklerinin ve antioksidant kapasitelerinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Spirulina'nın toplam fenolik bileşenlerinin, antioksidan kapasitesinin ve antioksidan bileşenlerin biyoalınabilirliğinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Ülkemizde yetiştiştiriciliği yapılan hindiba (Cichorium spp.) türlerinin fenolik bileşiklerinin, antioksidan kapasitelerinin ve antioksidan bileşenlerin biyoalınabilirliğinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Yaban mersini meyvesinin tıbbi beslenme tedavisi uygulanan fazla kilolu bireylerde kilo yönetimi üzerindeki etkilerinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Silikon ve plastik esaslı mutfak gereçlerinden gıdaya geçen toplam kalıntı ve metal konsantrasyonlarının araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Adakarası, Papazkarası, Kalecikkarası üzüm çeşitleri kullanılarak üretilen hardaliyelerin kalitesinin ve duyusal özelliklerinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Ülkemizde doğal olarak yetişen ve kültüre alınan Vaccinium spp. türlerinin fenolik bileşiklerinin ve antioksidan kapasitelerinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Laktik asit fermentasyonunun elma şarabının (apple cider) organik asit içeriği üzerine etkisinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Beyaz peynirin uçucu flavor bileşikleri üzerine, starter kültür ve olgunlaştırmanın etkisi
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Farklı üretim yöntemlerinin tarhananın organik asit içeriği üzerine etkisi
GÜRBÜZ O. (Danışman)