SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Application of Different Drying Techniques on Peach Puree
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.27, sa.2, ss.211-218, 2021 (SCI-Expanded)
Intermittent Microwave Drying of Apple Slices: Drying Kinetics, Modeling, Rehydration Ratio and Effective Moisture Diffusivity
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.26, sa.1, ss.32-41, 2020 (SCI-Expanded)
Effect of Microwave, Infrared and Freeze Drying Methods on Drying Kinetics, Effective Moisture Diffusivity and Color Properties of Turmeric
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.25, sa.3, ss.334-345, 2019 (SCI-Expanded)
Convective Drying Kinetics and Quality Parameters of European Cranberrybush
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.24, sa.3, ss.349-358, 2018 (SCI-Expanded)
Effects of Moisture Content on Some Physical Properties of the Yellow Lentil
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.22, sa.2, ss.307-316, 2016 (SCI-Expanded)
Physical and nutritional properties of fennel seed
JOURNAL OF FOOD, AGRICULTURE AND ENVIRONMENT
, cilt.11, ss.6-11, 2013 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Yapay Sinir Ağları Kullanarak Kayısının Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulmasında Kuruma Hızı Ve Nem Oranı Parametrelerinin Modellenmesi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.261-269, 2020 (Hakemli Dergi)
Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleriyle Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.34, sa.1, ss.149-165, 2020 (Hakemli Dergi)
Gilaburu Bitkisinin (Viburnum opulus L.) Meyve, Sap ve Yaprağının Mineral İçeriği
KAHRAMANMARAS SUTCU IMAM UNIVERSITY JOURNAL OF NATURAL SCIENCES
, cilt.22, sa.2, ss.178-182, 2019 (Hakemli Dergi)
Mathematical Modeling of Ultrasound Pretreated Carrot Slices
Journal of Biological Environmental Sciences
, cilt.13, sa.37, ss.19-30, 2019 (Hakemli Dergi)
Mineral Content of Leaves, Stalks and Fruits of European Cranberrybush Plant (Viburnum opulus L.)
KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE
, cilt.22, sa.2, ss.178-182, 2019 (ESCI)
Colour and rehydration properties of bay leaves dried by convective and microwave methods
AGRICULTURAL SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.11, sa.1, ss.80-83, 2019 (Hakemli Dergi)
Effect of Different Drying Methods on Drying Characteristics Colour and Microstructure Properties of Barbunia Bean Phaseolus vulgaris L
Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University
, cilt.33, sa.2, ss.79-88, 2016 (Hakemli Dergi)
Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri, Renk,Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.33, ss.126-136, 2016 (Hakemli Dergi)
Kayısının Prunus armeniaca L konvektif mikrodalga ve mikrodalga konvektifyöntemleriyle kurutulması ve matematiksel modellenmesi
ANADOLU TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.31, sa.3, ss.375-384, 2016 (Hakemli Dergi)
Effect of Different Drying Methods on Drying Kinetics and Colour Parameters of OliveLeaves
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.30, ss.338-347, 2016 (Hakemli Dergi)
Farklı Su Sıcaklıkları Kullanılarak Suyla Ön Soğutulan Isırgan Yapraklarının Depolama Ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Tarım Makinaları Bilimi Dergisi
, cilt.9, sa.1, ss.21-27, 2013 (Hakemli Dergi)
Determination of physical and nutritional properties of cumin seed
Journal of International Scientific Publications: Agriculture & Food
, cilt.1, ss.159-173, 2013 (Hakemli Dergi)
Mantarda Farklı Ön Soğutma Yöntemlerinin İşletim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.24, sa.2, ss.49-58, 2010 (Hakemli Dergi)
Aerodynamic Performance of Some Wind Turbine Rotor Models
U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.24, sa.2, ss.1-9, 2010 (Hakemli Dergi)
Taze Soğan Maydanoz ve Terenin Ön Soğutulmasında Bazı İşletim ve Fizyolojik Parametrelerin Belirlenmesi
B.U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.23, sa.1, ss.43-53, 2009 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleri Kullanılarak Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi
31. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi, Bursa, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2018