Yayınlar & Eserler

Makaleler 69
Tümü (69)
SCI-E, SSCI, AHCI (44)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (45)
ESCI (1)
Scopus (42)
TRDizin (17)
Diğer Yayınlar (13)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 12

1. MICROWAVE-CONVECTIVE DRYING OF BLACK CHOKEBERRY

7th INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES - INOPTEP 2021, Kotor, Karadağ, 18 Nisan 2021, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. ULTRASOUND PRETREATMENT APPROACH: MATHEMATICAL MODELING OF POTATO SLICES

X International Scientific Agriculture Symposium“AGROSYM 2019”, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 3 - 06 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

3. Ultrases Önişlemin Havucun Kurutulmasında Kalite Parametreleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi

32. ULUSAL TARIMSAL MEKANİZASYON VE ENERJİ KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

4. Improvement of Microwave-Vacuum Drying System and Mathematical Modeling of Pear

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.199, (Özet Bildiri)

5. A Prototype Development of Electrohydrodynamic-Forced Hot Air Drying System

The 9 TH SHELF LIFE INTERNATIONAL MEETING, Napoli, İtalya, 17 - 20 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

6. DEVELOPMENT OF HYBRID ENERGY SYSTEM ASSISTED INDUSTRIAL TYPE DRYER AND EFFICIENCY IMPROVEMENT OPPORTUNITIES

International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference, Kayseri, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. Development of Hybrid Energy System Assisted Industrial Type Dryer and Efficiency Improvement Opportunities

International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference, Kayseri, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.362-365, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. A Novel Process for Peach Drying: Pulsed Microwave-Convective Technique

1st GHI World Congress on Food Safety and Security, Lieden, Hollanda, 24 - 28 Mart 2019, ss.66, (Özet Bildiri)

9. Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleri Kullanılarak Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi

31. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi, Bursa, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2018, (Özet Bildiri)

10. Colour and Rehydration Properties of Bay Leaves Dried by Convective and Microwave Methods

International Conference on Agricultural Science and Business, Stara Zagora, Bulgaristan, 10 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

11. Kızılötesi Kurutucu ile Hurmanın Kurutulması ve Matematiksel Modellenmesi

2. Ulusal Biyosistem Mühendislihi Kongresi, Tokat, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Tam Metin Bildiri)

12. İnfrared Kurutucu ile Hurmanın Kurutulması ve Matematiksel Modellenmesi

2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi, Tokat, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, ss.10, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

96

Yayın (WoS)

45

Yayın (Scopus)

42

Atıf (WoS)

794

H-İndeks (WoS)

20

Atıf (Scopus)

856

H-İndeks (Scopus)

17

Atıf (Scholar)

1487

H-İndeks (Scholar)

23

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

118

H-İndeks (Sobiad)

5

Proje

10

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları