-
2017 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2011 - 2017 Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2011 - 2011 Doç. Dr.
University of Florida, Institute Of Food And Agricultural Sciences, Food Engineering
-
2002 - 2011 Yrd. Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2008 - 2009 Yrd. Doç. Dr.
University of Florida, Institute Of Food And Agricultural Sciences, Food Engineering
-
2008 - 2008 Yrd. Doç. Dr.
Selanik Aristotelio Üniversitesi, Faculty Of Food Tech. And Nutrition, Food Engineering
-
2004 - 2006 Yrd. Doç. Dr.
University of Florida, Institute Of Food And Agricultural Sciences, Food Engineering
-
1993 - 2002 Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Tanıtım ve Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2020 - Devam Ediyor Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
Doktora
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ IV
FLAVOR ve FENOL BİLEŞİKLERİ TEKNOLOJİSİ
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ IV
SEMİNER
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ VII
İLERİ GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ III
GIDA BİLİMİNDE FOODOMİK VE GENOMİK
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ III
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ II
SEMİNER
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ I
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ II
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ V
GIDA KAYNAKLI SÜLFÜR BİLEŞENLERİ
İLERİ GIDA GÜVENLİĞİ
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ I
AROMA AKTİF GIDA BİLEŞENLERİ
DOKTORA TEZ DANIŞMANLIĞI
-
Yüksek Lisans
SEMİNER
VİSKİ ve KONYAK ÜRETİMİ
GIDA AROMA MADDELERİ ve AROMA KİMYASI
DÖNEM PROJESİ
YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ II
YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ IV
YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ IV
YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ I
GIDA SANAYİNDE ENZİM KULLANIMI
YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ III
YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ III
SEMİNER
PROSES DİZAYNI VE DEĞERLENDİRMESİ
YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ II
YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ I
MALT ve BİRA TEKNOLOJİSİ
AROMA KİMYASI VE GIDALARDA BULUNAN AROMA MADDELERİ
ENDÜSTRİYEL MEYVE ŞARAPLARI TEKNOLOJİSİ
-
Lisans
GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIMI
ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ
GIDALARIN SOĞUTULARAK ve DONDURULARAK MUHAFAZASI
PROSES KONTROL
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ÜRÜN GELİŞTİRME UYGULAMALARI
GIDA SANAYİNDE ATIK YÖNETİMİ
KARİYER PLANLAMA
MESLEKİ UYGULAMA II
MESLEKİ UYGULAMA I
BİTİRME ÇALIŞMASI
ÜRÜN GELİŞTİRME ve PROJELENDİRME TEKNİKLERİ
-
Ön Lisans
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA GÜVENLİĞİ
-
Gemlik Tipi Sofralık Siyah Zeytin Üretiminde Doğallığın Araştırılması
Gürbüz O. (Danışman)
C.Demir(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Farklı üretim formülasyonları ve depolama sürelerinin blok tip eritme peynirlerinin kalite kriterleri üzerine etkileri
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Gemlik tipi sofralık siyah zeytinlerde uçucu aroma ve sülfür bileşenlerinin belirlenmesi
Gürbüz O. (Danışman)
-
Fırıncılık ürünleri üretim hattında ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sisteminin kurulması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Aloe vera'nın (Aloe Barbadensis) toplam fenol içeriğinin, antioksidan kapasitesinin ve antioksidan bileşenlerin biyoalınabilirliğinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Laktik asit fermentasyonunun kapari tomurcuğunun (Capparis spp.) fenolik kompozisyonuna ve antioksidan kapasitesine etkisi
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Yufka üretiminde British Retail Consortium (BRC) global standardının uygulanması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Gıda güvenliği yönetim sisteminin (ISO 22000) beyaz peynir üreten bir işletmeye uygulanması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Uludağ'da yetiştirilen bazı yaban mersini çeşitlerinin fenolik bileşiklerinin ve antioksidant kapasitelerinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Spirulina'nın toplam fenolik bileşenlerinin, antioksidan kapasitesinin ve antioksidan bileşenlerin biyoalınabilirliğinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Ülkemizde yetiştiştiriciliği yapılan hindiba (Cichorium spp.) türlerinin fenolik bileşiklerinin, antioksidan kapasitelerinin ve antioksidan bileşenlerin biyoalınabilirliğinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Yaban mersini meyvesinin tıbbi beslenme tedavisi uygulanan fazla kilolu bireylerde kilo yönetimi üzerindeki etkilerinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Silikon ve plastik esaslı mutfak gereçlerinden gıdaya geçen toplam kalıntı ve metal konsantrasyonlarının araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Adakarası, Papazkarası, Kalecikkarası üzüm çeşitleri kullanılarak üretilen hardaliyelerin kalitesinin ve duyusal özelliklerinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Ülkemizde doğal olarak yetişen ve kültüre alınan Vaccinium spp. türlerinin fenolik bileşiklerinin ve antioksidan kapasitelerinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Laktik asit fermentasyonunun elma şarabının (apple cider) organik asit içeriği üzerine etkisinin araştırılması
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Beyaz peynirin uçucu flavor bileşikleri üzerine, starter kültür ve olgunlaştırmanın etkisi
GÜRBÜZ O. (Danışman)
-
Farklı üretim yöntemlerinin tarhananın organik asit içeriği üzerine etkisi
GÜRBÜZ O. (Danışman)