SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Assessment of freeze, continuous, and intermittent infrared drying methods for sliced persimmon
Intermittent and continuous infrared drying of sweet potatoes
Drying of garlic slices by electrohydrodynamic-hot air method
Determination of drying kinetics and quality parameters for drying apricot cubes with electrohydrodynamic, hot air and combined electrohydrodynamic-hot air drying methods
Energy and exergy analysis, drying kinetics, modeling, microstructure and thermal properties of convective-dried banana slices
JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY
, cilt.147, sa.3, ss.2343-2351, 2022 (SCI-Expanded)



Convective, Microwave and Combined Microwave-Convective Drying of Pepino
Physicochemical and Morphological Properties of European Cranberrybush Powder Manufactured by Freeze Drying
INTERNATIONAL JOURNAL OF FRUIT SCIENCE
, cilt.21, sa.1, ss.1008-1017, 2021 (SCI-Expanded)



Application of Different Drying Techniques on Peach Puree
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.27, sa.2, ss.211-218, 2021 (SCI-Expanded)




Intermittent Microwave Drying of Apple Slices: Drying Kinetics, Modeling, Rehydration Ratio and Effective Moisture Diffusivity
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.26, sa.1, ss.32-41, 2020 (SCI-Expanded)


Effect of convective and microwave methods on drying characteristics, color, rehydration and microstructure properties of ginger
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.39, sa.3, ss.652-659, 2019 (SCI-Expanded)


PlumX Metrics

- Citations
- Citation Indexes: 38
- Usage
- Full Text Views: 1113
- Abstract Views: 134
- Captures
- Readers: 46
Freeze and convective drying of quince (Cydonia oblonga Miller.): Effects on drying kinetics and quality attributes
Effect of Microwave, Infrared and Freeze Drying Methods on Drying Kinetics, Effective Moisture Diffusivity and Color Properties of Turmeric
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.25, sa.3, ss.334-345, 2019 (SCI-Expanded)



Convective Drying Kinetics and Quality Parameters of European Cranberrybush
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.24, sa.3, ss.349-358, 2018 (SCI-Expanded)



Effects of Moisture Content on Some Physical Properties of the Yellow Lentil
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.22, sa.2, ss.307-316, 2016 (SCI-Expanded)



Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Yapay Sinir Ağları Kullanarak Kayısının Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulmasında Kuruma Hızı Ve Nem Oranı Parametrelerinin Modellenmesi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.261-269, 2020 (Hakemli Dergi)
Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleriyle Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.34, sa.1, ss.149-165, 2020 (Hakemli Dergi)
Gilaburu Bitkisinin (Viburnum opulus L.) Meyve, Sap ve Yaprağının Mineral İçeriği
KAHRAMANMARAS SUTCU IMAM UNIVERSITY JOURNAL OF NATURAL SCIENCES
, cilt.22, sa.2, ss.178-182, 2019 (Hakemli Dergi)
Mathematical Modeling of Ultrasound Pretreated Carrot Slices
Journal of Biological Environmental Sciences
, cilt.13, sa.37, ss.19-30, 2019 (Hakemli Dergi)
Mineral Content of Leaves, Stalks and Fruits of European Cranberrybush Plant (Viburnum opulus L.)
KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE
, cilt.22, sa.2, ss.178-182, 2019 (ESCI)


Colour and rehydration properties of bay leaves dried by convective and microwave methods
AGRICULTURAL SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.11, sa.1, ss.80-83, 2019 (Hakemli Dergi)
Effect of Different Drying Methods on Drying Characteristics Colour and Microstructure Properties of Barbunia Bean Phaseolus vulgaris L
Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University
, cilt.33, sa.2, ss.79-88, 2016 (Hakemli Dergi)
Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri, Renk,Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.33, ss.126-136, 2016 (Hakemli Dergi)
Kayısının Prunus armeniaca L konvektif mikrodalga ve mikrodalga konvektifyöntemleriyle kurutulması ve matematiksel modellenmesi
ANADOLU TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.31, sa.3, ss.375-384, 2016 (Hakemli Dergi)
Effect of Different Drying Methods on Drying Kinetics and Colour Parameters of OliveLeaves
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.30, ss.338-347, 2016 (Hakemli Dergi)
Farklı Su Sıcaklıkları Kullanılarak Suyla Ön Soğutulan Isırgan Yapraklarının Depolama Ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Tarım Makinaları Bilimi Dergisi
, cilt.9, sa.1, ss.21-27, 2013 (Hakemli Dergi)
Determination of physical and nutritional properties of cumin seed
Journal of International Scientific Publications: Agriculture & Food
, cilt.1, ss.159-173, 2013 (Hakemli Dergi)

Mantarda Farklı Ön Soğutma Yöntemlerinin İşletim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.24, sa.2, ss.49-58, 2010 (Hakemli Dergi)
Aerodynamic Performance of Some Wind Turbine Rotor Models
U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.24, sa.2, ss.1-9, 2010 (Hakemli Dergi)
Taze Soğan Maydanoz ve Terenin Ön Soğutulmasında Bazı İşletim ve Fizyolojik Parametrelerin Belirlenmesi
B.U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.23, sa.1, ss.43-53, 2009 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleri Kullanılarak Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi
31. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi, Bursa, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2018