Desteklenen Projeler
9
-
2025 - Devam Ediyor Kapya Biberinin Farklı Kurutma Yöntemleriyle Ultrases Önişlemli Kurutulması ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
-
2019 - 2022 Havuç ve Patatesin Kurutulmasında Ultrases Önişlem Uygulamasının Etkisinin Belirlenmesi
-
2017 - 2019 Kayısının Kurutulmasında Yeni Bir Yaklaşım: Elektrohidrodinamik Kurutma
-
2017 - 2019 Kesikli ve Sürekli Mikrodalga Enerjisi Sağlayan Bir Kurutma Fırınında Mikrodalga-Konveksiyon, Mikrodalga-Vakum ve Mikrodalga-İnfrared Kombinasyonları Kullanılarak Kurutulan Armut ve Şeftali Meyvelerinin Kurutma Kinetikleri ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
-
2014 - 2019 Hibrit (Güneş Rüzgar) Enerji Sistemi ile Çalişan Endüstriyel - Yığın Tip Tohum Kurutma Makinesi Uzerine Arastırma
-
2014 - 2017 Farklı kurutma yöntemlerinin çeşitli meyvelerin kurutma karakteristikleri ve kalite parametreleri üzerine etkilerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
HACIİSMAİLOĞLU M. C., UYLAŞER V., İZLİ N. (Yürütücü)
-
2009 - 2014 Taneli Ürünlerin Mikrodalga Konvektif kurutma Yöntemiyle Kurutulmasında İşletim ve Tasarım Parametrelerinin Belirlenmesi
-
2009 - 2013 Taneli Ürünlerin Sıcak Hava Akımıyla Kurutulmasında İşletim ve Tasarım Parametrelerinin Belirlenmesi
-
2004 - 2007 Bazı Bahçe Ürünlerinin Havayla Suyla ve Vakumla Ön Soğutulmasındaki Ön Soğutma Parametrelerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi